29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#18017 Ha a csövet nem vesszük figyelembe, tényleg középen van. -
praksi #18016 nem, gyalogosan :) -
Mattz0r #18015 ja a doboz nincs 1 kg-sem de nehezebb mint egy CA fegyó doboza.
Meg ha a tárat beletettem volna, az is hátra adna + súlyt, akku benne van az előmarkolatban. -
Mattz0r #18014 Nem akarok megint kötekedni, de akár hogy fogdoztam nem éreztem, hogy orr nehéz lenne ezért megkerestem a súlypontját.
Egy vekony lecre helyezve, h ne csússzon le se előre sem hátra. Ha megnézed pont a test középpontján van a súlypont. Mondjuk ez függhet attól, h mennyire húzod ki a válltámaszt. :D
Bocs a rossz minőségű képért, csak telefon van épp itthon.
-
#18013 Dehogy! :D Egyébként utána néztem és igazad van.
Tényleg csak 5550g az EBR, míg az M249 5900g.
Gunneren az a 7,5kg baromság ezek szerint az EBR súlyáról. És ne mondják nekem hogy a doboz 2 kg.
Tényleg volt mindkettő a kezemben, ráadásul egymás után. Az EBR az orrnehézsége miatt tűnhetett jóval nehezebbnek, mert ugye ez által a bal kezemre eső súly nagyobb volt mint az M249-nél.
5 percet megért utána járni. Ennyit számít a súlyelosztás. -
Mattz0r #18012 am. semmi harag ám vagy ilyesmi ;) -
#18011 Hát ha a 406-ost láttál, akkor az biztos nem én voltam, mert garázsba el van téve télire kb. 2 hete, azóta nem volt kint. :) -
#18010 Ne haragudj, legközelebb integrálok neked egyet. :D -
Mattz0r #18009 Nem rontod a boltot, és az is tény, h az EBR egy nehéz fegyver az as társai között, egyedül az zavart, h netes infók alapján írsz dolgokat, nem saját tapasztalatod alapján. Az, h fogtad és nehéz volt, ez nyilvánvaló, de matematikai adatokat is írtál amik nem helyesek. :) -
praksi #18008 akkor nem te jöttél velem szembe :-) -
#18007 A GP tárak nekem több mint két éve hibátlanul működnek. Igaz én kb. 4-5 havonta szétkapom őket, és szépen kipucolom és finoman átszilikonozom mindet. Meg is hálálják a törődést! -
#18006 X. kerületben jártam csak tegnap délután. XVI-ban nem voltam tegnap. Miért, mit láttál? -
praksi #18005 Dani, véletlenül nem jártál tegnap kora délután az Irínyi út felé? -
#18004 Örülök neki, hogy magabiztosnak találsz. Valóban az vagyok. Csak azt nem értem, hogy jön ez ide!? :D
Ja hogy rontom a boltot... Bocsi! ;) -
Mattz0r #18003 "Bár hozzáteszem, most jött ki egy új Kart EBR, Light Weight Version néven. Ez elvileg 1,5kg-al könnyebb mint az első széria. Ez már csak 6kg.
Light weight EBR"
Dobozzal írnak 6 kg-ot! :) -
Mattz0r #18002 asztali mérleggel mért adat.. -
Mattz0r #18001 DannyL túl magabiztos vagy....
Nekem itt az EBR a hosszabbik változat és távcsővel, bipoddal, akkuval, full töltött tárral, szíjal 7.5 kg. Bipod, távcső nélkül 6... -
#18000 Melyik típus (MK2, Para, Minimi) és hol tört el? -
#17999 Fél kézzel nem jó fogni az M249-t, mert törik a műanyag :D -
#17998 Ez tetszik :)
De sajna erre most nincs pénzem :(
Amúgy szép kis cúmó.
(alkat megvan hozzá: D) -
#17997 Bár hozzáteszem, most jött ki egy új Kart EBR, Light Weight Version néven. Ez elvileg 1,5kg-al könnyebb mint az első széria. Ez már csak 6kg.
Light weight EBR -
#17996 Az kemény:D -
#17995 Volt mindkettő a kezemben és az EBR nehezebb. -
#17994 Az hittem az nehezebb.Mindenki szerint kurva nehéz volt.De fílinges,csak semmi haszna. -
#17993 Az is olyan 6kg körül van, de sokkal jobb a súlyelosztása. EBR baromi orrnehéz, azért kell hozzá izom. -
#17992 A&K m249 milyen nehéz?Gunneren dobozzal ír 8 kilót.Azzal alig bírtam célozni:D Szabolcs meg fél kézzel fogta markolatnál:D -
Mattz0r #17991 :) jaja, de van akinek alapból megvan a testalkata hozzá és pont a nagy fegyver áll kézre neki. -
#17990 7 kilós csöppség. Nem árt ha gyúr az ember. :D -
Mattz0r #17989 ja és full fém! :) -
Mattz0r #17988 Üdv!
Eladó egy KART M14 EBR long barel, azaz a hosszabik csövű változat!
360 FPS-re chronóztam, 1x volt hazsnálva kb 1 órát, szinte vadonat új.
Ár: 38.000 ft minden tartozékával, dobozában.
érdeklődj msn-en: [email protected]
-
#17987 ha nemszólsz meg se néztem vna :D -
#17986 most megy -
#17985 kössz, erre magamtól is rájöttem -
#17984 sz@r :D -
#17983 nemtudja vki, hogy ilyenkor mivan softairrel? -
#17982 A Star tárak a Kalash cuccokhoz is jók. A legjobban használható gyártmányok akár "márkás" fegyverekhez is. Az áruk is tökéletes, nekem eddig csak egy db ment tönkre másfél év alatt, ott is a rugó adta fel. -
#17981 jaja a Star-t sokan dícsérték a galaxy-hoz. -
praksi #17980 kb két hete voltam bent a nowaréknál, azt mondták elfogyott, és kb egy-másfél hónap múlva várható.
ha olcsóbban akarod megúszni, vegyél egy 10-es pakk STAR midcap-et, a felesleget meg add el :-) -
#17979 majd rákérdezek. -
praksi #17978 először én is olyanokat akartam venni, de elkapkodták mint a pinty. ugyanígy a boyi 68-as M4 tárakat is