29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    cibergánynál mindent kb dupla áron kapsz meg!
  • MuldR
    M16-hoz reddot?:)
  • praksi
    van egy tippem, hogy ez is A&K; és a 60K az sok.

örök tanács: vásárlás előtt menj ki egy játékra, vedd a kezedbe, nézd meg hogy tetszik-e, kényelmes-e, stb.
  • GaBrutal
    Sziasztok !

Már egy ideje szemezgetek az airsoftal, de most végleg rászántam magam hogy beruázok egy komolyabb fegyóra. Fontos lenne h tartós full metal AEG legyen és mindenképp valami mondernebb nyugati stuff érdekelne.

Többekközt Ezt az M16-ost néztem ki amit meg is néztem a boltban és azzonnal beleszerettem :D

Beleolvasgatva a fórumba megnéztem ezt az airsoftbase.eu-t
    és találtam egy kb ugyanilyet (más a festése, nembiztos h van hozzá extra grip, meg az FPS is erősebb o.O ) de ez is full metal csak ez A&K gyártmány. Vizsont sokkal olcsobb tehát ehhez tudnék venni rögtön egy reddotot vagy valamit ha akarok.

Ha bárkinek van esetleg tapasztalata ezekről akkor azt szivesen venném

a helpet előre is köszönöm
  • SG rock
    holnap megyek bejáratni a csapágyakat :D. remélem utána jó lesz :), ha mégsem akkor még azzal is próbálkozom, hogy kiveszem a hézagoló gyűrűket.
  • SG rock
    de volt 1 dboys m4 :)
  • MuldR
    December kornyeke gazos! Tudod fegyot karira akcio :)
  • praksi
    de az gondolom nem fegyver volt ?
  • SG rock
    erről van szó :) de nekem azért van róla pozitív véleményem, mert amikor rendeltem vmit eddíg mindíg max. 2héten belül kihozták, a rekord 10nap volt.
  • MuldR
    Nekunk onnan a novemberi rendeles januarban jott meg.
    Lehet decemberbe nem lesz a kezebe. :)
  • SG rock
    ajánlom, azt azért írtam oda, hogy "de hallottam már rosszakat is." mert nem szeretném , hogy meglepetés érje, h vmi szart küldtek ki és akkor én leszek a hibás h csak dícsértem :D
  • praksi
    "én eddig csak pozitív véleménnyel vagyok róla, de hallottam már rosszakat is."

most akkor ajánlod vagy sem? :-)
  • SG rock
    én ajánlanám a gunnerairsoft.com -ot. én eddig csak pozitív véleménnyel vagyok róla, de hallottam már rosszakat is.
  • Romel
    airsoftbase.eu-ról tudtok valamit, hogy mikorra várható az ismételt megnyitása?
  • Punkerwork
    softair használt rovat, és persze a boltok.
  • Romel
    Srácok, nem tudjátok honnan lehet viszonylag olcsón fegyvert venni úgy, hogy még decemberben a kezemben legyen? thx
  • MuldR
    Majd megkoszonjuk neki. :)))))))))))))
  • Punker
    kár hogy Mano eltűnt, anno ő győzködött kezdjek én is játszani.
  • kvitya
    Jaja = igen :D

• kvitya
    Jaja, Mano, Vis, Ace, Makma, Nanu, Rephyx s én...
  • Punkerwork
    ez az a lengyel játék volt, ahol kint volt ManoHUN???
  • kvitya
    MC51 simán jó volt:
    szép nagy tár van hozzá és brutál rof volt a sokcellás akku miatt :)
    Valódi, normális géppuskát először lengyeleknél láttunk, a krakkói játékon 2005 elején. Itthon egy darab m60-szerű okosság volt, de sosem működött illetve egy ak mutáns.....
    Igaz, akkor cca 4-6 gyártó létezett, aki as fegyvert gyártott
  • sgmbulldog
    Akkor még nem voltak géppuskák.
  • sgmbulldog
    Pedig régen megszokott látvány volt kvitya amint 300-400 BB-s sorozatokat ereget a fejünk felett :D
  • praksi
    ráadásul egy MC-51 mint support? :)
  • Punker
    na állj, téged és a support-ot nehéz így elsőre összerakni :D
  • kvitya
    Biztosíték......

eszembe jutott a legelső AEG-em (MC-51), még 2004ből. A buyer-től rendeltem, gyári tuning szettel (LOL), szépen meg is jött. Volt benne egy brutál rugó, lecsípve fogóval, h a kívánt 400 fps meglegyen, egy csípőfogóval megmodolt dugattyúfej és a biztosíték saruk összeforrasztása. :D Qrva sok lövés elment belőle, a főként support pozíció miatt, volt, h kiszőrösödött a Systema hop gumi. :D Egy idő után eladtam, azóta is használja a szerencsés, cca fél évente átnézeti. Bizony, azóta is a gyári spiáter fogaskerék szett van benne, kapott egy fém csapágyszettet, biztosíték sosem volt és egyszer sem adta meg magát a szerkezet.
  • praksi
    még jobb: éjszakai játékon a vaksötétben fegyvert szerelni, mert a biztosító saruja szétcsúszott
  • CseNo
    Nincs valakinek elfekvőben egy JG vagy CYMA, esetleg TM vagy CA ver.3 komplett piston? Akinek lenne keveset futott, szívesen megvenném, privát üzit várok! Köszönöm
  • DannyL
    Normális vezetékeket kell beletenni és nem szabad rákötni Paks-ot. Ha valaki ezt a kettőt szem előtt tartja, teljesen felesleges a biztosíték. Nekem is első dolgom kihajigálni a fegyvereimből.
  • sgmbulldog
    itt a lényeg :)
  • bardocz
    Nem az ára miatt veszik ki...
  • mstummer
    Igyvan...ezért nincs az enyémben már vagy 2 éve. És semmi baja.
  • Punker
    de mikor a legnagyobb csata közben száll el ok nélkül akkor qrvára bosszantó.
  • Mike at home
    egy ilyen biztosíték kb 20 forint, nem tétel
  • Punker
    na ja láttunk már rá jópár példát, ezért is veszik ki sokan.
  • Mike at home
    amikor az enyém jómultkor bedöglött, bizony elszállt a biztosíték
  • sgmbulldog
    Szüksége még senkinek nem volt rá, a legtöbben ki is veszik, és direktbe kötik. Ha 5 év alatt (amióta megjelentek nagyszámban az AEG-k és elkezdődött a tuningláz) nem hallottam olyat hogy szükség lett volna rá, akkor nem sok haszna lehet :)
  • Punker
    a franc se tudja eldönteni, akad jópár ember akik biztosíték nélkül nyúzzák évek óta ugyanazt a vasat, néhány fegyverben nincs is gyárilag, nekem 2 éve ugyanaz a gyári van a G3-asban, ha elfér minek piszkáljam.....
  • SG rock
    egyáltalán nem felesleges