Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak mert ha jól számolom olcsóbb mint a Blaster; jöv héten úgyis költözöm vissza koleszbe, majd beújítok egy zacsival.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
nekünk jobban bevált mint a TM vagy Blaster fõleg a 0,28-as a legjobb!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Guarder BB-t próbált már valaki ?

Mike at home
ott bevesznek újságokat is? :o

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
vidd el antikváriumba.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CoV ota nem volt normalis ujsagiras. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike at home
én már nem gyûjtök semmit
egyszerüen nem fér el

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

milk41
nekünk van 93-tól 04-ig PCGuru gyûjteményünk😄 a 01/01-es PCGuru a kedvencem,asszem akkor váltottak dizájnt is

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Mike at home
nem kell vlakinek régi PC GURU, GS vagy Filmvilág? mielõtt kidobom, gondoltam megkérdezem

En most vettem notebookot asszonynak. Fel evig nem lesz semmilyen AS befektetes. (Ugyanitt SIG552 elado) 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ne is mondd, két hét múlva mehetek a jegyzetboltba...

bardocz
Hát én se soroltam fel mindent,mert akkor milliós lenne az összeg😄 De ami most feltétlenül kell,az a tankönyv,az meg meglesz,és szerencsére nem nekem kell fizetnem😄
Lista nekem is van 😄

DE M56
Puxing...
valami DMR
RPK
hálózsák se ártana

ja meg valami használt kocsi 500ezer körül 😄 / nem km, Ft /
nomeg új számítógép
jobb fizetés....

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
én most hozzatok hálózsákot WL goratex kb 18k lesz.

DummyBoy
Irigyellek ... Nállam ez a lista valami ilyesmi:

Ami jóvóna : (egy vécé aranyból ...), Bekas BDU, gránátok a GP-30-ba, valami itató, egy szabad hétvége játszani, rádió, ésatöbbi ... Kéne egy jobb fényképezõ is, kellene valami nagyobb winyó is ... hangfalrencccer is jól jönne már a mozizáshoz ...

És ami kell: vízóra, kocsi nagyszervíz,renberakni az elõszobát, vízóra beszerelés után rendberakni a fürdõt, csempézés, festés, elõszobabútor, stb ... ( mindezek után pedig kinullázni a hitelkártyámat 😞 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
Na,akkor lehet majd valamikor veszek egy puxingot.Nagy elõny tud lenni egy rádió.Csak az a baj,hogy annyi minden kéne,rádió,pisztolya,ahhoz tártáska is már,igzbogzjáték,újkormány,taktikai öv,aztán nincs mindenre pénzem😄
Punker
volt olyan hogy ráláttam a manuszra de csak recsegést tudott adni 😄

DummyBoy
Nekem volt olcsó PMR-em, tök jól használható, meg minden, párban adják, fasza mint a picsa ... alföldön, sík területen, ahol látjuk egymást párszáz méterre ... Meg nállunk ahol kevés erdõ volt, kis területen folyt a játék oda jó volt ...

Eladtam aztán mert mikor kellett volna az erdõben ténylegesen, akkor az átrádiózható kilóméterek igencsak beszûkültek párszázméterekre ... megszoktuk a kis területeket, aztán volt belõlle meglepi ... 😞 (Mondjuk akkor eladtam az összes AS cuccomat, de most pl nekem is terben van minimum egy Puxing ...)

Nem a Puxing a drága (hanem keveset keresünk 😞 ) ... a Puxing az egyik legolcsóbb rádió ... A barbivókitokik olcsók ... Egy nomrális PMR antennája is lehet drágább mint egy Puxing ...

Összehasonlítási alapnak hogy érthetõ legyen: Ezek a rádiók olyanok mint az AEG-ek ... A Puxing mondjuk egy JG G36 ... Vagy Cyma M14 ... A barbicuccok meg olyanok mint valami elsõ kategóriás WELL ... Lõni végülis mindegyikkel lehet ...

Ha kis területeken játszotok csak, ahol nincs sok fa meg erdõ ott jó lehet a teccsóscucc is ... de ha ténylegesen komolyabb játékok alatt is használni akarjátok, akkor érdemes spórolni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
a 12-14k-s puxing majdnem annyit tud mint ez, + 2 sávot figyel a motorola csak 1-et, eredetileg Midland G7-est akartunk de a lovassági headset-ünk tévedésbõl dupla motorola csatival jött így maradt ez a megoldás, én se akartam 50+ ezret költeni rádióra+headsetre de így alakult szervezésnél jól jön.

szal a lényeg az a pár ezer amivel több a puxing mint 1 gagyi nem nagy összeg 1 jó rádióért.

vagy mondom máshogy sima PMR-rel tereptõl függõen lefogod a pálya 25%-át egy puxing-gal 78-80%-át.

Mike at home
ha meg nem annyira mint punker, ekkor elég a 10k-s rádió is 😊
persze azzal nem leszel menõ

Mike at home
ha veszel nekem egyet, akkor cseppet sem drága 😊))

Punker
ha veszel 1 olcsósz@rt és elsõ játékon földhöz vágod az lesz drága 😄

amúgy meg párszor le lett írva ez nem olcsó sport, és a felszerelés kiépítése a fegyver 2x-es 3x-os ára, ha komolyan gondolod.

bardocz
Nekem drága.
Punker
drága? fejtsd már ki nekem miért drága? mert hogy az én 90 ezres motorolám használtan 30 volt arra azt mondom tényleg drága, de a puxing jelenleg a legjobb ár/érték arányú rádió amit használnak az emberek.

bardocz
😞

Csak a puxing meg drága.No mindegy,maradok rádió nélkül😊 Pedig pont a rambozásokhoz lenne jó.
Punker
a PMR frekvenciák nem engedély kötelesek, viszont elméletileg 0,5 W lehetne a kimenõ jelerõsségük, amivel az a gond hogy 1-2 típusnál sûrû erdõben ne adj isten sziklák épületek között néha 200-300 méternél már csak zörejekre elég kommunikálni alkalmatlan, ezért jó olyan rádiót venni amit PMR frekvenciákra tudsz programozni de nagyobb jelerõsséget tud adni venni. gyakorlatilag az ilyen 10k / db alatti árú rádiók sz@rt se érnek!!!

bardocz
Nem engedélyköteles a rádiózás😊
Mike at home
ha egy PMR enegedélyköteles, akkor vegyél belõle azt,amit engedélyzenek már megbocsáss/

Mike at home
aztán lesz dádá, rossz bardocz 😄

ha úgy programozod fel, hogy csak a nem engedélyköteles csatornákat használod, akkor nem lesz bajod. Az AK-t meg csak akkor veszik el, ha törvényt sértesz 😊

bardocz
+szülõk visznek haza a kapitányságról😄
Mike at home
és elveszik mindkettõt

bardocz
Aztán jön a rendõrség,és nem elég,hogy a rádió illegális,de elsõ benyomásnak ott a kezemben az AK😄
Tudtommal a Puxingnak az a bája hogy a teljesítménye 10x-ese a legális PMR-ekének, azaz nem 0,5 hanem 5W. Regisnek Puxing van, õ nagyon dícsérte, ezt nem ismerem..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

bardocz
Ezzel van tapasztalata valakinek?Jó lenne egy rádió,folyton hiány van belõle,és ezt párba adják,a puxing 777-est meg nem,és drágább is.
nem attól lesz egy fegyver mesterlövész puska, hogy bazi erõs; hanem a pontosságtól. az M4/M16 hopupkamrája meg épp nem arról híres, hogy pontos. (bár az ICS kijött egy új fajta kamrával, ami már a G3/G36/Sig/stb. fegyverek hopupkamrája alapján mûködik)

SG rock
de lesz ha én azt mondom <#beka3> 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

M16-ból az életben nem lesz sniper 😊

SG rock
nemtudtam, hogy erre van vmi külön készlet
jó tudni xP

kössz

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
Hézagolókészlettel?
SG rock
hézagolást mivel csináljam?

SG rock
jah értem

Mike at home
ez igaz
de nem is így értettem
hanem ha locsolsz mint állat, akkor már tökmindegy zörög-e a hicap

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
De az irányt be tudod azonosítani.
SG rock
hát nemhiszem, hogy minden esetben tudják, hogy holvagy ha lõsz
volt ez így velünk is: lõttek, mint a bolond és sehol nem lehetett õket látni

Mike at home
a játék alatt egyet (alatt kimaradt)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
naja minek 10 tár, max kell 3
abból elhasznált a játék egyet
ha meg locsolni kell akkor hi-cap
ha már lõsz, úgyis tudják hol vagy, tökmindegy zörögsz-e

SG rock
az biztos , beférne a föld összes AS játékosa 1 pályára 😄

bardocz
Nem is tudnék tárolni hatnál több tárat,annyi fér a horvátba.De 600 golyó+ami már a fegyverben van 100 nekem bõven elég egy napra.
bardocz
Ezek már 1000+fõs játékok lennének😄