Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kotelezo maganemberkent bevizsgaltatni az Airsoft fegyvert. Sot, a legfegyvert sem. Amugyis csak egy olyan gravirt kap, hogy 7,5 joule alatt van. Attol meg lehet 1200 FPS.
Bakancs mar nekem is mentette meg a labam. Erdemes.
Ehobbyn ha nincs kirakva egy cucc, de kellene, irj nekik emailt. Kipakolnak neked annyit amennyi kell. Tapasztalat.
A tobbit inkabb nem is velemenyezem. Hello Mikeot eluldoztetek? Pedig akartam neki irni, ma lattam a Fenomenba hello kittys strandpapucsot learazva. Ha siet, meg kap 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
UN companynál ugyanezt a cuccot "megrendeled", küldenek egy mailt hogy köszi a rendelést + a számlát (pár dolcsival drágábbak, de olcsóbb volt mint ahogy kiírják!!!), és akkor küldik ha átnyomtad a zsét péjpálon.
A ehobbist változat lett végül, 17-én fizettem ki, 18-án feladták, ma reggel (25) pedig hozta postás bácsi, és nem kellett semmi mást fizetnem.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én két éven át kosaras cipõkben játszottam, kényelmesebb volt, a bokámat is tartotta.
Amiben semmi más nem ér a bakancs nyomába az a tartósság. Továbbá jobban bírja az idõjárás szeszélyeit. Pont emiatt váltottam az év elején. Egy Corman bakancsot vettem. Jobbra számítottam, szenvedés volt vele az elsõ pár játék, sõt most se a legjobb, de tényleg bírja a strapát. Egy nyári bakancs azért nem ártana mellé pluszban.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
most unalmamban végignéztem, mi kéne;hát arra egy lottó ötös is kevés volna... :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
a 7 napot mennyire tartják?
csak mert 8 napja rendeltem egy távcsõvédõ kupakot :-)))
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
JG AUGhoz használom, a tárak ránézésre jó minõségûek, de mivel még nincs gyorstöltõm csak 1 pár skulót lõttem ki az egyikbõl próbaképpen egy rövid sorozattal, úgyhogy érdemben nem tudok nyilatkozni per pillanat, de szerintem jók lesznek. Nagyon szép mereven ülnek a tárfészekben.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Van nagyon szép lõszerimitációs realcap (45) is KA-tól, csak kissé drága. Bár, ha nem használsz sok lõszert...
amit te leírtál, az erõs sarkítás;ennyi erõvel elkobozhatnám a billentyûzeted, mert azzal agyon lehet valakit verni :-)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De itt arrol van szo hogy egy barati tarsasag ossze jon! hat leszarom a maszt mar bocsanat....
és ha már egyesek a törvényt emlegetik: az airsoft fegyverek légfegyvernek minõsülnek, és bár engedély nélkül tartható és vásárolható (18 év felett!), attól még be kell(ene) vizsgáltatni az MKH-nál.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nekem bejött összességében, csak a tárcsere nem volt egyszerû.....bár biztos meg lehet szokni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Felnõtt vagy? Nem úgy tûnik ... tudod, hivatalosan mindenki felnõtt aki betöltötte a 18-ik életévét ... Aki meg nem az gyerek ... gyereknek nem való a fegyver ... még akkor sem ha holnap lesz 18 ... törvény, nem mi találtuk ki ... nem a gonosz MASZ írja csak ...
Ha a felnõttek között sok olyan van mint Te, akkor miért veted annak a vékony homo sapiens sapiens rétegnek a szemére, hogy nem akar gyerekeket hagyni játszani?
El kéne gondolkodni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"