Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
az enyémben ilyen volt:
felül a gyári, alul az SP110
amúgy itt a V2 GB szerelése: link
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
google-ben nem találtam normálisat 😞.
azért kell az ábra, mert mikor szétszedtem a mechbox-ot minden kiesett a helyérõl és nem tudtam mit-hova rajak.
meg arról világosítson fel vki pls, hogy mitõl erõsebb egy 110es rugó az alapnál, mikor ugyan olyan vastag és csak egy kis tekeréssel hosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
amúgy: MechBox.com
és persze Google ;-)
Thx
Most cseréltem a rugót meg rugóvezetõt, és alapból fém rugóvezetõ volt benne!!!! 😛
(JG M16a4)
jó játékot holnapra nektek!!
http://pspfilez.extra.hu/
néha mi is kimegyyünk Érdre szemetet szedni és lenyírni egy két bokrot,terepet rendezni..stb..az idén nem jutottam ki jóformán csak 1-2 játékra..qwa munka!
holnap én is megyek lûni egy kicsit...rámfér..<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
http://pspfilez.extra.hu/
Remélem elhalt ott egy kis gaz,mert kurva nagy volt múltkor a növényzet,és esélytelen volt pólóban játszani.
de jha lenne sem lenne érdekes
egyébkétn meg a lasertag is sazr 😊
minap voltam Soroksáron lasertagezni, hogy megsoroztam volna a fedezékeke, senki nem mert volna elõbújni, nem pedig a fedezék melett guggol, és lõ engem, persze eltalál, én meg õt nem 😊
bár mondjuk épületben jobb, hogy nem lõnek pofán fél méterrõl
airsofthoz nagyobb önfegyelem kell
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
amikor azt lövi mindenki, semmi mást
rühellem a karszalagot, megvallom
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
életben nem kórnoztattam még a JG-m
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Bár alapvetõen inkább arcról ismernek minket személyesen (meg persze a rémmesékbõl s "füllentésekbõl" látatlanul)
Alapvetõen szerintem akit érdemes ismerni, azt úgy is megjegyzi az ember elõbb-utóbb, a többieket, akik nem tettek olyan mély benyomást, azokat pedig számozva sem jegyzi meg az ember. Pályafutásom alatt itthon cca 800-1200 játékossal találkoztam, esélytelen lenne 30-50 ember felett megjegyezni akárcsak a nickeket is. A számokat pedig különösen, hisz amikor beszélgetsz, ritkán mondod, h "figyu 53-as..."
Punker, az utolsó hozzászólásod annyira igaz, hogy legszivesebben belinkelném, ha tudnám hogy kell😊
JUSTICE R.A.T. member
Más:
számozott kártya, hetedik generációig pedigrével. Ám legyen. Mûködne? Nem. Miért? Mert amíg gondot jelent egy 3 forintos karszalag, addig nincs mirõl beszélni.
Vagy, nézzük más szögbõl: ki adja ki az adatait csak úgy, puszira? Esetleg mindenki magának gyártson, otthon kártyát? S milyen jogon kér bárki bárkitõl igazolvány-szerûséget?
vagy csak szimplán a hatósági jogkörre való felkészülés megy?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ismerõs közegben meg ugye nem téma hogy nem kell semmi ilyesmi.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Bár én inkább azt tartanám jó ötletnek ha az új forumon kötelezõ lenne az avatarban elhelyezni egy saját fényképet, és vállalni az arcodat, így könnyebb lenne a másik megismerése is játékon. Persze erre is lenne berzenkedés, így marad a számos módszer.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A nyilvántartás tényleg bajos, ez tény. Viszont vannak elmebeteg emberek akik képesek megcsinálni. / Én hála égnek nem 😄 /
Mindenesetre hála égnek a mi közegünkben nincs szükség semmi ilyenre. Egy szûk 100as körben jól ismerhetsz mindenkit, aki csal az repül a társaságból, épp ezért senki se kockáztat ilyesmit.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
mint már mondtam menjenek nyugodtan mi itt északon elég jól elvagyunk a 4-5 legaktívabb csapat folyamatosan kisegíti egymást, rotálva közösen szervezünk és jó a hangulat.....
Pénzéhes meg lenyúlják a pályát, azt sem tudod vazze mirõl okosítasz már megint, voltál akár EGYETLENEGY Jekleres játékon? Hmmm? Ugye nem, de karakán vélemény az ugye van?
Én speciel találkoztam az ipsével játékon, én politikai megnyílvánulást nem láttam tõle (veled ellentétben ugye..), teljesen korrekt játékot viszont igen, vérkomolyan veszi az AS-t és úgy látom igen jelentõs energiát fektet abba hogy jó, jól szervezett és tartalmas "katonásdit" játszhasson néhány ember, a pénzedért pedig igenis színvonalat kapsz, bográcsozást, jármûveket, kellékeket (kis pct. ágyúk, futóárkok a pályán stb.). Az ismerõsöm jár a játékaira és szerinte baromi jók, én is erõsen fontolgatom hogy kimegyek, mert Érd egy rakás szar mint pálya, és az utolsó néhány "nagy neves" játék is hagyott maga után kívánnivalót.
Egyébként meg elég nyilvánvaló egyeseknek miért sír a szája csak mert lesz egy olyan új forum ahol nem õk meg sleppjük lesz a modi, nem majd arcosodni meg forumhuszárkodni, atyaúristent játszani.. akinek meg nem inge.. az érdekes módon nem sír az sg-n hanem simán ott is meghirdeti a játékot és részt vesz az ottani formálódó közösségben. Õszintén szólva, talán nem is árt egy kis vérfrissítés a dolognak.
kell hozzá adatkezelési szám is
de ha te frankón nyilván tartasz több ezer embert folyamatosan akkor hajrá, nekem a név megjegyzése kissé egyszerûbbnek tûnik.
E.Gy.B.E. Airsoft Team