Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Mondom, hordjad!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

degenerator
aha. nézd meg, hogy akkor afgánban hány orosz katona lábán volt edzõcipõ. vagy a us amrynál vietnamban.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
zalaegerszegen rálõtt airsoftpisztollyal azegyik kissrác a másikra. asszem tán a szemének lett baja. és láttad a következõ újságban, hogy kivégzésre készültek?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
és büntettek már meg valakit ilyenér?

degenerator
olyan embereknek lehet, akik nem a szabadban töltötték el a gyerekkorukat....

Mike
abba igen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
az milyen feelinges lehet 😊

bardocz
Nekem is párszor már megpróbált kimenni a bokám,de bakancs miatt nem taknyoltam el.Azért hasznos az😉
Punker
hogyne lenne beleszólásom, én döntöm el kikkel és milyen viszonyok között játszok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
semmi ilyen nem fog megjelenni a médiában, hagyjuk már a paranoiádat
és a témát is hagyjuk, nem érdekel, beleszólásod úgy sincs, akkor meg minek rajta rágódni

akkor csak óvatosan :-)

ja, egy sztorit megosztanék (bár nem tudom mennyi a valóságtartalma): egy csapattársam mesélte, hogy az egyik ismerõsének a Marui fegyverét lefoglalta a rendõrség, mert szerintük a fegyvertáska nem volt lezárva (ugye a jogszabály szerint zárt tárolóeszközben kell szállítani).

mi ezt úgy kerültük ki, hogy pár száz forintért vettünk egy csomó kisméretû lakatot, és azzal lezárjuk a táska cippzárját.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike
nem kell ezt vérkomolyan venni, ezen hülyültünk tán egy hónapja 😊

Mike
nem 12 éves
egyszerüen meghagyom az emberek döntési szabadságát, nem kezelem gyerekként õket
ha egy felnõtt (félig felnõtt) eldönti hogy õ ezt így vagy úgy csinálja, és nekem ebbõl semmiféle károm nem származik, akkor ki vagyok én hogy beleszóljak

tanácsotz adhatok, amit vagy megfogad vagy nem, de ez ios az õ döntése
ha helyette döntesz, a döntésedért te vállalod a felelõsséget is

DannyL
háde! 😊

DannyL
Hülyék a hadseregnél is ezek a bakák b+. Faszé húznak kényelmetlen surranót, mikor airmax-ben is tolhatnák!? Az sokkal kényelmesebb.

Edzõcipõt mindenkinek, hadd hulljon a férgese! 😊))

DannyL
Ja ami folyton csörög b+. 😄

Jacek
1 db k betu is eleg 😛

Jacek
En is ezt mondom mindig hogy bakkancs alap..

Mersant
nekem mar mentette meg bakancs a bokamat jatekon, ha nem abban vagyok szakad minden...de felolem ti jatszhattok mezitlab is 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
mi köze az hogy a 10 éves kölköt véletlenül seggbe lövöd a 450-500-zal ugrik egyet gödörbe lép a bokájának annyi, másnap már gyilkos terror kiképzõvagy a médiában hétvégére meg betiltják fullra itthon.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jacek
inkabb sznob vagyok mint csörgölabda😊

Mike
a bokájához mi köze a 100k cuccodnak?

Mike
nem nem, a midcaptõl csak sznob vagy, ha nem kinai fegyód van, akkor nem vagy olcsójános

Punker
tényleg nem tudja valaki mit ír a blikk az airsoftról? a mai lap?

Punker
matula bácsinak nem volt x százezer pénze a felszerelésében és nem kellett attól tartania hogy más faszságát õ szopja be......

Punker
és? attól még olyan hülyeségeket beszélsz amit egy 12 évestõl se várna el az ember.....

Ja ma megjöttek a mid-cap táraim, úgyhogy már én se vagyok olcsó János. <#mf2> Sõt, határozottan kúl vagyok úgy érzem, még ebbe kb melegben is. Egész normális áron sikerült cuccot (takmellény, rádió, camelbak, 5 midcap) szerezni, ha belegondolok, kvázi ingyen (egy - két régebbi, nem használt AS cucc eladásával). Remélem mûködnek is ezek a xarok mert gyorstöltõt még vennem kell ma. 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Mike
füstjelek

Mike
van öcsém, de nem punki

Mike
egyébként meg nem feleõtlen, hanem nem vállalok felelõséget mások felelõtlensége miatt
ha akar játszon edzõcipõben
emlékszem még a tüskevárra?
- Mutala bácsi jobb lesz mezitláb!
- Hát ha gondulja

Tényleg öcséd, vagy ez beszólás volt?😮

A Puxingról sok jót hallottam, de ennyit azért nem szánok rá (egyenlõre). A Brondit azért kérdeztem, mert havar tud szerezni... kmh... "árengedménnyel", kíváncsi vagyok terepen mennyire használható.

De nekem már az is jó ha a saját/környezõ rajokkal normálisan tudok kommunikálni, gondolom erre azért alkalmas.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Mike
mintha picit idõsebb lennék, kedves öcsém 😊

Punker
mert felelõtlen vagy.

Punker
de 😄

Mike
de lehet, hogy szereti a mankót
emlékezzetek vissza, inkább összeveri magát, semmint a mobiljának baja legyen
tehát hagy csinálja amit akar, miért kell mindenbe beleszólni, egyszerüen enm értem

a 4 W kimenõ teljesítmény nem engedélyköteles?

ha meg baja lesz a lábadnak, akkor már tökmindegy, hogy bakancs vagy edzõcipõ...

5-6 ezer forint egy BW bakancs, nem egy nagy összeg, és olcsóbb mint késõbb mankót venni.

Mike
ja el is felejtettem te erdõbuzi 😊

A tököli reptéren.^^
A hangárokról le-fel.<#vigyor>

Szigetelõszallag^^

Punker
tököl az hol terep?

Mike
no igen, de semmi baja nem lesz ha edzõcipõben megy
Tökölön játszottam edzõcipõben, semmi bajom nem lett

Punker
mibõl tart lebutítani?

Punker
legalább hülyeségeket ne mondj a gyereknek, terepre olyan cipõ kell ami fogja a bokát.

Mike
teljesen jó az edzõcipõ is

Mike
hagyd, nem érdekes

Jacek
Ez ok😊 csak amikor kinabol mar ugy jon a puska hogy 430😊)

Ezzel rám célzol?
Az gáz, de mondtam, hogy mindenkinek van védõfelszerelés.
Amúgy meg mindenki leszarja a testi épségét közüllünk, szal ha bõralá megy a skúló, vagy valahogy kilöjõk egymás fogát, akkor nem az SZTK ba szaladunk..

Utállom a bakancsot.Ezért nem is veszek.AmÍg nincs baja a lábamnak, addÍg jó az edzõcipõ.

Punker
biztos szerver csere még mindig