Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
azzal hogy most 1 értelmetlen vitában próbálod védeni a "mundér" becsületét viszont nem javítasz a helyzeten.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
Jó, lehet kicsit talán elfogult vagyok, de az biztos hogy sokan túldramatizálják a helyzetet, és inkább vélt mint valós sérelmek alapján mondják amit mondanak.

Punker
"Aki pedig azt mondja, hogy õt se szó se beszéd elhajtották amikor kultúráltan kérdezett valamit, vagy elmondta az átgondolt épkézláb véleményét, meglátását, az hazudik és festi magát."

Ezzel nem értek 100%-ig egyet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
Látom itt nálatok csak akkor viselik el a flamelést, ha valamelyik "régreggelt" követi el! Be is fejezem, de mivel nem szeretek adósa maradni senkinek a válasszal...

Degenerator barátom!
Szerintem te beteg vagy! Vagy pedig máris összefostad magad, másként nem írkálnál hülyeségeket. Egyre csak azt hallom, hogy így a fasiszta softair, meg úgy a gyökér softair, erre itt meg megy a ki mikor reggelt megkülönböztetés! Álszent, szánalamas duma az hogy "ez nem a softair, itt nem flémelik az embert"! Nem csak lesajnálják, mert mittudomén nem 5-6 éve jár ide, "Öregasszonyok a BKV-n" topicokba más embereket álázni! A softairen is van egy fajta megoszlás a játékosok között, bár ott a tapasztalat,a hozzáállás és a korrektség a mérce, nem pedig az hogy ki mennyit ült idáig a monitor elött! Aki pedig azt mondja, hogy õt se szó se beszéd elhajtották amikor kultúráltan kérdezett valamit, vagy elmondta az átgondolt épkézláb véleményét, meglátását, az hazudik és festi magát.
Az hogy Mike barátod mellet ilyen vehemenciával kardoskodsz dícséretes dolog, de gondolom õ is meg tudja védeni magát, ha úgy gondolja hogy ez szükséges.
Azt viszont nem tudom mibõl gondoltad, hogy lehülyézlek, vagy nem engedlek ki a játékaimra, vagy lenézõen tekintek majd rád ha esetleg összefutunk? Nem az én stílusom! Sõt egyenesen örülök ha a hozzád hasonlóak megtisztelnek a részvételükkel, egy általam szervezett játékon. Azt sem értem mibõl gondolod, hogy szeretném azt hogy békén hagyj! Sõt, nyomjad életre halálra! Írj amit csak akarsz, magyarázd el nekem hol a helyem "frissenreggeltként", de ne virág nyelven ám! Hadd lássuk milyen fasza gyerek is vagy te! Törleszd le nekem a téged a softairen ért sérelmeket (igaz ilyen nick név alatt összesen 2 hsz olvasható ott), hisz most büntetlenül teheted!
Igaz én soha egy rossz szót sem szóltam hozzád, azt sem tudom ki vagy, nekem egyedül Mike-kal volt vitám, te csak belevakkantottál. Az hogy én rádkontráztam...nos az vesse rám az elsõ követ, aki nem penget vissza ha kottázzák!
Minden esetre roppant tanulságos volt ez a kis diskurzus veled és nagyformátumú barátoddal, levontam a tanulságot és eltettelek magamban oda, ahová való vagy!
Részemrõl befejeztem, nem kívánom a többieket untatni a mi kis pengeváltásainkkal, de pm-ben bárkinek rendelkezésére állok, itt vagy máshol egyre megy!
Üdv! Hitman

Punker
csak hogy ne neked legyen igazad részemrõl lesz@rom újra (ahogy eddig is) és folytassuk a #16073-tól.

ZSIZSKO
talán mégis egy fiatalabb az okosabb? nem ám az hogy az idõsebb enged. 😄 röhej

Cormamin niuve tenna\' ta elea lle au\'

VRSDM
16076-os hsz-em utolsó sora. és a beszélgetésnek vége.

u dont have to listen anybody else but me

ZSIZSKO
jaj de nagy a szája itt mindenkinek.
ha meg itt egyesek olyan okosak, meg felnõttek, akkor azok talán nem folynak bele ilyen kis hülye vitákba.ennyit a nagy 30 évesekrõl.<#nevetes2>

Cormamin niuve tenna\' ta elea lle au\'

Punker
a lényeg ugyanaz marad, te próbálsz sértegetni engem pedig közben magad minõsíted....

VRSDM
mike-ot fikázod hogy a korával jön folyton, te pont ezzel jöttél az imént :]

az pedig a fórumozók témája topik volt, nos ez nem az.

Punker
mondtam én hogy sértõdékeny vagy és a jelek szerint még humorod sincs, nem baj majd rájössz 1x

hogy mindenki értse mirõl i svan szó 😄

milk41
nemhiszem h emo vagy,nekem 3-4centivel hosszabb a hajam de amint láthatjátok nem vagyok emo

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

szerintem ezt nem kellett volna...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Bazze ez de randa 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

VRSDM
szóval nem személyeskedés.
Punker TE egy FASZ vagy!

nem tudsz rólam semmit, (ja de igen a harmincéves kopaszodó fejed mögött annyi ész lapul hogy a hsz-eim mögöttes tartalmából leszûrted a fél életem. szóval ne mondd meg nekem hogy milyen szinten vagyok agyilag, ne mond meg hogy hol vagyok emo és hol nem ( itt a képtáram ha valaki szerint ezek nem egy átlagos 18éves fiatal fotói lehetnének kérjem rúgjon hátba )

legalább olyan röhejesnek hatsz a mi szemünkben mint fordítva. csak hogy tudd.

Punker
csillagokra nem kell viszont még mindig 2. vagy a fórumozókat kivágók örök ranglistáján, kicsit jobban megítélem mikor kell beavatkozni és mikor nem. itt nem ment át durva anyázásba személyeskedésbe a dolog.

amúgy meg mondtam már van két 18 éves csapattársunk fényévekkel komolyabbak nálatok és ennyire nem sértõdékenyek az tuti, bár mint tudjuk te EMO is vagy (láttad a fényképes topic-ot?) <#mf1>

VRSDM
felvágsz a csillagokra? vagy hogy régebb óta ittvagy és le vagy már pacsizva ennél annál?!

pont neked kéne példát statuálnod, erre lealacsonyodsz a " mi " 18évesek szintjére. punker... <#confused><#levele>

Punker
azta micsoda szörny 😄

csak hogy a mellény után legyen kis AS rész is 😄

Punker
nem ez 1 baráti társaság ahol néha van 1-2 vita, és csak másodsorban szakmai topic.

milk41
ezt nem azért irtam h kötekedjek,de ez a totyig az airsoftról szól és nem azért van kitalálva h megvitassátok a személyes gondjaitokat,bajaitokat.

Punker
hehe és akkor mi van? ezt inkább bízd rám picit több rutinom van.

milk41
komolyan,mostmár abbalehet hagyni,pm-ben folytassátok vagy pedig szólok a modiknak

degenerator
igaz, legközelebb, ha idejön valaki kötekedni, nem fogok mondani semmit.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike
te ihattál volna mást

de most már mindegy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tényleg abba lehetne hagyni az egészet már. Ez az SG nem a softair,aki flémelni akar meg beszólogatni, meg másokat megalázni az menjen oda.

Mike bocs hogy ezt mondom de egyszerüen gerjeszted a feszültséget. Hozzáteszem én se szeretem a softairt jópár nagyarc miatt, korábban kifejtettem miért is.
Itt viszont nyugalomban lehetett eddig irogatni az airsoftról... Jó lenne lezárni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
szerintem az elmúlt 7 évben minimum 1000x leírtam hogy nincs az az isten hogy én sört igyak, ezek után sörözni hívsz, hát hülyének nézel? <#nyes>

Mike
<#wow2>

ekkora paraszt is régen nem volt velem senki

kész, ignored

Punker
ez az újregezés nem ment ki a divatból pár éve? amúgy ez bizonyítja hogy semmivel se vagyunk jobbak mint azok a softair-esek akik a "fiataloknak" folyamatosan beszólogatnak.

Punker
álmodozzál királylány <#mf1>

degenerator
akkor hívd apádat, vagy a nagybátyádat. vagy dobj meg a lapátoddal. vagy írd le, hogy milyen erõs vagy, meg hány kiló, és centi, és én összefosom magam.

vagy hülyézz le, esetleg ne engedj el a játékaidra, nézz rám lenézõen egy játékon, ha találkoznánk...

de gondolj bele, érdekelne engem? vagy akarnék én tõled valamit? sehogy se tudsz ártani nekem, se fizikailag, se máshogy. iylen egyszerû. mikeot meg ne cseszegesd, és akkor békénhagylak, netalántán el is felejthetük az itteni bemutatkozásodat.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Hitman76
Pedig hidd el megérdemelnél egy kis viszonzást!

degenerator
semmiképpen sem tudnád viszonozni, törödj bele, ezt kaptad az élettõl.

egyébként, elmagyaráztam a helyed az sg-n, igaz, nem virágnyelven. lehet utálni.

Mike
Punker, egy sõr mellett megbeszéljük

Hitman76
Kedves Nagyarcú barátom!

Nem emlékezem, hogy neked osztottak volna lapot ebben a kis vitában, de örülök hogy ilyen szívélyes vagy velem szemben, és hidd el, égek a vágytól hogy mihamarább, méltóképpen viszonozzam ezt neked! 😊

Punker
ez gagyi flém nem olvasom végig.....

amúgy van abban valami Mike hogy te mindig a korodra hivatkozol, közben utána te poénkodsz vele hogy 12 vagy agyilag.

degenerator
kösz a gyors választ.

Punker
rámenne

Mike
jó, ok

milk41
háthogyha olyat idéznél ami tele van csúnya szavakkal akkor te kapnád a büntipontot

milk41
mike,szerintem sokkal okosabb lennél ha pm-ben beszélnéd meg vele a gondodat,nem pedig agyon offolni a totyigot

Mike
ez így van <#eljen>

degenerator
kedves kusspicsába.

ez itt nem egy "szakmai", közösségépítõ fórum, hanem csak egy topik. elsõsorban ide nem fiatal, kérdésekkel megpakolt újoncok jönnek, hanem van egy összeszokott társaság, akik néha összevesznek, de amúgy nem haragszanak egymásra.

erre te idejössz, és megmondod, hogy mit hogy kéne...

Hitman76
Idézném szívesen, de nem illik pm-ben elhangzottakat nyilvánosságra hozni!

Mike
én? mikor? ha így is van - könnynen lehet - én már nem emlékszem
de tudod mit, oké, legyen így
akkor sem kell beszólni
alkalmazkodom 😊 de azért szoktam komoly is lenni, no fõleg akkor nem viselem el az ilyet

Hitman76
Nos az lehet, hogy nem régóta vagyok itt jelen, sõt! Talán sosem reggelek fel ide ha te nem vagy! Mert ugye te hívtál át ide anno, hogy flameljünk egy jót nemde?
De amióta olvasom ezt a fórumot is, nem sok felnõttes megnyilvánulásodat láttam, inkább tényleg azt vettem észre hogy néha lemész 12-be! Ezért furcsa nekem amikor tiszteletrõl, és elvárásokról beszélsz.

Hitman76
Tényleg idegen ez számomra, engem soha sehol sem érdekelt ki hány éves, mikor regisztrált, más dolgok alapján alkotok véleményt.
Mondjuk ahány ház annyi szokás!

Mike
pedig 32 éves felnõtt ember vagy, akitõl ennyi elvárható lenne
én simán megteszem
nem kell egymás köreit zavarni, ennyivel meg lehet tisztelni a másikat

VRSDM
szintén újreglétedre vall, vagy inkább sghez nem szokotthoz.

az újregezést, nevezhetnénk felavatószertartásnak is, mint a gólyák a suliba.

Hitman76
Ha megígérném hazudnék! 😊

"...gyakorlatilag újreg, akinek a neve kusspicsába lehet max..."

És még a softairt fikázzák, hogy micsoda kezdõ ellenes, elnyomó brigád!

Mike
hívd fel õket