Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
És azt a tetejére csak simán rá lehet csavarozni?
ennél a fegyvernél valamiért mocskos módon szór, 30 méteren már felhõ a BB.

úgy beszéltük, hogy kap egy SP110-et, új dugattyút+fejet (mert a réginek alig maradt foga...), guarder hopgumit meg esetleg egy preccsövet.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

nem fabrikálni kell, kell venni egy MP5/G3 szereléksínt 😊

bardocz
Csak nem mindegy,hogy össze van normálisan rakva,vagy nem😉

Cyma 0.27 fix tusos MP5-re hogyan lehet fabrikálni reddotot?Gondolkozok rajta,hogy majd egyszer kéne olyan épületbe,lebutítva 300 fps-re,aztán ha már épület,oda jó a reddot kapáslövéshez.Vagy még aks-74u,fullfém+fa,de arra tudom,hogyan ehet szerelni reddotot.Meg azon gránátvetõ is jól állna,és akkor mehet bele nagyobb akksi,ami kibír 2-3 játékot😊
Punker
az én G3-asomba is csak nagyobb rugó került semmi más nem lett cserélve......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hehe, ma van az egyik csapattársunknak az esküvõje, készülünk egy kis fegyveres menyasszonyrablásra... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

CA33 (nem az amelyiket régebben emlegettem)

a srác azt mondta, hogy 1 éves a cucc, és már volt tuningolva; bár ez szerintem kimerült annyiban, hogy belerakták a 120-as rugót, 'oszt elég neki ennyi...
nem tudom ki csinálta a tuningot, de a teljes hézagolást újra kellett csinálni, meg se tudtam mozdítani a 3 kereket az ujjammal. abban maradtam a sráccal, hogy gyûjt egy nagyobb összeget, és akkor megcsinálom neki rendesre.

DummyBoy
Köszi! Asszem berendelem, úgyis akartam még térdvédõt is ... akkor rendelek megint egyet! <#worship>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
Nincs ezzel semmi gond, nekem is ilyen van. Elsõ pár töltésnél mûanyag íze van, de kimegy belõle egy idõ után. Elég jól tartja a hõt is.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Ez bármivel elõfordulhat ha szakszerûtlenül rakják össze. Ha meg gyári volt, akkor meg üdv a klubban. CA-t nem szabad gyári állapotban járatni ez köztudott. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
tipus érdekel nem gyártó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
CA<#eplus2>
Punker
megtudhatjuk milyen fegyver volt?

fú, ma olyat láttam, el se hittem hogy ilyen lehetséges:

az egyik srác felhívott, hogy rossz a fegyvere, hülye forgácsoló hangja van, és nem lõ. mondom biztosan a motor, de azért kiszedtem a GB-t megnézni, úgy voltam vele max átzsírozom. Kivettem, nézem: hol a túróban van a rugó ?
Nem jöttünk rá mitõl, de a rugóvezetõ kijött a helyérõl, a rugó meg teljesen beleszorult a dugattyúba, egy helyen el is tört, és amikor járatta a GB-t, a fogaskerekek szépen pofozgatták a dugattyút, benne a rugóval.

DummyBoy
Nekem is cca 70bb megy az új 100-as tárjaimba ... majd egy kis használat megoldja a problémát 😊

Sok szilkont neki, és tárazd be/ki néhányszor mindegyiket. Az enyémbe szerintem most már több is megy mint hivatalosan, azonkívûl annyira jól adagol hogy alig bírom megtölteni (visszalöki a gyorstöltõbe)

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

De legalább rendesen adagolnak?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

degenerator
na megvannak a midcapek. az elvileg 150es tárakba a legnagyobb erõltetéssel is csak 74 bb fért bele. és a tetején van egy 105ös felirat...hmhm...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DummyBoy
Olyan mindegy ... akkor is a CamelToe a legjobbabb <#vigyor3> <#idiota> <#hehe>

VRSDM
te is épp ez utánzatról beszélsz
az eredeti az camelbak. nem back ... :|

u dont have to listen anybody else but me

Punker
hát jobb mint a sima zacsi azért...

DummyBoy
Mondjuk 20 dodóért szerintem ez a cucc messze áll a minõségitõl 😊

De jobb mint a kulacs ...

Punker
minõségi camelback mindig jól jön, többiek ott köpködik a meleg vizet mikor nekem nap végén még hûvös.....

DummyBoy
A chestrig-em mellé akarom, mert hosszabb játékra, ha nem lehet idõnként kimenni a kocsihoz, akkor sokkal jobb és kényelmesebb mint a kulacs ...

Igaz, nem igazán authentikus, de kényelmes 😊

Punker
ez jobb mint a SAAV-ban a sima zacsi, van már hõtartó hatása is <#eljen>

DummyBoy
Na de nemmindegy hogy Camelback vagy utánzat szerintem ... (Mármint gasztronómiai szempontból 😊 Más az ízviláguk 😊 )

Bár anno én használtan vettem az én zacsimat (Valami noname volt ..) egy túrafanatikus havertól, annak semmi mellékíze nem volt ...

Most gondolkodom rajta, hogy kicsit csalok a felszereléssel és veszek egy ehobby-s hidration cuccost ...

Valakinek van ezekkel tapasztalata?

Erre gondoltam ...

Punker
srácok camelback vizes zacsi részébe nem ajánlott semmi savasat tenni!!!
még szénsavas folyadékot se, legalábbis nekem ezt mondták, bár az enyémnek nem is volt ilyen ocsmány gumi íze......

Punker
keresd Tomekk-et náluk volt kínai SIG

#OFF
Amikor kicsi voltam, nekem mindig azt mondták, hogy álljak az esõben, és akkor majd megnövök 😄

Sig Sauer 552 Commando fegyóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A kínaira gondolok amit az airsoftgun is árul.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

degenerator
esetleg az útvonalban nem tudsz segíteni?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
próbáld ki. nekem a fém flaskámnál bejött.

bardocz
Só az lúgos...
Amúgy öntsél ösze ammóniasavat,meg sósavat,és már ihatod is.
milk41
só és citrom két savas anyag,szerintem savas és lúgos anyag a megoldás titka.bár lehet h ennek semmiköze a kémiához,és én most hülyeséget mondtam

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Ha megnézed a légiós honlapján, van alul egy mezõ a SAAV mellénynél hohgy SZÍN. Eszerint van náluk Fekete, Olív és BW-es Flekctarn ("békalencse") mintázatban.

Ezzel a só/citrom dologgal most ugye csak szopatni akarsz? 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Punker
ACU, DPM is van láttam már olyat.

degenerator
valaki le tudná írni, hogy hogy jotuk el a Jászberényi út 81.be? (apollo hotel)

mer a bkv ûtvonaltervezõ kissé hülyeséget ír.

degenerator
feltöltitek sóval, aztán kimossátok citromlével.

DummyBoy
Ez az SAAV (South African Assault Vest) cucc ... ebbõl tuti van mindenféle ... amit élõben láttam eddig az az OD, Woodland, Marpat, BW pontterep, még talán feketét is ...

Meg lehet szokni 😊 Én is öblítgettem a kulacsot meg az ivúzsákot anno, de játék közben 40 fokban kimelegedve nemérdekelt, és egy idõ után nem éreztem ... 😊

De állítólag impossible mission kimosni a szar ízt belõllük 😞

Punker
azt se tudom hol van.....

degenerator
a légiósban lehet kapni? mert akkor lehet elnézek oda.

Punker
van ebbõl sima olív is.....

esetleg állj ki az esõre (vihar jön a hírek szerint) és akkor hátha kisebb leszel 😄

degenerator
ennek.

magyar honvédségi, és régi, néphadseres olívzöld gyakorlóm van. ehhez kéne olyan 5k körül mellény, amibe belefér 5 ak tár. és nem néz ki hülyén a kétméteremen.

Punker
minek ocsmány a színe?

degenerator
valószínû ilyen lesz akkor...csak ne lenne olyan ocsmány színe....

bardocz
Horváttal nekem az a bajom,hogy szerintem picit kicsi,és nagyon magasan vannak a tárak nekem.Nameg amúgy sem vagyok egy hasalós,kúszós fajta,de ha még a hasamba is beleáll 4 ásványvizes üveg...😊 Most zt tartok bele,1,2L-t tudok magamal vinni,mert kis 3 decis üvegek.
bardocz
Majd mag-ot fogok venni AK hoz,marha olcsó wgc-n,annyi 5 db,mint itthon 1,oké,hogy postaköltség,meg vám,de még úgyis bõven megéri.Csak majd valamikor tudjak rendelni,az a baj,hogy most nem tudok,pedig a dollár marha ócó.
"Abba tuti belefér .. legalábbis nekem anno az volt az AK-hoz ... csak azt nem láttam 5k alatt ... "

Én 4k-ért vettem használtan, nagyon jó áron. De öszintén ha már az ember rászán 4-5k-t, azon a +2 rugón már nem kell görcsölni egy vadi új, túrázásra is igen jól használható mellénynél. A horvát nekem annyira nem tetszik, igaz direkt AK-hoz van de szvsz úgy néznek ki benne az emberek mint a fóliázott szafaládé, ránézésre tuti melegebb is (a SAAVon csak szíjak vannak amik hozzád érnek, viszonylag kis felületen, a többi csak függesztmény rajta).

Én azért is szeretem mert amióta megvan, megragadom reggel a puskát, felkapom a mellényt oszt kész, benne van minden, nem kell táskával, meg hátizsákkal külön cipelni az ellátmányt. MINDEN rajtam van ami kell.

"De a gumiízre vannak technikák ... vagy meg lehet szokni 😊"

Na ezt kifejthetnéd mert tanácstalan vagyok... volt hogy öblítettem, nem segített. Fél napig folyamatosan csorogtattam át rajta a csapvizet, segített, aztán 3 óra múlva ugyanolyan szar íze volt. Kínomban próbáltam folyékony mosogatószerrel, attól aloe vera íze lett aztán visszajött a gumi.

Szal tanácstalan vagyok, megszokni meg asszem nem tudom. 😊

DummyBoy
Abba tuti belefér .. legalábbis nekem anno az volt az AK-hoz ... csak azt nem láttam 5k alatt ...

Viszont az tény hogy agyon lehet pakolni ... + ha nincs ez az új fícsör benne hogy a hátsó részek el vannak választva akkor simán mehet bele a hátuljába az itató 😊 (Vagy a 2 littyós ásványvíz 😊 )

Ha meg van akkor meg kell hekkelni 😊

szerk: Nnnna sikerült mégegyszer leírni amit írtál 😊 De a gumiízre vannak technikák ... vagy meg lehet szokni 😊

Asszem a dél afrikai (SAAV) mellénybe belefér az AK tár, havernak 74-eshez volt, nekem AUGhoz, 5 tár tuti belfér és még van sok másnak (iránytû, rádió, BB zacsi, ellátmány, bicska stb). Plusz a hátadon két rekesz camelbak zacsinak v. ásványvizes palacknak (sajna mivel olyan undorító gumi íze van asszem az életben nem fogom használni😄 )

Én használtan vettem a softair-en, talán van is még valamelyik kínál topicban.

Légiósban 6900ért. Szerintem nagyon megéri, jó, kényelmes, jól pakolható mellény.
http://legiosmilitary.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=372&category_id=7&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=29

csak az 50-essel az a bajom, hogy fél pillanat alatt kiköpi; legalább hatot kéne magammal hordanom :-)

valszeg az lesz, hogy rendelek egy 10es STAR csomaggal, abból négyet-ötöt megtartok, a maradékot meg eladom.