29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#19257 Miért kell mindig a balhé?
Tudnék írni én is egy frappáns kis beszólást, de gondolom senki sem kiváncsi a savazásra?! Én sem lennék. -
#19256 ezt nezzetek meg, nem hiszem hogy ezt valaki komolyan gondolta...hat en hangosan rohogtem -
praksi #19255 kicsodát? -
MuldR #19254 ?????????????? -
Cyrus A Csótány #19253 Mekkora seggfej lehet az akit, kidobnak a saját csapatából! -
Dobronski #19252 Óóóóóókkkkéééééééééé:) -
#19251 Semmi :)
Természetesen nem a hivatalos neve az Angel King, hanem a "cool" :)
(Legalábbis a Fegyvernepper című filmben) :) -
Dobronski #19250 Most mi van? -
#19249 -
Dobronski #19248 de az nem Automatic Kalashnikov? -
#19247 AK. -
praksi #19246 "Angel King"
hö ? -
gorkij 47. ugyanazok a paraméterek.
képek róla. -
#19244 Csakis a világ legnépszerűbb fegyvere, az Angel King érdekel :) -
gorkij 65ös, 9 mm k gázfegyver.
otthon legálisan tarthatod, durrogtathatod, de utcára nem viheted.
nagyjából 60-80 között mozog az ára (alig találni már.) -
#19242 Előbbre? :D Miért? Ez jobban hasonlít egy AK-ra? :D
Nekem az kell :) Illetve egy érintetlen állapotú eredeti kellene, hatástalanítva. Jóval többért is természetesen. -
#19241 műanyag teljesen, felhúzod, lő egyet. aztán megint felhúzod, megint egyet.
ennyi pénzből vegyél valami jóféle bb-t, meg egy ilyen köpőcsövet, és máris előbbre vagy. -
#19240 Sziasztok! Semmit nem értek a témához, csak annyit kérdeznék, hogy "dísznek" mennyire gagyi az ITT hirdetett 10 ezer Ft-os AK47? Anyaga, stb.
(No nem falra, csak, hogy legyen :) )
Kösziek! -
MuldR #19239 Ha ennyire gyalogolni akartok, irany az El Camino! :) -
#19238 nem ugy ertem, legelok voltak elkeritve, meg erdoreszek, meg 1 nagy susnyas is ahol semmi nem volt. mi is direkt kerultuk a lakott helyeket, csak egyet erintettunk. -
#19237 na jó, de a bakonyon végig, erdőn mezőn, falukat lehetőleg kikerülve (ki tudja, miféle putris népség vár a domb mögött) mégiscsak ritkábban fogok kerítésbe botlani, mint a főváros közelében. -
#19236 fura 1 madár vagy te :D -
MuldR #19235 Nekem pont forditott az alapelvem. Betonrol 6 okorrel sem lehet levontatni. :)
Nem azert teremtette Isten a labamat, hogy gyalogoljak, hanem hogy a gazpedalt nyomjam! :) -
#19234 mi 25 km-en nem találkoztunk egyetlen kerítéssel sem, mondjuk a nagyrésze eleve túra útvonal volt. -
#19233 osz vegen valalkoztunk 1 kisebb turara, dobogokorol hazagyalogolni. legvonalban 15km. egy fout keresztezte az utunkat, viszont rengeteg keritest kellett kikerulni, vagy atmaszni...mar szinte minden maganterulet :( szoval ne megyszeru valalkozas az ilyesmi -
#19232 lehetőleg minnél kevesebbet betonon. -
#19231 ősszel ment amúgy a sorozat a filmmúzeumon, lehet adják majd megint. -
#19230 tiszta cink még a címét sem tudom ..pedig ott dolgoztam -
#19229 Sorozatklasszikusok: Másfélmillió lépés Magyarországon: -
#19228 turistautvonalon akarsz vegigmenni, vagy keresztbe-kasul mindenen? -
#19227 egyébként nagyon jó "tájleíró" műsor volt...bejárták egész magyarországot gyalog..bemutatva egy csomó olyan helyet hogy még csak nem is hallottam róla...kb 20 éves műsor ha jól emlékszem..vagy csak 15?? mind1 :))
a győzikénél minden jobb... -
#19226 igaz, győzike után pont beférne sztem. -
#19225 volt már egy ilyen műsor...10.000 lépés magyarországon címmel..nem mai darab az tuti...de volt.. -
#19224 el nem tudom képzelni, melyik tv-t érdekelné, hogy nézmár, degi a bakonyban. hoppá, mosmeg a tapolcai medencébe lófrál...:) -
#19223 hát én két hétre terveztem, úgy napi 15, rosszabb esetben 20 kilométert, hogy meg tudjam nézni a környék nevezetességeit. viszont a probléma az, hogy mindig útba kell ejteni egykét települést vizért. -
#19222 Waaaaoooowww magadtól jöttél rá?:D -
MuldR #19221 Majd a celallomason szetnezek. Nem utkozben kell nezelodni.
Bevallom: igen, igen, igen. :) -
#19220 na ja az autópályán sok a látnivaló.
valld be őszintén lusta vagy / nem érdekel az ilyesmi. neked csak az öldöklés kell kardtól a puskáig -
MuldR #19219 Ezt en ugy csinalom, hogy 2 ora alatt lemegyek kocsival, es ott 7 napot elvagyok egy szallodaban. Igy jobb, egyszer probaljatok ki. :) -
#19218 hát a teljesítmény túra lényege a teljesítmény, a sima túra meg az élményről szól, kell mind2 :D