29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#18337 cyma AK-k jók, JG M család, esetleg JG G3/G36 család ezek alap ára 20-35 ezer körül van, 3 - 5 ezerből bőven átnézeted és vígan használhatod. -
#18336 na mind1,mondjon valaki nekem egy korrekt AK-47,M16,M4A1 fegyvert,+amit kéne hozzá vennem(hosszú tárva akarom venni).Mert annyi van mint a bűn,és infó sincs róla.. -
#18335 20-30?én 30-tól láttam választékot AEG-be -
praksi #18334 50 ezer forint sok egy kínai alapfegyverre; hacsak nem egy M249-es támogatót akarsz venni (az meg kezdésnek felesleges).
20-30 között érdemes nézni; egy hopup gumi csere meg kb 700 Ft-os tétel. -
#18333 de én 50k kész fegyóra gondoltam,még abba is cserélni kéne a dolgokat mi? -
GaBrutal #18332 eddig csak egy reviewban javasolták a gyári hop up kicserélését szval ha esetleg gáz lesz akkorse fog 10ezrekbe kerülni... remélem -
#18331 Mármint simán lehet 50k-ból jó fegyvered. 30 körül megveheted a fegyvert, a többi pénzből meg átnézetheted, esetleg prec. cső bele, hop-up gumi csere. -
#18330 Simán. -
#18329 Hát azt nem is akarok belőle, arra ott az M14. -
#18328 Szar neked, az enyém kiváló és pontos. :) -
#18327 Napi szinten szerintem senki sem használja a fegyverét:)
De a 20.000ft-os kínai fegyvert is használhatnád úgy akár,csak legyen átnézetve;) -
#18326 És még érdeklődnék hogy kínai fegyverrel 40-50k forintos árban tuning nélkül lehet e komolyabban használni,mondjuk napi szinten?+war
vagy felejtsem el? :(
-
praksi #18325 attól függ. sniper az életben nem lesz belőle. -
#18324 végre egy ember aki egyetért velem -
MuldR #18323 M16 hop-up pontatlan. Nem lehet jol megcsinalni.
5 db Mszerias puffkam volt. Tapasztalat. -
#18322 Osztom a véleményed. Csak jól kell összerakni, normális cuccokból. Volt CA MP5-öm, na az pontatlan volt. -
#18321 ha lesz vmikor időm csinálok majd egy kis pontossági tesztet :D -
#18320 trükkös cég, 3-4 címen ugyanaz jön be. -
#18319 ja...értem,azt nem vágtam le hogy a cybergun az ő munkájuk.. -
#18318 szerinted..... -
#18317 na akkor hogy értsd airsoftgun.hu = cybergun.hu, az átverés és lehúzás nagymesterei, az összes kínai fegyvert dupla áron adják átcsomagolva!!!
nézd meg a nowar-t vagy a keleti frontot, 44-es bázist. -
#18316 tudom, hogy ezt a kérdést nem nekem szántad :D sokat hallottam róla, de én megmerném cáfolni. m16om sztem pontos! -
#18315 www.airsoftgun.hu mért nem jó?itt van a legtöbb fegyó..nekem külföldi bolt nemjó. -
#18314 azt ugye tudod hogy az M4/M16 család hopup-ja a legrosszabb, legpontatlanabb. -
GaBrutal #18313 Az az ACOG az nem is rossz ötlet, lehet inkább az lesz Reddot helyett :D
az SPR/A is tetszik de nekem egy kicsit már túl sniperes
nézegettem még SR 25-t meg H&K 416 variációkat is de még mindíg ez az M16A4 RIS a befutó... a külföldi review-k is jókat írnak róla -
GaBrutal #18312 Okés akkor már kezdem érteni hogy megy ez. Köszi a kielégítő válszt.
akkor ezért van h az A&K az még több FPS-t is bír -
GaBrutal #18311 hmmm deja vu xD -
#18310 privi ment ! -
#18309 olvasd vissza az utolsó pár hozzászólást, és felejtsd el azt a boltot! -
#18308 ha 4-5 üzit visszaolvastál volna :D:D -
#18307 Üdv
Lenne 1-2 kérdésem
Segítséget szeretnék kérni fegyverválasztásba (AEG)!
AK 47 Kalashnikov
Colt M4A1 R.I.S.
Colt M4A1 Tactical RIS
Ezeket néztem ki airsoftgun.hu ról,vagy ajánlhattok hogy melyiket érdemes ami megbízható/és bírja strapát 40-50k környékén)
Esetleg akinek ilyen van,hogy mért jó mért rossz,+aksikat se tudom hogy milyet lenne érdemes (mindenképp gyors töltésűt :D)
-
MuldR #18306 Hat ha vegigrailezed, meg ra egy acog, akkor mondjuk szodaval elmegy. De az akkor mar egy SPR/A :) -
MuldR #18305 A Colt nem gyart Airsoft termeket. A Cybergun atcsomagolja, es rateszi az eredeti logot (mert megvette a licenszet) es igy duplaaron adja el a kinai termekeket.
A nyilt reddot rendkivul serulekeny. Mar tobbet lattam, amit kilottek. Plexilapot kell ele rakni. -
praksi #18304 első lecke :)
a Cybergun nevű francia cég köztudottan nem gyárt semmilyen fegyvert; ők megveszik a kínai gyártótól, átcsomagolják, és sajátként adják el. Annyi a különlegessége a dolognak, hogy ők megvették az eredeti fegyvergyáraktól a licence jogot, ezért árulhatják "Colt" néven. Ugyanezt csinálta az Umarex is, amikor megvette a H&K-tól a jogokat, és H&K néven csak ők adhatnak el AS fegyvert.
Itt a jelen esetben az van, hogy a Cybergun valószínűleg megvett egy csomó fegyvert az A&K-től, csak átcsomagolták és Colt néven adják el. Ennyi. -
#18303 hm? ACOG-gal tök pofás. -
GaBrutal #18302 thx a gyors reakciókat :D
"van egy tippem, hogy ez is A&K; és a 60K az sok.
örök tanács: vásárlás előtt menj ki egy játékra, vedd a kezedbe, nézd meg hogy tetszik-e, kényelmes-e, stb."
hát én még így nemvágom a márkákat annyra de cybergunban kapható M16 az elvileg ugye "Colt" márkáju (gondolom ez mondható az "eredetinek" de javítsatok ki ha nem)
A boltba meg már voltam kézbevettem és szerelmes is lettem azonnal xD
"M16-hoz reddot?:) "
mííí ? simán szerintm nagyon baba... de néztem kíváncsiságból ilyen nyílt red dotot de azok meg még drágábbak ráadásul sérülékenyebb is talán...
van amúgy egy légpuska távcsövem de az naggyon karcsú lenne ehhez a cucchoz ráadásul azt még a régi fajta sintre lehet csak felszerelni (BTW létezik valamiféle átalakító ilyen esetre ?)
"cibergánynál mindent kb dupla áron kapsz meg! "
erre énis rácsodálkoztam amúgy mert a 44-es is kiba drága meg a cybergyerekgun is aztán látom ezt az airsoft base-t és kerestem h hol lehet a turpisság hogy az annyival olcsobb XD -
MuldR #18301 Tavcso az ok. Azzal nincs baj. -
#18300 lehet, hogy igazad van :D. én távcsövet tettem rá, majd estefelé teszek fel képet :) mostmár igazán szép, fém test +távcső és ezekkel nekem nagyon tetszik. -
MuldR #18299 Haaaaat....idiotan nez ki. :) -
#18298 mi azzal a baj?:D