Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
http://www.pballstar.atw.hu/
Nyitás pénteken, akciós árakkal.
tel:06 70 302 0442
www.paintball-allstar.hu
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
!nyissanak ajtot. rendorseg! 😊
u dont have to listen anybody else but me
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
hát nem tudom, bexter, hogy tényleg kémkedtél e, vagy nem, de én voltam az egyik tagja annak a "visszaforduló" csapatnak, és nem nagyon kellett utánuk kémkedni. ugyanis allah akbar kiáltásokkal jöttek, és a hangos anyázázuk akkor is elárulta volna õket, ha esetleg halkan jönnek. egyébként meg lõttek mindenre, ami mozog, szóval nem tudom, miért beszél itt taktikáról...
WD mikor annó az AGM M14-embõl M140-es DMR-t épített és ki akartam cserélni a motort is, akkor azt mondta, hogy tök felesleges, mert az M150-et is bírná.
Azt nem tudom, hogy milyen motor volt benne, de hátha valakinek hasznos infó lehet.
Motorokhoz:
a CA motorjai nem túl sikeres konstrukciók, ha minõséget keresel tuninghoz, akkor inkább TM, Guarder v Systema javasolt. Kíniak is jók lehetnek, részemrõl tapasztalat hiányában nem nyilatkoznék róluk.
a G3-ban SP110 rugó van(410 fps), azzal nem hiszem hogy komoly baja lenne a késõbbiekben.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nalam az eleg lassu amikor meghuzod a ravaszt es nem tudja atbillenteni a cuccot a holtponton😊
Fol sem tudta huzni a puskat pedig nem volt tul nagy 130-as es nyomateknovelo fogaskerek szett van benne! TM Hyper1000 es lam maris daral..
De ha kell kinai motor van nalam 2-3 hosszunyaku, igazabol hasznalva sem voltak.
próbáltam már keresni a softair-en kínai motort, de elég kevés van, azt is hamar elkapkodják; a Nowar nem árul kínait, a 44-es honlapja meg ezer+1 éves...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
illetve ha van valakinek eladó kínai motorja, keressen nyugodtan 😄
Gunneren még szemezgettem a TM EG1000-es motorjával, de annyiba kerülne behozni, mintha megvenném a CA motorját; és mint lejjebb írtam, nem nagy rugóhoz kell, csak azért hogy rendesen mûködjön a fegyver.
amúgy kicsit vicces a KF postázása, a CA motorra lehet 390 Ft-os postai kézbesítést kérni; a Guarder-nél már csak az 1800 Ft-os futárszolgálat van...
az meg még érdekesebb, hogy a CA nagy nyomatékú motor olcsóbb mint a CA nagy sebességû (bár lehet hogy csak nekem furcsa, de eddig mindig fordítva láttam..)
az ár alapján végülis a CA nagy nyomatékú felé hajlok (CA nagy nyomatékú 7350; CA nagy sebességû 7900; Guarder nagy sebességû 7900), de szóljatok ha nem megfelelõ valamiért
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy ha nem akarsz nagyon locsolni,meg sokat tárazni,szerintem rakjál bele sima motort,biztos kapni olyat is😄
http://pspfilez.extra.hu/