Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elnézve a külföldi példát, szerintem jogos a félelmünk.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike at home
állandóan ettõl paráztok
még itt vki elolvassa ezt, és eszébe jut mgtenni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ja arra énis emlékszem. Nevetséges volt...

Azért kiváncsi lennék mennyire lenne összetartó az airsoftos társadalom ha esetleg a betiltásról szólna a fáma a T.Házban. Szép látvány lenne néhány 1000 beöltözött emberke a a Parlament elõtt :D Bár a realitások talaján megmaradva inkább pár 100 lenne.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

régebben volt egy cikk a kuruc.info -n, amelyben "kiderítették", hogy a Fiatal Baloldal egyik tagja airsoftozik; és voltak kedvesek ezt úgy beállítani, hogy a "bolsevikok fegyveres kommunista hatalomátvételre készülnek"

bármit is mond az egyik oldal, az lesz mint a viccben a nyuszikával meg a sapkával; a másik oldal úgyis kiforgatja a szavaikat.

Mike at home
akkor fideszes s maszopos ember is kell

lehetne a két párt tagjainak játékot is szervvezni, ahol halomra lõhetnék egymást :)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
hajaj abból indulna a sárdobálás a másik oldalról.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Mike at home
jóval egyszerübb
pár politikust meg kell nyerni, szeressenek airsoftozni
és akkor már nem fognak baromságokat megszavazni
ez nem olyan drága

Mike at home
helyén kell kezelni a rablásokat
a játékfegyver is fegyvernek minõsül, mint ahogy egy kifli is lehet fegyvernek látszó tárgy
a kifliket mégsem kell zöldre festeni

Punker
be kell venni a boltokat meg a kínai piacot is :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

...+bolt...
Elgepeltem. :(

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Ha az osszes jatekos+bol osszefog, akkor sem tudnank normalis lobbipenzt letenni. Szerinted mennyikert veszik meg a politikusokat?
Cuslag szaros 80 millan bukott meg, es oa legkissebb halak egyike volt.

Punker
összefogás nincs, a bürokratákat tuti meg lehetne venni, toplistások vagyunk korrupcióban.

bardocz
Német gyerekeket ne hasonlítsuk az itthoniakkal.
Ez nem az az orszag.

ja, csak hát a liberális fegyverfóbok elõbb festik rózsaszínre Parlamentet, minthogy pisztolyt lássanak

Punker
lobbi lobbi lobbi, ha 1 szövetség + boltosok összefognának akkor biztos megmondanák mennyi pénzt akarnak :D

Jobb csondben maradni. egyenlore torvenyhozas nem tudja mi az az airsoft. Maradjon is igy. Ha tudja, betiltja, mert ez a szokas itthon :(

dronkZero
Ehehe... Akkor majd az Igortól vett maroklõfegyverem bemázolom neonzöldre. Hogy meg fog lepõdni a biztonsági õr a bankban, jól kiröhög, aztán ellövöm a térdét...

Nagyon nagy ötlet, tényleg...
Szerintem inkább féljenek a "civilek" ártalmatlan dolgoktól, meg legyen néha egy-két barom, aki bepróbálkozik vele (rá szokás baszni, egyébként)... Legalább így a baromarcú biztosra megy, õ nem tud ártani senkinek, ellenben úgy lelövik, mint a szart.
Viszont ha mostantól tudatosul az emberekben, hogy neonzöld=játék... Csúnya vége lehet...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Punker
hát nagyon kéne 1 egységes szervezet aki lobbizik a sportért ahogy a paintball-osok is tették.

Mersant
ezek meg istenesen neznek ki a nemet tervekhez kepest. ott full neonzold volt az egesz, csak 1 nagy zold alaknelkuli foltnak tunk az M4-es...persze ilyenel sem jatszanek szivesen :)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Csak akkor, ha nem regisztralt klubtag vagy.

a ködös albionban, ha jól emlékszem:
link

Ezekkel a fiatalokkal mindíg csak a baj van. Na, megyek vissza a házimozimhoz, most hozta meg a postás a Szomszédok Season 1-et. Este meg Lajcsi. <#bdead><#bee1>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Punker
pedig valahol volt linkelve rakás láthatósági mellény kategóriás fegyver :D

Mersant
igen, ezert irtam le hogy lassak a nagyszajuak, hogy oda kell figyelni, kulonben futkoshatunk itt a neon fegyverekkel...
kanadaban kell asszem atlatszonak lennie, ilyen neon szinut meg nem lattam mint amit tegnap mutattak, es nem is akarok tobbet :)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
van már máshol is ilyen színes csúzlis dolog :(

amúgy pont az ilyenek miatt tépjük a szánkat hogy gyerekeknek ne, mert egy 15-16 éves fiatal nem fogja fel mit is csinál közterületen stb.

Mersant
nemeteknel megint elokerult az airsoft tema. felveteleket mutattak, ahogy a biztonsagi kaperak rogzitettek hogy sulikban, kozteruleten airsoft fegyverrel futkosnak emberek, kiraboltak vele valami boltot, es megint elojott hogy 1 srac azzal ejtett tuszt par eve, akit a rendorok aztan le is lottek. most akinel kozteruleten fegyvert latnak 10.000 €-ra buntetik, valamint be akarjak vezetni hogy CSAK neon szinu fegyvereket lehessen forgalomba hozni/tartani.

dronkZero
Semmi, szimplán nem lehet feltölteni. Elvileg NiMh, de automata kisütést rányomtam mindig.

Fél délutánt rajta volt töltõn, utána vagy ötször még fel is tudta húzni a rugót... Akkor töltöttem még rajta(kisütéssel, ismét) egy éjszakát, reggelre már annyi kraft sem volt benne, hogy _egyszer_ felhúzza...
(Más akksi közelében nem volt még a pisztoly, nem tudom, hogy _tutira_ az akksi-e, de nagyon úgy néz ki)

solo
MIért, mi a baj?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

dronkZero
Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóbazmeg.

Nekem majdnem ugyanilyen van, de az 1000/2000-es, (1000-en használom), és a decemberi pisztolyom kínai akksiját nem tudom már feltölteni. Fél évet, olyan 15 töltést bírt.

Na, most leesett, hogy miért.

'ssza meg, de hülye vagyok.

Jacek
nekem van egy ilyen csak nem atcsomagolt:) mert ezt azt hiszem 6000-ert lehet venni..

Teljesen korrekt a cucc semmi gondom nem volt vele!

7000 Ft-ért teljesen jónak tûnik, automata, szivargyújtós, 500/1000-es (nem tölti szarrá a mini aksit pl.), minden tölthetõ vele. Nekem így papír alapján kénem de tapasztalat nincs vele..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

solo
Hát, nekem csak egy olyan kell, hogy kapcsoljon le, jmikor érzékelte, hogy feltöltõdött..

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

annyiban jobbak a digitális töltõk, hogy azok jelzik, mennyi mAh-át adtak le az akkumulátornak. így derült ki pl. hogy a 2400-as Conrad-os akksim az 1000 mAh-át se éri el; valszeg a fegyverhez kapott falitöltõ megsütötte.

solo
Okké.
Köszi a segÍtséget..

Multkor is játszunk haverral reptéren, és 10 perc utánn lemerültem: C

a jobb alsó sarokban lévõ karika miatt már nem hiszek benne :D
viccen kívül, egyszer próbáltam egy ilyet, a falitöltõnél lényegesen jobb.

a csatlakozócserével meg csak óvatosan! a kiscsatlakozós akkumulátoroknál fordított polaritás van; vagy úgy cseréled át, hogy ügyelsz a pólusokra, vagy veszel egy kis-nagy átalakítót

solo
PL ez a töltõ jó ?

solo
Értem.
És akkor mivan, ha van egy aksi, ami 8,4 voltos, 3800 mAh, de nagy csatlakozós, és nekem meg kicsi kell, kicserélhetem gond nélkül?

"felismerni" nem hiszem hogy tudna bármelyik töltõ; a jobbaknál is neked kell beállítanod, hogy mit szeretnél tölteni.

solo
Heló, tudtok ajánlani olyan gyors toltõt, ami "felismeri" az aksit amit rakok bele, szal ha rakok bele 8,4 es 1200 ast akkor azt is gond nélkül feltölti, meg akár a 12 voltost is..

Egyszerûen leÍrva, egy nagyonjó, és egyszerû gyorstöltõt keresek(8,4 voltost), ami megáltól lekapcsol, ha felvan töltve az aksi, és nemkell figyelni, azt, hogy fel van e töltve vagy nem.

Punker
a ruszki gyûjtõ oldalon megtalálod az adatokat, nemzetenként / fegyverenként lebontva.

http://world.guns.ru/main-e.htm

PrisonMan
Szeretnék fegyverekrõl infot gyûjteni. Olyan adatok érdekelnének, mint pl hány mm-es, hány töltényt lõ percenként, milyen harcmódhoz ideális, vagy pl nagy lövõerejû vagy kompakt és pontos.

Tudtok valamilyen ezzel foglalkozó honlapot? Ezekhez a fegyverekhez keresem az infokat: (esetleg 1-1-rõl nem tudtok ti is valamit?)
552 Commando
AK-47
AUG A3
G3KA4
G36C
M8
SCAR-H CQC

21E
M249-SPW
MG36
MK46

92FS
MK23
Raging Bull
USP40

870 MCS
M3
SPAS 12
XM-26 LSS

M11
MP5N
MP7A1
MP9
P90
UMP45

M40A1
PSG1
Scout Tactical
SV-98

kúpkerék-lehúzó :)
fain kis cucc, kb. 2 perc alatt le lehet cserélni az elkopott fogaskereket

DannyL
Mi ez? Satu? :)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

tegnap láttam végre elõször, hogy is mûködik az új szerszámunk:

végre mûködik az MP5-öm is, hehe :)

Punker
Rozsi

Punker vazz; melyikõtök találta ki a Star Wars -os avatarokat? :D

bardocz
Jövõhéten megy valaki érdre?
Õ elsõsorban a karabinerekért aggódik :)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Rajta maradt a medic szallag. WD meg mindig keresi oket :) :D