Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
DMR jó ... én pont a 2 véglet embere vagyok ... vagy sunnyogok és szépen egyesével lövöldözök, vagy <#violent> ...

Éppezért én akartam egy olyan AK-t ami 400 alatt van, de kellõen pontos, meg majd késõbb egy RPK 😊

DMR-en is gondolkoztam sokat, de pont az riasztott el ami mstummer-t ...

Mellesleg sajna melózom jövõhét vasárnap is 😞

(Jogsi téma 😊 Én is sokéve halogatom már a motoros jogsit, minden év végén megigérem hogy majd tavasszal, de tavaszra mindig elfogy a pénzem ... ráadásul itt lassan drágább egy motoros jogsi mint egy motor 😞 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

milk41
jogsi

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

azzal a shotival tegnap lõttem; k.rva jó 😄 tényleg sörétlövés-fílingje van 😊

az évi 1 új fegyver nekem is tetszene 😊 most is azon vacillálok, hogy TM Famas vagy jogosítvány 😄

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Fogtam már EBR-t... ja hátt rohadt nehéz,de bipod nélkül eszembe se jutna használni 😊 A legjobb talán az lesz ha 1-2 körre kölcsönkérem a tulajától.
MuldR jó helyen tapogatózik, énis szinte csak egyest lövök. A sima sniper puskákkal meg csupán annyi a gondom hogy bal kezes lévén kevés nekemvalót tudok találni... Másodlagos tény hogy a sima mesterlövészek sose dobogtatták meg a szívemet, kivéve talán a Tanaka Kar98-at, az szép is és rohadt pontos is... csakhát a felhúzókar nem esik kézre nekem 😞

A másik dolog ami miatt kéne mert a végsõ célom hogy a legtöbb fegyverkategóriából 1db legyen a gyüjteményemben. Természetesen mint mondtam többnyire az SLR-t használom, de ha kedvem támad máshoz akkor nyugodtan megtehessem hogy például DMR-t használhassak.Ez persze nem olcsó mulatság,de nem is azonnal gondoltam, évi 1-2 új fegyver.
Szerintem azért a legtöbbünknek vannak hasonló álmai 😊
No meg valamilyen szinten függõség is. Nemrég szereztem be az AKs74u-t, és azthittem most már le tudok állni...de vhogy nem megy, mindig kell valami új 😊
Lényeg a lényeg hogy elõször kipróbálom mennyire fekszik ez a DMR dolog és csak utánna vásárolok, mert annak tényleg nincs értelme hogy megveszem azt sose használom.
Egy DE M56 shoti viszont mindenképpen kell... de ez megint más tészta 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mike at home
én meg a gyenge de preciz fegyver híve vagyok
mint ahogy nyilt játékra is úgy megyek legközelebb, hogy a vállamra csinálok vmi neoprén védõt, mert utoljára Érden csak a karszalagomat, meg annyk környékét lõtték, de azt keményen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Vagy olyanok mint en. Szinte csak egyest lovok. Ha meg mar azt, legyen eros (bar igyis 390 fps a max aegem)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

jó kérdés, lehet hogy a "sniper vagyok, és mégsem" életérzésük van 😄D

bardocz
Amúgy miért akarnak annyian dmr-t építeni?
a legjobb DMR-nek való AEG az M14, abból a TM meg a Cyma, az utóbbival értelemszerûen sok munka van, de meg lehet oldani. A KART M14 EBR-jét fogtam egyszer a kezemben, egy sörbe lefogadom hogy nem akarnád te sem használni 😊 Kb. centi vastag spiáter az egész test, iszonyatos súlya van, nem hiszem hogy remegõ kéz nélkül tudnád célra tartani (kivéve persze ha vizipólós alkatod van 😄 )

a másik az, hogy a lõtáv nem csak az erõn múlik, hanem a hopupgumin, meg esetleg a belsõ csövön. ahogy írtam is, 110-es rugóval tud a fegyver 410 fps fölött (ami a MASZ szerint már sniper kategória lenne); egy 120-as rugó + csap. rugóvezetõ + csap. dugattyúfej + Prometheus csõ kombóval akár 450 fps fölött is teljesíthet.

Punker
nekem CA G3 van (a legelsõ példányok egyike) abban csak a rugó lett cserélve semmi más és bírja az alap a 120-as rugót, ha ennél többet akarsz bele akkor aszem van full guarder kit hozzá.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
VRSDM azt mondta,hogy a kart még baszott nehéz is.
Jó kis leirás thx érte!

Egyébként jó ideje szándékomban áll egy DMR építése/beszerzése. AK párti lévén logikus lenne egy Dragunov, node abból jót olcsón nem lehet szerezni. A JG féle SVD meg messze van a rendes Dragunovtól. Ergo az orosz vonal kiesik.

A G3 meg nagy szerelmem alapból is, anno Well R8-al kezdtem, amikor márkásra tértem át az SLR105 mellett szóba jött a SAR Offizier is.

Szóval egy G3SG1 ideális lenne szemeztem a CA verzióval is,de nem akarok mégegy drágább katergóriájú fegyvert, ugyis csak ritkábban használnám. Elsõdleges mindenképpen az SLR. A kérdés az hogy mennyire lenne tuningolható, ugyebár a ver2 nem a tuningolhatóságáról híres, egy 130as rugó meg minimum kéne bele.

Alternatívának ott van a KART M14 EBR ami még szimpatikus,de annak a tûrõképességérõl nincs infóm szinte semmi.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jövõhéten Likócson lesz játék. Gyere ha tudsz!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mike at home
ez mondjuk nem a pince

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
egészen mást csináltunk most, a terület meg adott

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
Csak arra értettem,hogy az maradt-e ki,ami multkor ott volt😊

Amúgy juppé,jövõhéten Bényén játék!😄
Mike at home
linket légyszi

Mike at home
most épp hogy az nem volt

degenerator
neeem, pisztolyharc. az hol 420 fps?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
Mármint partraszállós ami a végén volt?Ott jó szar volt védeni,bekaptam pár fejlövést😄
Mike at home
a 420 fps-esek? nemtom

degenerator
úgy értem, a softairen is hirdettek, tán csatlakozhatnánk.

Punker
<#eljen>

Mike at home
ahol a multkor
Monor
csak most nem partraszállósat

bardocz
Amúgy hol voltál játszani?
Mike at home
egész idõ alatt lõttem egyszer, azzal leszedtem két embert 😊 ennyi
engem meg nem találtak egyszer sem, és nem a bokor alatt aludtam 😊
nem is olyan régen meg 2 hicap tár sem volt elég

bardocz
Ha majd találkozok a csávóval,aki tud ócóért de m81-et,akkor én is jelentkezek pisztolyharcra😉
Az a baj,hogy most nincsen bényei játék :\
Mike at home
persze
de mivel eddig jelentkeztél te, szerintem nem lesz ebbõl semmi, sajnos

degenerator
mike, ha legközelebb lesz pisztolyharc, megyünk?

bardocz
És hogy bírtad a reddot nélkül?😄
Mike at home
kelle,esem szar idõ volt, semmi napsûtés <#smile>

Mike at home
én ma voltam <#smile>
puska is mûködött
igaz, red-dot-ot otthon hagytam 😊

DummyBoy
Én 3 hónapja nem voltam sehol ... Tipikus nyár 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kecskeméten, kb 800 méterre a repülõtértõl 😊

bardocz
Ez a játék hol volt?Remélem jövõhéten el tudok menni valahova,mert már jó lenne újra játszani,vagy 1 hónapja nem voltam sehol :\
akkor hogy lõttünk volna hátrafele? 😛
ja, az egyik srác a motorháztetõn utazott 😄D

bardocz
De lecsukni nem tudtátok x)
no, a mai játékon megtudtuk, hogy egy Opel Astra csomagterében 3 ember fegyverestül, felszereléssel együtt kényelmesen elfér 😄 még lõni is tudnak onnan XDD

Van benne valami...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

VRSDM
pár száz? 50ember sem lenne ott!
most zárt be itthon minden park ( bmx-deszka-inline ) és mikor volt ha szervezkedés hogy menjen mindenki a goodspeed elé, mert egy vállalkozó kinyitja, és beruház ha elég " vevõt " lát az üzletben, 50ember volt ott.
és szerinted hány bmxes? deszkás? görkoris van pesten? sokszorosa az airsoftosnak...

u dont have to listen anybody else but me

Te kommunista bérenc...tee tee véresszájú 😄 😄 😄 Vigyázz mert mostantól vadászni fognak rád 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

baszki tényleg; "kötöznivaló brigád" <#nyes>

Punker
ott vagyok a képeken bazze 😄

bardocz
Szánalmas,mennyi marha van a parlamentekben.
meg a hollandokat is, akik Belgiumba járnak át játszani; mert az õ országukban illegális az AS...

bardocz
Nem,azt csak szimplán be akarják tiltani,kismillió cikk van róla játék részlegben.
Mike at home
igaz
itt még sem vezették be, hogy zöld vér lehet csak, vagy emberek helyett droidokat lehet elütni

bardocz
Ismerjük a németeket,még a számítógépes játék is a sátán mûve,ha van benne 1 csepp vér.