Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello
öhöm köszi a tippet hogy felejtsem el, ez már kezd meg gyõzni arról hogy nem is olyan jó vétel, végül is miért felejtsem el mi a baj a STAR cuccokkal?
Tudatlan vagyok de a star eddig nálam teljesen kimaradt csak olyan szinten vagyok képben hogy létezik.
elõre is thx

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

bardocz
LOL
bardocz
Amúgy bényén volt egyszer ilyen halottkémes dolog,és azóta arra figyelnek,és meghalva senki sem pofázhat,és nem is pofázik:-)
Bexter
ránézésre? 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

bardocz
Mitõl lettek náci-fasiszta(kac-kac) szemetek?
Bexter
tisztelt rajtagos 😄

milk41
mostmár bejön az oldal

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

bardocz
"Tisztelt Rajtagok és kedves olvasóin"

Ami ezzel kezdõdik,vagy a frakciók?
Bexter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Tisztelt Rajtagok és kedves olvasóink,

Sajnálattal hallom,hogy rajunkat "fasiszta,játék helyett kocsmázó,szedett-vedett társaságnak hiszik".
Rajunk fõ ismertetõ jele,hogy szeretünk realisztikusan játszani és öltözni.Persze nem mindenhol díjazzák, "fehér kendõ a MASZ(lag) szerint csak a megadást jelképezi, tudatlanok" (van benne valami...
de ha már közelkelet?)
Ha már MASZ: A torony ostrománál szerelgetõ integetõ emberek álldigálltak.Célba is vettem õket, közben azon tûnõdtem mit is csinálnak?Végül hagytam õket,gondoltam technikai probléma.
2-3 percel késõbb egy M249-el futkározó ember rontott ki a brigád közül és futva darálta szét a "B" raj tagjait, másodpercekkel késõbb még pár, igen vidám fiatalember rontott ki "vaddisznóeffektussal" a bokrok közül. MASZ TESZT BÉTA !!! Támogatóval mióta lehet futva lõni?Nem,hogy állva!Futva!
Persze ez még semmi...
Az úgynevezett osztrákház tetejérõl a szervezõ brigád adta a drótot a WBAT-nak. Ami nem túl fair.

Rosta Tamás (Tadeus) "Az "A" rajjal éppen a harapófogó hadmûveletre készültünk, követtük õket,hogy lõtávolságon belül legyenek a "daráláshoz".Közbe figyelgettem az osztrákház tetején ücsörgélõ, megkülömböztetõmellényben lévõ úriembert, aki mutogatva rádiózott.Mikor ezt láttam egybõl beugrott a rafinéria, ahogy ez a gondolatsor végigfutott az agyamon,már az elõttünk lévõ WBAT-os csapat fogta a drótot és hátrafordulva lekaszálta az "A" rajt..."
Szomorú...
A Raj közszeretettel kocsmázik közösen, persze játék helyett soha, ismétlem SOHA!A szombathelyi Taverna-i kiruccanás, idõtöltés gyanánt szolgált,mivel kb. 1.5 óránk volt a söptei járatos busz érkezéséig (persze a sofõr is késett 10-15 percet) a sofõr nagy szeretettel fogadott minket, 90% és 50% leértékelt jegy az õ buszán nem létezik...Ez ügyben még intézkedünk.
Akármilyen hihetetlen,de elõbb busz nem ment ki a helyszínig...
Így akárhogy is próbálkoztunk volna elõbb kijutni, nem jött volna össze.Errõl figyelmeztettük is a szervezõket.
Persze jöjjünk kocsival 16-an mind, nem mindenki teheti meg...
Az Airsoftról,
Alapjában véve egy taktikai játék.Igen. Tudjuk és köszönjük,hogy ezt megosztották velünk.
Az mióta taktikai játék,ha valaki egy erdõben 2 bokorban ül és "kempel" az oké,hogy pár percig (10-15).Persze mikor kilõttük a sûrûbe burkolózott emberkéket, szitkozódva kiabálták:"
- Vak vagy bazdmeg?nem látod ezt a kibaszott fehér kendõt?!
Válaszul mondtam,hogy
-képzeld nem láttam öreg,mivel kb a fejed lógott ki mikor tüzet nyitottam.
-Akkor nyisd ki a szemed!
Jött a válasz.
-gondoltam akkor szo*** ** ma*ad!

Úgy összességében ennyi.És mégegyszer köszönjük azoknak a magyargyûlölõ,hungarofób balfaszoknak az írogatását akiknek ez jó érzés. (ja tényleg bocs,mi átkozott fasiszták vagyunk,akkor szabad, elnézést!!!)

Köszönünk mindent!!!!
1 éve és pár napja a kõszegi hegységben is jó volt legyalogolni 600 méter magasról,víz és élelem nélkül!Közbe át-áttévedve az osztrák határra...
Kösz!!!
A véleményüket a wbat fórumán,a "csacsogda" topicba megtaláljátok:
http://wbat.extra.hu/forum/index.php?topic=45.0"

forrás: blr.atw.hu

milk41
nekem fehérség jön be😞

eltudnád küldeni emailben vagy msn-en egy .txt-ben?

Bexter
középen vannak a text szövegek

bardocz
Hol hova kattintsak?Cikkek menüpontot sem találok:S
Bexter

"Minek az ellenség, ha az embernek ilyen barátai vannak?"
Punker
csapattársaktól mentsen meg az ég mi? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Na, a másik vérszívó<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
öregharcsa
na így már értehetõ a dolog...

belsõ kör?? bazz olyanod nincs is <#hehe><#hehe><#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

Maybe, but this 'll be the last day in your fckn' life <#gun><#violent><#nyes><#nyes><#nyes>
Punker
ööööö te vagy a Dínós srác? <#idiota>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dehogynem ismernek, aki megérdemli, az tudja, ki vagyok, aki meg nem, az nem <#mf1>
És én döntöm el a dolgot, hogy ki kerül be a belsõ körbe <#hawaii>
Punker
te is fõellenség vagy pedig szerintem azt se tudják ki vagy 😄

Erre csak ezt tudom mondani 😊))))))))))))))))))

Aki szervezõ akar lenni, eddig is megtalálta a módját és igen, a jelenlegi
softair szervezések hobbi szintûek, aki kicsit is belefektet, az meg bukkantózik
néha nagyokat, kérdezd meg WD-t, mi volt Jászberényben a Scud boxon.
Nem ellenségképeket kellene rajzolgatni, hanem menni játszani, ismerkedni,
etc. Nem harapunk, bármennyire is ez terjedt el a bandáról.

Csak hogy egy kis információmorzsát csepegtessek és ne kelljen
minden hülyeséget kitalálgatnotok ex-has:
Ogréval konkrétan beszéltem, hogy szeretne-e játékszervezõ lenni és
azt mondta, hogy a Bényei pályán kívûl nem nagyon fog szervezni,
oda meg amúgy sem mennek ki nagyon sokan, úgyhogy nem látta értelmét.
És elõtte sincs ám bezárva a kapu, aki ezt mondja, az lop, csal
hazudik és festi magát. Nem megvonva lett tõle a jog, ez a kiírási
feltétel már nagyon régóta van a softair-en.
mi se hírdetjük meg a softair-en a játékainkat; a fórumunkon kint van, bárki jöhet. múlt héten 44-en voltunk 😊

ja, és hogy mennyi mindent meg lehet tanulni az airsoft során; tegnap kezeltem elõször életemben motoros fûkaszát 😄

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike
így
nem rakják fel a softair-re

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

öregharcsa
mekem csak pár kérdésem lenne..mivel nem vagyok érintett, de feltünt..ha nem "hatóság" akkor hogyan vonja meg a jogokat??

ja és ki?..tudom hogy nálunk is van szervezõ(TC) és a softair-en összeült "öregek" akik már bizonyítottak azok alkotják eme gárdát, de a kérdésem ha nem sportegyesület vagy bármilyen hivatalos testület/vagy amit akartok bocsájtja ki eme engedélyeket akkor egyáltalán ez kit fog érdekelni???(mint mondtam engem nem érint)

ettõl még csinálhatnak normális "nagyjátékot" úgy hogy nem is rakják fel a softair oldalára..legfeljebb az "érintettek" nem is tudnak róla..

nem szítani akarom a tüzet csupán érdekel a dolog...

http://pspfilez.extra.hu/

Mike
másképp látunk dolgokat
szerintem pl. nagy játékhoz pénz kell, sok pénz
és akkor én mint szervezõ (aki ugye midnenért felelek) eldöntöm mint szervezõ, hogy milyen segítõket, szakértõket alkalmazok, azok miért felelnek, amit irásos szerzõdésben is rögzítünk, tiszteletdijat kapnak, stb
amit ti csináltaok, már bocs az a hobbiszint (persze lehet, hogy most éppen bakot lõttem, akkor bocsánat)

és már bocsánat de ha beletolok egy játkba 1-2 misit, akkor nem foogm engedélyeztetni a softair bizottságnál

de mivel jelenleg nincs felesleges 100k-m sem, nem is szervezek játékot

bardocz
De Ogréék egyszer sem rendeztek "nagy" játékot,nem értem miért kell ezt megvonni tõlük.Nem véletlen nincs ott "nagy" játék,aki ismeri a pályát,az tudja,hogy ott 40 ember olyan,mint Érden 300...Ott nem lehetne szerintem 100 fõs játékokat szervezni,mert akkor nem lenne már fedezék a pályán kb😄
Punker
neked mindegy.....de jobb lenne ha nem lenne az, úgy gondolom hogy jópár probléma meglátásában nektek is igazatok van, nem mindenben de sokszor igen, de emlékezz vissza mi volt 6-7 éve SG-n mi volt 4 éve és mi van most. na kb most ugyanaz megy végbe a softair-en azzal a különbséggel hogy itt a 12 éves vérpisti csak a topic-ot bassz aszét, kint meg kontroll nélkül akár téged is véresre lõhet, amit gondolom te se szeretnél. a szabályokon nem megsértõdni kell hanem ha valamivel nem értesz egyet azt logikusan tényekkel felvázolni

ezt az elnyomós dolgot meg ne erõltessük inkább, 2007 januárban voltunk elöször komoly játékon, novemberben megkaptuk a szervezõi jogot, idén a csapat már több meghívásos játékon volt, és nem mi vagyunk az egyetlen ilyen "nem öreg" csapat.....

bardocz
<#eljen>
Mike
jó, nekem végülis tökmindegy

Punker
tudod ez valamit valamiért dolog, ha biztonságos és minõségi játékot csinálsz akkor nem fognak beleugatni sõt rengeteg segítõkész ember van, ha meg nem akkor tényleg nincs helye.

Punker
fejtsd már ki miért hatóság?

miért baj az neked ha valakik akiknek a neve bizonyított már ott vannak és segítenek?

elmondom neked hogyan is mûködött ez a dolog a mi esetünkben, 2007 elejétõl csináltunk 2-3-4 kisebb 20-30 fõs júniusban 40 fõs játékot, ismerõsökkel környezõ csapatokat meghívásával, aztán szeptember végén csináltunk egy nagy meghívásos játékot amin már több pesti régebbi csapat is ott volt eljöttek, ezek után szóba került a nevünk a "hatóságnál" és azt mondták hogy ja hogy ezek jó játékot csinálnak figyelnek egymásra segítenek ahol tudnak akkor hagy csinálják, azt kész slussz ennyi

jelenleg a minimum feltétel tudtommal 2 db segítõi szerep bárki más játékán + 2 darab nagyobb játék leszervezése mások álltal segítve, bénye esetében Ogre simán megkapná a jogot nagy valószínûséggel, annyi kéne hogy 2x azt mondja hogy srácok jövök segíteni irányítónak, kronozni, vagy csak simán parkolóban segíteni bármi.

Mike
csakhogy ez hatóságosdi drága punker
bármilyen játékot találsz ki, engedélyeztetned kell ezentúl
bár végeredményben tökmindegy, azt érik el vele, hogy akármilyen szart nem lehet náluk meghirdetni, csak a sajátjukat
eddig is volt a softair-en kivül élet, lesz késõbb is

mint ahogy nekem sem jutna eszembe oda irni, mert ugyis beleugatnának, arra meg ki kiváncsi

Punker
"40 fõ felett a játékot egy 'játékszervezõnek' is támogatnia kell, tehát át kell néznie a kiírást és felelõsséget kell vállalnia a szervezésért -úgymond tanácsadói szerepben."

nem hallottam eddig példát arra hogy egy jó játékötletben ne segített volna valaki mindig.

Mike
40 fõ felett a játékot egy 'játékszervezõnek' is támogatnia kell, tehát át kell néznie a kiírást és felelõsséget kell vállalnia a szervezésért -úgymond tanácsadói szerepben.

Mivel a játékszervezõk köre folyamatosan bõvül, így reményeink szerint kialakul egy szinte minden régiót ismerõ, mindenütt jelenlévõ csoport, akik a helyi lebonyolítású játékok során átadják tapasztalataikat, segítik a kezdõbb szervezõket tanácsaikkal. Minderre a játékélmény fokozása s az alapvetõ biztonsági szabályok betartatása miatt van szükség.

szervezõdik a "hatóság"

minap csodálkoztam, miért az indexre irja ki valaki a játékát, most már sejtem az okát

Punker
qrvára nem így mûködik ahogy te az telképzeled, ha nem tûnt volan fel folyamatosan bõvül a kör, csak biztonságra törekedés és minõség kell hozzá, na most Ogre (ha róla van szó) csinált már kis millió játékot szal szar nem lehet ha eljárnak, annyi dolga lett volna ha kér 1 támogatást bármelyik nevesített szervezõtõl (99% hogy megkapja) és ennyi az tkéne felfogni végre hogy a softair a MASZ célja az hogy normálisan lehessen játszani, az hogy most az egész országos közösségért vagy azért a 40-50 összejáró ismerõsért akarsz tenni az mindegy, gyakorlatilag ha 16 éves elmúlt valaki és 4-5 értelmes játék szervezésen túl van akkor lehet elõre lépni.

Mike
lol

nem ok nélkül nem olvasom a softair-t egy ideje

akkor én softair-en meg sem hirdethetem a játékomat majd

VRSDM
softair-en sok az irígy, Bényén vannak nagyon jó játékok, egyre több ember jött, de mivel " nem nagyszervezõ " (mi ez a kiváltság? mitõl nagyobb valaki?) ezért max 40fõig szervezhet... paff...
mindegy a lényeg hogy megvonták a jogot a Bényei szervezéstõl (kicsodák õk?! kérdezem ismételten)

írígyek, és féltig a státuszjogukat a nagyöregek, nem akarják hogy kiessen a kezükbõl az hogy " mi vagyunk az AS közösség éle " pozíció...

ennyi a véleményem az egészrõl.

u dont have to listen anybody else but me

milk41
én is azt olvastam az egyik külföldi fórumon h a warriorban eltörik vmi 1hónap után

DummyBoy
Csak úgy hívták SOPMOD ...

Star M14-ek

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Õ gyártott elõször EBR-t asszem ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
A STAR gyárt M14-et?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mersant
haverom vett most warrior L96-ot, 1. jatek utan eltort benne valami (mar nem tudom mi), ugyhogy nem biztos hogy jo valasztas...sot ha jol emlexem softairen is irtak hogy az uj szeria eleg kaki.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Csávókán jól elvan mindenféle felszerelés nélkül..-.-

Punker
felejtsd el

Üdv
kérdés: kinek mi a véleménye a STAR ról mint márkáról? esetleg közvetlen tapasztalat
Közvetlen tapasztalatom nincs (legalábbis nem ismerek a csapatból és a környékrõl senkit aki STAR AEG gel játszana)
Érdeklõdési körömbõl eddig teljesen kimaradt a STAR mint olyan.
(most probáltam utána olvasni a sofairen de nem sokra jutottam momentán megint nem megy)
A kérdésem lényege eladásra ajánlottak egy M14 DMR-t

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=BE-RG-M13BK_cat_Sniper Rifles
milk41
és tudnál mondani egy oldalt ahol árat is találok róla?

Punker
hát ha nem hallgatsz a jó szóra akkor warrior-t vegyél ne BE-t, a JG-vel több melód lesz.

milk41
úgy döntöttem h mégis csak snipert veszek,mivel én már próbáltam AEG-et és nem igazán jött be.
ezekre gondoltam
BOTH ELEPHANT L96 Sniper
JING GONG BAR-10