Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért ne lehetne kicserélni akkor?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kb két hónapja rendeltem egy GP 553 holosightot. Érdekesség..lencsevédõ nem volt raktáron így azt nem tudtam rendelni. Gondoltam majd köv héten csináltatok hozzá plexibõl. Pénteken jött a sight..vasárnap 300 fõs játék Tökölön. Miért ne?😄😄 Természetesen belõtték. Egy bb találta el 15 méterrõl. Annak rendje és módja szerint berobbant az elsõ lencse.
Nem lehet javítani,mert különleges az anyaga vagy mifene. Volt már 2 szerelõnél...abból az egyik fegyver optika szerelõ.😊 Szóval van egy drága papír nehezékem ami szépen világít. Ez van.😊
Amúgy a holóval meg voltam elégedve ha ezt a márkát választaná valaki.
Tökéletesen be lehetett állítani a fegyverhez,le,fel..minden irányba.
(Az olcsóbb sightoknál ez problémát jelentett)
A fényerõvel se volt gondom pedig ragyogó napsütésben játszottunk. A zöld színt kell választani erõs fényben,nekem legalábbis mûködött.
Üdv,
Panther
Van egy Holosightom, de legutóbb nem szuperált valami jól napfényben.
Árnyékban teljesen jó volt, bár a célkereszt elég nagy, engem zavar.
Ha kisebb lenne, nem takarná el a távolabbi célpontokat...
Egy használt, lézeres holosighton gondolkodom, de igen drágák sajnos...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
És hogy örültem, hogy el tudtam cserélni egy Tasco távcsõre, komolyan teljesen jó üzlet volt, 1000 Ft-ot nem adnék egyik kínai holosight replikáért sem ! 😄DD
E.Gy.B.E. Airsoft Team
holosight meg jól néz ki, tartós is lehet, csak valami normális fényerõ meg bevonat kéne rájuk, hogy használni is lehessen valamire 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nyílt dot meg egész jól látszik, de baromi sérülékeny.
ACOG vagy Aimpoint a jó megoldás szerintem.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nekem volt ilyen nyílt , kínai dotom, a legerõsebb fényben is teljesen jól látszott, holosightok a közelükbe sem érnek ...
amúgy szerintem se jók és cserébe még szarul is néznek ki. AK-ra nagyon ajánlgatták nekem, szvsz undorító :S
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Rövidebb hangtompító: link
Kisebb red dot: link
120as rugó: link
A kérdésem az lenne hogy ezeket fel tudom rá rakni simán? (red dothoz kell sínszerelék azt tudom) a hangtompítót nem tudom.
Illetve ha jól láttam 130as rugó van benne alapból, viszont 400alé akarok menni fpsben, a 120 guarder rugó megfelelõ választás?
köszi a helpet.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Woodland és DPM zubbonyom maradt, ha kell. Már félsiker.
Meg van egy ukrán/orosz (nemtudni pontosan) sapkám flora mintában, állíthatóvá alakított tépõzáras hátsóval. Amúgy bõr is van benne, szal szvsz adja az érzetet is.
Ezek vannak most így kapásból... Meg jóféle bakancs, kamásli, magyar feketebõr tártartós valami, 2 kiszsebbel.
Stalkeren ezek jól jönnek azért. Ott úgyis guberált és csempészett dolgokat kevernek eredetileg. (Játékban nem látszik ugye, de merjünk továbblépni a kiadó bizonyos okokból történõ mulasztásaitól.)
Esetleg egy PMG gázálarcom is van, tiszteknek gyártott.
Amúgy ilyen "pofazacskós" hasonló darabokat 2-3k-ért tudok neked szerezni, de a lencsét ki kell cserélni vmi BBálló plexire. (nem bonyolult, adott esetben énis megtudom neked oldani anyagáron)
Más nincs nagyon, ami stalkeres. Talán 2 db Bols fém díszdoboz, amit összelehet gázpalacknak/légszûrõ tartálynak dolgozni.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Múltkor minkek is igazoltattak, pedig nem kis ideje mindig ugyanott gyülekezünk ...
Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)
Na majd onnantól lesz érdekesebb a dolog 😞
Nem szeretem én, ha ilyen hírek jelennek meg, még ha ez most végül is pozitív ....
Mondjuk az a kisebbségi elnök is be...., ha már korábban is voltak ott, pontosan tudta mi az, csak most jó reklám ez nekik !!! <#levele>#levele>
(õk is játszanak jónéhányan)
Eddig csak pozitív tapasztalatunk volt a rend õreivel és a lakossággal.
Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)
Terepszínû egyenruhát viselõ emberek jelentek meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatakon. A kisebbségi önkormányzat elnöke hívta a rendõröket, és kiderült, hogy az egyenruhások egy légfegyverrel, csapatban vívott hobbisportot ûznek, és játszani mentek oda.
Vasárnap délelõtt az érpataki kisebbségi önkormányzat elnöke telefonált a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendõrségre, hogy a településen terepszínû egyenruhát viselõ emberek jelentek meg - közölte a Police.hu. Az újfehértói rendõrõrs járõrei azonnal ellenõrizték a bejelentést. Tizennyolc terepruhást igazoltattak, és megállapították, hogy egy airsoftegyesület tagjai.
Az airsoft légfegyverrel, csapatban ûzött hobbisport. Az is kiderült, hogy a versenyzõk már korábban is játszottak a településen. Az igazoltatáson kívül más rendõri intézkedésre nem volt szükség, a versenyzõk a település külterületén megkezdhették a mérkõzéseket.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Arra figyelj oda, hogy a gb-ikben eléggé egyedi megoldások vannak.
Nekem volt STAR SCAR-om és a nozzle pl. hosszabb volt benne mint egy átlagos ver.2 boxban. De egyedi volt a tûzváltó, hop-up kamra is. A piston meg kisebb mint az átlag.
Szóval csak óvatosan. 😊
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Találtam róla videót, állítólag nem rossz, persze videón keresztül nehéz jól megítélni, de ne gázos. Az optika része jó, a Red Dot használhatónak tûnik de nagyon neki kell tolni a szemet. Azt hiszem inkább az AUG 1,5-es optikájához hasonlíthat, nem annyira CQB-ra való, inkább nyílt terepre lehet hasznos.
Szoptam már be JG-s Steyr A1 optikával, meg láttam full használhatatlan csõlátásos G-36 optikát, szart se ért egyik se..
G36 -ukat nem ismerem ...
Dolgozik bennem a kisördög hogy becseréljem a Steyr-t egy ilyenre.. egy hang pedig azt súgja hogy kurvára megbánnám a végén.
Ares G 36