29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    8,4-es a normál aksi AEG-be, a 7.2-es a régi műanyag gear-es cuccokba volt, illetve az AEP-ekben van.
  • chilios
    mer? nagyobb kéne?
  • SG rock
    hát jó, de miért akarsz 7.2 es akksi?
  • chilios
    bocs ezt az aksit akartam.
  • chilios
    akku
    töltő
    Ez így összepasszol?
  • SG rock
    ezek jó akksik igen
  • chilios
    És ezek jó aksik?:P
    töltőt milyet vegyek?valami gyors töltő kéne..de olcsón
  • SG rock
    ez drága
    tessék és 1400Ft ért házhozszállítják 2-3 napon belül.
  • chilios
    De ez milyen aksi Ni-Cd , Ni-Mh?

link
  • simaz
    Nagy 8.4-es is csak átalakítással megy bele.

AKM teszt: http://pecs.softair.hu/akm.html
  • Punkerwork
    a 9,6-os szerintem nem fér bele, de lehet tévedek.
  • chilios
    link1
    link2
    link3

Az alábbi akkuk jók Cyma cm.036 AKM fegyverbe?
  • Miskolc88
    amúgy köszi a választ
  • Miskolc88
    ez egy viszonyitás volt nem akarok állatra lőni,csak gondolom ami a verebet beszéditi akkor az a dobozt is jól megkoppantja :)
  • praksi
    #18359: Állatra lőni szigorúan tilos. Javaslom olvasd el a MASZ-t; ha meg nem elolvastad és nem értetted meg, alkalmatlan vagy a játékra is.

#18360: kínai fegyvereknél előfordul hogy a persely forog; azt nem szabad hagyni mert a súrlódás csak rongálja a GB házat; Loctite fémragasztót kell venni. Akkor van jól bejáratva, hogy ha a 3 fogaskereket tudod az ujjaddal finoman mozgatni.

#18361: boltban elég macerás lenne kipróbálni, hogy félrehord-e vagy sem.

(bocs ha túl nyersen fogalmaztam, voltak kedvesek ma megsz.patni a munkahelyemen)
  • mstummer
    Nem ez a végkövetkeztetés nálam is? :) Hiába volt erős nem volt pontos az M4/16 rossz hopup megoldása miatt... még akkoris ha kivolt cserélve jobbfajta hopup-ra. Hiába is esküdöznek hogy pontos... sose lesz belőle sniper...de még támogató sniper sem. Egyszerüen rossz az alap.
  • GaBrutal
    rögtön vásárlás elött ki lehet próbálni a fegyókat h nem lő-e férre vagy ilyesmi ?
  • SG rock
    hali

na most csináljuk a fém csapágyak bejáratását, meddíg forgatni a fogaskerekeket magukban? a persej is forg :S
  • Miskolc88
    ha egy rúgós olcsókategóriájú géppisztollyal fejen lövök egy verebet akkor mi lesz ? :D
    beszédül egy kicsit legalább ?
  • Punker
    amiket felsoroltál egyiknek sincs köze a pontossághoz, egyedül a hopup számít az meg (ezt is ezerszer leírtuk már) az M4/16 családban a legsz@rabb legpontatlanabb mind közül.
  • GaBrutal
    folyamatosan énsem szívesen vinném szereltetni, úgyhogy onnantól a gyengébb rugóval használnám, a hosszú cső remélehettőleg kopenzálja majd ezt és nemveszít a pontosságából/hatótávból + a gyengébb rugótól ugye elvileg tartósabb lesz az egész :) bár mivel full metal eért ez talán nem számít annyira

a "hézagolás" mit takar ?
  • praksi
    akkumulátortól függ, hogy bírja-e a gyorstöltést.

6-7 ezer forint környékén már lehet venni olyan töltőt, ami NiCD akksi esetén kisütni is tud.
  • Punker
    alap gyenge rugót 500 és 1000 pénz között kapsz, a szerelés hézagolás embertől függ, gyakorlatilag nem érdemes folyton szereltetni, olcsóbb oldal fegyvert venni.
  • bardocz
    Pár száz forint a rugó+a szerelési költség.A szerelés lesz a drágább:-)
  • GaBrutal
    very nice, na valami ilyesmit szeretnék összerakni :D

beleolvastam a MASZ-ba és ha mondjuk veszek valami M16 hosszúságú fegyót ami 430FPS-t bír gyárilag, akkor ezt le kellene majd gyengítenem hogy esetleg valami CQB-re beengedjenek ? és ha igen akkor az mennyibe fájna ?
  • chilios
    Milyen töltőt érdemes venni Cyma cm.036 AKM hoz?6 óra gyári töltővel,legalább meg kéne felezni.
  • simaz
    http://en.wikipedia.org/wiki/Image:US_Marine_M16A4_Rifle_ACOG.jpg
  • simaz
    Ezen azért jól néz ki az acog.
  • chilios
    lol :D
  • DummyBoy
    Vagy nézd meg a Softair.hu apróhirdetés rovatát, találd meg az eladó AK-mat, és érdeklődj xD
  • kvitya
    - Gondold át, mennyire bírod egy napon át cipelni, úgy hogy rajtad van 5-15 kilonyi más cucc is.
    - Gondold át, milyen kiegészítőkkel rendelkezel (ruházat, stb)... sztem például viccesen mutat egy német terepbe öltözött arc ak-val..

- s így tovább, millió szempont

De úgy is az dönt, ÉLŐBEN neked mi jön be....
  • kvitya
    Sokadszor is:
    menj el, vedd kézbe, próbálj célozni vele. Gondold végig, mire fogod elsődlegesen használni (pl hosszabb fegyverrel picit lassabb épületben játszani) Ami neked kényelmes, azt vedd meg. Ugyanazt a teljesítményt ki tudod hozni belőlük, bár megjegyezném, h a pontosság legkevésbé az erőtől függ.
    Gondold át, akarsz-e rá lámpát, gránátvetőt, kisvasútat szerelni és az hogy is mutatna, de főként, mennyire lenne kényelmes.
  • sgmbulldog
    Az erőnek SEMMI!!!!!!! köze a pontossághoz.
  • chilios
    Találtam infó-t is róla.Tetszik!Hamarosan megveszem.Köszi a segítséget!
  • Punker
    az első az legyen melyik a kényelmesebb kézre állóbb neked, az AK hopup pontosabb stabilabb mindig.

én elvből nem szeretem az AK-t de ezek közül azt venném.
  • chilios
    Nah,már csak ebből kell választani,ezek a pénztárcámba is beleférnek.Inkább m4 ami jobban bejön,de AK is nagyon jó.Az számít hogy full fém vagy van ben műanyag is?tartósság ra gondolok,hogy nem e törik el stb..
    link1link2link3link4
  • Punker
    a tücsök kényelmesebb CQB-ra, max a tárak miatt lenne érdemes, de most van 4 db 100-as MP5 táram már
  • praksi
    hogy tetszett a JG G3 SAS? :-)
  • praksi

az M4 meg az M16 méreteiben eléggé eltérő, előbb kézbe kellene fogni, és úgy dönteni.
  • mstummer
    Egyik ismerősömnek építettek egy M160-al ellátott CA M16-ot. Szinte minden ki lett cserélve benne, hopup egységet is beleértve. Plusz LiFe aksi + Eotech holosight (original).
    Nomármost. A hétvégén volt alkalmam tesztelni játék közben. Extrém nagy lőtávot produkált. Viszont pontatlan volt a tuning alkatrészek ellenére is. 6-7 lövést kellett leadnom ugyanoda a találathoz (50 méteren). Egy ilyen erős fegyver esetében szvsz túl sok ez. Bár hozzáteszem sajnos csak 0.25-ös BB-vel tudtam kipróbálni. 0.28al növekedett volna a pontosság.
    Azért jó volt érezni az erőt játék közben, viszont nem engedek az imperialista erők csábításának és megmaradok a jól bevált AK74 családnál :) / de az a holosight nagyon tetszett :D /