Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Majd szólok a tulajnak ha látom.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Punkerwork
a mellényen gyárilag ki van alakítva 10db tárnak hely:

magyarul nincs szükség alapból arra hogy külön tártartókat fogass fel...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RoyalPredator
... /facepalm

Elöl-hátul molle.
Molle tártartó zsebek voltak elöl, amiket pakolásztam.

Ne értetlenkedj.

Punkerwork
alapból van 10 db tárnak hely, minek külön molle tártartó?

RoyalPredator
M4/16 volt, Molle zsebekben.

Punkerwork
milyen tárak?

RoyalPredator
Anno 2-3x kipróbáltam, amikor mellényt keresgéltem magamnak.
Bárhogy rendeztem, kényelmetlen volt, és sehogyse praktikus.
Ha elõre raktam a tárakat, azok húztak le rendesen, mert magasan és elöl volt a súlypont.

Nekem egyáltalán nem vállt be.

Punker
hát az biztos hogy nem geardo cucc, 2-3 emberrõl tudok még akinek ilyen van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Amúgy jó kis mellény a tiéd, megmondom õszintén nekem annyira nem tetszik a kinézete ( üssetek agyon, ciras volt mindig az álmom ...)
,de kétségtelenül kényelmes, komfortos "minimal" cucc !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
A csap teljesen ugyanaz, az látszik a 6MM-es nagy képeiden is...
Csak mindenhol azt a hosszú fajta zacskót látom Pantac név alatt ami a tiéd is... Fene tudja 😊
Kínaiak bármire képesek 😄

Punker
a csapok ránézésre ugyanazok, meg azért az enyém jóval régebbi verzió.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Nekem ilyen van benne...<#nemtudom>
Lehet nem is eredeti pantac a belsõ zacsi 😊)))

lac coo
Nocsak ,megszületett ... ? 😊

Nekem teljesen más kinézetû zacskót adtak az ivózsákhoz....De kellemes csalódás, hogy egy egyszerû öblítés után belehúztam, és semmi mellék íze nincs !

Punker
"Ez egy cikk. A cikket is lehet értékelni, és véleményt mondani az adott tesztalanyról.

Az én véleményem, kedves Róka Junior, hogy egy vacak az egész.Nemelég, hogy kényelmetlen, elég nagy területen körberohaszt, praktikusan pedig nem sikerült elhelyezni rajta MOLLE zsebeket sehogyan, mindig vagy a súlyelosztással volt nagy gond, vagy egyáltalán az elérhetõségen. Nem jó szerintem, ennyi."

na ez már egy vélemény, nem tudom rajtad hányszor volt ilyen mellény rajtam az elmúlt évek alatt azért nem 1x - 2x, azokat a zsebeket amiket én használok tökéletesen el tudom helyezni rajta. két oldalt nyitott tehát nem rohadok bele. abban igazad van hogy nem lehet úgy telepakolni mint egy full bodyarmor-t. de mint írtam nem is volt cél a full mellény. a súlyelosztás dolgot megint nem értem. kényelemben pedig jobb mint a sima chest rig hiszen azon keskenyebb területen van a 4 fõ zseb így sokkal zavaróbb pl hasalásnál.

RoyalPredator
"As you wish..."

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Punkerwork
az jogos, de akkor miért nem azt írja? csak nem kötekedni akar? 😄

nem elég Stalkeres szerintem
Punkerwork
lényegtelen, majd ha leírja tényszerûen szerinte miért szar akkor lehet érdemben reagálni rá.

nekem többet ad mint egy chest rig de nem olyan zárt, merev mint pl egy CIRAS, a G3-as tárak kényelmesebben elvannak benne mint a #28242-as chest rigben.

Jó kis cikk Punker, csak kár hogy az ilyen kis görcsök mint a OrálAnátor is belehányhat a megjegyzésekhez....
Punkerwork

RoyalPredator
Párezerért vegyél új v használt Horvát mellényt, v hasonlót.
http://combatgear.blog.hu/2011/02/06/horvat_malhamelleny

Punker
2009-ben vettem, 1-2 patent az elsõ kinyitáskor leesett, ha ezt nem számítjuk lázadózni minimál cuccal nem rossz de kell mellé a hátizsák

SG rock
én nagyon megvagyok vele elégedve! ilyenem van, mindegyik zsebben AK tár (meg 3000es Blaster üveg is belefér) +hátizsák

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Háááát...Határeset. Én kicsit sokallom ezért a 6k-t, fõleg mert általában köze nincs a cordurához, egyszerû gyögyvászon (mint a sporttáskák...).
Meg AK tárakon kívül sok mindent nem tudsz elpakolni benne, valami hátizsák vagy válltáska tuti kelleni fog mellé .
Persze attól függ milyen játékon használnád, ezért is mondom azt, hogy neked megéri-e, arról gõzöm sincs !!! 😄DD

TOMSILENT
Gyerekek...ez a mellény megérné nekem? 😮 😛 😄

5990Ft - Katt ide... vélemény mondjatok már...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

RoyalPredator
http://www.softair.hu/viewtopic.php?p=389734#p389734

TVelvet
legalábbis már egy ideje. 😊 örülnék ha nekem adnád el, mert nekem kéne alkatrésznek. illetve ha lehet akkor az elem tartó része érdekel a leginkább, azért mondom mert ha shatanka -nak adod el, akkor az elemtartó részét megvenném, nem tudom kellene e az neked a modellezéshez shatanka.
TVelvet
írtam rád privátot, eladással kapcsolatban 😊
Köszi
DannyL
nem

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mersant
ha fapados toltod van, akkor erdemes azt is lemeriteni, hogy tudd mennyi ideig kell toltened (nem szereti a tultoltest). amugy nem kell lemeriteni.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ni-Mh aksim van .azt nem kell meriteni ?
DannyL
Ja hát ja, figyelni kell. De én NiCD akksit 2-3 évig így merítettem. Amikor már nem vakított csak sárgásan izzott akkor lehúztam róla. Ha meh nem NiCD, akkor felesleges merítgetni.

már most látom .de ezzel túlmeritheted az elemet . van erre más megoldás is csak elhagytam a rajzot róla.zénerdióda figyeli ha eléri a kritikus feszültséget lekapcsolja a meritõt
DannyL
Hádikk már nálam se megy. 😊

DannyL
nálad van a baj

Lehet nálam van a baj de nem látom a képet
Mennyi kp-re gondoltál Shatanka?
DannyL
Persze, tessék! Szívesen!

Helló

Házigyártású akumlátor lemeritõre tud valaki rajzot küldeni ?
lac coo
Jah, közben én is rájöttem , hogy valami edénnyel egyszerûbb 😊))

Ha kuka akkor valamennyi kpért átvenném tõled, optika háziban legalább nem kellene collimator modelleznem. Ez csak csak érdekesebb.

igazi élettapasztalatot adok most át neked, végy egy kb 1.5 palackot(pl ásványvíz) és abból töltsd meg. Ne a csapból , az amúgy is tele van nõi hormonnal...
lac coo
Punker, megjött az ivózsákom, annyi gyakorlati kérdésem lenne, hogy hogyan szoktad megtölteni? Kiveszed a zacskót a zsebbõl vagy benne hagyod és úgy ? Mondjuk nyilván könnyebb ha ki van véve, de ha benne is megoldható, nem kéne lebontani a csövet a mellényrõl ... Mondjuk azt nem tudom a dögnagy mellényt hogy rakom a csap alá ...😄DD

RoyalPredator
Ha gondolod, elküldheted nekem ingyen, megpróbálhatom megoldani a lencse problémáját. De cserealkatrésznek is jó lenne ^^

Budapesten személyesen átveszem 😉

Értem. Papírnehezéknek tökéletes..😉
RoyalPredator
Replikák LED-esek, eredeti pedig Lézeres.

Tiéd replika, szóval olymindegy. Ráaádsul sérült is.

"Egy használt, lézeres holosighton gondolkodom, de igen drágák sajnos... "

Csak ezért írtam..😊
RoyalPredator
LEDes.

Sajnos dolgozik. Lézer hátulról világít az elsõ lencsére aminek a belsõ foncsorozott fele veri vissza a fényt a hátsóra...vagy valami ilyesmi.

A lényeg hogy mindegyik szerelõ azt mondta hogy menthetetlen.

De ha gondolod eladó..lézeres mint amin gondolkodsz. Vadi új..csak az elsõ lencse hiányzik.😊