Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istenem, ennyi fassagot reg olvastam 😊

Nem kotelezo maganemberkent bevizsgaltatni az Airsoft fegyvert. Sot, a legfegyvert sem. Amugyis csak egy olyan gravirt kap, hogy 7,5 joule alatt van. Attol meg lehet 1200 FPS.

Bakancs mar nekem is mentette meg a labam. Erdemes.

Ehobbyn ha nincs kirakva egy cucc, de kellene, irj nekik emailt. Kipakolnak neked annyit amennyi kell. Tapasztalat.

A tobbit inkabb nem is velemenyezem. Hello Mikeot eluldoztetek? Pedig akartam neki irni, ma lattam a Fenomenba hello kittys strandpapucsot learazva. Ha siet, meg kap 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

degenerator
igaz, lehet elfelejtettem említeni, hogy nálam az edzõcipõ az a magas szárû converse kosaras csuka😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Ha az ehobby-ra gondolsz, trehány módon írják ki a szállktsg-et, de úgy néz ki egyenárban van, ugyanannyi Mao-ra mint az USA-ba (18 dolcsi). 2 dolcsiért van biztosítás, én éltem vele.

UN companynál ugyanezt a cuccot "megrendeled", küldenek egy mailt hogy köszi a rendelést + a számlát (pár dolcsival drágábbak, de olcsóbb volt mint ahogy kiírják!!!), és akkor küldik ha átnyomtad a zsét péjpálon.

A ehobbist változat lett végül, 17-én fizettem ki, 18-án feladták, ma reggel (25) pedig hozta postás bácsi, és nem kellett semmi mást fizetnem.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A bakancs témához egy picit. Nagyon érdekes téma mert ugye mindenkinek más bakancs jön be. Viszont nélküle is nagyonjól meg lehet lenni.
Én két éven át kosaras cipõkben játszottam, kényelmesebb volt, a bokámat is tartotta.
Amiben semmi más nem ér a bakancs nyomába az a tartósság. Továbbá jobban bírja az idõjárás szeszélyeit. Pont emiatt váltottam az év elején. Egy Corman bakancsot vettem. Jobbra számítottam, szenvedés volt vele az elsõ pár játék, sõt most se a legjobb, de tényleg bírja a strapát. Egy nyári bakancs azért nem ártana mellé pluszban.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

degenerator
nekem 48as van.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
és mibõl gondolod, hogy vér istván sisak, és szemüveg nélkül játszik? volt ez valahol említve? idézd már légyszives.

akkor valszeg félreolvastam.

most unalmamban végignéztem, mi kéne;hát arra egy lottó ötös is kevés volna... :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DannyL
Hát az a 7 nap inkább a furcsa. 😊 Az átlag az náluk is 2 hét.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

ja értem

a 7 napot mennyire tartják?
csak mert 8 napja rendeltem egy távcsõvédõ kupakot :-)))

DannyL
De igen, csak le kell velük levelezni. Kérni kell egy "Total"-t a cuccra.

DannyL
Akkor köszi az infót majd skubizom sûrûn, hátha kifogom.

az hogy van, hogy van amire megmondja, hogy mennyi a szállítási költség; valamire meg csak "Hungary - Not specified" ? ebben az esetben nem is hozzák Mo.-ra ?

Sztem lesz megint, mindíg 1-1 van aukción. UNCompany-n is van. 47.74 USD lett volna szállítással, aztán a végén ehobbyasia lett ugyannyiért, 7 nap alatt a kezemben is volt.

JG AUGhoz használom, a tárak ránézésre jó minõségûek, de mivel még nincs gyorstöltõm csak 1 pár skulót lõttem ki az egyikbõl próbaképpen egy rövid sorozattal, úgyhogy érdemben nem tudok nyilatkozni per pillanat, de szerintem jók lesznek. Nagyon szép mereven ülnek a tárfészekben.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DannyL
Ha volt is már nincs ilyen KA AUG tár eHobby-n.

DannyL
És milyen AUG-hoz használod ezeket a KA midcap-eket? Jól adagolnak?

AUGhoz most vettem 7300-ért 5 db 110-es King Arms midcapet ebayrõl (ehobbyasia), postás házhoz hozta ingyen. De nagyobb webáruházakban nincs v. dupla áron.

Van nagyon szép lõszerimitációs realcap (45) is KA-tól, csak kissé drága. Bár, ha nem használsz sok lõszert...

Mivel utállok cipõtvásárolni, és utállom a bakancsokat, ezért ilyen focicipõszerûségben.Annak ellenére, hogy utállom a focit^^

DannyL
Télen miben jársz, vietnami strandpapucsban? 😊

Jah, a másik ok amiért bakancsot nem veszek, mert 47 es lábra nem látos sehol: DDD

a mi szemszögünkbõl az a fontosabb, hogy MIVEL lövik ki Vér István 5.B osztályos tanuló szemét. ha szilvamaggal csúzliznak és amiatt vakul meg, akkor "jóvan fiam, hülye vagy". Viszont ha egy légfegyver okoz neki maradandó sérülést, akkor már gáz van.

amit te leírtál, az erõs sarkítás;ennyi erõvel elkobozhatnám a billentyûzeted, mert azzal agyon lehet valakit verni :-)

DannyL
ez sarkítás

degenerator
unokaöcsémnek van egy játékpisztolya, ami kilõ egy tapadõkorongos nyilat 15 méterre. elveszem tõle, és akkor adom vissza nekit, ha lesz fegyvertartásija, és elmúlt 16.

DannyL
350-ig sorozat 400-ig egyes.

Attila8805
20 leszek😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bardocz
CQB-n nem 400-ig van sorozat?Ehh,lehet újra el kéne olvasnom a MASZ-t...
DannyL
Ahol számít (CQ😎 ott csak addig lehet.

bardocz
Azért vannak hasznos részei,pl az fps korlátozás.Faszom se játszana hogyha 800fps-es bivalyölõkkel menne a játék😊 Sõt,szerintem fps-t még csökkenthetnék is,kéne vennem új rugót,de én örülnék neki,ha mondjuk csak 350fps-ig lehetne sorozatot lõni.
DannyL
Jó ötlet. 😊

Jacek
nem az arra jo hogyha valaki szervez nagy jatekot penzert akkor ki irhatja hogy MASZ szabalyzat ervenyes!

De itt arrol van szo hogy egy barati tarsasag ossze jon! hat leszarom a maszt mar bocsanat....

hát igen; de mint látjuk a MASZ is arra jó, hogy legyen mit megszegni...

Jacek
Itt jon kepbe hogy betartom vagy nem😊 de megneznem a nagy jatekokat ha csak bevizsgalt fegyverrel lehetne menni.. jo sokan lennenek😄

fakk; akkor vegyél egy gumikést 😄DD

tudtommal Nagy-Britanniában így van; airsoftozni csak valamely hivatalosan bejelentett csapat tagjaként lehet, a fegyvervásárlást regisztrálják (szal nincs semmi kínai piac...), stb.

és ha már egyesek a törvényt emlegetik: az airsoft fegyverek légfegyvernek minõsülnek, és bár engedély nélkül tartható és vásárolható (18 év felett!), attól még be kell(ene) vizsgáltatni az MKH-nál.

DannyL
Az marha eredeti lenne. 😊))

vegyél egy M4 CQB-t, nem kell új tárakat venned :-)

DannyL
Azt csak érezni kell. Waxx tímmétem is tudott egyest lõni.

Gyors lesz az ujja: DDD

egyeslövést hogy oldod meg? :-)

DannyL
hossz

bardocz
De ebbõl minek a rövid csöves?AUG hosszú csõvel is jó cqb-re a bull-up(ugye?) kialakítás miatt.
Punker
jaja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
ERRE GONDOLSZ?

Tegnap rendeltem egyet egy srácnak, mondjuk látni nem fogom, mert nem csapattag.

Punker
kijött olcsó kínai 3 bb-s shotgun lehet 1x megnézem 😄

DannyL
Hát ennek még nem jártam utána. De a 60-assal is ellennék ha muszlim játék van, úgyhogy ez nem olyan nagy gond. Egyelõre csak ötletelek CQB ügyben, nagyon nem sürgõs tekintve a 100-ból 1db cqb lehetõséget. 😊

Az AUG jó választás, csak a tárak lehetnek szûk keresztmetszet. Ha jól rémlik, nincs hozzá midcap, csak hicap ill alap 60(?)as.

Nekem bejött összességében, csak a tárcsere nem volt egyszerû.....bár biztos meg lehet szokni 😊
DummyBoy
Kissé más hangnemben ... Azon kellene elgondolkozni, hogy eszetekbe sem jut, hogy valszeg azért van ebbõl hiszti, mert voltmár aki megütötte a bokáját hasonló ügyben?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Helló-helló "Felnõtt bácsi", kicsit vegyél vissza ... itt senki sem hatóság ... de ha a Hatóság megjelenik, mert a pógárjenõ picifijának kilõtted a fogát akkor pattogjál ...

Felnõtt vagy? Nem úgy tûnik ... tudod, hivatalosan mindenki felnõtt aki betöltötte a 18-ik életévét ... Aki meg nem az gyerek ... gyereknek nem való a fegyver ... még akkor sem ha holnap lesz 18 ... törvény, nem mi találtuk ki ... nem a gonosz MASZ írja csak ...

Ha a felnõttek között sok olyan van mint Te, akkor miért veted annak a vékony homo sapiens sapiens rétegnek a szemére, hogy nem akar gyerekeket hagyni játszani?

El kéne gondolkodni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
Uzi style és orosz cuccok kilõve. 😊

DannyL
Szintén zenész. Elismerem, hogy fasza darab csak nem tudnám szeretni. Egy AUG shorty-ban gondolkodom, waxx-nak volt egy nagyon bivalyul kinézõ darabja, csak akkor nem tudtam megvenni tõle.

Ez pl nem rossz.