29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• sgmbulldog
    Azt tudom, hogy ELVILEG mire való, de azt is hogy teljesen felesleges.
  • Miskolc88
    uhh hát nem :D
  • MuldR
    Elmeletben lehet. 300 FPSig fel lehet oket huzni. Mas kerdes, hogy megeri-e egy 10 000 ft-os pisztolyra 40 000 ft ot kolteni tuning miatt?:)
  • Miskolc88
    oké.
    úgyis légpuskával lövöm a mad...öö dobozokat :D
    airsoftal csak dobozt meg ilyeneket lőnék
  • praksi
    felesleges
  • SG rock
    ok rendben, azt énis észrevettem, h jóval vastagabb a fém csapágy. sztem minden változatot kipróbálok majd.
  • Miskolc88
    elektromos pisztolyt lehet tuningolni amúgy ?
    mennyi bele az erősebb alkatrész ?

ajj még kb 2 hetet kell várni hogy legyen airsoft pisztolyom :D
  • praksi
    akkor először próbáld ki úgy, hogy minden hézagolót kiveszel (a fém csapágyak jóval vastagabbak, mint a műanyagok, van amikor alátét nélkül is szorul a fogaskerék)
  • SG rock
    ezt kérdés akar lenni :D
  • SG rock
    és pl az nem lehet, h a hézagolástól nagyon szorul + ha még a GB csavarokat jó erősen meghúzod.
  • praksi
    füldugót készíts be :)
    (nekem anyám bejött a szobámba, közölte hogy nem tudja mit csinálok, de qrva gyorsan hagyjam abba :D)
  • SG rock
    nagyon köszi :)!!!!!!!!!ki lesz próbálva, csak most apámnál hagytam a fegyvert úgyhogy most nemtudom rögtön megcsinálni
  • praksi
    ha ez megvan, akkor újra szétszed, GB kipucol, összerak, kipróbál, örül. :-)
  • praksi
    amikor berakod az új fémperselyeket, természetes dolog, hogy a fogaskerekek szorulni fognak. annyit kell tenni, hogy visszateszed csak a 3 fogaskereket, és azzal elkezded jó ideig járatni a GB-t. amikor már az ujjal tudod picit mozgatni a fogaskereket, akkor jó.
    (előre szólok, nagyon csúnya hangja lesz)
  • SG rock
    ő azt, hogy kell és mit jelent?
  • praksi
    fém csapágyak be vannak járatva?
  • SG rock
    megint csak a gond..,

az m16omba most kerültek még fém csapágyak és hézagolás, gondolva lehet, hogy ezzel volt a gond eddíg.

mindent tökéletesen össze raktunk! ez 10000%.
    na és a probléma ott adódik, hogyha a motor picit alacsonyabban van a kelleténél akkor forog magában, ha pedig picit feljebb toljuk akkor meg nem hajt meg semmit. Ezért lemértük a dolgokat és ilyenkor kb 60A -t vesz fel :/ iszonyat sok szvsz valami szorulhat, de mi lehet ??
  • Punkerwork
    mért ne? a japók bele rakták és kész :)
    sőt még a kínaiak is raknak pl a galaxy tücsökbe.
  • SG rock
    pl azért, hogy ne égjen le a fegyvered ha vmi elszaródik benne.
  • sgmbulldog
    Minek biztosíték ???
  • kvitya
    Vagy konzultálj Braun-nal vagy Vis-sel a softair.hu-n......
  • MuldR
    Ok azok, akik komplett fizetos programot adnak palyaval, felszerelessel, mindennel:
    http://www.bkse.hu
  • GCsab
    Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy olyan helyet ahol lehet airsoftozni? (fegyver bérlés, pálya stb...)
    Tehát olyanra gondolok hogy lefoglaljuk a pályát kimegyünk a megbeszélt időpontra és akkor ott tudunk játszani.

Előre is kösz!
  • szvdzs
    Eladó 1 db saját készítésű, teljes alakos sniper ghillie. 50-es méret, erdőben és fűben is kiválóan rejt. Kérésre küldök képet. Ára: 15 000 Ft. [email protected]
  • SG rock
    mármint a biztosíték ami alapból benne volt
  • SG rock
    az alap tuning után ki is égett egyből
  • Punker
    nem ég le a motor, viszont a tuning miatt a kisebb biztosíték megadhatja magát naponta 15x.
  • Mike at home
    az miért jó? akkora bizotsiték minek, ami melett előbb ég le a motor, mintsem, hogy a biztosíték tönkremenne?
  • Mike at home
    kisebbet
  • Mike at home
    enyémbe 16
  • SG rock
    jaja énis arra gondoltam.
  • Punkerwork
    25-öst rakd bele akkor
  • SG rock
    hát enyém tuningolva van de a biztonság kedvéért inkább akkor rakok bele egy nagyobbat.
  • Mersant
    talan 20-as, de nem tudom pontosan, viszont altalaban ki szoktak szedni a biztit foleg tuningnal
  • SG rock
    Megtudnátok mondani, hogy hány amperes biztosíték kell egy as fegyverbe?
    Nekem van itthon 2, 10,16, és 25 amperes.
  • MuldR
    Pontositsunk: Masfel millanal abbahagyja a szamolast. :)
  • DummyBoy
    Ez a cucc tényleg széééép ...
  • kvitya
    Javasolnám a miskolciakat, Vadkanok néven futnak, önálló weblapjuk:

http://vadkanok.softair.hu/ujweb/actual.php
  • kvitya
    Nézz szét a softair.hu területek szerinti topicjában, találsz a közeledben aktív játékosokat. Kezdetnek felesleges beruháznod, kontaktolj velük és kérj kölcsön/bérelj tőlük felszerelést. Azután, ha bejön a dolog, neki állhatsz költeni, határ a csillagos ég. Igényesség függvényében 30-40 és másfél millió között áll majd meg a felszerelésed :)

Sok sikert, jó vadászatot :)
  • HUmanHunter
    ha esetleg ki akarom próbálni az airsoftot akkor menniyt kell rá költenem kb és hol tudnám kihasználni? [60km debrecen,miskolc,nyíregyháza háromszögben kb lakik]