29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#19097 Az airsoft sosem volt versenysport. Amúgy Punker... -
praksi #19096 miért nem vesztek sima springes pisztolyokat vagy shotgun-t? olcsóbb, és kevésbé balesetveszélyes. -
#19095 felőlünk el is égethetitek a pénzeteket a kutyát nem érdekli..... -
Dobronski #19094 Jól van de értsétek már meg hogy rengeteg hobbim van....bmx,gép,kickbox meg tudja a faszom mi ez már alapból rengeteg pénz.Ezt csak azért akarom hogy a haverral lövöldözzük egymást nem akarok ebből versenyezni. -
#19093 Ezt inkább kínai dugós puskának nevezném... -
MuldR #19092 A spring sniper akkor lesz hasznalhato, ha rakoltesz meg 200 000 ft-ot. Alapbol mindegyik 300-400 FPS kozotti erteket produkal. Kiveve a Tanaka gazosok, azok 550+ FPSt lonek, de az alapbol 150 000+ huf. -
Dobronski #19091 Az 1.75 J nem kevés egy sniperhez?Ja és távcső nélkül nem is lehet vele célozni?Vagy jár hozzá? -
#19090 Bazze :D Ez elég ronda volt! Még nem láttam ilyet, csak olyat, hogy fülcimpába ragadt bele, az se vót szép -
Kurfürst #19089 LOL, belement egy bogyó a fejébe. -
Kurfürst #19088 Hányás, azonkívűl valszeg nem is tudod válhoz szorítani a nagy tár miatt. -
praksi #19087 "Pendra írta:
Mi tényleg csak neked és a pénztárcádnak akarunk jót! Attól, hogy a puska hasonlít egy mesterlövészre még nem az. Mindegyik alap, nem hibás kínai fegyver nagyjából ugyanazt a pontosságot tudja. Legyen az CYMA AK47 vagy L96. 30 méterig megfelelően pontos. 30m fölött pontosság már nagyban azon múlik mennyire szerencsés kezed van vásárlásnál.
Álljon itt az egyszeri mesterlövész életútja:
Megveszed az L96-ost, beülsz egy bokorba és vársz... vársz... vársz... A csapattársaid jönnek mennek, sorra lövik ki az ellenségeket te pedig csak vársz... vársz... vársz... Aztán vége a körnek és gyakorlatilag ellenséget sem láttál 100 méternél közelebbről.
Következő körben ugyanez. Vársz... vársz... vársz... de ekkor megjelenik egy ellenség. Rálősz, de nem találod el, mert a BB elcsavarodik jobbra. Ő erre fedezékbe vonul. Utána onnan lelövi még 2 csapattársadat amíg te reménytelenül próbálod eltalálni az ember 5x5 centis kilógó részét. Végül egy csapattársad kilocsolja. Vége a 2. körnek.
A 3. körben elhatározod, hogy csak biztos célra lősz. Vársz... vársz... vársz... A csapattársaid vidáman rohangálnak ide-oda és szedik ki az ellenségeket míg te csak vársz... vársz... vársz...
Ebédszünet beszélgetés, mindenki mondja, hogy "hű mekkora kommandózás volt ez, meg mekkora volt már egyszerre 3 embert soroztam le" te pedig max annyit tudsz hozzátenni, hogy "Engem egyszer sem lőttek ki!"
A 4. körben a vársz... vársz... vársz... után meglátsz egy ellenséget a távolban. Rálősz, a BB célon van, aztán mégsem áll ki. Lősz mégegyszer, az is célon van, és még mindig nem áll ki. Aztán a következő lövés közben kapsz egy sorozatot amiből mindegyik BB eltalál. AElballagás közben látod, hogy ez az a srác, akin páran röhögtek ebédnél, hogy "A hülye 150-et költött a TM M14esére, az enyém bezzeg csak 40 volt és 400 FPS" Az már sosem fog kiderülni, hogy nem érezte a találatot (kevéssé valószínű) vagy a távcső volt megtévesztő és a BB 10 méterrel előtte esett le.
Az 5. körben ráunsz a sunnyogásra és elkezdesz kommandózni. Abban a körben 5x lőnek ki, míg te 1 embert találtál el. Ráadásul ő már egyébként is a visszaállóra ment.
A következő hetekben minden fellelhető pénz és információ forrást felhasználsz, hogy pontosabb és erősebb legyen a fegyvered.
A sok sok óra és nem kevés pénz után a legközelebbi játékon a puska szétesik. Te pedig egy kölcsön AEG-el tolod az ebédszünettől kezdve.
Az ebéd utáni 2 körben lelőnek 8x de te is leszedsz vagy 6-8 embert és marha jól érzed magad az ad-hoc csapatban.
Következő héten a fegyver az Eladó mesterlövész rovatba kerül, 1/3-ad áron...
Természetesen ez nem mindenkire igaz, csak mondjuk a kezdők 98%-ára."
-
praksi #19086 fujjjjj :-) -
praksi #19085 nézd meg a softair Kínál topicját, ott könnyebben találsz olcsó és használható fegyvereket; vagy ahogy Punker mondta, józsefvárosi piac/Sárkány Center -
#19084 Ilyen Steyr AUG C-MAG kombinációt próbált valaki? -
#19083 ha olcsón akarsz fegyvert venni menj a kínai piacra, az ilyen hirdetéses szarokat felejtsd el. -
Dobronski #19082 Vélemény? -
#19081 olvasgass sniper FAQ-ot. -
#19080 2006 decemberi a csúzli :D -
Dobronski #19079 Hogy érted hogy túl erős?És ezért miért csalódnék? -
#19078 crw-airsoft.com-ról rendelt már vki? Vélemény? -
praksi #19077 jó, monfjuk tied hány éves, 3 lesz lassan? :) -
praksi #19076 túl erős, és kezdőként csak csalódni fogsz. -
Dobronski #19075 Sziasztok!
Szeretnék venni egy airsoftot de csak a haverral ölni egymást sokat nem akarok költeni.Van egy sniper mi a véleménytek? -
Kurfürst #19074 Jajaja, 50 k-ból kijön a kezdőcucc, én is annyiból kezdtem.
Kínai AEG 25-35 000 (nincs egyébként ezekkel semmi baj, a kínai teteje már nyaldossa a "márkás" Hong Kong-i cuccok alját, árban is..).
Gyakorló, satyek 7000
Védőszfelszerés kb. 5000
BB-k 3000 oszt csókolom.
Mehetsz játszani, beugró vagy nincs, vagy maximum 500-1000-2000.
Azóta szerintem ennek a duplájánál tartok, nagyrészt extra felszerelések, CA AUG-ra fegyverre lett lecserélve a JG AUG, beszereztem egy BW bakancsot, takmellényt és ivózsákot, és kaptam egy rádiót. De kb. ennyi, én egyenlőre megállok, és igyekszem ritkán megnézni az AUG HBAR konvertert illetve az Ares G36-ost. -
MuldR #19073 Nekem Dboys AN/PAQ2 doboz van a SIG-en, es az 1700-as nicd nunchaku belefer. Az mindenre eleg (max telen 2 kell belole) :)
Dboys M4nel mindegy melyik. Ugyanaz van benne. Mondjuk a muanyag csuszocsapagyaktol keszvoltunk, de amugy egesz turheto minoseg. Annyit boven meger. -
simaz #19072 A RIS-es egy jó választás. Ajánlott hozzá egy fix tus, hogy a nagy akkut bele tudd tenni, mert különben a tusra tudod rábarkácsolni, mert ami a peq dobozba van az kicsi lesz. -
#19071 Milyen M4-est Dboys-ból?:-D Úgy néz ki rászánom magam és beruházok egy Dboys Full metal M4 RIS-re. Eddig M4 CQB-ben gondolkodtam, de az túl rövid és nem vagyok egy apró ember:) -
simaz #19070 Kezdőnek a minimum 50.000.- Ft.
De aki belekezd normálisan az 1-2-300at még mellé el fog költeni idővel.
A kínai puskák odavertek az áraknak, de már eléggé használhatóak.
Átnézés javítás párezer forint még rá és jó lesz.
Én mindig azt mondom ha kérdeznek, hogy:
- Végy egy jó aksit.
- Többit majd utána.
-
#19069 akkor én mit mondjak a kb 250-nel? :D -
#19068 egy hobbi nem feltétlenül pénzszórás, nekem ez szórakozás és pihenés egyben, régen ugyanezt a pénzt elkocsmáztam, vagy számítógépre költöttem, annak se volt sokkal több értelme :D -
MuldR #19067 Nem szabad osszeszamolni! En anno 1,7 millaig jutottam! Borzaszto! Igaz, kb 1 millanyit el is adtam, de meg mindig 10x annyi penz all benne mint kellene :(
Pl most arulom a GP M4est 80-ert (115 00 itthon boltban) meg a full fem SIG 552-est 90ert(amire ossz 170 000 koltottem) es persze senkinek se kell, mert kinaiba ugyanez 30 000. Igaz, hogy muanyag, meg torik a haz, meg 1-2 ev alatt full belso csere, de kit erdekel. Szoval nem szabad ra sokat kolteni, erre rajottem.
Az egesz AS egy nagy penzszoras :(
De persze most is Tanakat akarok, nem kinait :))) -
MuldR #19066 Ez igy van. Mikor haditornaztam alig birtam kiszoritani 30 000-et egy kardra es sokalltam, hogy uristen de draga. Osszeszamoltam akkor valami 250 000 kellett volna, hogy jo cuccom legyen (lancing, karvedok, sisak, fegyverkabat, labvert). Ma mar ez olcso hobbinak tunik. :) -
praksi #19065 a srácok mondandójából lemaradt, hogy az esetek 99,9%-ában mindenki saját felszereléssel játszik, viszont egyes helyeken (pl. Keleti Front) lehet fegyvert bérelni
MuldR: én is elkezdtem összeszámolni, de mikor csak a G3 is 100 rugó fölött volt már; akkor inkább feladtam :D -
#19064 annó a makett boltban mondták mindig a makettezés drágább mint a pia+drog+szerencsejáték+nők együtt, de mindez lóf@sz az AS-hoz :D -
MuldR #19063 Mondjuk ha most kezdenem valoszinu Dboys M4-est vennek.
Persze igy hogy van egy GP, most epp a Tanaka M40A1-el szemezgetek. A VISA-sok mar nagyon messzirol mosolyognak ram :((( -
#19062 hát kb 10k-t "buktam" az első két fegyveren, 3 hónapig elvoltam vele 10+ helyi tinglitanglit lenyomtunk arra tökéletes volt, mikor összejött a lóvém akkor rögtön megvettem azt ami tetszett és jónak találtam (és a mai napig az is a fő fegyverem) szal nem tekintem kidobott pénznek, ha mindig bérelt fegyver lett volna drágábbra jön ki. -
MuldR #19061 Es nem sajnaltad azt a 36500-at, amit kidobtal hulyesegre?:) -
#19060 de te nem kínaival kezdtél!
nekem:
augusztus cyma0,23 7500
szeptember well M4 29000 (aszem)
december CA G3 + aksi 110000
viszont a mostani kínaiak ha az elején rászánod azt a 3-5k hogy rendbe rakasd lebutítasd elég jól bírják. -
MuldR #19059 Csak en voltam olyan szerencsetlen, hogy amikor kezdtem csak az M16+tolto volt 116 000 :( -
MuldR #19058 En azert inkabb azt mondanam, 100k bol lehet elindulni.