Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Elvileg az elülsõ lencse még airsoft replikában sem dolgozik.
Miért ne lehetne kicserélni akkor?

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

lac coo
Vadiúj, sose használt TMC SAPI plate-eket cserélnék valami hasznos AS holmira ! 😄 Kemény, üreges, geardo ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok!

Kb két hónapja rendeltem egy GP 553 holosightot. Érdekesség..lencsevédõ nem volt raktáron így azt nem tudtam rendelni. Gondoltam majd köv héten csináltatok hozzá plexibõl. Pénteken jött a sight..vasárnap 300 fõs játék Tökölön. Miért ne?😄😄 Természetesen belõtték. Egy bb találta el 15 méterrõl. Annak rendje és módja szerint berobbant az elsõ lencse.
Nem lehet javítani,mert különleges az anyaga vagy mifene. Volt már 2 szerelõnél...abból az egyik fegyver optika szerelõ.😊 Szóval van egy drága papír nehezékem ami szépen világít. Ez van.😊

Amúgy a holóval meg voltam elégedve ha ezt a márkát választaná valaki.
Tökéletesen be lehetett állítani a fegyverhez,le,fel..minden irányba.
(Az olcsóbb sightoknál ez problémát jelentett)
A fényerõvel se volt gondom pedig ragyogó napsütésben játszottunk. A zöld színt kell választani erõs fényben,nekem legalábbis mûködött.

Üdv,
Panther

RoyalPredator
Jó lenne, ha egy tesztet valaki készítene a különbözó optikákból, mint Reddot, Holosight, Aimpont - márkára.

Van egy Holosightom, de legutóbb nem szuperált valami jól napfényben.
Árnyékban teljesen jó volt, bár a célkereszt elég nagy, engem zavar.
Ha kisebb lenne, nem takarná el a távolabbi célpontokat...

Egy használt, lézeres holosighton gondolkodom, de igen drágák sajnos...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Büdös Bohóc
holoból is van olyan, ami világverõ

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

lac coo
Annak idején meg voltam õrülve egy holosight-ért, akkoriban még sokkal drágább volt, vettem is egyet 20 k-ért..aztán hamar elszomorodtam, elsõ játék alkalmával, hogy a sötét épületeken kívül sehol nem volt jó.
És hogy örültem, hogy el tudtam cserélni egy Tasco távcsõre, komolyan teljesen jó üzlet volt, 1000 Ft-ot nem adnék egyik kínai holosight replikáért sem ! 😄DD

Az tény. Többe került a gazdájának mint a puska ami alatta volt 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Az más, olyan nem sokunknak lesz egyhamar .. 😊

lac coo
Nekem ami volt nyílt holo, az a legerõsebb napsütésben ég felé fordítva is teljesen jól látszott. De tényleg sérülékeny.
holosight meg jól néz ki, tartós is lehet, csak valami normális fényerõ meg bevonat kéne rájuk, hogy használni is lehessen valamire 😊

Azért egy original Eotech holosight.... Egyszer volt hozzá szerencsém egy fél játék erejéig. Azzal nem volt semmi gond 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Madbull Black Python . csõröl van valakinek tapasztalata ?

DannyL
Mármint egész jól látszik a Holosight-hoz képest, úgy értem.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Holosight kevésbé sérülékeny, de tényleg rosszul látszik.
Nyílt dot meg egész jól látszik, de baromi sérülékeny.

ACOG vagy Aimpoint a jó megoldás szerintem.

lac coo
Pont az nem látszik nappal, ráadásul olyan szinten tükrözõdik, hogy néha átlátni nem lehet rajta ! 😊

Nekem volt ilyen nyílt , kínai dotom, a legerõsebb fényben is teljesen jól látszott, holosightok a közelükbe sem érnek ...

TVelvet
akkor marad a holo, köszi 😊
DannyL
Melyik részét nem értetted?

Büdös Bohóc
*napfényben

amúgy szerintem se jók és cserébe még szarul is néznek ki. AK-ra nagyon ajánlgatták nekem, szvsz undorító :S

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

alph4
Akkor ezek a red-dot ok nem nagyon használhatók?

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

DannyL
Nagyon sérülékeny, de cserébe napfénybe szart se látsz belõle. 😊

TVelvet
mennyire használható ez a "nyílt" red dot ? Mennyire sérül, van valakinek valami tapasztalata vele?
RoyalPredator
<#taps>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
120-as valoban sok, 110-es hatareset , 100-as tuti jo lesz (guarder-bol...), termeszetesen jo tomitesek mellett.

Mersant
120-as rugo sok lesz.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

alph4
Hali! Úgy döntöttem Src M4 carabine helyett CM 045-öst ami jóval olcsóbb (és anyagába is talán jobb) így tudok hozzá még venni pár dolgot. Ezzel kapcs. lenne kérdésem.

Rövidebb hangtompító: link
Kisebb red dot: link
120as rugó: link
A kérdésem az lenne hogy ezeket fel tudom rá rakni simán? (red dothoz kell sínszerelék azt tudom) a hangtompítót nem tudom.

Illetve ha jól láttam 130as rugó van benne alapból, viszont 400alé akarok menni fpsben, a 120 guarder rugó megfelelõ választás?

köszi a helpet.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

te meg ne kezd a személyeskedést, nekem itt csak 1 regem van...rossz példát mutatsz
RoyalPredator
Ne kezd a mûsort, álreges...

Stalker a legjobb!!!!
õk már eleve airsoftoznak
RoyalPredator
Már elég sok mindent eladtam.
Woodland és DPM zubbonyom maradt, ha kell. Már félsiker.
Meg van egy ukrán/orosz (nemtudni pontosan) sapkám flora mintában, állíthatóvá alakított tépõzáras hátsóval. Amúgy bõr is van benne, szal szvsz adja az érzetet is.

Ezek vannak most így kapásból... Meg jóféle bakancs, kamásli, magyar feketebõr tártartós valami, 2 kiszsebbel.

Stalkeren ezek jól jönnek azért. Ott úgyis guberált és csempészett dolgokat kevernek eredetileg. (Játékban nem látszik ugye, de merjünk továbblépni a kiadó bizonyos okokból történõ mulasztásaitól.)

Esetleg egy PMG gázálarcom is van, tiszteknek gyártott.
Amúgy ilyen "pofazacskós" hasonló darabokat 2-3k-ért tudok neked szerezni, de a lencsét ki kell cserélni vmi BBálló plexire. (nem bonyolult, adott esetben énis megtudom neked oldani anyagáron)

Más nincs nagyon, ami stalkeres. Talán 2 db Bols fém díszdoboz, amit összelehet gázpalacknak/légszûrõ tartálynak dolgozni.

TOMSILENT
Üdv, Royal...van eladó "Honvédségi egyenruha?" - vagy valamilyen külföldi (ukrán) egyen ruha? ...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

HöfEE
Érpatakon sem a rendõrökkel volt a gond...

DannyL
SCAR egyedi volt, G36 nem biztos hogy az, de nézz utána mindenképp.

lac coo
Az, persze, eddig le sem szarták, most megint van miért sírni, egybõl "megriadtak" ! 😊

Múltkor minkek is igazoltattak, pedig nem kis ideje mindig ugyanott gyülekezünk ...

És ugye a folyamatos feltünési viszketegségük az elnyomottak szerepében tetszelegve.OFF.

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

lac coo
Ezzel az lesz a gond, hogy ha ez ilyen egyszerû ,meg nem piszkálják a rendõrök , akkor a véderõ meg a többi is elkezd "airsoftozni " !
Na majd onnantól lesz érdekesebb a dolog 😞

Nem szeretem én, ha ilyen hírek jelennek meg, még ha ez most végül is pozitív ....

Mondjuk az a kisebbségi elnök is be...., ha már korábban is voltak ott, pontosan tudta mi az, csak most jó reklám ez nekik !!! <#levele>

Ja néztem én is.. Nálunk errefelé ilyen gond nincs..Mi lõjjük a rendõröket is..:-)
(õk is játszanak jónéhányan)
Eddig csak pozitív tapasztalatunk volt a rend õreivel és a lakossággal.

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

lac coo
Terepruhát viselõ airsoftversenyzõk okoztak kisebb riadalmat Érpatakon

Terepszínû egyenruhát viselõ emberek jelentek meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatakon. A kisebbségi önkormányzat elnöke hívta a rendõröket, és kiderült, hogy az egyenruhások egy légfegyverrel, csapatban vívott hobbisportot ûznek, és játszani mentek oda.

Vasárnap délelõtt az érpataki kisebbségi önkormányzat elnöke telefonált a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendõrségre, hogy a településen terepszínû egyenruhát viselõ emberek jelentek meg - közölte a Police.hu. Az újfehértói rendõrõrs járõrei azonnal ellenõrizték a bejelentést. Tizennyolc terepruhást igazoltattak, és megállapították, hogy egy airsoftegyesület tagjai.

Az airsoft légfegyverrel, csapatban ûzött hobbisport. Az is kiderült, hogy a versenyzõk már korábban is játszottak a településen. Az igazoltatáson kívül más rendõri intézkedésre nem volt szükség, a versenyzõk a település külterületén megkezdhették a mérkõzéseket.

Köszi a tippet.. szóval röviden, imádkozni hogy ne szarjon be benne valami speciálisabb cucc.. :/

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DannyL
Azt azért hozzátenném, hogy alapvetõen jó minõségû és jól mûködõ fegyver volt, de azt nem vártam meg hogy szerelni vagy cserélni kelljen benne valamit.

DannyL
ARES = STAR
Arra figyelj oda, hogy a gb-ikben eléggé egyedi megoldások vannak.

Nekem volt STAR SCAR-om és a nozzle pl. hosszabb volt benne mint egy átlagos ver.2 boxban. De egyedi volt a tûzváltó, hop-up kamra is. A piston meg kisebb mint az átlag.

Szóval csak óvatosan. 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Találtam róla videót, állítólag nem rossz, persze videón keresztül nehéz jól megítélni, de ne gázos. Az optika része jó, a Red Dot használhatónak tûnik de nagyon neki kell tolni a szemet. Azt hiszem inkább az AUG 1,5-es optikájához hasonlíthat, nem annyira CQB-ra való, inkább nyílt terepre lehet hasznos.

A Tavor RD tényleg kuka kategória. Sajna itthon meg ARES-t nem láttam (miért?), az optika próbája pedig a kézbevétel.

Szoptam már be JG-s Steyr A1 optikával, meg láttam full használhatatlan csõlátásos G-36 optikát, szart se ért egyik se..

lac coo
Ares Tavoron elég gagyi a reddot: http://www.youtube.com/watch?v=ReopOH_YqEU
G36 -ukat nem ismerem ...

Opikás + Red Dotos Ares G-36-al van valakinek tapasztalata? Különösen az optika/Red Dot minõsége érdekel, a többi gondolom rendben van.

Dolgozik bennem a kisördög hogy becseréljem a Steyr-t egy ilyenre.. egy hang pedig azt súgja hogy kurvára megbánnám a végén.

Ares G 36

lac coo
Hasznos dolog...Már csak fél milla kell hozzá, hogy vegyen az ember "néhány darab gránátot! 😊)))

lac coo
Jah, közben rájöttem, beszéltem is vele....

DannyL
Amúgy még ebaybanned-rõl is 17,5 USD a pakol. úgyhogy az a 2.000 Ft egyáltalán nem sok.

DannyL
Nincs e-mail cím megadva még a profiljában sem.

lac coo
Aki a kaftánokat árulja , készíti softairen ; az õ email címét meg tudná adni valaki?