Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ne adj isten ti is megprobaljatok befejezni?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)
De a rezervátum tényleg nem lenne jó. A rezervátumban igyekeznek vigyázni az élõlényekre. Ez inkább Taigetosz néhány embernek 😄
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
ON:
Pár fps pluszért még én sem mondom senkinek hogy menjen haza. Pont a kronók megbízhatatlansága miatt. De ha valaki mérés nélküli fegyvert hoz be játékra az elvágta magát.
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ha most törölsz én belenyugszom, de ha kicsit is elgondolkozol akkor rájössz hogy van igazság abban amit írok!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azt se tudod milyen a kapcsolatom az itteni fórumozókkal de te már belekötsz..Állj ki ha ekkora a po..khmmm.. a szád..
@laccoo
Te vagy a másik olyan nemnormális szarkupac, akit senki sem lát szívesen! Azt csodálom, hogy még senki sem verte ki belõled a meleg szart is eddig! Pökhendi, szemtelen kis féreg vagy semmi más!
@püspök
Neked biztosan seggnyalás függõséged van! Ha nincs éppen a nyelved valakinek a végbelében /most éppen ahogy látom sgmbulldog van soron/ akkor 100%- hogy elvonási tüneteid támadnak. Csak ez lehet a válasz a folyamatos gusztustalan nyáladzásodra! Adod itt a Tamás bátyját, miközben egy köpönyegforgató, hazug senkiházi vagy! Életedben nem láttál még borászatot, max kannás bort. Mennyé le Kecskemétre és búj bele valaki valagába!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Értem.Köszönöm.<#smile>#smile><#smile>#smile>
De csak hogy ne tünjek szószártyárnak)
Te mit ajánlasz jucusnak?(sejtem)<#mf2>#mf2>
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
az umarex nyom ki most asszem belõle gázost..
az eredetit használja a német kontingens afgánban..
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
MP9-es a frankó😄
Fejlõdik, de lesz e erõsebb szinten, megfelelõ mûködési megbízhatósággal és élettartammal.
Kriss-ben azt, hogy praktikus fegyvernek találom.
Kipróbálnám nagyon.
mi a fenét látsz a kriss-ben?
Ezen meg ne lovagolj szerintem.
Amint kiderül hogy az én regem, törlik, pedig meg se szólaltam.
Erre mit mondanál? (költõi kérdés).
Püspök: Mondom hogy nem érdekel.
És igen, szerintem lehetne példát venni rólad.
Nem az számít, mennyi ideje vagy a "szakmában", hanem hogy azt milyen minõségben töltötted. Mivel te vagy a legjobb játékszervezõ, akihez szerencsém volt, így bátran ajánlak téged. Örülj neki inkább, bajod nem lesz belõle.
NoobStalker: szappant a szádba 😉
Nem forradalom kell ide, csak egy jó ötlet, ha az mûködne.
Elgondolkodni rajta nem bûn.
De én ezzel a témát be is fejeztem, mert újfent nemigazán vagytok képesek érvelni, tisztelet a kivételnek...
------------------------------------------------------------------------------
Tokarev TT jön, de Makarovról valami hír?
Kriss SuperV-rõl?
GBBR-ekrõl?
jucus:
qvagyorsan fejezd be mert ennél mélyebbre már nem tudod elásni magad.Rólam ne vegyen példát senki.. kicsi vagyok én ahoz..keveset tetem én le az asztalra.
Praksi:
nyugalom mester.. ne izgasd fel magad.
Dannyl.
Mi a pitypangos jóatyaúristen van az általam igen kedvelt lelkiismeretessel?hová tünt el??
Punker:
Nem tudom mit írt a tisztelt fórumozó de köszönöm.
B. bohóc:
Kissé profánul ,de ékesen szóltál..:-D
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nagy szavak olyan valakitõl, akinek van féltucat álneve, és büszke is rá...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nem tudtad, hogy itt mindenki hülye csak õ helikopter?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Legyen a mottója ezentúl a topiknak:
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Szerettem volna, BC-re is, de ha AK-t nem fogadnak el DMRnek a külseje miatt (Amit feketén fehéren leírtak), akkor mindegy.
Sorozatlövést ezért nem fogom kiiktatni, mert nagyon jól jön néha, de ha meg is tenném, még mindig nem fogadnák el DMR-ként.
(BHDII-õn 1x lõttem sorozatot, miközben DMR-nek lettem megkérve kultúráltan, egybõl szólt nekem rajtárs, hogy kérjek meg vkit támogatónak inkább, ne én improvizáljam. Nem volt nehéz betartani a dolgot.)
Télire szeretnék egy 400 FPS körüli fegyvert, azzal talán elmehetek erõsebb FPS limites játékokra is. Mondom, ezzel nincs bajom.
Ha valaki akkora kis féreg, hogy direkt FPS-ekkel csal, akkor csak gratulálni tudunk neki, és elhalytani a francba. (Az ilyen emberekrõl pedig lehetne arcfényképet is tárolni. Nem megoldhatatlan, nem bonyolult, nem drága, de jól jöhet egy feketelista az efféle "surmók" ellen. Nem képzelgés ez, hanem egy gondolat.
Erre lenne jó egy megfelelõ zárjegyféleség, de ha nem kívántok erõt fektetni egy rendszer felépítésébe, akkor nem kell...
De értem Praksi-t, hogy változik a fegyver ereje...
Csak nehogy hûtõládából kapják elõ a fegyvereket az emberek aztán...
Mérni is lehetne online, nem megoldhatatlan.
Szerelõ kipostáz egy szintén zárjegyes BB csomagot kb 30 BB-vel,
azt bontja fel az illetõ videóban levélként, majd a csomagot, és kronózik vágás nélkül. Aki már itt trükközik, vagdos, utólag átszerel, az elmehet a francba.
Elõbb-utóbb úgyis kiderül a sunyisága, és jogosan meg lehet szivatni.
Kártyát hitelesíteni pecséttel ill. szervízelõ aláírásával lehetne.
Megintcsak aki sunyiskodik, megérdemli, hogy életre kiutálják.
Azzal sose volt problémám, hogy valahol FPS limiteket szabnak meg.
Püspök Tejüzemi CQB játékain is van természetesen, legutóbb is csak egy GBB-vel mentem, fegyvert pedig kaptam. (Amúgy azt a P90-est kipróbálnám nagyon!😊