Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
van hozzá realcap-midcap-hicap, modolható k-vá vagy teljessé, esetleg mg36-á.
Alapban kompakt, behajtható válltámaszos, ver3 gearbox, m4-nél fényévekkel jobb hopup szerkezettel. Ízlés szerint karácsonyfává modolható.... elérhetõ olcsó csájna verzióban is
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Guarder SP110 rugó
Fém, csapágyas rugóvezetõ
Prometheus 6.03-as tuning csõ
Mást egy ilyen kis tuningnál nem kell cserélni, bírják a gyári alkatrészek is már 2 éve.
Ha viszont a 8.4V-ot 9.6V-ra változtatod, akkor megnõ a motor fordulata, ezáltal a tûzgyorsaság is.
Csak nem tudom mi, mert nem nagyon vagyok bezsongva egyik MP5-ért meg P90-ért sem.
Amúgy mivan, ha a fegyverembe egy 8,4 voltos 1100 mHA -s aksi helyett egy 8,4 voltos 1400mHA -est rakok?
Minnyire teesz jót az a motornak?
Az M4.
Aki meg haverjaival szemüveg nélkül lövöldözik, és nincs védõruha, ahhoz grat.
Mennyi volt? 80?
Pistike szemét kilövik. Jön anyuci-apuci és olyan pert varr a lövész és a szervezõ nyakába... s szép benne, hogy meg is nyerik. Többek között, mivel a bírói kar fegyver-fóbiás. De ez messzire vezetne....
De tényszerûen az alábbi történik:
- Pistike fegyvert birtokol, ami illegál (ha szülõ adta, akkor õ a felelõs, ha vette a boltos, ha kölcsön kapta, a kölcsön adó)
- maradandó sérülést szenved, itt ismét bejön, h az AS légfegyver jogilag
- a doki hivatalból jelenti, h Pistike szemét kilõtték
- nyomozás indul, mivel kötelezõ hivatalból
- megállapítják, h xy légfegyverrel maradandó sérülést okozott
- a média hatására illetve a tv-ek okán xy-t rabosítják
- a szülõk kártérítést követelnek és elmennek Hawaiira egy hónapra
- Pistike 15 perces médiasztár lesz
Tapsoljuk megõket.-.-
Annya úgy se fog mit mondani, tudod milyenek ezek.
És itt jön a 2 bökkenõ!
1. Mivel a gyerek nem keresõ ember, ezért a pénzt valszleg a szüleitõl kapja a cumóra.De mivel nekem se ad mutter úgy pénzt, hogy odaállÍtok elé, és mondom, hogy PLS adj már egy 10 est.
Szóval, ha az anyja-apja pénzt ad, akkor már meg van ott a döntési jog, hogy játszhat a gyerek vagy nem.
2.Amit asszem te mondtál, hogy 15 éves gyerek meglopta az anyját.
Ott meg az van, hogy az anyjától meg se kérdezi, hogy elmehet, pénzt összelopta.--->Anyja f@sza rendesen kilehet már a gyerekkel, szóval itt is jön az extrém eset, hogy leszarja, hogy mi van a gyerekkel.
Az utakon, ha meghal valaki, akkor nem tiltják be a közlekedést.
Ha kilövik egy-két ember szemét itthon, akkor betiltják / ellehetetlenítik az AS-t.
Mi igazabol nagy szervezett jatekokon kezdtuk, sok egymas utan.
Na ami neha ott folyik na azt hivom en gyalazatnak..... ezert jatszunk inkabb keves 15-20 fovel sokkal elvezetesebb ennyi..
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Sehogy, a legtöbb ember aki ezzel otthon, haverokkal játszik és az ÉRTEMESEBBIk fajtából van az tudja mi a veszélye.
mondtam egy szóval is, h érdekel, mit csinálsz? Vagy hogy érdekelne, hogyan játszol? Jól hallom, nemet mondtál? Tehát akkor miért is veszed a lelkedre? Jó, persze, mindenhol kellenek a mártírok..... 😊
De akkor, h ne magyarázd félre, magadban sem:
- nem helyes dolog kisiskolásoknak fegyvert adni
- nem helyes dolog félvállról venni a sérülés veszélyt
- nem helyes dolog másokat fikázni, pláne, ha nincs alapod rá
- nem helyes dolog kibújni a felelõsségvállalás alól
- nem helyes törvényt szegni, különösen nem tudatosan
- nem helyes egy közösség hobby-sportját veszélyeztetni
Ez az én véleményem. Magánvélemény. Ha más normák szerint élsz, nos az a Te magánügyed. Ha ellenben ezzel veszélyeztetsz másokat, az már nem magánügy. Ennyi
Es ha majd a MASZ-t torvenyerore emelik! akkor eldontom hogy betartom a torvenyt vagy nem.... de addig had szorakozzak mar ugy ahogy nekem tetszik.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
-fav
aztán egymás keblére borulhattok, nincs kellemetlenkedõ faszfej kibazsott liberabolsi Mike, akinek mindig van véleménye, ami ugya sosem egyezik a többségével
tényleg zavaró tényezõ vagyok, tudom jól
szevasztok
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a kibaszott kurva életbe már
azt fogjátok föl végre, hogy nem vagytok hatóság, kurvára nem fogtok beleugatni abba, hogy emberek egymás között milyen szabályok szerint AS-eznek, kiket engednek oda, hogy oldják meg a felelõsség kérdését
nem mindenki hebehurgya hüylegyerek, ha még így is képzelitek el a világot
tudom nálatok, a 30-40 éves korosztály sem képes felelõséégvállalásra, hebrencs, úgy viselkedik mint egy 12 éves
hát hogyne
itt veritek a nyálatok, 20on éves szarosok
felnõtt vagyok el tudom dönteni mit vállalok, mit nem, ha majd kérek segítséget, véleményt, akkor szólni fogok, amit aztán vagy meg fogadok, vagy nem, ez is az én dolgom, EZT kéne már végre felfogni
SÕT tudom megint én leszek a rossz, megint a csúnya hangnem, én vagyok antiszociális, maga a sátán
a faszom az egészbe hogy nem lehet abbahagyni a tipródást mindenféle szaron
persze szervezett, bejelentett, meghírdetett játék az más
bár ott is a szervezõ dönti el mit enged és mit nem
mindenki elmondta a véleményét, örüljön ennek
de lehet hanyagolni most már a témát
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyébként degi, mondtam hogy rámásznak az 500-ra meg a 10-re
azóta is ezen rugóznak
A bakancs sznob dolog, a midcap is, a 12 éves meg bõven döntésképes, mifaszé szólunk bele? Az, h vkit meglõnek, az meg magánügy...erõs, masszív embereknek meg sem kottyan az ilyesmi. Fog, szem újra nõ, a bõr alá került BB-t meg feldolgozza a vas szervezet. Különben is, minek vannak szabályok? Azok csak a gyengékre/kreténekre vonatkoznak. Nehogymá' csak azért, mert 3-5-8 éve játszik valaki, beleszóljon és megmondja a frankót.... A szervezõ meg nem tartozik felelõsséggel semmiért.
Mindez 'Szentimrén, CQBn. 😛
Szal aki szívesen fekszik eerszoftozás helyett hetekig, nyugodtan kísértse a sorsot edzõcipõvel... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De ... a Specnaz tagjai pl: hordanak sportcipõt 😊 Igaz városban, de ott hordanak (De valahol van afganisztáni képem is jó kis Mockba cipõs orosz katonákról 😊)
Akrtam képet linkelni, de 18+-osak, kihagyom ... de városban, utcai harcoknál az oroszok elõszeretetel hordanak sportcipõt .. 😊 (Bár nálluk elég laza az öltözködési szabályozás ...)
Viszont csak városban ... terepen csak bakancs ... És én is ezt preferálom!
Nem a militari fííling miatt hordok erdõben is bakancsot, hanem mert nem akarom kitörni a bokám ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"