29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#19337 hu, erről életemben nem hallottam :D, de olyan hőn nem robban fel?:D -
shatanka #19336 csak akkor van tele rendesen az aksid, ha a hőmérséklete elérte a 75 fokot. -
#19335 -
#19334 milyen aksi milyen töltő..... -
praksi #19333 elég ha tele van -
#19332 hi.
meddig kell kb tölteni egy akksit? -
#19331 Ehhe ...
Anno fősulin minden Dili-re (ökör vetélkedő ...) mindig más színű hajjal mentünk ...
Egyszer az egyik srác benyögte, hogy van a nővérének kimosható szőkítője ... behozta, csináltunk vad frizurákat, majd 1 hét múlva megpróbáltuk lemosni ... 30 emberből 1-nek sem sikerült ...
Vizsgaidőszak előtt ... -
#19330 Én egyszer (barátnőm poénjának hála) egy szép ősz tinccsel mentem be Villányi százados úr órájára, a tereptarka egyetemen :D Díjazta az öreg, közölte hogy a honvédség szimmetria párti, ezért holnapra kér egy ugyanilyet a másik oldalra is... -
#19329 szabadidőben ok a hülyeség, de sajna dolgozni is kell :D -
kvitya #19328 Hová tűnt a merészség?! :D -
#19327 maradunk a lemoshatónál, mert az ok hogy engem esetleg kiröhögnek a suliban másnap, de a 2 Pisti nem engedheti meg magának hogy zöld fejjel menjen melózni :D -
kvitya #19326 Hát, sztem amikor pisztolycső birizgálja a lapockád és barátságos felkérést kapsz gyógyítani, nem hiszem, h eljutnánk a könyörgésig.....ha csak Te nem....
Festék ügyben:
besétálsz a gazdabótba és kérsz festéket....... bár lehet, h magad is megtalálod a süldőtáp mellett...... innentől határ a kreativításod...... bár, sztem találsz a legközelebbi talponállóban jó munkás embert, aki átfesti a fejed..... -
#19325 a szeretlek titeket szövegre Shaty ugrik majd, tudod mint Ragnar..... -
#19324 Fogtok ti még könyörögni, hogy mediceljek :) -
#19323 az másik játék lesz -
shatanka #19322 Húúú Punker, holnapra megkérdezem neked. De ha más nem akkor van itthon egy kis hammerite meg diszperzit :D -
#19321 Szeretlek titeket :D -
#19320 Sejtettem xD ...
A link az azért ment mert ha más nem, lehet rendelni xD -
MuldR #19319 DM, Rossmann? Vagy videken nincsenek ilyenek?:) -
#19318 tudom hogy mit keresek, csak nem tom Egerben hol találok, ezért kérdeztem Shaty-t....... -
#19317 Tempera, de ha esik az eső akkor az rábaszás xD
Fodrászkellékes boltokban valamint hobbiboltokban lehet kapni xD
(Fősulin mikor vetélkedők voltka, a környéken mindig hiány volt belőlle xD)
Vidál Szaszúúún xD -
#19316 még mindig fallout -
MuldR #19315 Homulsz?:)
Szoke cicababa legyel :) -
#19314 Shati nincs ötleted hogy hajfestő spray-t hol találok? tudod az a befújod aztán simán lemosható. -
#19313 az esőtánc 2.0-ért is megsértődött :D -
kvitya #19312 Elképzeltem, amint rálaminálódik a papi jelmez szegény Bulldira :)
Simán menne fel a video a netre...... meg talán eladnám a fókusznak, mint extrabizarr story-t...... :) egye-fene, be is lehetne telefonálni :D -
shatanka #19311 Bulldog nekem össze van állítva egy papi jelmez, de szerintem az nem a te méreted :D Főleg ha esik akkor tudod az anyag mégjobban összemegy :)
-
#19310 na majd jól megbusszulunk Bulldi (persze csak ha eladod a lelekd nekünk pár kupakért) -
kvitya #19309 Ide tartozik a bűnmegelőzés is ugye.........preventíve......... meg mindig vannak elcsúszott 70 méteres lövések.... :D -
#19308 te nem "rendfenntartó" leszel? :D -
kvitya #19307 Papot még úgy sem lőttem........ :D -
#19306 még mindig fallout játékról beszélünk :D -
#19305 mennyire leszel korrupt? nekünk a játék legkorruptabb papja kell :D -
#19304 Néznék okosan, csak nem értem... -
#19303 "VILÁGVÉGE EGYHÁZÁNAK PAPJAI
Az emberek elkeseredéséből és kilátástalanságából hasznot húzó aljas gyógyítók... Senki és semmi nem érdekli őket csak a pénz. Ha úgy tartja kedvük kézrátétellel gyógyítanak, ha pedig azt diktálja az érdekük, hátbalőnek. Tisztelik tudásukat, de ugyanakkor tartanak is tőlük...
(erre az oldalra nem lehet jelentkezni)"
-
#19302 világvége csuhás lesz inkább. -
#19301 ...izé Vader. -
#19300 Darth Veder-nek készülsz? :) -
#19299 befested :D
mondjuk lila + neonzöld jobban illene a jövőbe nem? :D -
#19298 Fekete kellene