29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#18297 cibergánynál mindent kb dupla áron kapsz meg! -
MuldR #18296 M16-hoz reddot?:) -
praksi #18295 van egy tippem, hogy ez is A&K; és a 60K az sok.
örök tanács: vásárlás előtt menj ki egy játékra, vedd a kezedbe, nézd meg hogy tetszik-e, kényelmes-e, stb. -
GaBrutal #18294 Sziasztok !
Már egy ideje szemezgetek az airsoftal, de most végleg rászántam magam hogy beruázok egy komolyabb fegyóra. Fontos lenne h tartós full metal AEG legyen és mindenképp valami mondernebb nyugati stuff érdekelne.
Többekközt Ezt az M16-ost néztem ki amit meg is néztem a boltban és azzonnal beleszerettem :D
Beleolvasgatva a fórumba megnéztem ezt az airsoftbase.eu-t
és találtam egy kb ugyanilyet (más a festése, nembiztos h van hozzá extra grip, meg az FPS is erősebb o.O ) de ez is full metal csak ez A&K gyártmány. Vizsont sokkal olcsobb tehát ehhez tudnék venni rögtön egy reddotot vagy valamit ha akarok.
Ha bárkinek van esetleg tapasztalata ezekről akkor azt szivesen venném
a helpet előre is köszönöm -
#18293 holnap megyek bejáratni a csapágyakat :D. remélem utána jó lesz :), ha mégsem akkor még azzal is próbálkozom, hogy kiveszem a hézagoló gyűrűket. -
#18292 de volt 1 dboys m4 :) -
MuldR #18291 December kornyeke gazos! Tudod fegyot karira akcio :) -
praksi #18290 de az gondolom nem fegyver volt ? -
#18289 erről van szó :) de nekem azért van róla pozitív véleményem, mert amikor rendeltem vmit eddíg mindíg max. 2héten belül kihozták, a rekord 10nap volt. -
MuldR #18288 Nekunk onnan a novemberi rendeles januarban jott meg.
Lehet decemberbe nem lesz a kezebe. :) -
#18287 ajánlom, azt azért írtam oda, hogy "de hallottam már rosszakat is." mert nem szeretném , hogy meglepetés érje, h vmi szart küldtek ki és akkor én leszek a hibás h csak dícsértem :D
-
praksi #18286 "én eddig csak pozitív véleménnyel vagyok róla, de hallottam már rosszakat is."
most akkor ajánlod vagy sem? :-) -
#18285 én ajánlanám a gunnerairsoft.com -ot. én eddig csak pozitív véleménnyel vagyok róla, de hallottam már rosszakat is. -
Romel #18284 airsoftbase.eu-ról tudtok valamit, hogy mikorra várható az ismételt megnyitása? -
#18283 softair használt rovat, és persze a boltok. -
Romel #18282 Srácok, nem tudjátok honnan lehet viszonylag olcsón fegyvert venni úgy, hogy még decemberben a kezemben legyen? thx -
MuldR #18281 Majd megkoszonjuk neki. :))))))))))))) -
#18280 kár hogy Mano eltűnt, anno ő győzködött kezdjek én is játszani. -
kvitya #18279 Jaja = igen :D
-
kvitya #18278 Jaja, Mano, Vis, Ace, Makma, Nanu, Rephyx s én... -
#18277 ez az a lengyel játék volt, ahol kint volt ManoHUN??? -
kvitya #18276 MC51 simán jó volt:
szép nagy tár van hozzá és brutál rof volt a sokcellás akku miatt :)
Valódi, normális géppuskát először lengyeleknél láttunk, a krakkói játékon 2005 elején. Itthon egy darab m60-szerű okosság volt, de sosem működött illetve egy ak mutáns.....
Igaz, akkor cca 4-6 gyártó létezett, aki as fegyvert gyártott -
#18275 Akkor még nem voltak géppuskák. -
#18274 Pedig régen megszokott látvány volt kvitya amint 300-400 BB-s sorozatokat ereget a fejünk felett :D -
praksi #18273 ráadásul egy MC-51 mint support? :) -
#18272 na állj, téged és a support-ot nehéz így elsőre összerakni :D -
kvitya #18271 Biztosíték......
eszembe jutott a legelső AEG-em (MC-51), még 2004ből. A buyer-től rendeltem, gyári tuning szettel (LOL), szépen meg is jött. Volt benne egy brutál rugó, lecsípve fogóval, h a kívánt 400 fps meglegyen, egy csípőfogóval megmodolt dugattyúfej és a biztosíték saruk összeforrasztása. :D Qrva sok lövés elment belőle, a főként support pozíció miatt, volt, h kiszőrösödött a Systema hop gumi. :D Egy idő után eladtam, azóta is használja a szerencsés, cca fél évente átnézeti. Bizony, azóta is a gyári spiáter fogaskerék szett van benne, kapott egy fém csapágyszettet, biztosíték sosem volt és egyszer sem adta meg magát a szerkezet. -
praksi #18270 még jobb: éjszakai játékon a vaksötétben fegyvert szerelni, mert a biztosító saruja szétcsúszott -
CseNo #18269 Nincs valakinek elfekvőben egy JG vagy CYMA, esetleg TM vagy CA ver.3 komplett piston? Akinek lenne keveset futott, szívesen megvenném, privát üzit várok! Köszönöm -
#18268 Normális vezetékeket kell beletenni és nem szabad rákötni Paks-ot. Ha valaki ezt a kettőt szem előtt tartja, teljesen felesleges a biztosíték. Nekem is első dolgom kihajigálni a fegyvereimből. -
#18267 itt a lényeg :) -
#18266 Nem az ára miatt veszik ki... -
mstummer #18265 Igyvan...ezért nincs az enyémben már vagy 2 éve. És semmi baja. -
#18264 de mikor a legnagyobb csata közben száll el ok nélkül akkor qrvára bosszantó. -
#18263 egy ilyen biztosíték kb 20 forint, nem tétel -
#18262 na ja láttunk már rá jópár példát, ezért is veszik ki sokan. -
#18261 amikor az enyém jómultkor bedöglött, bizony elszállt a biztosíték -
#18260 Szüksége még senkinek nem volt rá, a legtöbben ki is veszik, és direktbe kötik. Ha 5 év alatt (amióta megjelentek nagyszámban az AEG-k és elkezdődött a tuningláz) nem hallottam olyat hogy szükség lett volna rá, akkor nem sok haszna lehet :) -
#18259 a franc se tudja eldönteni, akad jópár ember akik biztosíték nélkül nyúzzák évek óta ugyanazt a vasat, néhány fegyverben nincs is gyárilag, nekem 2 éve ugyanaz a gyári van a G3-asban, ha elfér minek piszkáljam..... -
#18258 egyáltalán nem felesleges