29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#18377 8,4-es a normál aksi AEG-be, a 7.2-es a régi műanyag gear-es cuccokba volt, illetve az AEP-ekben van. -
#18376 mer? nagyobb kéne? -
#18375 hát jó, de miért akarsz 7.2 es akksi? -
#18374 bocs ezt az aksit akartam. -
#18373 akku
töltő
Ez így összepasszol? -
#18372 ezek jó akksik igen -
#18371 És ezek jó aksik?:P
töltőt milyet vegyek?valami gyors töltő kéne..de olcsón -
#18370 ez drága
tessék és 1400Ft ért házhozszállítják 2-3 napon belül. -
#18369 De ez milyen aksi Ni-Cd , Ni-Mh?
link -
simaz #18368 Nagy 8.4-es is csak átalakítással megy bele.
AKM teszt: http://pecs.softair.hu/akm.html -
#18367 a 9,6-os szerintem nem fér bele, de lehet tévedek. -
#18366 link1
link2
link3
Az alábbi akkuk jók Cyma cm.036 AKM fegyverbe? -
Miskolc88 #18365 amúgy köszi a választ -
Miskolc88 #18364 ez egy viszonyitás volt nem akarok állatra lőni,csak gondolom ami a verebet beszéditi akkor az a dobozt is jól megkoppantja :) -
praksi #18363 #18359: Állatra lőni szigorúan tilos. Javaslom olvasd el a MASZ-t; ha meg nem elolvastad és nem értetted meg, alkalmatlan vagy a játékra is.
#18360: kínai fegyvereknél előfordul hogy a persely forog; azt nem szabad hagyni mert a súrlódás csak rongálja a GB házat; Loctite fémragasztót kell venni. Akkor van jól bejáratva, hogy ha a 3 fogaskereket tudod az ujjaddal finoman mozgatni.
#18361: boltban elég macerás lenne kipróbálni, hogy félrehord-e vagy sem.
(bocs ha túl nyersen fogalmaztam, voltak kedvesek ma megsz.patni a munkahelyemen) -
mstummer #18362 Nem ez a végkövetkeztetés nálam is? :) Hiába volt erős nem volt pontos az M4/16 rossz hopup megoldása miatt... még akkoris ha kivolt cserélve jobbfajta hopup-ra. Hiába is esküdöznek hogy pontos... sose lesz belőle sniper...de még támogató sniper sem. Egyszerüen rossz az alap. -
GaBrutal #18361 rögtön vásárlás elött ki lehet próbálni a fegyókat h nem lő-e férre vagy ilyesmi ?
-
#18360 hali
na most csináljuk a fém csapágyak bejáratását, meddíg forgatni a fogaskerekeket magukban? a persej is forg :S -
Miskolc88 #18359 ha egy rúgós olcsókategóriájú géppisztollyal fejen lövök egy verebet akkor mi lesz ? :D
beszédül egy kicsit legalább ? -
#18358 amiket felsoroltál egyiknek sincs köze a pontossághoz, egyedül a hopup számít az meg (ezt is ezerszer leírtuk már) az M4/16 családban a legsz@rabb legpontatlanabb mind közül. -
GaBrutal #18357 folyamatosan énsem szívesen vinném szereltetni, úgyhogy onnantól a gyengébb rugóval használnám, a hosszú cső remélehettőleg kopenzálja majd ezt és nemveszít a pontosságából/hatótávból + a gyengébb rugótól ugye elvileg tartósabb lesz az egész :) bár mivel full metal eért ez talán nem számít annyira
a "hézagolás" mit takar ? -
praksi #18356 akkumulátortól függ, hogy bírja-e a gyorstöltést.
6-7 ezer forint környékén már lehet venni olyan töltőt, ami NiCD akksi esetén kisütni is tud. -
#18355 alap gyenge rugót 500 és 1000 pénz között kapsz, a szerelés hézagolás embertől függ, gyakorlatilag nem érdemes folyton szereltetni, olcsóbb oldal fegyvert venni. -
#18354 Pár száz forint a rugó+a szerelési költség.A szerelés lesz a drágább:-) -
GaBrutal #18353 very nice, na valami ilyesmit szeretnék összerakni :D
beleolvastam a MASZ-ba és ha mondjuk veszek valami M16 hosszúságú fegyót ami 430FPS-t bír gyárilag, akkor ezt le kellene majd gyengítenem hogy esetleg valami CQB-re beengedjenek ? és ha igen akkor az mennyibe fájna ? -
#18352 Milyen töltőt érdemes venni Cyma cm.036 AKM hoz?6 óra gyári töltővel,legalább meg kéne felezni. -
simaz #18351 http://en.wikipedia.org/wiki/Image:US_Marine_M16A4_Rifle_ACOG.jpg -
simaz #18350 Ezen azért jól néz ki az acog. -
#18349 lol :D -
#18348 Vagy nézd meg a Softair.hu apróhirdetés rovatát, találd meg az eladó AK-mat, és érdeklődj xD -
kvitya #18347 - Gondold át, mennyire bírod egy napon át cipelni, úgy hogy rajtad van 5-15 kilonyi más cucc is.
- Gondold át, milyen kiegészítőkkel rendelkezel (ruházat, stb)... sztem például viccesen mutat egy német terepbe öltözött arc ak-val..
- s így tovább, millió szempont
De úgy is az dönt, ÉLŐBEN neked mi jön be.... -
kvitya #18346 Sokadszor is:
menj el, vedd kézbe, próbálj célozni vele. Gondold végig, mire fogod elsődlegesen használni (pl hosszabb fegyverrel picit lassabb épületben játszani) Ami neked kényelmes, azt vedd meg. Ugyanazt a teljesítményt ki tudod hozni belőlük, bár megjegyezném, h a pontosság legkevésbé az erőtől függ.
Gondold át, akarsz-e rá lámpát, gránátvetőt, kisvasútat szerelni és az hogy is mutatna, de főként, mennyire lenne kényelmes. -
#18345 Az erőnek SEMMI!!!!!!! köze a pontossághoz. -
#18344 Találtam infó-t is róla.Tetszik!Hamarosan megveszem.Köszi a segítséget! -
#18343 az első az legyen melyik a kényelmesebb kézre állóbb neked, az AK hopup pontosabb stabilabb mindig.
én elvből nem szeretem az AK-t de ezek közül azt venném. -
#18342 Nah,már csak ebből kell választani,ezek a pénztárcámba is beleférnek.Inkább m4 ami jobban bejön,de AK is nagyon jó.Az számít hogy full fém vagy van ben műanyag is?tartósság ra gondolok,hogy nem e törik el stb..
link1link2link3link4 -
#18341 a tücsök kényelmesebb CQB-ra, max a tárak miatt lenne érdemes, de most van 4 db 100-as MP5 táram már -
praksi #18340 hogy tetszett a JG G3 SAS? :-) -
praksi #18339 #18295
az M4 meg az M16 méreteiben eléggé eltérő, előbb kézbe kellene fogni, és úgy dönteni. -
mstummer #18338 Egyik ismerősömnek építettek egy M160-al ellátott CA M16-ot. Szinte minden ki lett cserélve benne, hopup egységet is beleértve. Plusz LiFe aksi + Eotech holosight (original).
Nomármost. A hétvégén volt alkalmam tesztelni játék közben. Extrém nagy lőtávot produkált. Viszont pontatlan volt a tuning alkatrészek ellenére is. 6-7 lövést kellett leadnom ugyanoda a találathoz (50 méteren). Egy ilyen erős fegyver esetében szvsz túl sok ez. Bár hozzáteszem sajnos csak 0.25-ös BB-vel tudtam kipróbálni. 0.28al növekedett volna a pontosság.
Azért jó volt érezni az erőt játék közben, viszont nem engedek az imperialista erők csábításának és megmaradok a jól bevált AK74 családnál :) / de az a holosight nagyon tetszett :D /