Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éppezért én akartam egy olyan AK-t ami 400 alatt van, de kellõen pontos, meg majd késõbb egy RPK 😊
DMR-en is gondolkoztam sokat, de pont az riasztott el ami mstummer-t ...
Mellesleg sajna melózom jövõhét vasárnap is 😞
(Jogsi téma 😊 Én is sokéve halogatom már a motoros jogsit, minden év végén megigérem hogy majd tavasszal, de tavaszra mindig elfogy a pénzem ... ráadásul itt lassan drágább egy motoros jogsi mint egy motor 😞 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
az évi 1 új fegyver nekem is tetszene 😊 most is azon vacillálok, hogy TM Famas vagy jogosítvány 😄
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
MuldR jó helyen tapogatózik, énis szinte csak egyest lövök. A sima sniper puskákkal meg csupán annyi a gondom hogy bal kezes lévén kevés nekemvalót tudok találni... Másodlagos tény hogy a sima mesterlövészek sose dobogtatták meg a szívemet, kivéve talán a Tanaka Kar98-at, az szép is és rohadt pontos is... csakhát a felhúzókar nem esik kézre nekem 😞
A másik dolog ami miatt kéne mert a végsõ célom hogy a legtöbb fegyverkategóriából 1db legyen a gyüjteményemben. Természetesen mint mondtam többnyire az SLR-t használom, de ha kedvem támad máshoz akkor nyugodtan megtehessem hogy például DMR-t használhassak.Ez persze nem olcsó mulatság,de nem is azonnal gondoltam, évi 1-2 új fegyver.
Szerintem azért a legtöbbünknek vannak hasonló álmai 😊
No meg valamilyen szinten függõség is. Nemrég szereztem be az AKs74u-t, és azthittem most már le tudok állni...de vhogy nem megy, mindig kell valami új 😊
Lényeg a lényeg hogy elõször kipróbálom mennyire fekszik ez a DMR dolog és csak utánna vásárolok, mert annak tényleg nincs értelme hogy megveszem azt sose használom.
Egy DE M56 shoti viszont mindenképpen kell... de ez megint más tészta 😄
E.Gy.B.E. Airsoft Team
mint ahogy nyilt játékra is úgy megyek legközelebb, hogy a vállamra csinálok vmi neoprén védõt, mert utoljára Érden csak a karszalagomat, meg annyk környékét lõtték, de azt keményen
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
a másik az, hogy a lõtáv nem csak az erõn múlik, hanem a hopupgumin, meg esetleg a belsõ csövön. ahogy írtam is, 110-es rugóval tud a fegyver 410 fps fölött (ami a MASZ szerint már sniper kategória lenne); egy 120-as rugó + csap. rugóvezetõ + csap. dugattyúfej + Prometheus csõ kombóval akár 450 fps fölött is teljesíthet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyébként jó ideje szándékomban áll egy DMR építése/beszerzése. AK párti lévén logikus lenne egy Dragunov, node abból jót olcsón nem lehet szerezni. A JG féle SVD meg messze van a rendes Dragunovtól. Ergo az orosz vonal kiesik.
A G3 meg nagy szerelmem alapból is, anno Well R8-al kezdtem, amikor márkásra tértem át az SLR105 mellett szóba jött a SAR Offizier is.
Szóval egy G3SG1 ideális lenne szemeztem a CA verzióval is,de nem akarok mégegy drágább katergóriájú fegyvert, ugyis csak ritkábban használnám. Elsõdleges mindenképpen az SLR. A kérdés az hogy mennyire lenne tuningolható, ugyebár a ver2 nem a tuningolhatóságáról híres, egy 130as rugó meg minimum kéne bele.
Alternatívának ott van a KART M14 EBR ami még szimpatikus,de annak a tûrõképességérõl nincs infóm szinte semmi.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Amúgy juppé,jövõhéten Bényén játék!😄
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Monor
csak most nem partraszállósat
engem meg nem találtak egyszer sem, és nem a bokor alatt aludtam 😊
nem is olyan régen meg 2 hicap tár sem volt elég
Az a baj,hogy most nincsen bényei játék :\
de mivel eddig jelentkeztél te, szerintem nem lesz ebbõl semmi, sajnos
puska is mûködött
igaz, red-dot-ot otthon hagytam 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ja, az egyik srác a motorháztetõn utazott 😄D
E.Gy.B.E. Airsoft Team
most zárt be itthon minden park ( bmx-deszka-inline ) és mikor volt ha szervezkedés hogy menjen mindenki a goodspeed elé, mert egy vállalkozó kinyitja, és beruház ha elég " vevõt " lát az üzletben, 50ember volt ott.
és szerinted hány bmxes? deszkás? görkoris van pesten? sokszorosa az airsoftosnak...
u dont have to listen anybody else but me
E.Gy.B.E. Airsoft Team
itt még sem vezették be, hogy zöld vér lehet csak, vagy emberek helyett droidokat lehet elütni