Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Na megvan,ott most 2000
DannyL kérdezte a King Arms 110es midcapeket AUGhoz.

Hát alapból nem nagyon adagolnak rendesen, külföldi fórumokon azt írják hogy meg kell elõtte õket dolgozni kicsit, szilikon stb. Fõleg az elsõ csavar azaz kb. 40-50 betöltött lõszer fölött kezd el szarakodni - egyszerûen megakadnak a BB-k/a BBket toló mûanyagdarabka, nem nyomja fel még pöcökig sem, persze hogy nem adagol.

Tegnap próbálgattam türelmetlenül az egyiket (fegyverolajjal kezelve, mert szilikon épp nuku, venni kell), a kenés hatására sokat javult, illetve kitáraztam-betáraztam párszor, már van hogy a teletöltött tárat is kinyomja szépen egyben, de a visszaállásomat azért még nem tenném rá. :/

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

bardocz
Keresem,keresem,de nem találom ott😄
Punker
és 1500 volt a posta? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

reintexben 900 Ft-ért vettem :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
az nem is sok én 4k-ért vettem, mondjuk az 2 nm-es dög nagy 😄
a shemagom meg talán 1700 volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Nagyanyámét elkérem,befestem,oszt jóvan<#idiota>
bardocz
2700 egy háló,pf...Na mindegy,ez is vár még akkor magára😄
DannyL
Harisnya. 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
Na megvan,necc sál a neve(legalábbis ott,ahol most nézem😄)
Punker
Shemag az arab kendõ, ha hasonló kendõre gondolsz ami nem egybe függõ, azt is hálónak, illetve sálnak árulják.

DannyL
shemag?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
Nem,nem a fém hálóra gondolok,annak a neve valószínû eszembe jut😄D
Rendes ruha anyagból van aszem az is,és úgy rakják fel,mint az arabok a kendõjüket(aminek szintén nem tudom a nevét,de olyan inkább nem kéne)
Punker
fém háló? 😄

beszélj Kakukka.

bardocz
Mi a hivatalos neve annak a hálónak,amit arc elé szoktak tenni?
degenerator
na igen, lehet, holnap délelõtt veszek egyet.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
Én meg pont egy high cap tárat cseréltem el horvát mellényre😄
bardocz
Min1,úgysincs rá pénzem sajna,csak érdekelt😊 Pedig most jó lenne,kurvaolcsó a dollár meg ojró is.
Punker
lehet

Punker
nem nem feltétlenül a méretre, USP-nél kisebb dobozt is fogtak már meg, amúgy a 40$ a mostani árfolyamon kb limit alatt lenne, a több mint 1,5 kiló szállítása lenne a legnagyobb tétel.

milk41
am lehet h hülyeséget fogok most kérdezni,de magyarországon lehet magyar katonai ruhát viselni?mert faternak van egy pár fölösleges amit szivesen nekem adna

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

degenerator
nekem jövõ héten lesznek midcapjeim, veszek egy horvát mellényt, és én is sznob leheek:p

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
Eh,úgy már annyiba kerül,mintha itthon venném meg...De ez a kis csomag nem tud átcsúszni a vámon?Mert egy AEG okés,hogy nem,a méretébõl adódóan,de vámon nem inkább csak a méretre figyelnek?
Punker
kb 5k szállítás + vám és sarc a 40$-on kívül.

Belton
Hello ehez a fegyverhez http://www.airsplat.com/Items/ERM-BI-SPR5281M.htm
vettem egy ijen scopot:

es keresek fel fogato gyurut vagy ami kell hozza surgosen akinek lenne az 06205882207 szamon ill [email protected] meg talal, fontos lenne.
Miskolc

BF:2-3-4(oORedstarOo)

bardocz
Ez menyibe fájna,mire kézhez kapom?
Mersant
D'Boys fegyvereket dicserik, de szemelyes tapasztalatom nincs veluk. mivel kinai ezt is at kell nezni, zsirozni hasznalat elott.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

milk41
igen,belgiumban

Mersant
kulfoldon elsz? ha nem jobban jarsz ha elsetalsz valamelyik boltba es ott veszel valamit, ha meg nagyon rendelni akarsz, akkor inkabb a tavolkeletrol, az legalabb megeri...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

milk41
na,én most szombaton fogok airsoftot venni és ezen gondolkodok most😄'Boys M4 RIS(link)
szerintetek megéri ezt a 170eurót vagy vegyem meg inkább 145euróért a sima M4-est? vagy szerintetek egyiketse vegyem meg akkor ha 170euróért mondtok vmi jót akkor fontolóra veszem azt

ui.:sry hogyha valami értelmetlen de mostanság eléggé keveset alszok és totál levagyok merülve

ja, hétvégén megjött a G&P akksim; faja kis cucc, ráadásul bagatell pénzért 😊

58800 valamennyi.
De ebbõl 5k bb haveré.

milk41
összesen mennyibe volt?

Na, ma elmentem megvenni a cumót.
Vettem m16a3 mat, maszkot meg 10 k bb-t 😊
Még nemnagyon próbáltam ki, aksit töltöm még.

Csak pár apróság.
Full fém kivéve markolat.Hi cap tár, fém GB,fém áttétel,1300 as aksi.stb.~1 méter hosszú, 3,1 kiló 😊

Punker
az elsõ JG M4-ek is bírták megerõsített gear stb, aztán tavasszal jött egy széria amik 110-es rugóval se bírtak ki 10 ezer lövést, kínainál nincs minõség ellenõrzés sose tudhatod.

bardocz
Hat ezt a cyma tovabb birja mint egy markas...
Teljesen igaz.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
na ezért mondjuk hogy elõre kell kronózni mindent ismeretlen fegyverrel nem szabad játszani a 450+ -os bõven balesetveszélyes.

amúgy tényleg érthetetlen ez a rugó erõ növelés hiszen a sima gear ezt huzamosabb ideig nem bírja.

Nemtudom ki hogyvan az újabb generációs kínai csodákkal... de ami most van az kezd félelmetesbe átmenni.
Vasárnap volt alkalmam szembesülni a Cyma CM36A-val, magyarán egy AKM-mel.
Elõször taperás szintjén. Kegyetlen jól összevan rakva. Legalábbis külsõleg. Szép kidolgozás, egyedül talán a tár színe nem a legjobb az igazihoz képest. Ez legyen a legkevesebb.
Az erejét is hamarosan megtapasztaltam, sajnos a csõ másik oldalán voltam. Fájt rendesen amikor a lábamon eltaláltak. Volt hogy a szemüvegemen koppant,sose tapasztaltam ilyen erõt.
Miután az én SLR-em lemerült a fegyverszobából egyet kölcsönvettem. Miért is ne az SLR tárával próbáltam ki. Passzol bele rendesen, az egész játék alatt nemvolt probléma vele.
A fegyver müködésével nemvolt gond, viszont a teljesítménye... Több a soknál. Az ellenfelek visításából tudtam hogy ez egy szörnyeteg.
A játék után kiderült hogy a CM36A-k dobozból 440-450 körül vannak. Egy példányt 470re is kronóztak.
Szerintem ez abszolút nincs a rendjén. A tulaj is mondta hogy vissza kell gyengíteni mert túl durva. Nemtudom hogy miért emelik ennyire a kedves kínaiak az alapfegyók FPS-ét. Erõvel nem lehet mindent megoldani...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
annyit tudok róla amit a fórumon láttál te is.

Punker: ismered azt, aki verpeletre 1 hozzaszolasosan kiirkalta a nagyjatekokat? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
fúú én nem játszottam de kicsit megkészültem a naptól

milk41
az szép😄

na, idei elsõ maratoni játék megvolt, péntek este 17-kor mentünk ki játszani, most értem haza 😊

Punker
mit tuningolsz 1 nem szabványos kínain? pontatlan marad örökre.....

milk41
és tuningal?

Punker
kb semmire se jó.....

milk41
SWISS ARMS Sniper Black Eagle M6

Punker
pontosan mire gondolsz?

milk41
Swiss Arms-ról vélemény?