29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#18777 35-40 méter körül tud! -
Flammius #18776 Neked is köszönöm a választ, amúgy kb. milyen messzire lő el?
Airsoftgun rengeteg féle puskát árul, elég siralmas, hogy ilyen módszerekhez folyamodik, ajánlhatna mást is helyette. (Bár, ha tényleg annyira nem jó az a puska, akkor érthető, hogy fél, hogy rajta marad, de akkor is saját magát járatja le, ami nem biztos, hogy megéri hosszú távon. Na mindegy, az ő dolguk.) -
#18775 Alapból kb. 280 FPS, de a hop-up-ja miatt simán olyan messzire lő mint egy 400-as M4A1 pl. Én is a TM ajánlom a másik kettő nem túl nyerő konstrukció.
Airsoftgun-nál azért zengtek ódákat a G&G-ről, mert el akarják adni neked. Ennyi. -
Flammius #18774 Értem, a G&G-ről az Airsoftgun.hu-n ódákat zengett az eladó, de komoly ellenvélemények is voltak (külsőre tényleg nagyon szép, ezek szerint belsőre nem annyira).
A TM M14-ese ugye nem minősül sniper puskának? Ha nem tuningolom, stb; akkor ugye 130m/s alatt marad (G&G esetében kicsit tartottam ettől egy-két youtube video alapján, és láttam egy TM video-t is, ahol fölé mentek)? Csak azért kérdezem, mert egy messzire is pontos, de mesterlövész fegyvernek nem minősülő aeg-t keresek. (nagy mázli lenne, ha a TM M14-ese ilyen lenne, mert az egyik kedvenc puskám:) ) -
MuldR #18773 Egyertelmuen TM! A tobbi a nyomaba se er! -
Flammius #18772 Üdv,
szerintetek melyik gyártó M14-esét érdemes választani CA "Match", TM, vagy G&G M14 Veteran (fa tus)? Mindegyikról hallottam jót-rosszat a különféle weblapokat, youtube video-kat átnézve, így képtelen vagyok dönteni. Aki ismeri őket személyesen is, és elfogultság nélkül tud róluk nyilatkozni:) - ez a youtube-os videokon, boltok leírásaiban nem ment - kérem írjon.
Köszönöm. -
#18771 Heló!
Visszatértem :) sajnos egy időre elfeledtem az AS topikot.. most hétvégén nem jön vki a pólus mögé játszani? Azthiszem valami laktanya féle van ott. -
#18770 ne is mond, már kész vagyok :( -
praksi #18769 nekem meg jövőhéten 2 ZH, 1 elővizsga és 1 beadandó tesztelési házifeladat, megfejelve hogy péntek déltől vasárnap reggelig melózom. Jó is lesz :-) -
#18768 Asszonypajti csinált nekem Tortilla-t görög módra. Most épp dolgozik a tzatziki. -
#18767 Én megkóstoltam a lencsefőzeléket,de nem ízlett,ezért csak zsemlét ettem. -
#18766 makaróni volt vacsorára. -
#18765 nagy a csend -
#18764 Annyira nem vagyok fan xD
Ha oroszból lenne utángyártott akkor úgyis azt venném :) De mivel a 2 egy árban van, így inkább a jobbik :)
Nincs azzal semmi baj, ha valaki eredetire pályázik, de magamnak sajna nem engedhetném meg ... nekem elég az utángyártott :)
Ezért is lett elnapolva at orosz projektem :(
-
#18763 cseh M4??? eltörölték a törvényt hogy usa területén belül kell gyártani a csúzlikat? -
kvitya #18762 Legyél amerika rajongó és vegyél igazi amerikai cuccot :))
Pl propper-t, egyenesen Hondurasból :)) Bushrag ghilliet, Mexikóból :)) Hozzá m4-et, Csehországból :)) Belga lőszerrel....... :)) -
#18761 Visszajött a szoftér ... Na mondom elolvasgatom a topikokat ...
Nos, mit találtam (offkorz már elkelt ...) a rucitopikban ... Berezka Bekas M7 (Hozzáteszem, nemtom most bekas vagy M7 volt, mert mind a kettő BDU, csak más a gyártó ... Bekast mindenhol lehet kapni M7-et nehéz, ráadásul majd egy éve keresek ...) ... A múltkori leállásnál egy Chicom-ot buktam így el ...
Ez az én szerencsém ... Ha meglenne az AK-m akkor most b@szna agyon az ideg ... -
GrimReaper78 #18760 Sziasztok! Ha esetleg tud valaki linket/boltot ajánlani, ahol (akár használt) horvát takiktai mellényt lehet venni, azt megköszönném! -
#18759 Egy orosz kocsmában láttam azt a feliratot, hogy:
SÖRT NE KÉRJ, MERT ÜDÍTŐT NEM TARTUNK !
(persze oroszul) -
#18758 hát sört ne :D -
MuldR #18757 Ahhh, vegulis mit varok egy egritol. :) -
#18756 nem is áll szándékomban lesüllyedni, van még pár ezer fajta palack bor amit nem kóstoltam :D -
MuldR #18755 Mert nem ittal meg finom sort! :) -
#18754 mondtam már hogy ne sörözz, tisztességes embert bort vagy pálinkát iszik, sört az nem ital..... -
#18753 Csatlakozom! Baromira fáj, és nehezen gyógyul. Egy jól beszedett találat után, napokig alig tudom megemelni a söröskorsót, ami valljuk be felér egy tragédiával. -
#18752 Engem hasba lőttél, de 3 pulcsin át is kerülgetett a hányinger. Vicces volt, ahogy kiugrottál a lépcsőházba, és ugyan lelőttünk, de nagy jajjgatás volt több helyről is.
Meg mikor fejbenyomtad Kaszást, mi ott tanácstalankodtunk, mégegyszer fejbennyomtál valakit, és utánna már senki nem akart menni, csak állt ott a tömeg hümmögve.
-
#18751 Ne izgass! -
MuldR #18750 Nekem szajloves volt a legdurvabb. Egesz nap "negerszam" volt (vagy Angelina Jolie) :) -
#18749 Nálam örök első a körömágy lövés (majd beszartam), második a fülcimpa és csak ezek után jöhet bármi más. :) -
#18748 belső combra zacsi környékére a legrosszabb még mindig szerintem, pedig kaptam 5 méteren belülről arcra 400+ -os sorozatot (1 bejött a maszk mellett) -
#18747 Nem jelentős a dolog, csak kicsit megszédültem tőle. Asszem az agyam is hátrébb rendeződött akkor. :) Egyébként csak a lövés szöge volt szerencsétlen. Nem pattant le, hanem megállt a fejemen. Fél perc faltámasztás rendbe hozta az egyensúlyom. :))) -
#18746 CQB-nál tud az is csípni rendesen, régen mi is csináltunk ilyeneket :D -
kvitya #18745 Sztem vakargasd meg a tarkódat, mielőtt nyilatkozol :D -
Csótányirtó #18744 Csak Dannyboyt sajnálom mert az övé csunyább. -
Csótányirtó #18743 Nembaj jönmég kutyára úthenger. -
kvitya #18742 Pereljetek be :P
Én azt hittem, szarvatok nő karácsonyra és ti húzzátok télapó szánját és a piros foltok csak szarvkezdemények...
Egy full alap nbb pisztollyal játszottam, nyári gázzal. Semmi más (komolyabb) nem volt nálam......
.... pedig tűnődtem, h beleteszem a g-spec alap csövét, hisz csereszabatos. Az az egy tart vissza, h a pisztoly csőtorkolatát fel kellene fúrni 8 millisre, h át tudjam tömködni a hosszabb belső csövet. A hangtompító frankón fedné, cca. 5-6 centi hatékony része is maradna -
#18741 3 puklim van. Egyik nyitott. :) -
Csótányirtó #18740 Sajnos ő is énis bekaptunk párat Kvityátol -
#18739 nem sisakban játszottatok? :D -
Csótányirtó #18738 Hogy van a fejed??