29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Miskolc88 #18537 mit érdemes venni szerintetek?
egy rúgós pisztolyt vagy egy olcsóbb fajta (4 ezer ft-os :D) müanyag ak-t?
dobozokra lőnék meg ilyenekre. -
#18536 Köszi, jó a cikk, de az eredeti fegyverrel kapcsolatban vannak benne hibák. A hadsereg sosem rendelt AR15/M16-ot (M602), hanem rögtön XM16E1-et (M603) rendeltek. 1967-ben jelent meg az M16A1 (szintén M603 kód!), de ez a Duckbill muzzle cseréjét jelentette a Birdcage (sok hivatkozásban A1) típusú muzzle-ra. Forward assist már az XM16E1-eseken is volt! Ezek tulajdonképpen a muzzle kivételével teljesen azonosak az M16A1-el. A muzzle cseréje érintette a légierő által használt (M16)AR15-ösöket is, M16 (M604)-et kezdtek használni, szintén birdcage tűzrejtővel. -
MuldR #18535 Igen, minden fem. Spiater.
kb 2 het alatt be szokott jonni sima airmailal. Szallitast nem tudom, mert mi 30-50 kg-os csomagokat rendelgetunk.
Bemeretni nem kell, csak irass veluk egy nyilatkozatot hogy a puffka 2 joule alatt van. afa=20% vam= 2,8% es a szallitasi koltsegre is raszamoljak. -
#18534 okok, hétvégén meglátom, 400 BB-vel kezdünk, pont 4 db 100-as táram van :D -
simaz #18533 Kb 2 tárnyi BB-t kiengedtem mindegyikből. Nem volt problémám. Utolsó 1-2 BB maradt csak benne. -
#18532 bocs de ezt muszaj megosztanom:
Sziasztok!Láttam itt valakinek a kérdését(nem tudom,hogy kinek) "két
háromheti használatra alkalmas?"Csak annyi lenne a kérdésem,hogy mi van
akkor,hogyha többet használnám?(2-3 naponta?)Vagy a többi fegyver is
ilyen,hogy csak két 3 hetente lehet használni?Válaszodat előre
köszönöm!Ákos...
-
#18531 cső neked galaxy MP5-ben adagoltak a KA tárak? -
simaz #18530 WGC M16 VN teszt:
http://softairbaja.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=55:m16vn&catid=42:teszt&Itemid=62
GP M16A4RAS teszt:
http://softairbaja.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=48:gpm16a4ras&catid=42:teszt&Itemid=62 -
#18529 Ok, most már világos. -
#18528 nem, a kötelező bevizsgálást a boltosoknak kell megcsinálniuk az árúsításhoz, játék előtt simán lekronóznak, de az nem egészen ugyanaz :D -
#18527 De ha játékban is részt akarok vele venni, és nem csak célba lőni, akkor ugye be kell vizsgáltatnom? -
#18526 szállítási költség súlytól függ erre jön + a vámáfa, bevizsgáltatni magán importot nem kötelező. -
#18525 Ja és még egy dolog (bár ez a szövegből elég egyértelmű, de azért fő a biztonság), ugye ezeken is minden fém, amin az igazin is az? -
#18524 Köszi. Amúgy sem akartam tuningolni. Rendelni gondolom innen érdemes őket. Az M733-asukat néztem ki magamnak; kb. milyen postaköltségre, vámra, áfakulcsra számítsak, ill. van-e másmilyen költség is, amit még fizetnem kell (nem tudom, hogy pl. ezek már bevizsgált daraboknak számítanak, vagy azt mindenképpen el kell végeztetni itthon is). Ja és a legfontosabb, mennyi idő alatt szoktak leszállítani egy puskát? Egyszer rendeltem Ázsiából, az 4 hónapig úszkált a világ óceánjain... igaz az egy kisebb bútor volt, de végül is a hajónak mindegy mivel rakják meg a rakterét.
-
rol33ndooo #18523 Hello eladó AGM m14socom fa utánzatú
365 fps, Guarder hop-up, 2 db 250-es fém tár, 1200mAh-os akksi, töltő
csak személyes átvétel budapesten(vagy környékén) fontos lenne ezért ennyi akit érdekel bárhogy megkereshet számom 06205652037 email/msn :[email protected] irányár 25ezer alkudni lehet sőt kell is -
MuldR #18522 A WGC custom/GP puskak nagyon szepek, es nagyon jok, csak ne tuningold.
Alapbol 360-390 FPSel erkeznek. Ha tuningood a gearbox torik.
Nalunk 4 puskabol 2 tort. 1 van meg tuningolva,, de nem nagyon hasznaljak, meg egy nincs. Na azok nem tortek.
Lehet csak mi fogtunk ki anyaghibas szeriat, de gyanus, hogy mindketto GB ugyanott tort el. De amugy 10 000 ft-bol javithato. -
JanáJ #18521 nagyjából egyenletesen, mivel az akksi segítségével egy csak egy rugót húz fel a motor, ha elfogy a nafta, akkor nem bírja felhúzni, oszt akksi csere :-) -
Miskolc88 #18520 köszi -
#18519 Bár nem lőttem még ilyennel de nem hiszem hogy gyengül.
Ha érdekel youtubon nézz körül vannak efajta erődemonstrációk,csak beírod a fegyver nevét és hogy airsoft és ta-dam -
Miskolc88 #18518 lenne egy kérdésem.
ha elektromos fegyvert veszek (géppisztolyt,ak-t) akkor minden lövésnél gyengül egy picit?
vagy egyenletesen lő minden egyes lövésnél?
-
JanáJ #18517 én fél éve 11e-ért vettem 10-et kínai ak tárból, igaz most magas a dollár árf. -
JanáJ #18516 Sziasztok!
Nem tudja valamelyikőtök, ol lehet AK-74M-et venni? (Az AK74, teli, bakelit tusos modelének a behajtható tusos változata, nem a rács tusos)
-
#18515 Igen jogos és már fém testhez jobb a fém tár:D
Ez csak 2500Ft így 3 db 7500Ft míg a CA 13500Ft szal ca-ból vennék 3 db akkor a kínaiból inkáb vennék 5 db. -
#18514 szerintem vegyél a legolcsóbb kínai műanyagból többet :D
a CA-nak ugyanúgy műanyag a tárakasztó füle és törik! + ha a kínait hagyod el nem kapsz infarktust az erdőben. -
#18513 Értem.
Találtam china made AK-47-es fém tárat,érdemes megvenni vagy maradjak a classic armynál?(befogadóképesség nem érdekel) -
#18512 Boyi-nak van fém M4-ese...
nekem CA G3 van, meg Galaxy MP5k -
#18511 Neked milyen fegyód van?tudsz képet is rakni?
Ha lenne több pénzem akkor TM vagy classic armyból válogatnék gondolom ezek a minőségi cuccok.
De ha tudtok M-es gépkarabélyokat(pl.:M16) fémből ~35-40K között,az jó lenn,én láttam ilyeneket olcsón de azok nem fémből vannak gondolom. -
#18510 Értem. -
#18509 én még 1 db ICS-t nem láttam közelről, ritka mint a fehér holló. -
#18508 Szomoru :( ... akkor majd valami mas lesz, valamikor maskor :) Kar hogy mas gyartotol nem talaltam FN 2000 masolatot. -
#18507 Rendben, amúgy kifelejtettem az ICS-t, ha jól látom, ők is gyártanak fém M16A1-et, MP5 SD-t. De több helyen is elég ellentmondásos véleményeket hallottam erről a gyártóról (valaki istenítette, mások szidták). Nektek mi a véleményetek róla? -
#18506 ja hogy ez, hát ez bizony kuka, falra csúnya játékra használhatatlan.....
kínaiak közül Cyma, JG, Boyi/Kalash, Unicorn, A&K kb ezek a használhatók. -
#18505 Haat, valami kinai gyarto, annyit tudok rola :D Ot lestem ki magamnak, sajnos mas gyartotol/mashol nem talaltam... igaz az aktiv airsoftkodastol meg messze vagyok, de ha mar lesz valami, akkor olyasmit szeretnek ami egy arnyalatnyit "egyedi". Eddig G36-ot vettem volna, viszont az nepszerubb mint szeretnem :D -
#18504 azt nem fogom. -
#18503 JLS? mi van? az valami full kuka noname gyártó? :D -
#18502 Akkor a JLS-sel is vigyazzak inkabb? :o -
#18501 MuldR-t vagy Interpool-t kérdezd a GP custom cuccokról, mecsek airsoft oldalon találsz leírást. -
#18500 Köszi, ez remek hír. -
mstummer #18499 A visszagyengítést ne felejtsd el. -
mstummer #18498 A pontosság nem a csőhossztól függ elsősorban hanem a hopuptól. Ergo a két tipus között minimális eltérést fogsz tapasztalni.