Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
mindenki Kelly hõseit nézz? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ha közölnéd mit és honnan könnyebb lenne 😄

vagy várd meg amíg 18 leszel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
cs all

vki aki tud rendelni, most augusztusban vagy szeptemberben akar?
ha igen szoljon pls

üdv all

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
mi az a full metal? (tudom hogy fém de van ilyen márka? 😄)

Punker
az alap 15-16A szokott lenni.

Mike at home
létezik hogy a puskában 15A-s biztosíték van?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

FlyHigh
A full metal és a classic army jó márkának számít?

Thrash \'Till Death

Gando
nagyon köszi <#worship>

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

fõleg minõség: wgcshop.com, uncompany.com

low cost: rsov.com, ehobbyasia.com
Gando
szépjóreggelt mindenkinek

tudnátok olyan külföldi oldalt mondani ahonnan lehetne rendelni, mert haver érdeklõdik és körül szeretne nézni

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

degenerator
még nem próbáltam, majd holnapa jéták elõtt, amikor utoljára lövöldöztem a házban, a lambériára sorminta került.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

de legalább adagolnak normálisan nem? nekem az se teszik sokszor. Vennem kell mást...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

degenerator
kissé lötyögnek a star tárak, tényleg....

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Ha most vasárnap jössz Likócsra akkor lesz rá lehetõség a megtapizásra 😊
A MAG tárak mennyibe fájtak? No meg hol vetted õket. Le kéne cserélnem a STAR-okat.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
Akkor megnyugodtam ... mûködtek a CA-k úgyis rendesen ... Ráadásul nekem nincsennek CA tárjaim, haveromtól voltak kölcsön 😊

Nekem csak MAG-ek vannak, de azok fullosan mennek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

sgmbulldog
"Én annyit csináltam, hogy egy vékony fûrésszel lefûrészeltem a létezõ legkisebb mennyiséget amit fizikailag lehetséges, majd a lecsiszoltam a felületét, hogy utánna majd addig csiszolom amig jó nem lesz ... Mákom volt, pont jó lett, a MAG táraimmal pont fasza, de a CA-k picit lötyögtek benne kicsit, szerintem próbáld meg elsõ körben csak reszelni 😊"

Jól csináltad, ez után szoktak a CA tárakra felülre rakni egy szigszalag csíkot és akkor tökéletes.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

DummyBoy
Sok sikert hozzá, alig várom, hogy személyesen is megtapizhassam valamikor 😊

Én annyit csináltam, hogy egy vékony fûrésszel lefûrészeltem a létezõ legkisebb mennyiséget amit fizikailag lehetséges, majd a lecsiszoltam a felületét, hogy utánna majd addig csiszolom amig jó nem lesz ... Mákom volt, pont jó lett, a MAG táraimmal pont fasza, de a CA-k picit lötyögtek benne kicsit, szerintem próbáld meg elsõ körben csak reszelni 😊

A másik drasztikus lépés a fém csapágyazás behelyezésekor volt, mert az a 7mm csapágyazás az 6,75mm csapágyazás, tûreszelõ megoldotta a dolgot ... most pont illeszkednek a csapágyak, picit talán mozognak is benne (erre azt kell érteni, hogy ha nagyon akarom, és nagyon precíz vagyok kiveszem õket kézzel, nem kell kiutni õket ...) olvasgattam hogy bele kellene ragasztani õket hogy ne mozduljonak el ... nemtom ...

Mit gondoltok errõl? Nem lötyögnek vagy ilyesmi ... csak kézzel kivehetõek és berakhatóak ...

Azóta van benne Systema csõ és Rugó, Guarder hopgumi és Guarder csapágyas rugóvezetõ ...

Hézagolás nagyjából rendben volt, ettõl függetlenül kitakarítottam a GB-t, újrahézagoltam és átkentem ...

Most ment még bele H lenyomó a hopupba, de nem tudtam még kipróbálni 😞

Egyelõre ennyit 😊

Látom, terjed a kóla + sültkrumpli <#vigyor2>
öregharcsa
mi van skacok buli volt?? sokan ittak gyógyszerre?? érdekes néha ez a totyik...<#hehe><#hehe><#hehe>
amikor megláttam hogy kb 300-hsz van szaladtam chips-ért..hát nem csalódtam<#hehe><#hehe><#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

Sikerült azóta kipróbálni pár lövés erejéig az új jövevényt.
Tehát az elsõ benyomások:

Erõsnek tünik, 400FPS-el reklámozzák és kb annyi is lehet, de majd 7végén kiderül.
A hozzá adott tár nehezen akar belemenni, reszelni kell rajta vagy a tárfészken. Viszont ha benne van stabil, nem lötyög jól adagol.
Próbáltam CA és STAR tárakkal is. Ha minden igaz a STAR tárak alaphelyzetben belemennének, de mivel nekem módosítottak hogy jó legyenek a CA-hoz ezért 2 kivétellel a 4bõl nem mentek bele. Ez gondolom a tárakasztó fü aljára ragasztott müanyagok eltérõ vastagságának tudható be.
A CA SLR tára nem megy bele.
Továbbá a 2 kompatibilis STAR táram egyike megtörött, köszönhetõen a szoros tárfészeknek. Ergo vagy megragasztom vagy kuka. ( valszeg az elsõ esetén se birja majd sokáig :S )
Ha jól emlékszem Dummyboy is mondta hogy reszelni kell a tárakasztó szerkezetbõl hogy jó legyen. Ezt meg is teszem hamarosan 😊
Egyébként a Kalash tára belemegy az SLR-be gond nélkül.
A felépítésrõl is egy picit...
Elfordítom a monitort hogy az SLR ne lássa... Szóval szebb a teste mint a CA-nak. Persze ez acél, a CA meg spiáter. S bár alapjában véve nem rajongok a fa elõagyért ( ezt is le akartam cserélni müanyagra) nagyon sokat dob a fegyver kinézetén. Egyedül a markolat müanyag meg a tár. Konkrétan a tár színe nem tetszik, holnap át is fujatom feketére. A markolat rendben van, jófajta ABS. Picit talán érdesebb mint a CA-é.
8,4V-os 1100mAh-s NiMh aksit adtak hozzá, kicsit lassúnak érzem vele a fegyvert, de nem lesz gond a cseréje 9,6-ra, bõven elfér.
A válltámasz picit problémás még. Kihajtani még nemgond, behajtani kissé nehézkes,de majd bekopik.
Szóval ennyit igy elsõ blikkre, hétvégén teszt élesben.

Dummy azért majd érdekelne hogy pontosan milyen modifikációkat végeztél el a te Kalash-odon 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tejóég mit volt itt tegnap este óta 😄

Végre lehiggadtak a kedélyek, és végre megérkezett a Kalash AKS74UN-em 😊 Eccerüen gyönyörû!!! 😊
Majd valamikor tolok fel képeket is 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mike
de

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
sose tanultátok meg õ a Borg az ellenállás hasztalan <#eplus2>

DannyL
Így van, a pici droid volt. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mike
meg sem kell néznem, ha nem Punker, akkor Borg 😊

DannyL
Nem Punki volt! A #16162-ból következtesd ki, hogy ki volt. 😊))

Punker
elõtte jártam az ilyen helyekre és azóta se.

Mike
most már, amióta nem vagy mod 😊

Punker

Mike
mert Punker bannolta a régit, mi? 😊

DummyBoy
Na ja ... meg mikor "tuggyukki" bezárta a BF2 topikot? <#wilting>

Meg a régi szép "x.y vs õsBF-esek" gumitopikok (forekzampöl Borg vs ... ) <#miaz> <#hehe>

Mike
nincs

Punker
lol mik derülnek ki, na ezért nem járok a játékosok részbe 😄

DannyL
A legjobb meccsek a BF1942-ben mentek 2-3 éve. Volt hogy 2 hónapra áttették az egészet a gumiba. 😊 És azóta van ez az új regem is. 😄

Punker
attól még igaza van 😄

DummyBoy
Az tuti ... tudnék olyat leányzót mutatni, hogy flémügyben keresztben lenyelné a komplett bf2+cod4+wow+karcjátékostápigok összesített flémcsapatát <#idiota> <#hehe>

Mike
Garrison egy fasz

Punker

DannyL
nice <#taps>

Hitman76
"Elméletileg el tudok képzelni egy olyan világot, ahol nincs háború és nincs gyûlölség. És el tudom képzelni, hogy megtámadjuk õket, mert erre aztán tuti nem számítanak."
Jack Handey

VRSDM
"menj el katonának, járd be a világ legszebb helyeit, kedveld meg a világ legkülönfélébb embereit,...aztán öld meg õket"

nemtudommár hol olvastam.

u dont have to listen anybody else but me

Hitman76
sgmbulldog
Örülök hogy sikerült váltanom a témán 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Mersant
1 igen jo regeny

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mi ez?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mersant
az bizony, meg kene filmesiteni...😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Hitman76
Alap mû! 😊

Mersant
latom olvastal "rolam/tolem" hehehe 😊 nagyon helyes...😊

"Marhák!"

MuldR

😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

milk41
double-post,flood,spam,scam!!!

FIGHT!<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB