Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
elsõsorban drágább 😄

van ami jó van ami nem a fene se igazodik ki a KA tárakon.

nekem GP100-as fém van de az 4k körül van, nowar-ba van most 50-es tár 900 pénz körül aszem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a KA szarul adagol/törik/nem kompatibilis/.. ?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
Mag vagy Star

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ha már tárak, MP5-höz melyik a legjobb: King Arms, MAG vagy STAR ?

Verpelét meg úgy néz ki lefújva 😞(

DummyBoy
Bocs, de nem emléxem neked milyen fegyvered van <#miaz>

De tudom ajánlani olcsó midcapek közül a MAG tárakat ... asszem az M szériásak se rosszak, nekem AK-hoz vannak, sokat nem hajtottam ugyan õket, de semmi gondom nem volt velük, rivjúk is jókat írnak rólluk ...

Igaz, mûanyagtárak, de egy csomagban van 10db M16-os, vagy 5 AK tár (De mivel én AK74-es tárakat akartam, nem is baj hogy mûanyagok 😊 ) és 41 vagy 34 dodó WGC-n ...

WGCShop MAG tárak ...

Lehet válogatni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Ehobbyn, RSOV-n, Gunneren, Ebaybanneden is van 😊

Nekem ilyen van:

8 tár belefér ... + egyebek ... fini 😊 És nekem jobban bejött mint a horvát mellény ... csak itthon nem biztos hogy kapsz ... ha ráér, érdemesebb kint nézelõdni ...

Kalandorok boltja

nem tom van-e nekik, érdemes felhívni õket

degenerator
de, beléptem.😊 star 150es midcap.

holnap fogom átvenni, este már lazíthatom is a rugóikat.
de most nincs keretem drága mellényre, pedig kéne sürgõsen, szóval valahonnét be kéne szerezni. horvát mellényér meg a 6ezret a légiósban irreálisnak tartom.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
Csak nem beléptél a sznobok közé midcap tárakkal?😊 Nekem fingom sincs mikor,és honnan fogok venni ötöt-hatot majd...:\
bardocz
Amikor én akartam venni akkor is az volt😄 És a legjobb,hogy sose tudják mikorra fog érkezni új...
degenerator
ok, akkor módosítom a kérdést. hol kapok olyan mellényt, amibe belefér 5 ak tár, és 5000 alatt van?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
jelenleg hiánycikk.

bardocz
degenerator
pesten hol kapok olcsón horvát mellényt?

bardocz
Oké,köszi.
Punker
úgy emlékszek ja

bardocz
BW hegyivadász táskát deréknál ugye lehet rögzíteni?
Punker

írtam pár hsz-el elõbb, én valszeg megyek 😊

DummyBoy
Belemegya nagyaksi és van rajta oldalt lámpához kapcsoló, plusz gyanítom mivel a helye megvan ezért lámpa is (Bár az lehet opcionális ...)

Verpelétre megy valaki innét szombaton?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bardocz
Annyira nevetséges,hogy egy normális hirdetést nem tudnak felrakni :\
bardocz
Ó ha tudnék rendelni,most valószínû egy boyi m4a1-em lenne😊 De nem bánom,hogy nem tudok,nagyon nem😊
gunnerrõl lehet rendelni, nálunk egy srác hozatott vagy 5 darabot 😄D

bardocz
Ugye DE?(folyton elcseszek egy betût,és akkor már nem ugyan azt jelenti...)Márcsak az ajándék hangtompító miatt is tetszik,csak az a baj,hogy sehol nem láttam még hozzá póttárat.Pedig épületbe jó lenne.
bardocz
Hátbazmeg,ennyiért ez a minimum<#zavart1>
hmm, gyémántberakásos elõagy? <#nyes>

Nowar

Punker
nekem 1 éva van meg még nem volt gond az USP AEP-pel.

bardocz
Elõre hátra kell rángatni a fegyvert,és akkor a dugattyú is mozog 😄
bardocz
:-)

De m81 lesz majd belõle amikor lesz pénzem,10-ért simán megéri,és jobban tetszik mint a glock.Bár igaz ez nem cyma,az meg igen,és a cyma jó😊
Punker
a gear rugó nélkül? na az durva 😄

illetve nem is; nekem pont van egy eladó V3 gearbox-om, kb 320 fps-t tud 😄

vegyél egy Cyma Glock-ot, olcsóbb mint egy Gearbox :-)
(de tényleg!)

bardocz
395 fps,nem 3950...
bardocz
Kipróbáltam,és nagyon kényelmes így+behajtott válltámasszal is tudok gyorsan célozni,legalábbis gyorsabban,mint amikor elöl-hátul fel van fogatva.Így más csak gyorsan cserélhetõ GB kéne,hogy épületbe ne 3950-el,hanem csak 300-al menjek😊
bardocz
Oké,köszi,azt csinálok a mostaniból,hátulra akasztom be mindkét végét a szíjnak😄
Punker
hát az AK-nál ergonómi ameg ilyenek az eléggé elnagyolt, próbáld 1 pontossal 😄

bardocz
Úgy tûnik AK-ra nem éppen felszerelhetõ:S
bardocz
Köszi!
Punker

bardocz
3 pontos fegyverszíj készítésének módját nem tudjátok hol találom?Nem lelem,softair-en meg ugyebár nem találom,mert ne megy nálam...
Egész jó áraik vannak..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

bardocz
Softair megint meghalt.
Punker
azért alkalmatlan komoly játékra mert az automata fegyverek kifognak locsolni.

Mersant
vegyel valami JG-t vagy cyma-t 20-30-ert mar kapsz jot. es mivel G36-ot linkeltel ,ezert ajanlanam a JG G36C-t

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

trogerzsiger
Na ez rugós fegyver, azt olvastam, hogy kezdõknek ideális. De akkor ez nem jó játékra nem? Semmit sem találtam róla :/ leírárást ügyin eltüntettem, neten meg pár orosz oldalon képeket találtam csak :/

trogerzsiger
Délutánra megmondom :-)

sgmbulldog
Ird le a teljesítményét, és az ûrméretét, és a "kilövés módját"

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

DannyL
nem elégséges információ

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

OrioN the S
Hello!

Ha esetleg erdekelne valakit akkor elado a JG g36-om kisutovel, toltovel, dobozostul, mindenestul! Mivel nem nagyon van idom jatszani ezert megvalnek tole. Kb. 3x 4x hasznaltam. 25k ,ha erdekel valakit akkor pm! Koszi! Szevasztok!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.