29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#18257 Azt tudom, hogy ELVILEG mire való, de azt is hogy teljesen felesleges. -
Miskolc88 #18256 uhh hát nem :D -
MuldR #18255 Elmeletben lehet. 300 FPSig fel lehet oket huzni. Mas kerdes, hogy megeri-e egy 10 000 ft-os pisztolyra 40 000 ft ot kolteni tuning miatt?:) -
Miskolc88 #18254 oké.
úgyis légpuskával lövöm a mad...öö dobozokat :D
airsoftal csak dobozt meg ilyeneket lőnék -
praksi #18253 felesleges -
#18252 ok rendben, azt énis észrevettem, h jóval vastagabb a fém csapágy. sztem minden változatot kipróbálok majd. -
Miskolc88 #18251 elektromos pisztolyt lehet tuningolni amúgy ?
mennyi bele az erősebb alkatrész ?
ajj még kb 2 hetet kell várni hogy legyen airsoft pisztolyom :D -
praksi #18250 akkor először próbáld ki úgy, hogy minden hézagolót kiveszel (a fém csapágyak jóval vastagabbak, mint a műanyagok, van amikor alátét nélkül is szorul a fogaskerék) -
#18249 ezt kérdés akar lenni :D -
#18248 és pl az nem lehet, h a hézagolástól nagyon szorul + ha még a GB csavarokat jó erősen meghúzod. -
praksi #18247 füldugót készíts be :)
(nekem anyám bejött a szobámba, közölte hogy nem tudja mit csinálok, de qrva gyorsan hagyjam abba :D) -
#18246 nagyon köszi :)!!!!!!!!!ki lesz próbálva, csak most apámnál hagytam a fegyvert úgyhogy most nemtudom rögtön megcsinálni -
praksi #18245 ha ez megvan, akkor újra szétszed, GB kipucol, összerak, kipróbál, örül. :-) -
praksi #18244 amikor berakod az új fémperselyeket, természetes dolog, hogy a fogaskerekek szorulni fognak. annyit kell tenni, hogy visszateszed csak a 3 fogaskereket, és azzal elkezded jó ideig járatni a GB-t. amikor már az ujjal tudod picit mozgatni a fogaskereket, akkor jó.
(előre szólok, nagyon csúnya hangja lesz) -
#18243 ő azt, hogy kell és mit jelent? -
praksi #18242 fém csapágyak be vannak járatva? -
#18241 megint csak a gond..,
az m16omba most kerültek még fém csapágyak és hézagolás, gondolva lehet, hogy ezzel volt a gond eddíg.
mindent tökéletesen össze raktunk! ez 10000%.
na és a probléma ott adódik, hogyha a motor picit alacsonyabban van a kelleténél akkor forog magában, ha pedig picit feljebb toljuk akkor meg nem hajt meg semmit. Ezért lemértük a dolgokat és ilyenkor kb 60A -t vesz fel :/ iszonyat sok szvsz valami szorulhat, de mi lehet ?? -
#18240 mért ne? a japók bele rakták és kész :)
sőt még a kínaiak is raknak pl a galaxy tücsökbe. -
#18239 pl azért, hogy ne égjen le a fegyvered ha vmi elszaródik benne. -
#18238 Minek biztosíték ??? -
kvitya #18237 Vagy konzultálj Braun-nal vagy Vis-sel a softair.hu-n...... -
MuldR #18236 Ok azok, akik komplett fizetos programot adnak palyaval, felszerelessel, mindennel:
http://www.bkse.hu -
GCsab #18235 Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan helyet ahol lehet airsoftozni? (fegyver bérlés, pálya stb...)
Tehát olyanra gondolok hogy lefoglaljuk a pályát kimegyünk a megbeszélt időpontra és akkor ott tudunk játszani.
Előre is kösz! -
szvdzs #18234 Eladó 1 db saját készítésű, teljes alakos sniper ghillie. 50-es méret, erdőben és fűben is kiválóan rejt. Kérésre küldök képet. Ára: 15 000 Ft. [email protected] -
#18233 mármint a biztosíték ami alapból benne volt -
#18232 az alap tuning után ki is égett egyből -
#18231 nem ég le a motor, viszont a tuning miatt a kisebb biztosíték megadhatja magát naponta 15x. -
#18230 az miért jó? akkora bizotsiték minek, ami melett előbb ég le a motor, mintsem, hogy a biztosíték tönkremenne? -
#18229 kisebbet -
#18228 enyémbe 16 -
#18227 jaja énis arra gondoltam. -
#18226 25-öst rakd bele akkor -
#18225 hát enyém tuningolva van de a biztonság kedvéért inkább akkor rakok bele egy nagyobbat. -
#18224 talan 20-as, de nem tudom pontosan, viszont altalaban ki szoktak szedni a biztit foleg tuningnal -
#18223 Megtudnátok mondani, hogy hány amperes biztosíték kell egy as fegyverbe?
Nekem van itthon 2, 10,16, és 25 amperes. -
MuldR #18222 Pontositsunk: Masfel millanal abbahagyja a szamolast. :) -
#18221 Ez a cucc tényleg széééép ... -
kvitya #18220 Javasolnám a miskolciakat, Vadkanok néven futnak, önálló weblapjuk:
http://vadkanok.softair.hu/ujweb/actual.php
-
kvitya #18219 Nézz szét a softair.hu területek szerinti topicjában, találsz a közeledben aktív játékosokat. Kezdetnek felesleges beruháznod, kontaktolj velük és kérj kölcsön/bérelj tőlük felszerelést. Azután, ha bejön a dolog, neki állhatsz költeni, határ a csillagos ég. Igényesség függvényében 30-40 és másfél millió között áll majd meg a felszerelésed :)
Sok sikert, jó vadászatot :) -
HUmanHunter #18218 ha esetleg ki akarom próbálni az airsoftot akkor menniyt kell rá költenem kb és hol tudnám kihasználni? [60km debrecen,miskolc,nyíregyháza háromszögben kb lakik]