Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a Határ út a 3-as metró egyik megállója 😊
(nem pesti vagy véletlenül? 😄)

az Ár utca meg az elsõ derékszögnél van, a "Belsõmajor" feliratnál. szal egy kicsit kell csak sétálni a cuccal.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike at home
jóez

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Fú de vaksi vagyok,nem találom se az utcát,se nem látom,hogy melyik metróval kell menni :\
bakker sry, linkbe kellett volna rakni a képt <#szomoru1>

szombaton van 😊
a kijutás egyszerû; Határ úti metrótól indul a 94E busz, az Ár utcánál kell leszállni:

gyere nyugodtan 😉

bardocz
Hm,lehet el kéne mennem,ha szombaton van.Sajna két hét múlva nem tudok menni sehova,inkább választom osztálykirándulást...
a héten Pestszentimrén játszunk, ha van kedve jönni valakinek, nyugodtan csatlakozhat; a pálya bérleti díja 1000 Huf/fõ. kezdés 9:30-10.00 között; játék addig, ameddig bírjuk 😊

link
(a Pályák menüpont alatt Pestszentimre)

Punker
addig adja annyiért amíg megveszik tõle 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Amúgy még mindig olcsóbb ez,mint keleti frontos 4-5-6 ezres rablás...Szánalmas...
Mike at home
te bajod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Elfelejtettem beszélni egy csávóval ezügyben.Majd egyszer lesz az is.Mondjuk karácsonykor^^
Mike at home
ez így jó drága
inkább vegyél egy pisztolyt 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Vagyishát "olcsó",amikor kinnt 4.5$-ért kapsz midcapet.
bardocz
Na az fasza.Végre egy olcsó midcap,de az is törik...
Punker
belemegy, de páran panaszkodtak hogy könnyen tört a mûanyag tárakasztó.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Errõl vélemény?Ha már nem tudok külföldrõl rendelni...4 ilyen elég lenne.Jah,és a szokásos kérdés,0.28s-be belemegy-é,ávágy nem.
Találtam nagyon kellemes army-s boltot, nagyon jó bakancskínálattal. A tulajjal is beszéltem telefonon, és nagyon korrektnek tûnt.

http://military-shop.hu/fooldal.html

Ha kell valakinek bakancs érdemes megnézni. Szeptember közepén lesz német szállítmány állítólag.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

SG rock
nemhiszem, sztem csak javítják vagy ilyesmi lehet

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Na megint nem elérhetõ a softair.hu. Mi van, végleg lehúzták a redõnyt...?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

SG rock
most cserélem egy 4000mAh 8.4voltos NiMh akksira

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
Láttam már jg g36-ost,ami nem adott hangot,de melegedett a rossz magasság miatt.Én azért megpróbálnám azt belõni,hátha segít.
azt nem hiszem, akkor egy fémes nyíró hangja lenne (nekem is volt); én inkább arra tippelek, hogy az erõsebb rugó miatt nagyobb áramot vesz fel a motor, és ezért melegszik.
az akksi maradt a gyári, vagy azt is cserélted?

bardocz
Rosszul van beállítva a motormagasság.Én így nem lövöldöznék vele.
SG rock
az miért van, hogy tuning óta tök meleg a motor? a markolaton is átérzem :S

ma nálunk olyan pörgés volt, a játék vége felé kb. háromszoros túlerõben volt a másik csapat; már a tartalék pisztolytáramat is elõ kellett rántanom, mert az összes midcap kiürült 😊

illetve okulva a nap eseményeibõl, beszerzek valami sisakot, mert egy rövid sorozat végighúzott a fejemen, van 6 szép piros puklim 😄

bardocz
Nem darálás.De pörgõs.Van 1-2 játékos ott,aki szeret füvet nyírni a puskájával,de pl pály egyik részén olyan tûzharc ment,hogy az a csávó,akirõl tudom,hogy nem lõ sokat,viszont amit lõ azt pontosan,ellõtt 50 perc alatt 6db 68-as tárat,vagy mennyit.Én az elején lõttem kettõt 1 csávóra,aztán megint kettõt egy másikra,ezt kb 40 perc alatt.
Punker
ja ez ilyen kis pörgõs dolog, hát a darálást nem szeretjük.

bardocz
Pörgõs játék volt,csak mivel ismertük a csapatot,meg a pályát is,így felemeltük annyira a 300-ról,de az is elég lett volna nekem.Amúgy meg a 2. játékrész miatt is kellett ez,mert ott max +1000 fejenként,de akkor a másik csapatnak nulla.Tehát a mi csapatunk 500-al játszott végig két kört,de ez se fogyott el senkinek.Jah és amíg nem ismered a pályát,addig ne írj hülyeségeket,itt 20 ember is folyamatos pörgõs játékot tud összehozni.
Punker
500 BB 50 perc? lol 400-as 4-5 órás nagyjátékokat nyomunk, na az lõszer limit, de 500/óra ez valami vicc?

bardocz
Tegnapi Bénye is nagyon ki volt találva.Elsõ körben 500-as lõszerlimit volt,50 percig tartott,a vietnámiak kb a pálya közepétõl indultak védeni a bázisokat,az amerikai erõk meg bárhonnan támadhattak,ezzel szimulálva az ejtõernyõzést,és két helyen éledhettek.
2. körben usákiának el kellett foglalnia egy bázist,amit vietek védtek,az elõzõ körben megszerzett lõszerrel.1 bázis 200 lõszer,és 5 bázis volt.Rohadékok az utolsó 5 percben foglalták el mind😄 Ez a rész végkiállós volt úgy,hogy a védõknek fejenként 2,támadóknak fejenként 4 élete volt.
3. körben 4 amcsi bekerült a faluba,és 5 perc múlva érkezett az erõsítés,a céljuk az volt,hogy bevigyék a faluba az zászlót,vieteknek ezt megakadályozni.
4. körben az amcsikat páronként összekötöztük,merthát sok a sebesült,és csak így mozoghattak,ha valakit lelõttek csak úgy mehettek tovább,ha a társa átcipelte a pályán.A pálya egyik szélérõl kellett eljutni a másik szélére.

Utána levezetésképp játszottunk egy zászlófoglalósat.Vagy 4. kör elõtt?Nem emlékszek már rá😄
öregharcsa
én voltam Érden..

és most kibeb*szott jóra sikerült..a 40 fõs meghírdetett játékra kb 100-130 játékos jött el...általában elmondható hogy nagyon korrekten játszott mindenki..mint mindenhol ahol ekkora játékostömeg van(pláne tök ismeretlenek-kezdõk) elõfordul egy két összezördülés,terminátorozás..stb..ez fakadhat a tapasztalatlanságból ill a ruházat vastagsága(takmellényt..stb) miatt nem bevallott lövéseknek..esetleg szabályok nem tudása(fogalma sem volt arról hogy mi az hogy dobatás - nem hallott róla saját bevallása szerint)
ettõl függetlenül ez a mostani játéknál az átlagnál is kevesebb volt..

a játék ötletes volt..hiába ismertem a pályát én is csak néztem hogy hová a fenébe is kell mennünk(pedig kaptunk térképet is)
kifejezetten a rajok mozgására lett kitalálva és így is sok kontakt volt, hogy nagyon nagy területen játszottunk...
a feladat aránylag egyszerû volt..adott sorrendben (kihúzott cédula szerint) a bázisokat végigjárni és beírni az ott lévõ adatlapra ezt..
mit mondjak hallásra egyszerû, de megcsinálni már nem volt anyira <#vigyor1>
volt hogy a bázis "elfoglalása" után belefutottunk 4 kék rajba..azt hiszem nem is kell mondanom hogy komplett visszaállás lett a vége a dolognak<#hehe><#hehe><#hehe>
a bázist ha akartad megvédhetted..nos mi pont ezt csináltuk, az egyik kék raj ebbe futott bele...jókat vigyorogtunk mindkét oldalon..erre õk sem számítottak <#hehe><#hehe><#hehe>

szóval nagyon jól éreztük magunkat...

http://pspfilez.extra.hu/

bardocz
Gyártja otthon.Alkimisták rulez.
mert akitõl kapod, szerinted honnan szerzi? 😄

SG rock
najó de én nem külföldrõl kapom

G&P 8.4 V 3300 mAh, 5700 Ft, eBay <#nyes>

bardocz
Stick akksit AK-ba<#vigyor1>
bardocz
Amúgy egész nap rajtam volt egy téli fekete sál(nem túl vastag),és még az is jobb volt a semminél,csak az elején volt szar,de miután teleizzadtam jó volt.
SG rock
ja és NiMh

SG rock
tudok szerválni vadi új bontatlan akkukat viszonylag olcsón ha valakit érdekel.
4000mah 8.4 volt nagycsatis 10ezer pénz

bardocz
Miért van az,hogy softairen az eladó topikban mindenki nasa felbontású képeket tesz be?<#idiota>
bardocz
Nem Érden.Bényén voltam,az a faszaaa😄 Lövészárkok,fedezékek,fasza "domb"oldal :-) És mivel nem "nagy"játékok szoktak ott lenni,így szinte mindig jó a hangulat.Ráadásul mindig van valami történet,csak kár,hogy a Vanguardosok mindig egy csapatban vannak,mert így semmi esély nincsen ellenük😄
SG rock
Érdin voltál? Oda énis mentem volna, csak nem sikerült fuvart szereznem 😞

bardocz
Ca sportlinet vennék kb utoljára😊 De még akkor se😄
Amúgy marha jó volt a mai játék,meg nem volt karszalag,mivel 20-an voltunk,sikerült is egyik csapattársam kilõni a faluból😄

Meg fogtam egy minimit,hát az AK-m az valami pihe hozzá képest😄
egy ismerõsöm most vett CA Sportline-t; azt mondta gyárilag sérült volt az egyik vezeték szigetelése (mit ad isten pont a '+'), és le is testelt a GB házon. Szegény meg azt hitte, hogy rossz a motor, és vett bele egy Guardert 😊

ki kell kötni 😊

SG rock
nah b+ mostmeg kiégett a biztosíték. abból is vehetek

Justice RAT
meg ha jól megnézzük, kicsit más a színe is.<#banplz><#wilting><#kuss>

JUSTICE R.A.T. member

DannyL
IQ-s

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mersant
pl. az anyagminosegtol...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

torque12
nah itt egy kis off

Olvasgattam én is...

Chat harc 😊<#vigyor3>