Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a PASGT egy érdekes téma nálam. Már vagy 5x vettem majd eladtam. Mert mindig veszek egyet, hogy jó az ha van, de aztán sose veszem fel még CQB-n sem és eladom, hogy akkor meg minek.
Persze azért most is van egy az ágy alatt. 😄
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Tesóm tavaly akart venni újat,de sehol se volt, mindenhol csak hitegették hogy majd lesz... nem lett. Gondolta megpróbálja a Cybergunt és egy hét alatt meghozták neki + tuning. Néha eladhatja az ember a lelkét az ördögnek...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
(Classic Army AEG) CA36C ..
mert neztem páart és egyiknél sincs
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
5db 100-as midcap nekem elég lenne egy napra,ezért akarom lecserélni high capet mert tényleg zavaró tud lenni lopakodás közben,amikor csörög,fõleg ha két embert akarok fõd alá tenni<#zavart1>#zavart1>
Még gondolkodok,aztán eldöntöm hogy legyen.
Nameg így nem maradna pénzem midcap-re,hogy menõ legyek,meg trendi<#rinya>#rinya>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ha szombaton is ilyen dögmeleg lesz mint ma nem megyek monorra, vagy ha igen lödöglök egy fa alá 😊
semmi kedvem ott elájulni
remélem esni fog az esõ 😊
kérdés mibe fáj a pincebérlet mondjuk úgy 5 órára
Check!
De 6.000 Ft-ot bõven megér ha egyrõl beszélünk.
DE m81 megér 6000-et használtan,ha csak otthon volt használva,és kb 1500-at lõttek vele+ajándék 1500 blaster bb?Persze csak ha V2-es GB van benne.Az az egy bajom van vele,hogy játékon nem biztos,hogy tudnám hol tárolni.
Eleve azert szoktam le a nagy jatekokrol, mert tul sok kepviseloje volt az McLoad klannak skociabol! es mint tudjuk ott sok a halhatattlan!!😊
az asszony haverja tõsgyökeres ateista volt, most meg már ki se veri magának, merhogy az ördög úgy megtalálja.....
a tökös legény meg lovon jár, marlborot szív, és fura kalapja van?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egyetlen olyan közösséget mutass a Jehován kívül, ahova megérkezel és egybõl körbetáncolnak. Egyet! És ez olyan közösségekben, ahol az emberek 99%-a férfi, ott ez még hatványozottabb.
Csak tudjátok van a durci murci kisgyerek típus, aki besértõdik mert egyszer leugatják. Meg van a tökös legény típus aki leszarja a bajukat és és azért is önmagát adva, de közeledik lassab de biztosan a közösséghez.
Ha én elsõre megsértõdtem volna mikor VIS leugatta fórumon, vagy WD még 2006-ban egy játékon a hajamat, hát most sehol nem lennék, nem hogy itt.
Persze megsértõdtem, csak utána higgadtan, még egyszer mást is megtettem. Megerõltettem magam és megnéztem a dolgokat az õ szemszögükbõl is és próbáltam elhinni, hogy 4-5 év tapasztalattal (WD-nél meg ezer év) lehet hogy tudnak valamit még ha hülye is volt a stílus amiben közölték.
Ezt tessék ropogtatni egy kicsit! Elfogadni nem muszály csak hasznos.
Puszi!
de mivel szinte erdõn/mezõn nõttem fel, így alapból megszoktam, hogy ha félrebicsaklik a lábam, elengedem, és a másikra nehezedek. ergo nincs sérülés. kb másfél órája volt iylen utoljára, ilyen alapon állandóan gipszbe lennék😊
egyébként sóskát ettem törtkrumplival, utána dinnyét. utána kilõttem a bal szememet, most megyek beperelem a maszt.
Vacsora meg zöldbabfõzelék lesz,az is jó lesz ám<#finom>#finom>
Viszont igy legalább nekünk van egy válogatott csapatokból álló kb 100 fõs társaság ahol nincs anyázás és szabálytalanság. Már csak azért sincs anyázás meg kiabálás mert ez a csapat kizárását is vonhatja maga után. Biztos sokan nagyokat lesnek ezen de bevált.
Cipõhöz visszatérve. Converse cipõt használtam énis. Node nem azt a hagyományos full szövet tornacipõ kinézetüt. Rendes terem/utcai kosárcipõ, amit arra terveztek hogy megvédje a benga 100-130 kilós hústornyok bokáját. Ergo abban az én bokám sem megy ki. De ettõl megmaradnak ugye az említett hátrányok is... beázás... évente új... drága.
Most akkor mindig beírhatjuk hogy mi lesz a vacsora?
Én hagymásbabot csinálok 😄
E.Gy.B.E. Airsoft Team