Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Es ez a nagy reform hogy fog mukodni nalatok ?Szellemesnek hitt formaban fogod tovabb sertegetni az itteni kozonseget???
Vagy ne adj isten ti is megprobaljatok befejezni?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Igen. MP9 szerintem jobb 😊)

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

DannyL
Szegény Roni forog a sírjában. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

javaslom azért nevezzük vissza.. az mp-7-esnél tartottunk és az ideális cqb fegyóknál.

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

Touche..

sgmbulldog
Azért 3 naponta nem hiányzik 😄

De a rezervátum tényleg nem lenne jó. A rezervátumban igyekeznek vigyázni az élõlényekre. Ez inkább Taigetosz néhány embernek 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Büdös Bohóc
lol mi ez a topiknév 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

lac coo
Punker,igy is kell! Es csak vegszokent: itt senki nem az airsft mocska csak mert mashol, maskepp jatszik, es nem is rezervatum ahova be kell nezni 3 naponta...

Punkerwork
találtam jobbat 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

sgmbulldog
Át lehetne nevezni a topicot Tortugára, a kalózok utolsó menedékére 😄

ON:

Pár fps pluszért még én sem mondom senkinek hogy menjen haza. Pont a kronók megbízhatatlansága miatt. De ha valaki mérés nélküli fegyvert hoz be játékra az elvágta magát.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Punkerwork
Ezzel a stílussal semmivel nem vagy jobb náluk! Mert ha más hülyeségeket beszél az még nem jogosít fel hogy bunkó legyél!

Értem, hogy szigpr meg rend meg minden, de néha ki kell mondani az igazságot, és vissza kell dobni a sz@rt azokra akik amúgy hevesen dobálgatják! Azért itt történik ez mert ide gyült valahogy az airsoft mocska! Vannak persze normális arcok is itt, de a hazug, köpönyegforgató, retardált alakok is jelen vannak itt, és azt gondolják nyugodtan gennyeskedhetnek ezeken a lapokon.
Ha most törölsz én belenyugszom, de ha kicsit is elgondolkozol akkor rájössz hogy van igazság abban amit írok!
Punkerwork
Na akkor a szabályok: Nem érdekel hogy ki szól be kinek, kivágom mindkettõt! Nincs több figyelmeztetés!

Punkerwork
na akkor most jött el az ideje a bezárásnak, az anyázást PM-ben oldjátok meg, mert senkit nem érdekel!

Punker
6. helyre spammeltük a topic-ot, milyen kár hogy nem valami értelmes témával.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

teljesen jó..:-D

kedves frissenregelt megmondóember.Ha ismernél személyesen nem mondanál ekkora butaságokat.Az általad bemutatott színvonal,és stílus erõsen hajaz 1-2 ex-Kase tag szinvonalára.Majd ha felválllod a játékokon is használt nevedet akkor tekintelek beszélgetõpartnernek.
Azt se tudod milyen a kapcsolatom az itteni fórumozókkal de te már belekötsz..Állj ki ha ekkora a po..khmmm.. a szád..

DannyL
TO THE MOON!

Azt nem veszed észre - te retardált idióta - hogy akárhogy is vergõdsz, a kutya sem kíváncsi rád! Nincs szinte olyan fórum az országban, ahonnan ne tiltottak volna ki hosszabb-rövidebb idõre vagy adott esetben véglegesen. És te ebbõl nem tanulsz! Ki a büdös francot érdekel a véleményed? Már bebizonyítottad, hogy egy szaros idióta vagy és ez nem változik csak rosszabb lesz! Ezt mindenki konstatálta, így nincs értelme tovább játszanod az eszedet! Húzzál haza sttalkerozni, az való neked!

@laccoo
Te vagy a másik olyan nemnormális szarkupac, akit senki sem lát szívesen! Azt csodálom, hogy még senki sem verte ki belõled a meleg szart is eddig! Pökhendi, szemtelen kis féreg vagy semmi más!

@püspök
Neked biztosan seggnyalás függõséged van! Ha nincs éppen a nyelved valakinek a végbelében /most éppen ahogy látom sgmbulldog van soron/ akkor 100%- hogy elvonási tüneteid támadnak. Csak ez lehet a válasz a folyamatos gusztustalan nyáladzásodra! Adod itt a Tamás bátyját, miközben egy köpönyegforgató, hazug senkiházi vagy! Életedben nem láttál még borászatot, max kannás bort. Mennyé le Kecskemétre és búj bele valaki valagába!
kérlek csak mértékkel tedd és fokozatosan adagolva..

HöfEE
Imádom olvasgatni ezt a fórumot

A kék osztriga bár beli örökös tagságija mellett õ erre nem ér rá..

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Te Dannyl!<#bee1>
Értem.Köszönöm.<#smile><#smile>
De csak hogy ne tünjek szószártyárnak)
Te mit ajánlasz jucusnak?(sejtem)<#mf2>

DannyL
Te Püspök! Az általam egyáltalán nem kedvelttel hál Istennek pitypangos lószar se tudja mi van. 😊

volt mp-7-esem is,másodfegyónak ill. cqb-ra tökéletes
az umarex nyom ki most asszem belõle gázost..
az eredetit használja a német kontingens afgánban..

RoyalPredator
Nem kérdezett senki <#nevetes1>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

vicces gyerek eza Royal gyerek , de szerintem otthon is csak barátként szeretik
RoyalPredator
Nem véletlen nem említettem 😊JavaScript:document.newmessage.submit();

akkor az mp-7-es..

RoyalPredator
MP5 annyira randa... És nekem totál kényelmetlen...
MP9-es a frankó😄

mp-5 pdw.. annál jobbat ne akarj..nekem volt iszonyat kompakt..jobbnak ítélem a p-90-nél is..

RoyalPredator
A használhatóságukra gondoltam.
Fejlõdik, de lesz e erõsebb szinten, megfelelõ mûködési megbízhatósággal és élettartammal.

Kriss-ben azt, hogy praktikus fegyvernek találom.
Kipróbálnám nagyon.

az újdonságok fenn vannak a 6mm.hu-n
mi a fenét látsz a kriss-ben?

RoyalPredator
Ha tényleg van, sorold fel õket. 😉
Ezen meg ne lovagolj szerintem.
Amint kiderül hogy az én regem, törlik, pedig meg se szólaltam.
Erre mit mondanál? (költõi kérdés).

Püspök: Mondom hogy nem érdekel.
És igen, szerintem lehetne példát venni rólad.
Nem az számít, mennyi ideje vagy a "szakmában", hanem hogy azt milyen minõségben töltötted. Mivel te vagy a legjobb játékszervezõ, akihez szerencsém volt, így bátran ajánlak téged. Örülj neki inkább, bajod nem lesz belõle.

NoobStalker: szappant a szádba 😉

Nem forradalom kell ide, csak egy jó ötlet, ha az mûködne.
Elgondolkodni rajta nem bûn.

De én ezzel a témát be is fejeztem, mert újfent nemigazán vagytok képesek érvelni, tisztelet a kivételnek...

------------------------------------------------------------------------------

Tokarev TT jön, de Makarovról valami hír?
Kriss SuperV-rõl?
GBBR-ekrõl?

notessék.. elmegyek cangázni és már folytatódik a jucus parádé

jucus:
qvagyorsan fejezd be mert ennél mélyebbre már nem tudod elásni magad.Rólam ne vegyen példát senki.. kicsi vagyok én ahoz..keveset tetem én le az asztalra.

Praksi:
nyugalom mester.. ne izgasd fel magad.

Dannyl.
Mi a pitypangos jóatyaúristen van az általam igen kedvelt lelkiismeretessel?hová tünt el??

Punker:
Nem tudom mit írt a tisztelt fórumozó de köszönöm.
B. bohóc:
Kissé profánul ,de ékesen szóltál..:-D

De te is tudod hogy az teljesen más... 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

"Ha valaki akkora kis féreg, hogy direkt FPS-ekkel csal, akkor csak gratulálni tudunk neki, és elhalytani a francba."

Nagy szavak olyan valakitõl, akinek van féltucat álneve, és büszke is rá...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

picit sokáig húzódik ez a téma, ha MASZ szerint játszol akkor 400 és kész, és az adott chronó dönt! Nekem is rezgett a léc, de elfogadtam hogy kisebb rugó kell, hogy megfeleljek a szabályzatnak! És az egy huszadrangú érv, hogy már mért bontanám meg ha így jól megy a fegyó...hát pont azért.....

lac coo
De 400 és 403 között is nulla a különbség, hol itt az igazság ? 😊

DannyL
Fõleg, hogy különbség kb. nulla.

DannyL
Dehogy hülyeség, hogy mondhatsz ilyet!? Ez forradalom!
Nem tudtad, hogy itt mindenki hülye csak õ helikopter?

eza Royal gyerek csak nemképes felfogni , hogy amit mond az hülyeség?
Punker
megkpata.

lac coo
Ez csak ennek a rinyagépnek a stílusa, talán Punker kirakja egyszer a fenébe ...

lac coo
no de nem érted, ez olyan rohadt drága lenne, és cserébe teljesen hiteltelen, hogy semmi értelme ! 😊

Büdös Bohóc
Kurvára unalmas bazmeg ez a cigányozásos köpködés itt a topikban, nem lehetne esetleg befejezni? Kurvára nem érdekel szerintem senkit, hogy ki a feketelistás és miért feketelistás. A szervezõk az isteneik egy-egy rendezvénynek, ha õk nem engednek be valakit, akkor az úgy van és kész. Az okokat meg tessék kérdezni a pénztártól távozás elõtt.

Legyen a mottója ezentúl a topiknak:

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

RoyalPredator
Rasszizmus, babám <#banplz>

RoyalPredator
Ez a másik ok, ami miatt nem mentem Softair játékokra.
Szerettem volna, BC-re is, de ha AK-t nem fogadnak el DMRnek a külseje miatt (Amit feketén fehéren leírtak), akkor mindegy.
Sorozatlövést ezért nem fogom kiiktatni, mert nagyon jól jön néha, de ha meg is tenném, még mindig nem fogadnák el DMR-ként.
(BHDII-õn 1x lõttem sorozatot, miközben DMR-nek lettem megkérve kultúráltan, egybõl szólt nekem rajtárs, hogy kérjek meg vkit támogatónak inkább, ne én improvizáljam. Nem volt nehéz betartani a dolgot.)

Télire szeretnék egy 400 FPS körüli fegyvert, azzal talán elmehetek erõsebb FPS limites játékokra is. Mondom, ezzel nincs bajom.

RoyalPredator
jAz biztos, hogy én nem bontanám meg.
Ha valaki akkora kis féreg, hogy direkt FPS-ekkel csal, akkor csak gratulálni tudunk neki, és elhalytani a francba. (Az ilyen emberekrõl pedig lehetne arcfényképet is tárolni. Nem megoldhatatlan, nem bonyolult, nem drága, de jól jöhet egy feketelista az efféle "surmók" ellen. Nem képzelgés ez, hanem egy gondolat.

Erre lenne jó egy megfelelõ zárjegyféleség, de ha nem kívántok erõt fektetni egy rendszer felépítésébe, akkor nem kell...
De értem Praksi-t, hogy változik a fegyver ereje...
Csak nehogy hûtõládából kapják elõ a fegyvereket az emberek aztán...

Mérni is lehetne online, nem megoldhatatlan.
Szerelõ kipostáz egy szintén zárjegyes BB csomagot kb 30 BB-vel,
azt bontja fel az illetõ videóban levélként, majd a csomagot, és kronózik vágás nélkül. Aki már itt trükközik, vagdos, utólag átszerel, az elmehet a francba.
Elõbb-utóbb úgyis kiderül a sunyisága, és jogosan meg lehet szivatni.

Kártyát hitelesíteni pecséttel ill. szervízelõ aláírásával lehetne.
Megintcsak aki sunyiskodik, megérdemli, hogy életre kiutálják.

Azzal sose volt problémám, hogy valahol FPS limiteket szabnak meg.
Püspök Tejüzemi CQB játékain is van természetesen, legutóbb is csak egy GBB-vel mentem, fegyvert pedig kaptam. (Amúgy azt a P90-est kipróbálnám nagyon!😊