Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyarul nincs szükség alapból arra hogy külön tártartókat fogass fel...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Elöl-hátul molle.
Molle tártartó zsebek voltak elöl, amiket pakolásztam.
Ne értetlenkedj.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Bárhogy rendeztem, kényelmetlen volt, és sehogyse praktikus.
Ha elõre raktam a tárakat, azok húztak le rendesen, mert magasan és elöl volt a súlypont.
Nekem egyáltalán nem vállt be.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
,de kétségtelenül kényelmes, komfortos "minimal" cucc !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak mindenhol azt a hosszú fajta zacskót látom Pantac név alatt ami a tiéd is... Fene tudja 😊
Kínaiak bármire képesek 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Lehet nem is eredeti pantac a belsõ zacsi 😊)))

Nekem teljesen más kinézetû zacskót adtak az ivózsákhoz....De kellemes csalódás, hogy egy egyszerû öblítés után belehúztam, és semmi mellék íze nincs !
Az én véleményem, kedves Róka Junior, hogy egy vacak az egész.Nemelég, hogy kényelmetlen, elég nagy területen körberohaszt, praktikusan pedig nem sikerült elhelyezni rajta MOLLE zsebeket sehogyan, mindig vagy a súlyelosztással volt nagy gond, vagy egyáltalán az elérhetõségen. Nem jó szerintem, ennyi."
na ez már egy vélemény, nem tudom rajtad hányszor volt ilyen mellény rajtam az elmúlt évek alatt azért nem 1x - 2x, azokat a zsebeket amiket én használok tökéletesen el tudom helyezni rajta. két oldalt nyitott tehát nem rohadok bele. abban igazad van hogy nem lehet úgy telepakolni mint egy full bodyarmor-t. de mint írtam nem is volt cél a full mellény. a súlyelosztás dolgot megint nem értem. kényelemben pedig jobb mint a sima chest rig hiszen azon keskenyebb területen van a 4 fõ zseb így sokkal zavaróbb pl hasalásnál.
nekem többet ad mint egy chest rig de nem olyan zárt, merev mint pl egy CIRAS, a G3-as tárak kényelmesebben elvannak benne mint a #28242-as chest rigben.
http://combatgear.blog.hu/2011/02/06/horvat_malhamelleny
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Meg AK tárakon kívül sok mindent nem tudsz elpakolni benne, valami hátizsák vagy válltáska tuti kelleni fog mellé .
Persze attól függ milyen játékon használnád, ezért is mondom azt, hogy neked megéri-e, arról gõzöm sincs !!! 😄DD
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Házigyártású akumlátor lemeritõre tud valaki rajzot küldeni ?
Budapesten személyesen átveszem 😉
Tiéd replika, szóval olymindegy. Ráaádsul sérült is.
Csak ezért írtam..😊
A lényeg hogy mindegyik szerelõ azt mondta hogy menthetetlen.
De ha gondolod eladó..lézeres mint amin gondolkodsz. Vadi új..csak az elsõ lencse hiányzik.😊