Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem felejtõs; szombaton játék, hétfõn meg kezdõdik az oskola <#szomoru1>
(ráadásul az elsõ órám pont egy labormunka lesz, és még se beosztást se tudok...)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
Na akkor jön vki vasárnap Gödöllõre????

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
jééjzusom ilyen marhaságot<#hehe>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
Punker
que?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
"én a 030-at követelem magamnak!!!!!
ugy látom ez még szabad. 😄"

Ez kéremszépen diszkriminatív hozzászólás.
SG rock
nah, pont most hozták meg az akksimat 😊

SG rock
<#smile>

Az mar elavult. Visszatekeros TV rulez!
Bar mar nekem is 15 oranyi anyag van folveve, sose lesz idom megnezni 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SG rock
<#szomoru1>, vki nemjön akkor vasárnap közületek???

bardocz
Nincsen,vagyis ami van nem mûködik,meg úgyis lehet megyek szombaton,mivel jövõhéten nem tudok.
SG rock
jajj nemá 😄 nincs dvd vagy videó felvevõd XD?

bardocz
F1 van :-D
SG rock
Vasárnap nemjössz?

bardocz
Nem ismerem azt a pályát.Eddig 3 helyen voltam😄
SG rock
Gödöllõi katlanban voltál már játszani?
Ott van egy kis kútház attól balra meg egy nagy domb tele bokorral, oda felmentünk mi sniperesek (kölcsön sniperrel voltam) , bebújtunk egy bokor mögé és onnan szórtuk meg az ellenséget. Senki nem tudta honnan-ki lõtte le. Na ott aztán jó volt rejtõzni és "várni" is😄!

bardocz
Egyszer kipróbálnám milyen mesterlövésznek lenni.Amúgy ha olyan helyzetben vagyok,hogy még várhatok,akkor várok.Most hétvégén már fél perce lõhettem volna,de inkább vártam,míg közelebb érnek,és biztos célpontok lesznek.Egyikre két golyó,gõzük nem volt,honnan lövök.A másik ült mellette,aztán beszélgettek,nevetgéltek,mondta is,hogy ha én itt felállok,vége mindennek.Felállt a helyérõl,és vége lett😄
Mesterlövészkedéshez asszem inkább türelem és tapasztalat kell, mint über fegyver... nyugodtan várni, végiggondolni a következõ lépést, jól helyezkedni, megtalálni az ideális lõpozíciót... elviselni hogy közben mások baromi nagyokat játszanak... nyugodtan célozni, és lõni.

Itthon 30 méterrõl én is simán eltalálom a villanypóznát, kinnt játékon, amikor vissza is lõnek viszont 10x "pontatlanabb" a fegyver.. fura egy szerkezet.

Én nem tudnék mesterlövészkedni. Inkább a támadás/behatolás ami közel áll hozzám, azonkívûl asszem erõsen frusztrálna az AS "mesterlövészfegyverek" tökéletlensége. Inkább az AUG tetejére kéne eszkábálni valami ócsó kínai nyílt red dotot, csak nemtom még hogyan (AUG A1).

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

az ASG változat is VSR hopup-szerkezetû, vagy az már gagyi kategória?

és hogy sikerült a búcsúztatásod? 😊

Punker
nincs 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Ilyen hop-up van-e AK-ba?😄
430 a limit, e felett (180 m/s ~ 600 fps-ig) csak egyes lövés, valamint kötelezõ (üzemképes) másodfegyver. Min 20 méteres rálövési táv.

Valójában a 20m inkább 25-30 szokott lenni, legalábbis nálam, ugyanis láttam már (szerencsére külföldön), mire képes egy rálövésin belüli találat. Azóta inkább nagyobb távot hagyok (vagy akár nem is lövök), minthogy valakinek rossz napja legyen.
FPS vs lõtávhoz: Marui Mk23, 320 fps, 30 méterrõl (lézerrel lemérve) stabil mellkas lövés. A pisztolyban 6,8 körüli fullgagyi alu csõ van, és VSR hopup szerkezet........ tisztítva egy éve nem volt.
Mike at home
nemtom ti hogy vagytok vele, de én jobban szeretem ha 300 fps-sel találnak el 2 méterrõl, mintsem 430-cal

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
😮

Én határozottan 400-ra emlékeztem.No mind1.Akkor sem látom értelmét 400fps fölötti fegyverrel játszani,hacsak nem sniper.
most olvastam el, 130 m/s -ig van az automata fegyverek határa, ez 426.51 fps; szal 430 fps a limit 😊

bardocz
Hát én erõsen 400-ra emlékszem...Ezért is paráztam,hogy bazmeg alapból 395 fps a kurva puska😄 De szeretem 😛 Csak lassan lõ,de az meg nem zavar.
nem 430 fölött van a sniper kategória?

bardocz
Letekert hop-up-al megvan a 25-30 méter.Kéne is bele valami fasza,piros elemnt kamráról hallottam jókat,csak a faszomnak sincsen kedve megvenni itthon,és a tolvajbandáknak még fizetni is,hogy beleszerlejék,mert ha segytséget kérek,hogy miért van ez meg az,akkor vigyem hozzáértõhöz...Merta hozzáértõ így született ám,hogy mindent tud.Amúgy még egy hop-up cserét meg is tudnék csinálni,csak lehet nózinál szökne a genya levegõ.
SG rock
na majd le lesz kronózva aztán kiderül

Punker
egy alap JG G36 350-nel többet tud.....

bardocz
Igen.Vagy lehetsz támogató rusnya motoros tárral.De oda meg tûzgyorsaság kell,nem erõ,meg pontosság,csakhogy tudjál locsolni.
SG rock
400felett?

SG rock
hát pedig én ahogy telken belõttem a távcsövet kb. 25-30m -rõl 1centis pontossággal lõtt.

bardocz
<#nevetes1>
Punker
életben nem lesz pontos.....

bardocz
Jah,és így már sniper kategória vagy^^
bardocz
JG-be?Egyáltalán lemérted mit tud alapból?Attól,hogy erõsebb a puska nem lesz pontosabb.Lemerem fogadni,hogy egy kurvajó hop-up-val,és csõvel megáldott puska 300fps-el lõ úgy,mint a tied,vagy akár az enyém.
SG rock
kissebb rugó??

SG rock
hogy pontosabb legyen, messzebre vigyen stb. de nemhiszem, hogy mindennel együtt több lenne 430FPS-nél.

nem azért, hogy rambó módjára 600FPS-el beleeresszek 1tárat 2m-rõl vki-be és örüljek neki 😄.

bardocz
De minek tuningolod?Új hopkamra,perc-csõ,igény szerint reddot,és több nem is kell,max kissebb rugó JG-be.
SG rock
majd még dugattyút akarok cserélni 😊 és akkor aztán atomállat lesz

<#eljen>

SG rock
van

új hopkamra?

SG rock
<#pias>m16 fém test megrendelve, keminy 21$ a shipping <#buck>

bardocz
Jah igen,az volt az<#nevetes1>
a Légiós military olyan, hogy már annyi ideje buszoztam; kezdtem aggódni hogy nincs nálam az útlevelem <#idiota>

bardocz
Valamelyik military boltot néztem,hogy jutok oda,és olyan számú buszok mentek oda,amit az életben nem találok meg.Ha kell valami inkább elmegyek majd az obsit militaryba,oda csak 1 jármû kell<#idiota>
végülis az, mert a 94-es busz az Ár utcáig azon a piros csíkon megy 😉
(én meg sose tudtam, hogy idehaza melyik busz hova megy, mert sose jártam busszal 😊 )

bardocz
Jaaa,én a piros csíkra azt hittem,hogy valami bkv járat<#idiota> Amúgy nem járok sokat metróval,így nem tudom a megállókat :-)