Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
+ az AK nem állítódik el az M4 igen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Öööö... nem vágom mit kell lazítani az AK csúszkáján? Nekem az ég világon semmit se kell. Húzom-tolom... azt ha jó hagyom. Az M4eseket sokkal rosszabb állítani.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bardocz
Itt kéremszépen folyik ám a háború.
Nekem mindig a jatek kozben jut eszembe, hogy a hopupot nr=em lottem be.
Es igy is tolom vegig a jatekot.
Amugy minden lovedektipushoz is be kell loni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

degenerator
a tieden iss ugyanolyan, mint az enyémen. a körmöd bõven elég.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike
akkor vegyél

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bardocz
Az enyémbe a nyelved nem dugod be:D Kisujjam nem fér hozzá...De mind1,mert csavarhúzó nincs itthon elég kicsi,amivel meg tudnám lazítani,hogy mozogjon...
degenerator
nekem belefér, hoppá. és nem tart tovább a belövés 20 mp-nél.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike
max WD tolhatta elõre, alapból a hop-up alapon áll, kinaiak azt nem piszkálják
de ha mégis, nagy ügy, tévedtem

Mike
az lehet, de az enyémen tök könnyü a hop-upot állítani

bardocz
Nem tudom kiével van gond :-)
bardocz
Magyarázd már meg baszus,20 méterre ha elvinne a fegyver...És azon a 3 centis tologatható részen elõre van tolva 0.5-1 cm körül.
Mike
dobd ki a fegyót :)

Mike
nem lõtte be

bardocz
De azt legalább lehet kézzel állítani,nekem meg a kisujjam nem fér hozzá,pedig nem vagyok egy vastag gyerek,sõt...:D
Mersant
hat azt hiszem ezt paran megfogjak cafolni itt neked...:)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bardocz
Lehet,hogy egy hajszálon múlik az egész,de még mindig jobbnak tartom,mint AK-nak a tologatós módszerét.
Mersant
latom nem tekergettel meg elesben M16 hopupot, na azt nehez jol beloni. tenyleg 1 hajszalon mulik a dolog a jo es a hasznalhatatlan allapot kozott.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bardocz
Tényleg,miután kitisztítom a csõ maradhat úgy szárazon,vagy kell bele kenni valamit?
bardocz
Csak ezt az AK hop-ot nem olyan egyszerû tekergetni,mint m4,meg m16:S Amúgy nem érdekelne,ha annyi lenne az egész,csak ez a csavargatós,tologatós bizbasz...Nem tetszik ez nekem:D Ironsight-et kéne valami jobban láthatóra lecserélni,amivel egyszerûbb két szemmel célozni,és tökéletes:-)
dronkZero
Nem értem ezt a parát... Megérkezek terepre, felveszem a térdvédõt, mellényt, maszkot, megtöltöm a tárakat BBvel, _és belövöm a hopup-ot_.
Standard AS protocol.
Mi az, hogy nem akarod elállítani?

És azt tudod, hogy télen máshogy van a jó beállítás, mint nyáron? Illetve hogy magától is elállítódik?

Szerintem ezen ne akadj fenn...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

bardocz
Amikor a csövet kitisztítom arra nincsen esély,hogy a koszt visszanyomjam a hop-up kamráig?Lehet áttisztítom,csak sajna hop-up-ot nem tudom itthon belõni,azt meg nem akarom elállítani.Mondjuk ahogy nézem,nem nagyon van feltekerve,szerintem +5 méter simán lehet a puskámban,de azért Csuang Lee bácsi faszául belõtte ám:D
Punker
ezentúl minden nap megsértõdsz majd valamin? :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
becsapós a dolog mert pl a CA ad gart ha hivatalos helyen veszed, a kínai gyártók persze nem, szal a különbség ebbõl jön van kötelezõ minimális garancia (fegyverre nem) és van gyártó által adott garancia.

bardocz
<#hehe>
Mike
tényleg vicces
mellékesen megjegyzem, nem én hoztam fel a témát
én csak leirtam, hogy beszart a fegyóm

miért nem záratjuk be a topikot, hiszen mindenrõl volt már szó, akit érdekel vmi, olvasson vissza

Jol mondja. Vicces, hogy felevente feljon ez a tema :)

Punker
az lesz a válasz hogy fegyverre nincs.

Mike
az a kérdés, van-e rá 1 év gari kötelezettség vagy nincs
de legeegyzserübb szerintem a fogyasztóvédelem állásfoglalását kérni errõl

Hivatalosan nincs AS csak legfegyver.

Csak arra van kötelezõ jótállás ami a Korm. rendeletben benne van a felsorolásban. A többi nem, ennyire egyszerû, nincs neki különösebb logikája. Az ui. hogy valami tartós fogyasztási cikk illetve hogy olyan tartós fogyasztási cikk amire törvényileg kötelezõ jótállás van két külön dolog. Megint más kérdés hogy a Korm. rendelet a melléklet alapján nem igazán tegnap íródott, AS is alig-alig volt még itthon.. szal lehet lobbizni. :)

1. § (1) A Magyar Köztársaság területén fogyasztói szerzõdés keretében értékesített, a rendelet mellékletében felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

semmi

Punker
review szóra keress rá az adott tipussal.

az a lényeg tudjam milyen a belseje, mi hol helyezkedik el

Punker
robbantott ábra? amúgy passzolom.....

Tudnátok nekem olyan oldalt linkelni ahol airsoft rugós pisztolyok "tervrajzai" vannak, vagy esetleg szétszedett állapotban?

köszi

bardocz
:DDD

VRSDM,most vettem észre,hogy bényei játékok softair-en már nem is lsznek meghirdetve,csak a Vanguard oldalán:S
dronkZero
Tisztogattam kicsit a számítógépet. Kivittem a körfolyosóra. Fújkáltam, amíg tüdõbõl bírtam. Elkezdtem keresni sûrített levegõt, hát nem találtam, elfogyott.
Sebaj, van egy kis kompresszorom, pont jó lesz az erre.

Aztán amikor végeztem, akkor belegondoltam, hogy a szomszédok mit látnak?
Fújkálom, fújkálom, bemegyek, kihozok egy puskát, bedugom a csövét a gépbe, és ratatatatatatata.... :P :D

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

bardocz
És a springes?<#eplus2>
Vagy a gázos?Azt mondom,én felfingom a tartályát,nem szórakozok hülyeségekkel:D
Punker
a törvény máshogy tekinti, szerintem onnan kezdve hogy aksi van benne örülhetünk nem kell környezetvédelmi bírságot fizetnünk :D

bardocz
Tartós fogyasztási cikk:Konzerv,fogyasztható is,és tartós.

Miért,a fegyver az nem tartós?Fõleg amikor itt jön minden márkatulajdonos,hogy az övé már x éve megy hiba nélkül.Akkor az nem tartós?:)
Punker
na látod azt jogosnak tartom :D

DannyL
A házilag telepíthetõ puhafalú stb. medencék sem tartós fogyasztási cikkek, még akkor sem ha 10 év használatra vannak eladva.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
ami tartós? :D

de látod itt van MuldR aki megmondja, biztos jogilag is szépen meg van fogalmazva hozzá 1 kis halandzsa miért is nem tartós 1 fegyver

Nem. A fegyver nem tartozik a tartos fogyasztasi cikkek koze!
A boltban mukodnie kell, de ha kiviszik onnan, semmilyen garanciat nem kell ra adni.

bardocz
Mit értünk tartós fogyasztási cikk alatt?
Punker
a kérdésem még mindig az tartós fogyasztási cikk e egy fegyver?

Mondom ezekre kötelezõ - itt olyan cikkek vannak, amiket a lakosság tipikusan vásárol és nehezményezné, ha átvernék vele.

Ettõl függetlenül gyártó/eladó adhat jótállást bármilyen termékre. Ez esetben megfordul a bizonyítási teher, neki kell bizonyítani, hogy a termék nem azért romlott el, mert rossz volt.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DummyBoy
Ebben a listában viszont sehol nem találom a kínai AEP-eket ... se más AS fegyverre utaló nyomot <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jótállás és Garancia ugyanaz.

Kötelezõ jótállás (garancia): Kormányrendelet tartós fogyasztási cikkek kötelezõ jótállásáról

Ettõl függetlenül az eladó adhat jótállást akkor is ha nem kötelezõ illetve a tv-nél hosszabb idõtartamra is.

Törvény szerint az eladónak jótállás adása enélkül is szavatosságot kell vállalni a hibátlan teljesítésért, más kérdés hogy a gyakorlatban nem sokra mész vele - neked kell ugyanis bizonyítani hogy a cuccodnak olyan rejtett hibája volt, ami már az eladáskor is megvolt neki, csak nem lehetett észlelni. Sok sikert. Ellenben ez minden adásvételre v. egyéb jogügyletre igaz, magyarán kínai fegyóra is. Csak ugye bizonyítsd...