Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
tegyük hozzá, hogy nem mike szokta beirogatni, hogy hogy sikerült a vizsga, vagy hozza a sört, meg hova megy az este.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
és ezért van egyre több oktató játék, ezért készülgetnek a FAQ-ok stb, a különbség az hogy az "öregek" próbálnak azért tenni hogy mindenki biztonságosan és szabadon játszhasson, addig 1-2 ember csak lázadozik és nem érti meg hogy a saját érdeke is alapvetõ dolgok betartása.

Mike az hogy az ide járó 10-15 ember kötetlenül beszélget az ok nincs belõle probléma megszoktuk egymást, de gondolj bele milyen káosz lenne ha már 100-200 ember csinálná ezt. + ez itt egy kötetlen ömlesztett topic, a softair meg részben szakmai fórum is aminek a célja az értelmes dolgok összegyûjtése lenne, csak sajna néha elveszik a lényeg az x+1. alkalommal feltett kérdések miatt (lásd mikor 4-5 hozzászólást se hajlandók az emberek visszaolvasni)

kajáról: én estére tonhalat fogok csinálni rizzsel 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
megtennéd, hogy kevésbé relytésen írod le, amit szeretnél?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Megtennék az érintettek, h nem ferdítenek és nem mártírkodak, pláne nem kamu alapon?

Köszi 😊
Mike
egy szál faszban 😊 is ki lehet menni 😊

dronkZero
"hanem az infra adót - akár vmiféle oprtikának álcázva - ráaplikálni a fegyóra kivülre"

Szerintem nincs annyi hely. Külön akksi, vagy rákötni valahogy az AS akksira?

De hamár kombináljuk, akkor egyébként nem távcsõnek kéne álcázni, hanem annak, ami. Kínai fegyver amúgy sem használható lézeres kütyüjébe.

De szerintem nincs sok értelme kombinálni, vagy külön elsütõbillentyû kéne neki, vagy rá kell kötni az AS ravaszára. Ha viszont rákötöd, akkor messzire fölöslegesen pazarolja a BB-t, közelre meg szintén, mert közelrõl is bejelez az érzékelõ, fölöslegesen koppan a BB.

Ja, és van még egy nagy elõnye: nem kell védelem. Ki lehetne menni egy szál pólóban, szemüveg/maszk nélkül.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mike
most hagy ne taglaljam, hogy egy magadkorebeli fiú mi mindennel kereshet pénzt 😉

bardocz
Mért,ott lehet találni pénzt? :-)
Mike
vaterán nézz szét

Mike
az hagyján, én olvastam is azt, amikor ezen keseregtek

bardocz
Addig nekem nem lesz pisztolyom 😞
Mike
lesz, de nem hó végén
jelenleg nincs zsém
de jõvõ hónapban megkeresem a pincéseket, osztunk-szorzunk, és ha tudjuk, összedobjuk a pályabérletet és go

Mike
a világmegváltáshoz pénz kell, sok pénz
ha meg van pénzem onnantól kezdve meg tõlem azt tanácskoztok, rágtok meg át és vissza a softairen amit csak akartok

ha vki lát ebben fantáziát, simán belenyomhat százmilliókat és akkor ez más szint minthogy otthon én mit szerelgetek

Mike
azt keresi, hogy ezek egymáshoz hasonlók és miért ne lehetne megbeszélni itt

az sg nem a softair, ahol csakis arról lehet beszélni, hogy AS, és nem mondhatom el a többieknek, hogy mit fõztem vacsira tegnap

nem kell szemellenzõsnek lenni

arról nem bezsélve, hogy az AS-t is lehet keverni mással, és hû ez micsoda szentségtörés, aki nem tisztán AS-ezni akar az takarodjon már a francba ugye?

ugyanigy leugattak a softairen azért, mert azt merészeltem irni, hogy a 10-16 éves korosztály aki még nem AS-ezhet, akár lasertagezhet is, erre megkaptam, hogy az csak játék, meg mit képzelek ez AS fórum, elõtte meg azon tépelúõdtek, mit kezdjenek ezzel a korosztállyal

észure sem veszitek saját magatoknak mekkora korlátokat állítottok fel

Mike
sõt kéne vmi FF motor is a puskába, hogy visszarúgjon

Mike
nem egészen erre gondoltam
hanem az infra adót - akár vmiféle oprtikának álcázva - ráaplikálni a fegyóra kivülre
így a kettõ vegyíthetõ lenne
infra érzékelõket meg oda raksz ahova akrsz, azok picikék
sõt akár lehetne vmi kis akksi is mondjuk az öveden, ami a fesz.t adja, hogy megcsípjen ha eltaláltak

degenerator
miért? én is hallottam a szervezõk magánbeszélgetését, hogy egyre jobban felhígül az airsoft közösség (tekintsük el attól, hogy igazuk van), és ez magával hozza a fegyelmezetlenséget is.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
lehet az is az. de eddig nem volt gondom iylesmivel.

degenerator
semmi, csak eddig még nem lõttek senkit pofám 2 cmrõl 800 fps-el. nem is találkoztam ekkora fegyverrel. de két napja ezen rágódtok, mosmár uncsi, tényleg.

váltsunk témát. mike, lesz valami abból a pisztolyos dologból?

sgmbulldog
A softair olyan amilyen. Olyan mint bármi más az életben. Neked nem tetszik, másnak igen. Van aki méltóságon alulinak tekinti ha nem ismerik el egybõl egyenrangú tagnak. Ha ti megismertek valakit egybõl a legjobb barátodnak tekinted, vagy eleinte idegesít ha nélküled kezdi átrendezni a házatokat ? Rengeteg újonc bejelöl msnen (nem véletlenül van megadva), és én ha tudok segítek, válaszolok, beszélgetek velük. Van aki igényli ezt, van aki világot akar váltani. Én is ismerõs nélkül kerültem ebbe a világba, mégis megtaláltam a helyemet.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

sgmbulldog
Van itt egy ezer éves regem is, csak már elfelejtettem hogy mi az 😄 Akkoriban még nem az AS részre irogattam.

Hajrá lasertag, hajrá paintball, hajrá simunation. Csak akinek az tetszik, az mit keres ebben a topicban ? 😊

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

dronkZero
Haver mondta, hogy elkezdett foglalkozni azzal, hogy a lasertag-es kütyüt hogyan lehetne beleapplikálni egy kibelezett airsoft testbe. Állítólag kb belefér az optika a lángrejtõkbe.

Azzal lehetne akár mezõn is játszani, 100-150 méteres lõtáv... De hát persze valamit valamiért, nagyot zuhan a fíling. Hang sincs, lövedék se, tárazás se... Meg gondolom a lasertag-es mellény sem mutat valami jól a terepmintás gyakorlón... De azért kíváncsi vagyok, hátha.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

bardocz
Tudom,csak leírtam a véleményem 😉
Punker
nem mondtam 1 szóval se hogy tökéletes.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Pá játék alatt megszokod meddig visz,és egyáltalán nem fog zavarni.Bényén a játék elején a két csapat szemben áll egymással,és csak néha az olyan hülyék,mint én kezdenek el lõni😄 De már én sem csinálom.Ilyen erõvel lehetne játszani éles lõszerrel,hát milyen szar már,amikor ott az ellen 300 méterre,és nem visz el odáig a puska😊
bardocz
Softair az kurva barátságos fórum ám,valaki feltesz egy kérdést,és megy az olvassá vissza,ottvan 10 oldallal hátrébb,hát nemigaz,hogy nemlehet.Meg egy picit eltér a topik témájától,mert hamár ottvan emberünk felteszi azt a kérdést is,mert ott normálisan válaszolnak,mennek akik addig nem írtak neki semmit,hogy fú paraszt,fejezd be az offolást.
Mike
egyre inklább nem vagyok kiváncsi az ilyen kommentjeidre

Punker
egyre nagyobb baromságokat beszélsz de nem baj már megszoktuk 😄

Mike
nalátod ezért jó az infra, ott nincs vita
kombinálni kéne a kettõt

Mike
a softairen úgy gondolják, a közösség tagjainak leginkább az új tagok ártanak, szivük szerint lehúznák a rólót, és az újakat AS közelébe sem engednék
no meg ott vannak az egyesületrõl majd hatósági jogkörrõl álmodozók

VRSDM
és a 60méter nem illúzióromboló?!
a távoli emberektõl hallani a sok anyázást is hogy " fogadd már el " közbe elõttem pattog, én lehet hogy csak 40méterre lövök el. de oda legalább halál pontosan, és tudom hogy talált-e vagy sem, mert ellátok oda. idióta show off optika nélkül is...

u dont have to listen anybody else but me

Mike
Üdv!

"Pedig akartam neki irni, ma lattam a Fenomenba hello kittys strandpapucsot learazva. Ha siet, meg kap 😊"

😄DDD

nem üldöztek el
egyszerüen belefáradtam a kínlódásba
mint ahogy a softair-re sem írok már
kell nekem az, hogy azon vitatkozzak, hogy játszik-e egy 10 éves gyerkõc, vagy van e valakinek 500 fps-es ak-ja? ha akarom és elmegyek velük játszani akkor elmegyek, ha nem nem, nem az itteniek dolga
meg ha akarom veszek bakancsot, ha meg mondjuk felteszem mezitláb akarok lenni, akkor mezitláb leszek, ez sem az õ dolguk
persze azt elfogadom, hogy lehet véleményük, tanácsot is adhatnak, amit vagy megfogadok vagy nem, de ez utóbbi legyen már az én döntésem
ennyi volt

de itt mi megy? ha nem értek egyet velük, akkor dedós vagyok, hebrencs, hülye, felelõtlen. 36 éves vagyok és a 20-28 évesek lededósoznak. ezt pedig egyre nehezebben viselem

mellkesen - amit az indexen is leirtam - nekem az AS nem munka, egy játék nem csata, nem számít nyerünk vagy vesztünk, lelövök e valakit vagy sem, az a lényeg, hogy egy jót játszottunk
és pont az a lényeg, hogy ez nem katonaság, nem kiképzés, hanem afféle indiánosdi, igaz amit vmilyen szintü fegyelmezettséggel kell csinálni, mivel az eszközök akár balaesetveszélyesek is lehetnek, bár egy fakarddal is ki lehet csapni a másik szemét, a vasvillával való kergetõzrõl nem is beszélve 😊

Punker
ha valaki tisztában van a saját fegyverével akkor ilyen nincs.

Punker
hm?

degenerator
azért az elég illúzió romboló, amikor egy tisztáson 40 méterre álldigáll valaki, neked meg nem visz el odáig a puska.

degenerator
konkrétan, amit ti itt leírtatok, ezzel sehol nem találkoztam (úgy általában az összes scenarioval.)

Punker
amíg nem veszel új kínait.

VRSDM
én aztán nem, a kemény 330ammal...

Punker
nem tudom mirõl beszélsz az átlag 380 ahogy tavaly is volt, és ki is szokott sírni hogy a kínait nem butítja vissza stb? valszeg nem az "öregek"

VRSDM
én még most is a 330körüli fegyverek híve vagyok, abszolút tuningellenes.
nem errõl kéne szólnia hogy folyton tologatjuk feljebb a maszt, meg az "átlagos" fps-t...
mindenki " háde erdõbe kell a 400 " és amíg nem volt 400?!😮 számokba fordítva. erdõbe kell az a 50méter lõtáv. és ha 60ra van az ellenfél? ugyan úgy megszívod mintha 30at lõnél és 40re lenne.
csak akkor nem lehetne vagizni hogy kinek milyen brutál erõs...

A újjáírt fegyvertörvénnyel már egy két éve riogatnak minket.
Ki tudja, mi befolyásolja a tollak útját. De ez persze csak
az én véleményem, nem kötelezõ figyelembe venni, nem azért írtam le.
Punker
mondod te, de ha beüt a mennykõ és bevezetnek olyan szabályozást mint angliában vagy németországban, akkor ti fogtok a legjobban sírni...

VRSDM
mondjátok hogy a légfegyverrel vana gond, hogy magával ezzel történik a baleset.
hmm...
hányszor hallani a hírekben hogy légfegyverrel baleset történt?! évente többször, és ebbõl vajon hány darab marad "családban".

mégsem vonták még be a légfegyvereket, még sem hoznak egyre szigorúbb törvényeket rá.

ha valaki valakit nagyon megsebesít abból sem feltétlen lenne hatalmas médiaparádé, amíg embereket ölnek meg úgy hogy nem tudja a média-rendörség senki hogy mivan, akkor egy ilyet a baráti társaság szerintetek nem titkolna el?!

ha meg nyilvánosságra hozzák akkor?! akkor xy kártérít és paff. ennyi.

Punker
friss reg szal lehet 😄

Eloszor engem is leugattak. 😊
Amikor mar en is kepben voltam, es elkezdtem segiteni, akkor meg aze ugattak le, hogy me segitek. Moderatorok meg faszan toroltek a valaszokat.
Talan ezert is van, hogy softairt heti 1x nezem meg, akkor is jatekkirias+adas vetel.

Bulldog, te az a Bulldog vagy akire en gondolok? 😊
Minden ut az SGre vezet 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Nem tom, engem nem ugattak le soha, pedig senki voltam, meg most is, meg még soká leszek az 😊)))
Inkább volt problémám a pályán a kezdõ, nem kezdõ "namajdénmegmutatomneked" emberekbõl...
Punker
azért a dolog ilyen fajta elfajulása kicsit a mi sarunk is, rakás kezdõt leugatnak kezdésnek softair-en (ahogy anno engem is) így nem érzik magukat a közösség tagjának és nem is foglalkoznak vele hogy ártanak e a múködõ közösségnek.

ezeketõl természetesen ezektõl. Bocs.
Csináljunk softair-t az SG airsoft-ból 😊)))))

Komolyan:
Csak az az ember tudja igazán, hogy hogyan mennek ma Mo.-n a bírósági
ügyek, aki már részt vett egyben, vagy van kompetens ismerõse.

Nem véletlen, hogy szeretnénk ezeket a helyzeteket elkerülni. Akinek
van felesleges ideje/pénze, az csak csinálja nyugodtan a hülyeséget,
de a többieket kímélje meg ezeketõl a dolgoktól..............
sgmbulldog
Bevizsgáltatni nem kötelezõ, csak boltnak.

A bakancsnál csak a gipsz tudja jobban fogni a bokádat, és az erõs talpa véd attól hogy valami érdekes dolog belédálljon a magas fûben. A Converse stílusú SZÖVET cipõk addig tartják jól a bokádat, amíg nem egy domboldalon megbotolva kellene birniuk mondjuk a 60,70....x kilót mikor nekilendül, és probléma velük hogy átázhatnak.

A MASZ-t meg nem kötelezõ sem szeretni, sem az szerint játszani, csak akkor egy adott közösség játékait kihagyod az életedbõl. Tessék megcsinálni a ANASZ-t (ANarhikus Airsoft Szabályzat) és lehet épületben 800 fpssel lövöldözni, és várni mikor találod el valakin azt a 2 centis rést a védõcuccon ahol majd kitép egy szép darabot 1,5 méterrõl.