29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Miskolc88
    és ezeket ugye nem kell tölteni ? :D
  • Miskolc88
    Köszi szépen mindekinek a válaszokat !!
  • praksi
    Glock hosszú tár :D
  • Punker
    70-es gázos? melyik tud annyit? :D
  • Punker
    15-30 között.
  • praksi
    15-től 70-ig bármi lehet
  • Miskolc88
    köszi.
    és egy pisztolyba kb hány golyó megy bele ?
    átlagba 7 ?
  • Punker
    nem kell felhúzni mert a gáz lövi ki.
  • Miskolc88
    Nah lenne még 1 kérdésem :)
    néztem most fegyvereket megint a neten.
    idáig rúgósokat néztem de most szétnéztem más fajták közül is .
    NBB: Gas Non Blow Back - NBB
    Ezeknél a gáros fegyvereknél a szán nem mozog. Főleg olcsóbb modelleknél alkalmazzák, de találunk márkás darabokat is.

kérdésem.
    ezeket a fegyvereket fel kell huzni minden egyes lövés előtt vagy sorozatlövő ?
    pisztolyt fogok venni amúgy.
    ezek mind 16 820-ba kerülnek.
  • Jacek
    ha nekem jott valasznak akkor megjegyzem nem cqb volt, ott nem is engednem , mert megint leirom nem is ertem minek!!!! inkabb 260fps csak sorozatot lohessek:D
  • kvitya
    Ok, h Te nem haltál bele. De ismered az embereket....... leveszi a maszkot, mert iszik, párásodik, orrot fúj, telefonál, akármi... nem egy idiótát láttam, aki a szemüvegét akarta levenni cqb alatt.

A fogorvos egy dolog (cca 80+ K HUF), de miért adnál esélyt arra, h a haverod, akivel játszol, megsérüljön? Az AEP miért nem volt elég szted a normál cqb távolságra, ami max 10 méter? Nem vallják be? Nem elég gizda? Nem okoz fájdalmat? A 30as tár nem elég? Miért jobb egy jelentősen erősebb (és potenciálisan sokkalta nagyobb sérülést okozó), bőven nagyobb és nehezebb fegyverrel lőni a pár méterre lévő ellenfelekre?
  • Jacek
    Nem tamogatom en sem az 1234fps-t cqb-n mert ugye tok felesleges, de egy kicsit tulmisztifikaltnak erzem ezt nagy fps miziriat....
    15 meterrol lottek be a szamba 2 bb-t 450fps-el , eloszor gondolkoztam hogy a fogam barabjait morzsolgatom a szamban vagy a bb-t:) a bb volt szerencsere:D ami a vicces hogy fejre tekert alcahaloban jatszom persze pont melegem volt.
  • SG rock
    sztem simán betartottam igen, igazán sok embert le se lőttem :P.ja volt egy aep glock. játszottak ilyennel ellenem , nem haltam bele.
  • DannyL
    458 FPS. MP5-nél valóban elég beteg. Lehet, hogy gyári JG.
  • Punker
    az nem jelent semmit, mi van ha pl orrot fúj vagy akármi? azért mert mindenki f@sz neked nem kell annak lenni! ezt azért gondold végig, és őszintén minden egyes alkalommal betartottad a 20 méteres rálövést? másodfegyvered volt? szeretnéd ha valaki ilyennel lövöldözne rád?
  • praksi
    már nem azért hogy beleszóljak, de egy CQB játékon mekkora max távolságok lehetnek, 10-15 méterek? ahhoz feltétlen kell 400 fps...
  • SG rock
    mindenkin volt arcvédő
  • Punker
    és ha mégis pofán versz vele valakit 1 bokorban akkor zsebből fizeted neki a fogorvost???
    az a szó hogy felelősség mond neked valamit?
  • SG rock
    hát néztem egy nagyot, de játszottam vele, mert nem volt más. meg nem kerültünk olyan közel egymáshoz szóval nem volt semmi gond sem.
  • Punker
    és te erre mit léptél?
  • bardocz
    Nem ott,hanem airsoftjatekokon.

De nem értem,mások nem szólnak rá,hogy el lesz törve a keze,ha jóval több mint 400 fps-el lövöldöz épületben?Normál esetben így kéne mennie,nem pedig hagyni,hogy na jó,lődd szét a pofámat.
  • Punker
    hol? lehet belső csapat topic moderátor.
  • SG rock
    ja mer modi softairen? azt am nemtudtam
  • bardocz
    Nem hagynám,hogy egy ilyen ember játssza az álszentet moderátorként.
  • SG rock
    ja és ő CQB-n is szokta tolni vele
  • SG rock
    vmi maczkó-ricsi , SZIElite Team tag.
  • praksi
    ki az a beteg, aki egy MP5-öt 400 fölé tuningol?
  • SG rock
    jaja
  • Punker
    0,25-tel 410? ember az bőven sniper kategória!!!
  • SG rock
    Voltam Gödöllőn játszani. Most alig voltunk meg 25en, de így kicsit családiasabb volt a hangulat :D.
    Egy kölcsön MP5-el játszottam, ami 0.25-ös BB-vel 410FPS-t nyomott ki. Alig mertem emberre fogni :D
  • Mattz0r
    Engem is a hátfájós érzés aggaszt és én csak 172cm 70kg vagyok :)
  • DannyL
    Ja hát az nem gond ha elfáraszt. A gond akkor kezdődik ha a hátad elkezd fájni tőle játék közben. Ha az elmarad akkor enyém a buli.
  • bardocz
    Ha az elején nem bírod egy idő után úgyis meg fogod szokni,csak pár játék kérdése.
  • DannyL
    Én is épp egy MK2-esben gondolkodom és hasonló a problémám. 180 cm vagyok és 80kg. Kicsit félek a súlyától.

Ezt orvosolandó, jövő héten a csapattársam kölcsönadja a Para-ját és azzal fogom végigtolni a napot. Az alapján már el tudom majd dönteni, hogy kell -e ez nekem.
  • Mattz0r
    amikor parat fogtam nekem is könnyebnek tűnt mint az EBR, pedig a tár is tele volt, meg már nagy akkuval volt felszerelve. :S
  • Mattz0r
    Pedig azt terveztem h M249-et veszek helyette, de ezen adatok mellett elment a kedvem. :(
  • Mattz0r
    Tényleg nem orrnehéz, de ez nem szépít azon, h baromi nehéz :D 7.5 kg-al egy egész napos játékot kibírni.

190 cm magas 90-kgos emberke kell hozzá :)
  • DannyL
    5x12-es SG Atlantis részhez nincs valakinek felirata?
  • DannyL
    Adatokat kérek, de mm-ben! :D
  • DannyL
    Na az a kizárt. :)))