Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
köszönöm, ma is tanultam valamit 😛

u dont have to listen anybody else but me

Jacek
😊) de mit fenykepezne vele? mikor egyelore megrendeles van..

Tul nagy beruhazas lenne egy digit fenykepezo? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hitman76
A képen nem egy L96-os van! Az egy Accuracy International AW-50-es! A lángrejtõ helyett pedig helyesebb kifejezés a csõszájfék, aminek mûködését nagyon jól vázoltad alant.

VRSDM
buzizhatnék hogy reklám, de minek törjem magam?

Punker
M4 tárak lötyögnek benne.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator

ebbe szerintetek, azokba a kis zsebekbe elférnek az ak tárak?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Most van náluk Guarder 4000-es zacsi, 25-ös 3150 pénz. Csak itthon lövöldöztem vele de jónak tûnik (legalábbis nem látványosan másabb mint Blászter).

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Sziasztok!
Airsoftbase staffja vagyunk. Igen, jól látjátok, hogy gunneres képek vannak a www.airsoftbase.eu webshopban. A távolkeletrol importáljuk az airsoft fegyvereket és felszereléseket, köztük a gunnertol is vásárolunk. A képeket pedig a gunnerrol volt a legegyszerubb lehenkölni. Azt gondolom észrevettétek, hogy jóval alacsonyabb áron vásárolhatjátok meg tolünk a termékeket, mint azokat a magyarországi konkurenciáknál. Az elso árukészlet sajnos csak szeptember elso hetében érkezik, ezért ha valaki erre az idoszakra tervezi valamilyen termék megvételét az adjon le elorendelést a weboldalon és az biztosan benne lesz majd az elso szállítmányban. Ha bármilyen kérdésetek van a fegyverekkel, szállítással, vagy rendeléssel kapcsolatban azt jelezzétek a www.airsoftbase.eu fórumán.
Én nem tapasztaltam ilyet

E.Gy.B.E. Airsoft Team

degenerator
egy kérdés. normális az a star táraknál, hogy az a rúd, ami nyomja felfele a bb-ket, néha kiugrik a tárból úgy kb cmre?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

milk41
na megoldódott a tárproblémám😛 mostmár rendesen kiugrik a helyérõl a tár

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

DannyL
El tudom képzelni! 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

amint lesz, teszem is fel 😄
de nagyon komoly volt; 8an berontottunk, az egyik srác elkiáltotta magát, hogy "Menyasszonyrablás, ne mozdulj!"; másodikként mentem a srác után, láttan a násznép arcát, az elsõ négy-öt másodperc a totális döbbenet; utána már fütyülve tapsoltak 😄D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DannyL
Jó a Blaster 0.25. Én Blaster 0.3-ast is használok a DMR-embe, az is hibátlan.

Trasher csinált egy BB tesztet, azt érdemes elolvasnia mindenkinek. A Blaster 0.3-nak pl. az átlagos kerülete 5.91mm, ami nem számít túl jónak.

Azonban én ezt 6.01-es PDI csõvel használom, így nekem még jól is jön az a 0.1mm a csõ és a BB között, sosincs akadásom még ebben a high end csõben sem. Egy 6.04-es csõvel ez már sok lenne és ott már jobb pl. az 5.95mm-es Guarder BB.

Hasznos táblázat ajánlom mindenkinek tanulmányozásra, jól ki lehet választani belõle az adott fegyverhez legjobban klappoló BB-t.

BB teszt by Trasher

DannyL
Egyszerûek mint a faék. Ha nincs ideje írjon meghatalmazást. A számlát alap hogy vinni kell, kinyomtatja e-bay-rõl és kész. Ha meg nem tudja elintézni hogy bárki is érte menjen, egy telefon a vámra és befaxolja a papírokat és postázzák neki a csomagot a címére.

A Magyar Posta meg kurvára nincs fekete listán. Több mint 3 milláért rendeltem már külföldrõl és soha, egyetlen cég sem mondta (belterjes USA-n kívül), hogy nem postáz ide a Magyar Posta miatt. Se ebay-en, se egyéb helyen nem volt ilyen gondom.

És soha semmit sem kevertek vagy tüntettek el. Ha hiba volt, akkor azt az adott cég okozta ahonnan rendeltem.

DannyL
KÉPET!

DannyL
<#vigyor1><#vigyor3><#taps>

fúúúúúú, srácok; olyan sikerünk lett a kommandós menyasszonyszöktetéssel; áthívtak a szomszéd esküvõbe is 😄DD
életemben nem készült még ennyi kép rólam 😄

milk41
fedex,dhl...

degenerator
sztori a magyar postáról

akik mostanság szeretnének rendelni, ajánlom figyelmébe😊

degenerator
persze a keletifrontban vásárolva, 6000es kiszerelésben😊

Punker
a Blaster nem rossz, 0,25-ben talán alegjobb ár/ érték arányú.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
tökéletes.

milk41
gyárilag elvileg 480FPS,hopup-ot még nem bántottam mert tegnap vettem és nem volt alkalmam még letesztelni erdõben,a BB ami jelenleg van(30grammos) annak a gyártója action sport games(ASG) és BLASTER tipusú,ezt maga az eladó ajánlotta

Punker
mennyi fps? milyen hopup? milyen minõségû BB (gagyit ne vegyél)

bardocz
Ha "csak" 380-400 fps akor 0.25.Amúgy minnél nehezebb a bb annál stabilabb,de veszíthetsz a lõtávból,én 0.30-ast használnék.
VRSDM
egy kérdés.
fps?

milk41
1kérdés,30 vagy 20grammos BB az ideális az L96-hoz?

VRSDM
<#hehe>

bardocz
Ezmáregy:
PAJZS
VRSDM
képróla.

bardocz
Ehh,nem tudtam hogyan értetted😄
VRSDM
"kissebb a hátrarúgás" , vagyis megerõsítetted a stabilitásos írásom 😊
azért köszi.

milk41
jaa,ilyet még nem láttam l96-ra,csak egy hasonlót de annak az oldalain nincsenek ezek a négyszögletû lyukak,ha találok képet beteszem h tudd h milyenrõl beszélek

bardocz
A legelején lévõ dologra gondolsz?Az a nyíl szerû valami.Az szerintem azért van,mert a gázokat így elvezeti hátra onnan,így kisebb a hátrarúgás valamivel.Aztán lehet most oltári nagy faszságot mondtam 😊
VRSDM
:] én is szeretlek :]
lángrejtõre, és erre a burtálnagyra
csak mert olyan fegyvereken is látom amiken eredetileg nem ez lenne.
no az más kérdés hogy geometrialiag, stabilitás szempontjából jóval fontosabb mint maga a láng elrejtése (mint ahogy a neve is mutatja)
aztán így más fegyverhez más féle kell. ezért nem értettem a csere-berét...

milk41
hangtompitóra gondolsz?

VRSDM
L96 + barett-es bitangnagy lángrejtõ ejj istenem nincs is szebb annál.
/am van az ilyen nagy lángrejtõknek külön nevük?

milk41
na,megvettem végre az L96-t,eddig minden jó kivéve azt hogy megkell erõszakolnom a fegyót h belemenjen a tár...néha még azzal is megkell küzdenem h a tár kijöjjön

valszeg Dolph Lundgren használhatta az Amerikai Fekete Halálos NinjaKungfuHarcos Bosszúja 7. -ben. <#nyes>

bardocz
kb 😄D
Punker
zseniális cucc, tuti valamelyik zseniális rtlklubos tucat akció film ihlette 😄

bardocz
Nem tom,miután belinkeltem akkor vettem észre,hogy mi is ez valójában😄D
Nagyon csúúúnyaaa😄D
Punker
elfajzott MP5k-PDW, valszeg csernobilból a kis aranyos <#idiota>

Punker
ez a közepes sín már, ilyen van most a G3-asomon.

mi ez a ocsmányság????

bardocz

Nah,találtam képet.Így már világos😊
Punker
nem kell csavarozni ott a 4 fülnek a hely, hüvelykivetõnél látszik

Punker
minden mp5-re ugyanaz a sín megy kb 3k-tól találsz, alacsonyt (nekem az volt a G3-ason aztán most az MP5k-n)