29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#18177 Eltakarodjál már légy oly kedves a picsába ... Köszi ...
Utálom az ilyen képmutató, seggnyaló férgeket, akik úgy akarnak egy társaságba beilleszkedni, hogy egyszer csak megjellenek és elkezdik nagyon utálni azt, akit valamiért a társaság is utál ...
Mennyé inkább diszkóba, és *saját magam által kimoderálva, vagy mindegy de ne járj ide ... Undorító faj ...
Neked osztott itt valaki lapot csicska? Mert nem hiszem ... Szóval légy oly kedves, eltünni innen, és valamilyen más módon manifesztálódj itt, mert aban a pillanatban hogy mégegyszer meglátom az agyroggyant nickedet a topikban asszem személyeskedésért elkezdem majd gyűjteni a táblákat én is ... -
Csótányirtó #18176 ohh szólt VALAKI???? ÁÁÁÁ SENKI!!! -
#18175 annyira nem akarom :)
utolsó mondatom volt a végszó :) -
#18174 ennek itt semmi köze az AS-hoz a politika meg mint tudjuk tiltott szal max priviben folytassuk ha akarod. -
#18173 óh, nem is tudtam, hogy biztonságpolitikai szakértő vagyok
köszönöm szépen :) -
#18172 tömény demagógia amit mondasz
arról meg hogy ki él álomvilágban (tudom a pesszimisták nem pesszimisták hanem realisták) azt inkább hagyjuk
én azt mndom, aki fél, fizessen többet
én nem félek, nekem megfelel az a hadsereg ami van -
Cyrus A Csótány #18171 Látom, öcsém nem férsz a bőrödbe!
A softair-ről már kimoderálják a hozzászólásaidat, itt is erre hajtasz?
Az, hogy kisebbségi komplexusban szenvedsz, látszik!
Szar lehet, hogy mindenki átnéz rajtad, ahogy én is természetesen!
Ha nem tudsz olvasni, akkor ne reklámozd, a játékok a megfelelő helyen ki vannak írva, és akiket szívesen látunk, el is jönnek!
Lehet, hogy a softair-es játékszervezői plecsni nincs ott a nevük mellett, de te tudod a legjobban, van olyan, akinek ott van, és azzal is csak 15 embert tud összeimádkozni!
/ nem is láttam tőle azóta kiírást/
Szánalmas! /szerintem /
-
MuldR #18170 Az eletbiztositas az, hogy muanyag golyokkal lonek rank. :)
Majd ha elessel lonek vigyazok. :) -
#18169 az se életbiztosítás :) -
MuldR #18168 En mindig kozepen megyek. :) -
praksi #18167 most hogy koszovó is "önálló", még inkább zavarosabb a helyzet a Balkánon... -
#18166 amikor 19ben jöttek a románok, szlovákok, hogy még nagyobb karéjt szakítsanak ki maguknak, szerinted érdekelt valakit az egészségügy? ne mondd azt, hogy ez ma nem történhet meg, egy évtizede lejátszódott a szemünk előtt, kicsit délebbre. -
#18165 akkor javítsd ki magadat, a legelismertebb külföldi biztonságpolitikai szakértők is maximum 5 évre terveznek.
gondolj bele, ha kijelentik 1900ban, hogy 2000ig semmilyen fegyveres konfliktus nem lesz mo-n. -
praksi #18164 Magyarország NATO tagként kötelezettségeket vállalt, amit be kell tartania. Ez pedig azzal jár, hogy fejleszteni kell a hadsereget, nem megszüntetni. -
praksi #18163 szintén zenész -
#18162 álom világban élsz de ezt már sokszor tisztáztuk.
amúgy meg pénz van eü-re sőt sokkal jobb honvédségre is lenne, csak a korrupt vezetők lenyúlják a pénzt, lásd buzi rádiósok sztárolása, sok sok millió fagyigépekre, nem beszélve a miniszter úr töménytelen tömény fogyasztását. tessék nekik panaszkodni. -
#18161 nem sajnos, hanem inkább jó, hogy nem tudják
ti sem tudjátok milyen volt francia közkatonának lenni az első világháborúban, és szerintem ez sem baj -
#18160 a példád nem jó
mert valahol lakni valahol kell, ugyanakkor az autó, életbiztosítás nem létszükséglet
ugyanakkor hova, minek, képzelt ellenség ellen minek fegyverkezni? mert majd egyszer szükség lesz rá? és miből? jelenleg az egészségügyet sem tudjuk csak hitelből finanszírozni.
Másrészről ennyi energiával félhetünk az idegenek inváziójától, vagy egy meteorit becsapódásától is. Szal ha félni akartok, szlovák, román, ukrán, szerb, horvát, osztrák, de akár izraeli tankoktól tegyétek, én nem bánom, de én nem fogok.
1996-ben pedig nem azért volt háború, mert valaki megtámadta a szomszédját, hanem darabokra hullott Jugoszlávia. -
#18159 A milliós hadseregek ideje elmúlt, nincs olyan ország aki egyedül vállana be egy konfliktust. Még a nagyoknak is szükségük van a kis létszámúakra. Jelenleg is 15 országban vagyunk jelen több mint ezer fővel. -
Csótányirtó #18158 Sajnos a mai fiataloknak foggalmuk sincs milyen volt régen katonának lenni.
Én special 2évet huztam le 20 ével ezelött egy elsőlépcsős alakulatnál.
De ha itt háboru lenne azt nem mi vivnánk /szerintem/ -
#18157 Köszi hogy öregítesz :D Nem csak egy színt hordtam eddig :D -
#18156 csak 11? én az thittem régebben, hány éves vagy? vagy máshonnan mentél át? :D -
#18155 nem volt jó de volt, most nincs, csak dísznek jó az a 12-3 rendszerben lévő T72 a kb 15-20 darab D20-as löveg, a 37M aknavetők a kedvenceim (a 37 bizony 1937-et jelent)
Mike egy kérdés autó, lakás, életbiztosításod van? volt már rá szükséged? -
#18154 Köszi az ötletet, 11 éve hivatásos vagyok. -
#18153 aha
mert a régi, sorozott sereg, na az aztán jobb volt mint a mai
aha, persze
akinek ez a mániája, hogy minket meg fognak támadni, menjen katonának, vagy fizessen plusz pénzt a hadsereg fejlesztésére, bővítésére -
#18152 alapvetően mindig az az első áldozat a természetben is ami nem képes magát megvédeni. -
#18151 nem -
#18150 A 90-es években sem hitte volna senki, hogy európában háború lesz, és mégis kirobbant. A sereg azért kell mert LEHET hogy szükség lesz rá, és akkor AZONNAL lesz rá szükség, nem x idő múlva mire kiképzik az állományt. -
#18149 elkövetkező 5 évet akartál mondani? -
#18148 de az alapkérdés megmaradt? kitől kellene megvédeni? semmiféle realitása nincs annak, hogy bárki megtámadna minket a elkövetkező 100 évben -
#18147 a sorok olvasása közben ez a csapat ugrott be. -
#18146 és a sor elején vagy végén kell menned? először vagy utoljára szednek ki? :D -
MuldR #18145 Nalunk a csapatban hivatalosan is en vagyok a PLC. Private Last Class aka utolso senki :) -
MuldR #18144 Na en ezert vettem basszusgitart. Azon csak 1 hurt kell pengetni :) -
#18143 lol lol lol
én továbbra is igényt tartok akkor a málhás szamár posztra :D -
#18142 Egy újonc csapat TÁBORNOKA írt nekem ezügyben :D
Ezek a legviccesebbek. Egy max rajlétszámú csapatban tábornok, ezredes, őrnagy, stratéga, főparancsnok, parancsnok, több alparancsnok, és még sorolhatnám a neten talált gyöngyszemeket (és általában max egy legénységi állományú :D ). Ezeket a "posztokat" általában az életben semmit elért, vagy ezeknek a közelében sem lévő emberek találják ki, és még büszkék is rá :) Talán még hétköznapokon is így szólítják egymást. Érdekes módon a legrégebbi csapatokra nem jellemzőek ezek a titulusok, mégis működnek, sőt azok működnek BARÁTI KÖZÖSSÉGKÉNT. -
#18141 muhaha kik voltak ezek? :D -
#18140 A barmok azt sem értik miért nem szabad a Vérmezőn a Déli mellett játszani, hiszen "bokrok vannak" ! -
#18139 ez akkor is valami mocskos összeesküvés, a Bükk nagy része nemzeti park, szakadjon rájuk az ég :((( -
#18138 Mert szerintem lövedék sincs a fegyverükben.