29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    Ha a csövet nem vesszük figyelembe, tényleg középen van.
  • praksi
    nem, gyalogosan :)
  • Mattz0r
    ja a doboz nincs 1 kg-sem de nehezebb mint egy CA fegyó doboza.
    Meg ha a tárat beletettem volna, az is hátra adna + súlyt, akku benne van az előmarkolatban.
  • Mattz0r
    Nem akarok megint kötekedni, de akár hogy fogdoztam nem éreztem, hogy orr nehéz lenne ezért megkerestem a súlypontját.

Egy vekony lecre helyezve, h ne csússzon le se előre sem hátra. Ha megnézed pont a test középpontján van a súlypont. Mondjuk ez függhet attól, h mennyire húzod ki a válltámaszt. :D

Bocs a rossz minőségű képért, csak telefon van épp itthon.

• DannyL
    Dehogy! :D Egyébként utána néztem és igazad van.
    Tényleg csak 5550g az EBR, míg az M249 5900g.

Gunneren az a 7,5kg baromság ezek szerint az EBR súlyáról. És ne mondják nekem hogy a doboz 2 kg.

Tényleg volt mindkettő a kezemben, ráadásul egymás után. Az EBR az orrnehézsége miatt tűnhetett jóval nehezebbnek, mert ugye ez által a bal kezemre eső súly nagyobb volt mint az M249-nél.

5 percet megért utána járni. Ennyit számít a súlyelosztás.
  • Mattz0r
    am. semmi harag ám vagy ilyesmi ;)
  • DannyL
    Hát ha a 406-ost láttál, akkor az biztos nem én voltam, mert garázsba el van téve télire kb. 2 hete, azóta nem volt kint. :)
  • DannyL
    Ne haragudj, legközelebb integrálok neked egyet. :D
  • Mattz0r
    Nem rontod a boltot, és az is tény, h az EBR egy nehéz fegyver az as társai között, egyedül az zavart, h netes infók alapján írsz dolgokat, nem saját tapasztalatod alapján. Az, h fogtad és nehéz volt, ez nyilvánvaló, de matematikai adatokat is írtál amik nem helyesek. :)
  • praksi
    akkor nem te jöttél velem szembe :-)
  • Hitman76
    A GP tárak nekem több mint két éve hibátlanul működnek. Igaz én kb. 4-5 havonta szétkapom őket, és szépen kipucolom és finoman átszilikonozom mindet. Meg is hálálják a törődést!
  • DannyL
    X. kerületben jártam csak tegnap délután. XVI-ban nem voltam tegnap. Miért, mit láttál?
  • praksi
    Dani, véletlenül nem jártál tegnap kora délután az Irínyi út felé?
  • DannyL
    Örülök neki, hogy magabiztosnak találsz. Valóban az vagyok. Csak azt nem értem, hogy jön ez ide!? :D

Ja hogy rontom a boltot... Bocsi! ;)
  • Mattz0r
    "Bár hozzáteszem, most jött ki egy új Kart EBR, Light Weight Version néven. Ez elvileg 1,5kg-al könnyebb mint az első széria. Ez már csak 6kg.
    Light weight EBR"

Dobozzal írnak 6 kg-ot! :)
  • Mattz0r
    asztali mérleggel mért adat..
  • Mattz0r
    DannyL túl magabiztos vagy....

Nekem itt az EBR a hosszabbik változat és távcsővel, bipoddal, akkuval, full töltött tárral, szíjal 7.5 kg. Bipod, távcső nélkül 6...
  • DannyL
    Melyik típus (MK2, Para, Minimi) és hol tört el?
  • sgmbulldog
    Fél kézzel nem jó fogni az M249-t, mert törik a műanyag :D
  • solo
    Ez tetszik :)
    De sajna erre most nincs pénzem :(
    Amúgy szép kis cúmó.
    (alkat megvan hozzá: D)
  • DannyL
    Bár hozzáteszem, most jött ki egy új Kart EBR, Light Weight Version néven. Ez elvileg 1,5kg-al könnyebb mint az első széria. Ez már csak 6kg.
    Light weight EBR
  • bardocz
    Az kemény:D
  • DannyL
    Volt mindkettő a kezemben és az EBR nehezebb.
  • bardocz
    Az hittem az nehezebb.Mindenki szerint kurva nehéz volt.De fílinges,csak semmi haszna.
  • DannyL
    Az is olyan 6kg körül van, de sokkal jobb a súlyelosztása. EBR baromi orrnehéz, azért kell hozzá izom.
  • bardocz
    A&K m249 milyen nehéz?Gunneren dobozzal ír 8 kilót.Azzal alig bírtam célozni:D Szabolcs meg fél kézzel fogta markolatnál:D
  • Mattz0r
    :) jaja, de van akinek alapból megvan a testalkata hozzá és pont a nagy fegyver áll kézre neki.
  • DannyL
    7 kilós csöppség. Nem árt ha gyúr az ember. :D
  • Mattz0r
    ja és full fém! :)
  • Mattz0r
    Üdv!

Eladó egy KART M14 EBR long barel, azaz a hosszabik csövű változat!

360 FPS-re chronóztam, 1x volt hazsnálva kb 1 órát, szinte vadonat új.

Ár: 38.000 ft minden tartozékával, dobozában.

érdeklődj msn-en: [email protected]

• SG rock
    ha nemszólsz meg se néztem vna :D
  • Punker
    most megy
  • SG rock
    kössz, erre magamtól is rájöttem
  • Punker
    sz@r :D
  • SG rock
    nemtudja vki, hogy ilyenkor mivan softairrel?
  • sgmbulldog
    A Star tárak a Kalash cuccokhoz is jók. A legjobban használható gyártmányok akár "márkás" fegyverekhez is. Az áruk is tökéletes, nekem eddig csak egy db ment tönkre másfél év alatt, ott is a rugó adta fel.
  • Punker
    jaja a Star-t sokan dícsérték a galaxy-hoz.
  • praksi
    kb két hete voltam bent a nowaréknál, azt mondták elfogyott, és kb egy-másfél hónap múlva várható.

ha olcsóbban akarod megúszni, vegyél egy 10-es pakk STAR midcap-et, a felesleget meg add el :-)
  • Punker
    majd rákérdezek.
  • praksi
    először én is olyanokat akartam venni, de elkapkodták mint a pinty. ugyanígy a boyi 68-as M4 tárakat is