Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
most hogy mondod,szerintem igazad van

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

bardocz
Állambácsi fizeti a lõszert biztos.Mert szerintem ez nem airsoft.
milk41

DannyL
A strandpapucs az most nálam is be fog játszani, mert ma lemegyek haverokkal Siófokra zülleni és csak vasárnap jövök haza. Úgyhogy rosszak legyetek! <#hawaii><#alien>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

milk41
már péntek van

Sziasztok!

http://www.pballstar.atw.hu/

Nyitás pénteken, akciós árakkal.

tel:06 70 302 0442

www.paintball-allstar.hu

sgmbulldog
A fórumszabályzat egyes feladatokat megadott emberek "hatáskörébe" sorol, pont úgy mint minden fórumon, csak mindenütt máshogy hívják a feladatkört. A softairen "játékszervezõnek" akik nagyobb játék szervezésére jogosultak, pont mint ahogy a torrent oldalakon is bizonyos feltételekkel lehetsz mondjuk "feltöltõ", de amíg az "elnyomó, elitista" softairen az ez ellen problémázók regjei továbbra is élnek, egy "engedékeny, szabad, maximálisan nyitott" más fórumon már rég a feladatkörök vitatásáért minden delikvens ki lenne törölve 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

VRSDM
ha tudod hogy kicsodak voltak miert nem leped meg oket, egyik alkonyatkor, a csapattal a hatad mogott...

!nyissanak ajtot. rendorseg! 😊

u dont have to listen anybody else but me

degenerator
egyébként röhögni fogtok, de: a cigányok elvitték a lépcsõt a pályánkon levõ épületbõl (fémbõl volt)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
ja. meg volt egy idióta, aki strandpapucsban játszott....bár nem tudom, hogy õ körmendi volt e.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
"Az "A" rajjal éppen a harapófogó hadmûveletre készültünk, követtük õket,hogy lõtávolságon belül legyenek a "daráláshoz".Közbe figyelgettem az osztrákház tetején ücsörgélõ, megkülömböztetõmellényben lévõ úriembert, aki mutogatva rádiózott.Mikor ezt láttam egybõl beugrott a rafinéria, ahogy ez a gondolatsor végigfutott az agyamon,már az elõttünk lévõ WBAT-os csapat fogta a drótot és hátrafordulva lekaszálta az "A" rajt..."

hát nem tudom, bexter, hogy tényleg kémkedtél e, vagy nem, de én voltam az egyik tagja annak a "visszaforduló" csapatnak, és nem nagyon kellett utánuk kémkedni. ugyanis allah akbar kiáltásokkal jöttek, és a hangos anyázázuk akkor is elárulta volna õket, ha esetleg halkan jönnek. egyébként meg lõttek mindenre, ami mozog, szóval nem tudom, miért beszél itt taktikáról...

DannyL
Szánalom. Õ lett volna valszeg az elsõ akit egy SS sorozásról elküldtek volna Treblinkába.

degenerator
naja. egész játékon kérdezgettem, hogyy kik a körmendiek, hol vannak...aztán játék végén pakolászásnál feltûntek...közülük is egy megtermett példány. kb 175-180 magas, kopasz, kissé kövér (nagyobb melle volt, mint a barátnõmnek, és jobban lógott, mint a nagymamámnak😄) és ott volt a hátizsákján az elmaradhatatlan 14/88 sieg heil.

DannyL
Kínaival kapcsolatban csak az AGM M14-ben lévõ motorral kapcsolatban van tapasztalatom.

WD mikor annó az AGM M14-embõl M140-es DMR-t épített és ki akartam cserélni a motort is, akkor azt mondta, hogy tök felesleges, mert az M150-et is bírná.

Azt nem tudom, hogy milyen motor volt benne, de hátha valakinek hasznos infó lehet.

Semmi, megint megy a ferdítés ezerrel....... 😊 De ha valakinek ennyire futja szellemiekben, nos legyen vele boldog 😊

Motorokhoz:
a CA motorjai nem túl sikeres konstrukciók, ha minõséget keresel tuninghoz, akkor inkább TM, Guarder v Systema javasolt. Kíniak is jók lehetnek, részemrõl tapasztalat hiányában nem nyilatkoznék róluk.
bardocz
Lehet vele hobbifûnyírást végezni😄
bardocz
Na,már tudom a nick-ed😊

De az én akksimmal kétlem,hogy elindult volna😊
Jacek
nekem nem keso, max neked😊))

késõ, már megrendeltem 😊
a G3-ban SP110 rugó van(410 fps), azzal nem hiszem hogy komoly baja lenne a késõbbiekben.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Jacek
Hetvegen meg lattad hogy egesz jol daralt az a 130-as M4-es😊

Jacek
Hiszed te😊 a Hyper 1000 nem normalis motor hanem nagy nyomateku es meg 4000rpm-el tobbet is forog egy alap motornal...

Nalam az eleg lassu amikor meghuzod a ravaszt es nem tudja atbillenteni a cuccot a holtponton😊

bardocz
Nem nem bírja felhúzni a tiédet,hanem lassan húzza fel,130-as rugóhoz fölösleges nagynyomatékú motor+fogaskerék,vagy egyik,vagy másik.Persze,hogy sima motorral normálisan megy.
Jacek
Nem kotekedni akarok de mi ez a "hatosag"? meg hogy engedelyt kerni jatekszervezesre? miva????

Jacek
CA nag nyomateku egy lofutty legalabbis nalam ez jott le miutan megvettem😄
Fol sem tudta huzni a puskat pedig nem volt tul nagy 130-as es nyomateknovelo fogaskerek szett van benne! TM Hyper1000 es lam maris daral..

De ha kell kinai motor van nalam 2-3 hosszunyaku, igazabol hasznalva sem voltak.

Vazze, látom nem csak vidékieket nyomok el....... 😄
ja, a review nincs ám elfelejtve, kb 3 kép hiányzik hozzá + egy végszó, csak egy csomó dolog közbejött azóta 😊

gondoltam még egy olyan megoldásra is, hogy a G3 motorját (Shuang Ba az is) átteszem az MP5-be, hozzá meg rendelek egy CA nagy nyomatékút

próbáltam már keresni a softair-en kínai motort, de elég kevés van, azt is hamar elkapkodják; a Nowar nem árul kínait, a 44-es honlapja meg ezer+1 éves...

Punker
keress használt motort hozzá, ha másodlagosnak kell az mp5 fölös szerintem is drágát venni alap kínai bõven elég hozzá.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Hát szerintem nézz szét még más boltokban,vagy keress használtan kínai motort,mert ahhoz a rugóhoz fölösleges a nagy nyomatékú motor,a nagy sebességûvel meg lehet lágyszárú növényeket vágni😄
ja, azt kihagytam, hogy Guarder nagy nyomatékú nincs sehol; azt egy csapattársamnak már kerestem.

illetve ha van valakinek eladó kínai motorja, keressen nyugodtan 😄

az a gondom; hogy az MP5-ben ledarálódott a motor fogaskereke, és mivel rá van sajtolva, nem tudom levenni. a Keleti Frontban láttam China Made motort, de az épp nincs nekik raktáron, CA meg Guarder nagy sebességû viszont igen; és sajnos lusta vagyok hónapokat várni egy következõ szállítmányra 😊

Gunneren még szemezgettem a TM EG1000-es motorjával, de annyiba kerülne behozni, mintha megvenném a CA motorját; és mint lejjebb írtam, nem nagy rugóhoz kell, csak azért hogy rendesen mûködjön a fegyver.

amúgy kicsit vicces a KF postázása, a CA motorra lehet 390 Ft-os postai kézbesítést kérni; a Guarder-nél már csak az 1800 Ft-os futárszolgálat van...
az meg még érdekesebb, hogy a CA nagy nyomatékú motor olcsóbb mint a CA nagy sebességû (bár lehet hogy csak nekem furcsa, de eddig mindig fordítva láttam..)

az ár alapján végülis a CA nagy nyomatékú felé hajlok (CA nagy nyomatékú 7350; CA nagy sebességû 7900; Guarder nagy sebességû 7900), de szóljatok ha nem megfelelõ valamiért

bardocz
Kiváncsi vagyok én motorom mit teljesítene egy gyengébb rugóval,így most nem éppen túl gyors.De Chuang Lee bácsi nem tudom milyen rugót vágott bele,de nem aprózta el,az biztos.
Punker
nekem a gyári motor van a csúzliban, mikor a 90-es után megkapta a 120-as rugót érezhetõen lassult de még így is jó. alap CA motor

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Pl sokáig bírja,nem lesz vele gond?

Amúgy ha nem akarsz nagyon locsolni,meg sokat tárazni,szerintem rakjál bele sima motort,biztos kapni olyat is😄
Punker
ezt hogy érted?

egy mûködõképes motort szeretnék 😄

Punker
ha magas tûzgyorsaságot akarsz igen.

Punker
ez a ti belsõ ügyetek 😄

bardocz
Igen,szerintem elviszi.
akkor egy kb 100-as rugóhoz (340 fps) a nagy sebességû dukálna?

bardocz
Az egyik gyors,de nem tud olyan erõs rugókat felhúzni,a másik lassabb de sokkal erõsebb rugót képest felhúzni.
öregharcsa
ne röhögj..mingyá megunják és te következel..<#hehe><#hehe><#hehe><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

Motor kérdés: miben különbözik a "nagy sebességû" és a "nagy nyomatékú" motor? Illetve egy kb 100-as rugóhoz melyik lenne a jobb?

Punker
bruhaha <#nyes><#eplus2><#banplz>

Jóvanna, ez már tényleg túlzás, nem a fejed, hanem az arcod <#levele><#levele><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
DannyL
Na jóvan túlzásokba ne essél mert fogsz te még elõttem menni játékon, szal... <#eplus2>

A fejed nem kicsi, nem tom mi a bajod <#idiota><#eplus2>
DannyL
Jóvanna kifogytam az észérvekbõl... miért kell mindig a kicsit bántani? <#rinya><#nevetes1>

Nagy fejed, kicsi eszed <#mf2><#mf2><#mf2>
DannyL
Mi van buzi? <#vigyor1>