29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#18217 de szép is lenne:
-
praksi #18216 a tiszakécskei Fekete Sereg pályája, velük kell egyeztetni -
Rohamkacsa #18215 Prasik hol van ez a pálya? Valami csapaté ez? fizetni kell a használatáért? vagy csak úgy lehet odamenni? -
praksi #18214 mi tegnap itt voltunk, kb. 20 családi ház méretű épület van a pályán (a kép tavaly decemberben készült, tegnap nem esett a hó :P) -
Rohamkacsa #18213 Helósztok!
Eladnám emgboldogult Ak-74esem 110es rugóval és preciíziós csővel:D 16ért. érdeklődni [email protected].
Amúgy Cqb-ra tudok valami jó kis helyet? vagy ti merrefele szoktátok nyomni? -
#18212 nem veszek új mobilt :D -
#18211 GPS-es mobil nem jó nektek erre? -
#18210 a játék terület alap térképe biztos rámegy a 8 megányi belsőre. -
Petyus2 #18209 Nézd, én a topotérkép miatt használnék ilyet, amihez ugye valamilyen külső memóriával bővíthető cucc kell. Erre a Legend alkalmatlan. Valóban sok érte a 120k, úgyhogy ha nekem kelleni fog, valszeg bérelni fogok. -
#18208 szép és jó biztos, de minek ha arra amire nekem kell elég a 40 ezres cucc? kint szlovéniában elég volt gondolom itthon is elég lenne, szal indokold miért kéne 2,5 * annyit költeni rá? -
#18207 Shaty eszedbe ne jusson, inkább magamra gyújtom a sátrat..... -
praksi #18206 A G3-as tárak tényleg olyanok, ahogy Punker leírta; az elején rendesen rá kell ütni az aljára, hogy befogadja a tárfészek, de az enyémek már bejáratódtak :-)
Az MP5 tárakon viszont nagyon kellemesen csalódtam; egyszer befújtam őket szilikonsprével; egyszer betáraztam-kitáraztam, és semmi hibát nem tapasztaltam; mi több, a JG tárak lötyögnek a JG fegyverbenm, ezek viszont masszívan illeszkednek; csak ajánlani tudom (főleg ennyi pénzért) -
shatanka #18205 Mennyire szeretsz minket punki? ( GPS miat )
Attól meg ne félj, hogy megfázol... -
Petyus2 #18204 Colorado 300
itt
Ha soknak találod egy hétvégére érdemes inkább bérelni 3000-ért
itt
-
#18203 láttunk már karón varjút, a fém 100-as GP-m még sose adagolt ki 1 tárat normálisan, mindig ütögetni kell, viszont 970 pénzes nowar-os (aszem cyma) 50-es tárak, amiknek az adagoló része se 100%-osan szabványos, mint az atom olyan biztosak! cserébe nem lehet beszerezni :( -
#18202 M4-be nem jó. M14-be be kell faragni és csak akkor jó. Galaxy-t nem tudom, de az is MP5 szal valszeg akkor az jó. -
#18201 konkrét típust mondj. -
Petyus2 #18200 Etrex Legend egy alap gps. 7-8 éve volt egy ilyenem, akkor a csúcs volt. Ma már kicsit öregecske, nem bővíthető a memóriája, régi, lassú gps vevője van. Alap gps-nek szvsz még mindig megfelel. Kicsi fogyasztás, vízálló.
Inkább kérj a Jézuskától Colorado-t -
#18199 galaxy-ban se ment?
amúgy érdekes a KA tárak esete, G36c-ben frankó, M14-ben hulladék, a G3-asba kicsit nehezen kopik bele, de tökéletesen adagol. -
#18198 Akkor eddig ez az első típus amiben működik átalakítás nélkül. :) -
praksi #18197 a januárira jelentkeztem én is, de egyelőre még várok a felszereléssel, mert a fene se tudja, milyen telünk lesz idén.
ja, ma játszottak először a King Arms MP5 midcap-jeim, a JG-ben tökéletesen adagolnak :) -
#18196 Szerintem ITT több sikerrel járnál. -
#18195 ezt ismeri valaki? -
mstummer #18194 Izé Matt,korábban is akartam mondani msn-en.... ez nem hirdetős topik,sőt a fórum se az. Az SG-nek van külön apróhirdetéses része éppen ezért. -
Mattz0r #18193 Üdv!
Eladó egy KART M14 EBR long barel, azaz a hosszabik csövű változat!
360 FPS-re chronóztam, 1x volt hazsnálva kb 1 órát, szinte vadonat új.
Ár: 35.000 ft minden tartozékával, dobozában.
érdeklődj msn-en: [email protected]
-
#18192 Köszi :)
Na urak, van valami infó a LightWeight EBR-ről? Avagy deluxe editionról?
Nekem sajna ugrik a hétvégi játék ISMÉT :( Ma antialkoholista buliba vagyok hivatalos, mint 5-ik ünnepelt :) -
#18191 nekem sincs felszerelésem hozzá, és ha lenne se tudnám cipelni 2 napig :D
de addig lehet felkészülni, apránként vásárolni. Szlovénia előtt is 3 hónapig futkároztam, néha megpakolt hátizsákkal hegyre föl, hogy a túlsúlyom 1 részét ledobja, már csak egy 10-est kell ledolgozni :D -
#18190 hat igen, 1 GPS tenyleg jol jonne neha. a januari milsim nekem is nagyon tetszik, de gatya vagyok meg hozza, arra rendesen ra kene gyurni, ugyhogy megvarom a nyarit es ha sikerul felkeszulnom akkor arra jelentkezek. -
Petyus2 #18189 Én is szemezek a Colorado300 -zal, a januári Milsimre -
#18188 én thermo rucit hogy a fagyban is kényelmesen játszhassak + kézi GPS-t a mókásabb küldetésekhez :D -
#18187 latom unalmas a hosszu hetvege :) inkabb meseljetek el ki merre volt jatszani, vagy hogy mit ker karacsonyra a jezuskatol :) -
#18186 #18182
legyen ez a végszó, más se folytassa! -
#18185 télleg lehetne itt vmilyen hg aki törölgetne -
Kurfürst #18184 Bannoljátok ezt a faszt már végre... -
#18183 Ok,kusspy.Písz. -
Csótányirtó #18182 Igazatok van mint mondottam,és nem áll szándékomban szétrombolni a topikotokat. -
Csótányirtó #18181 Nem akarok itt is harcot,van másutt elég,de sajna amig ilyen emberek járnak közétek,hogy másik forumot fikáznak ,holott ő is odajár álnéven és szervezik a játékokat más nevével,holott állítolag van saját oldala.
Valahol igazad lehet legyen már béke,annyi jó közöstéma van amit érdemes megbeszélni.Szerintem akkor lessz itt nyugalom ha eltűnik. -
mstummer #18180 Nem őt védi, hanem a topikot a rombolástól.
Már lenyugodtak a kedélyek amikor idejöttél szítani a feszültséget. -
Csótányirtó #18179 Hopi hopi, ha tudnád miért utáljuk,akkor nem igy beszélnél.
A másik,nem veled van problémám,ugy hogy amig én esetleg normálisan szolok hozzád,addig tőlled is ezt várom.És talán lehet hogy nem én vagyok a s..............g,hanem az akit védessz. -
"Utálom az ilyen képmutató, seggnyaló férgeket, akik úgy akarnak egy társaságba beilleszkedni, hogy egyszer csak megjelennek és elkezdik nagyon utálni azt, akit valamiért a társaság is utál ... "
a másikat miért kéne utálni?