29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #18137 és miért nincs rajtuk szemüveg? :) -
#18136 kik ezek??? és hogy a pöcsbe tudnak ilyeneket a bükkben és a mátrában lenyomni, ahol kb 500 méterenként váltják egymást a turista utak??? -
#18135 van is vmi magyar nemzeti arcvonal, ők járnak a bükkbe portyázni:) -
#18134 Hú, mindjárt le is porolom szegény gitáromat én is :)
Csak sajnos kedvesem nem mindig tolerálja mikor gyakorlok (/me még csak hangszertulajdonos ... nem zenész :) ), ezért gyorsan elveszi a kedvem ... de a gitárt nem adom el ... Gyerekkorom óta szerettem volna megtanulni ... majd öregkoromra szépen autodidakta módon megtanulok :)
Kérdés: Asszem itt láttam az értekezést a Lightweight KART EBR-rről ...
Mennyire lightweight? Csak azért nem vettem anno EBR-t, mert 7,5 kg, az 10% önsúly! xD Meg a beléről sem mondtak jókat ...
Ez a mostani jobb már? Tud valaki konkrét infókat rólla? (Saját tapasztalat előnyben ...) Üdv! -
#18133 szánalmas -
#18132 Először vállald fel,hogy ki vagy valójában,és légyszíves utána. -
praksi #18131 légyszíves ne, épp lecsillapodtak a kedélyek, nem kéne újrakezdeni. -
Csótányirtó #18130 Kérdeznék valamit a csótánytól /szépneved van,rád illik/
cyrus,lelkiismeretes,leowrc,deira,sebbi,bizo,nightmaster,dermedve,kes,ogre,yeti,jekler,és ők ???Ők a teáltalad sponzorált "játékszervezők" mellesleg nemsok játékkal birnak !!basszus nemtalálom sehol!!!
És ebből látszik te kis butus mennyire tudatlan vagy,rumcajsznak körszakálla van nekem meg nincs . -
#18129 Viszont akkor oda mehetünk mind -
#18128 hát a honvédség hont védeni tuti nem fog, az a 4-5 ezer igazi harcoló ember kevés megvédeni az országot, utána majd mehetünk partizánkodni a bükkbe :( -
#18127 Jó lenne megtanulni így itthon gitározni:) És mivel metal zenéket játszanék,így nem is lenne olyan nehéz:D Vagyis az,mert meg kell tanulni lefogni a hangokat,meg pengetni,de egyszerűbb mint valami jazz számot eljátszani :D -
MuldR #18126 Jeee, nem csak en csereltem puskat gitarra?:) -
#18125 Ez inkább "silent kill". -
#18124 ha felesleges (tudom, mindenki ránk pályázik) akkor meg minek
kivel fogunk mi harcolni? senkivel -
#18123 aztán fél évig áll a pénzed a fészerben
add inkább nekem, aztán tavasszal veszek neked motort, ugyanolyat mint most -
#18122 szégyen kategória ami megmaradt :( -
#18121 2:37nél dobatás. -
#18120 ok, csak most nincs pénzmag a háznál.
egy kis off, tüzéreink szerintem mindenki szívét megdobogtatják:) -
#18119 Én is most veszek motort. Mindenütt akciók, dupla annyit lehet kialkudni mint akkor mikor sokan vesznek. Semmit nem szabad a szezonja kezdetén vanni ! -
#18118 tavaszra tervezem. egyébként télen nincs senki az utakon, vagy már mindenki az árokban van, akkor jó motorozni:)
jó lenne, ha megkérdeznéd, már hiányom van. -
#18117 majd megkérdezem monoriak csinálnak e vmit mostanában -
#18116 pont most akarsz motort venni, így ősz közepén? -
#18115 én is így vagyok vele, olyan áron senki nem venné meg, hogy úgy érezzem, nem veszítettem sokat az ügyön. -
#18114 Jaja,tudom.Ezért nem is adom el:) -
#18113 fegyvert néha a feléért se tudod eladni az tény. -
#18112 21+7-8 a szerelés és alkatrész.De ennyiért nem csak a puskát,hanem a mindent adnám el,akkor lenen jó nekem,de tudom,hogy ezt így képtelenség eladni ennyiért:)Jóesetben az egész ér 20-at.Ennyiért meg nem adom el,inkább álljon itt,és néha menjek el játszani. -
#18111 30ért?
mennyiért vetted a puskát? -
#18110 Én sem adom el,mert nem érné meg:) Ha az egész hóbelevancot el tudnám adni 30-ért,max akkor,mert abból kijönne egy gitár.Az meg időhöz kötött. -
#18109 miért nem kerestek? csináltok csapatot? -
#18108 na ja, nálam is a fuvar a kérdéses dolog. meg a társaság hiánya:p -
#18107 tavaly én is 2x ennyi játékon voltam, de ezért még nem adom el a cuccot :) -
#18106 Nincs senki akivel mehetnék.Apám nem nagyon vevő erre,pedig vele jó lenne menni.A folyton fuvarkeresés meg nem az én műfajom.Bényén meg kéthetente van játék,ha van,és folyton F1-es hétvégén,szerencsére csak időmérőről maradok le:) De ott meg ugyebár nem érek rá mindig. -
#18105 egyelőre hezitálok....amúgy egy ca slr 105, marui motorral, wd által átalakítva. (412 fps)
meg egy cyma glock. -
#18104 sorold mid van :D -
#18103 sokaig birtatok, grat... -
#18102 hát nem tudom, én a teljes softaires felszerelésemtől egy olyan....80ért megválnék. (puska, pisztoly, tárak, sisak, arcvédő, szemüveg, mellény) -
Miskolc88 #18101 látom hogy nem olcsó :DD
na mindegy. ha majd elmegyek a miskolci airsoft boltba akkor megkérdezem az eladót hogy ő milyet ajánl. -
#18100 figy ez nem 1 olcsó sport :D
amúgy meg NBB-ből egy palackkal qrvasokat kilősz, egy töltéssel 2-3 tárat, és min 15-20x megtudod tölteni. -
Miskolc88 #18099 csak az a baj hogy abba gázt kell venni és nem olcsó bele. -
#18098 akkor 15-16 ezer körül vegyél egy NBB-t azt nem kell felhúzni és pontosabb is.