Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vagy várd meg amíg 18 leszel.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vki aki tud rendelni, most augusztusban vagy szeptemberben akar?
ha igen szoljon pls
üdv all
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
low cost: rsov.com, ehobbyasia.com
tudnátok olyan külföldi oldalt mondani ahonnan lehetne rendelni, mert haver érdeklõdik és körül szeretne nézni
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A MAG tárak mennyibe fájtak? No meg hol vetted õket. Le kéne cserélnem a STAR-okat.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nekem csak MAG-ek vannak, de azok fullosan mennek 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Jól csináltad, ez után szoktak a CA tárakra felülre rakni egy szigszalag csíkot és akkor tökéletes.
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Én annyit csináltam, hogy egy vékony fûrésszel lefûrészeltem a létezõ legkisebb mennyiséget amit fizikailag lehetséges, majd a lecsiszoltam a felületét, hogy utánna majd addig csiszolom amig jó nem lesz ... Mákom volt, pont jó lett, a MAG táraimmal pont fasza, de a CA-k picit lötyögtek benne kicsit, szerintem próbáld meg elsõ körben csak reszelni 😊
A másik drasztikus lépés a fém csapágyazás behelyezésekor volt, mert az a 7mm csapágyazás az 6,75mm csapágyazás, tûreszelõ megoldotta a dolgot ... most pont illeszkednek a csapágyak, picit talán mozognak is benne (erre azt kell érteni, hogy ha nagyon akarom, és nagyon precíz vagyok kiveszem õket kézzel, nem kell kiutni õket ...) olvasgattam hogy bele kellene ragasztani õket hogy ne mozduljonak el ... nemtom ...
Mit gondoltok errõl? Nem lötyögnek vagy ilyesmi ... csak kézzel kivehetõek és berakhatóak ...
Azóta van benne Systema csõ és Rugó, Guarder hopgumi és Guarder csapágyas rugóvezetõ ...
Hézagolás nagyjából rendben volt, ettõl függetlenül kitakarítottam a GB-t, újrahézagoltam és átkentem ...
Most ment még bele H lenyomó a hopupba, de nem tudtam még kipróbálni 😞
Egyelõre ennyit 😊
amikor megláttam hogy kb 300-hsz van szaladtam chips-ért..hát nem csalódtam<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
http://pspfilez.extra.hu/
Tehát az elsõ benyomások:
Erõsnek tünik, 400FPS-el reklámozzák és kb annyi is lehet, de majd 7végén kiderül.
A hozzá adott tár nehezen akar belemenni, reszelni kell rajta vagy a tárfészken. Viszont ha benne van stabil, nem lötyög jól adagol.
Próbáltam CA és STAR tárakkal is. Ha minden igaz a STAR tárak alaphelyzetben belemennének, de mivel nekem módosítottak hogy jó legyenek a CA-hoz ezért 2 kivétellel a 4bõl nem mentek bele. Ez gondolom a tárakasztó fü aljára ragasztott müanyagok eltérõ vastagságának tudható be.
A CA SLR tára nem megy bele.
Továbbá a 2 kompatibilis STAR táram egyike megtörött, köszönhetõen a szoros tárfészeknek. Ergo vagy megragasztom vagy kuka. ( valszeg az elsõ esetén se birja majd sokáig :S )
Ha jól emlékszem Dummyboy is mondta hogy reszelni kell a tárakasztó szerkezetbõl hogy jó legyen. Ezt meg is teszem hamarosan 😊
Egyébként a Kalash tára belemegy az SLR-be gond nélkül.
A felépítésrõl is egy picit...
Elfordítom a monitort hogy az SLR ne lássa... Szóval szebb a teste mint a CA-nak. Persze ez acél, a CA meg spiáter. S bár alapjában véve nem rajongok a fa elõagyért ( ezt is le akartam cserélni müanyagra) nagyon sokat dob a fegyver kinézetén. Egyedül a markolat müanyag meg a tár. Konkrétan a tár színe nem tetszik, holnap át is fujatom feketére. A markolat rendben van, jófajta ABS. Picit talán érdesebb mint a CA-é.
8,4V-os 1100mAh-s NiMh aksit adtak hozzá, kicsit lassúnak érzem vele a fegyvert, de nem lesz gond a cseréje 9,6-ra, bõven elfér.
A válltámasz picit problémás még. Kihajtani még nemgond, behajtani kissé nehézkes,de majd bekopik.
Szóval ennyit igy elsõ blikkre, hétvégén teszt élesben.
Dummy azért majd érdekelne hogy pontosan milyen modifikációkat végeztél el a te Kalash-odon 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Végre lehiggadtak a kedélyek, és végre megérkezett a Kalash AKS74UN-em 😊 Eccerüen gyönyörû!!! 😊
Majd valamikor tolok fel képeket is 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Meg a régi szép "x.y vs õsBF-esek" gumitopikok (forekzampöl Borg vs ... ) <#miaz>#miaz> <#hehe>#hehe>
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Jack Handey
nemtudommár hol olvastam.
u dont have to listen anybody else but me
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
MuldR
😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer