29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    Land-ról beszélünk nem? millió + 1 ember használja és csak te panaszkodsz.
    rajtam is ott a maszk ugyanúgy, tény hogy neked a sima szemüveg alatta sokat bezavarhat
  • shatanka
    Punker ne légy egyszerű...

Amikor én egy vékony melegítőben és a bdu-ban voltam akkor volt kint -12 fok. Valószínüleg nagyon beöltöztem... Kisrommel az m65 kabát alatt mondta, hogy nincs meleg...

Azt pedig már megbeszéltük, hogy a kilók és az izzadás között nincsen lineális összefüggés.

Nem párásodik másnak? Se Szücsik, Se Rommel nem mondott soha hasonlókat...

A maszk tudom rásegít a párásodásra. Csak tudod Punker játék után én hazamegyek és a következő nap nagy valószínűséggel találkozok az éppen aktuális barátnőmmel, vagy a következő kiszemelt példánnyal. És egy arc találattal nem olyan mókás csajozni...
  • DummyBoy
    Gratulálok, olvastam hogy qrva jó volt ... Grat a szervezéshez ...

Előző este felöltöztem "katonának" és úgy mentem ki kutyát sétáltatni, 10 perc után a szar is belémfagyott, hiába a több réteg ha átfújja a szél, ezért is hagytam ki sajna ...

Ráadásul ha így folytatódik akkor adhatom el MEGINT a cuccaimat, amíg rendbe nem jövök anyagilag ... Szóval most nagy dilemma előtt állok. (Főleg hogy végre kész a felszerelésem, és "játékkész" minden ...)

Szétbasz az ideg ...
  • Punker
    a létező legjobb felszerelés is csak annyit ér mint az aki hordja :D

Shati az egyetlen ember aki a Land-ra panaszkodik, pedig sacc 50 emberen láttam eddig.....
  • mstummer
    Nagy bulit buktál a hétvégével. Nagy volt. Sose mentem még ennyit hóban :D Élmény volt de nagyon. Nomeg sok tanulsággal ami a szervezést illeti :)
  • bardocz
    Na mivan,mégsem tökéletes az univerzum legjobb szemüvege?
  • Punker
    mint mikor rakás kezdő tuningos vérpistikével nyomod :D
  • SG rock
    Hú, milyen lehet már a mátrixban airsoftozni :D
  • DannyL
    Ja! Csatlakoznék a mátrixhoz. A valóság túlterhelt.
  • SG rock
    :D:D.. DannyL csak tán nem törvényszegő?!:D
  • MuldR
    Kerj az [email protected]. Vagy egyszerubb ha csak szimplan megirod nekik az osszes ismerosod :)
  • DannyL
    Tudna adni valaki egy iwiw meghívót? Hálával gondolnék az illetőre. :)))
  • SG rock
    énis szemüveges vagyok és vettem egy ilyet, először csodálkoztam is mikor felpróbáltam de aláfér a sima szemcsim és nem párásodik!
  • Punker
    hát rajta kívül még senkit nem hallottam rá panaszkodni, én a majd 100 kilómmal is izzadok rendesen de nincs gondom vele.
  • DannyL
    Vagy lehet, hogy ez se jó megoldás mindenkinek. Bár ez elképzelhetetlen... :)
  • Punker
    f@sznak öltözöl be mintha a sarkvidékre mennél? vagy alatta a sima szemüveged zavar be.....
  • shatanka
    Az az első játékon kikerült belőle... Most már az ESS MINDEN szivacstól meg lett fosztva és még így is párásodik néha.
  • Punkerwork
    hasonló viccet nekem is elsütött az APEh
  • MuldR
    Ismeros, nekem is ezert nem lett AK. Meg meg is volt ra a penz, de kellett hirtelen masra. Most meg az M1911 jott volna, de utolso pillanatban jott az APEHtol egy level, hogy 600 000 ft 15 napon belul.
    Iden nem lesz uj puffka. :(
  • MuldR
    ESS oldalarol le kell szedni a szivacsot es utana nem parasodik.
  • Punkerwork
    vegye már meg valaki a bipodom + motoros táram :D
  • Punker
    én is terveztem egyet a dresscode-os játékokhoz jól jön címszóval, csak közbeszólt a válság :(

GPS lesz az első hülye voltam hogy nem vettem meg novemberben.
  • praksi
    én meg lehet veszek egy AK-t
  • shatanka
    Egyik barátom az igazi tuningmester. Sikeresen leamortizál ,mindent 0 fpsre.
  • DummyBoy
    Klubbtagságra gyúrsz? xD

Sajna ha jövő hónapban is így beqúr a válság, én 0 FPS klub tag leszek ... A nagy örömre való tekintettel, hogy végre kész lett az M249-esem bele (Még egy RIS-es előagyat szerettem volna rá ... )

De a Dunának megyek ha úgy kell eladnom megint a cuccimat, hogy itthon babusgatom őket hónapokig, de egy játékra sem tudok kimenni velük ... (Bár a mostani hétvége az én hülyeségem miatt esett ki ...)
  • Punker
    gondolkozok lebutíttatom a G3-ast 349-re
  • kvitya
    Persze, hóakadályok vannak a kábelben, nem tudnak hozzászólni az arcok...

• SG rock
    nagyon kihalt a topik
  • harvypoker
    hát azert gondolom csak olcsobb ez mint egy TM :)
  • shatanka
    Ha a pénz nem számít akkor miért nem TM-et veszel?
  • SG rock
    az igen:D
  • shatanka
    Háááát az úgy volt, hogy hétvégén játék volt. A szobámba imádok rendet tartani, tehát nagyából csak minden be van dobálva. Reggel kerestem egy füzetet az asztalomon, de rajta volt a maszk,na azzal az ívben repült rá az ágyra, hogy dobjam valamerre. Utána fogtam a füzetet beledobtam a táskámba és irány suli. Délután jöttünk a nőmmel. Ugrás ágyba... viszont az egyik takaró alatt volt a maszk. És hát sikeresen pont sikerült ráfeküdnünk :D
  • SG rock
    Na végre, már jó a fegyverem.
    Ma ki is próbáltam, hogy a BB-t kilövi-e, aztán 30m-ről még egész szép nyomot hagy
  • Punker
    tehetséges gyerek vagy te Shaty :D
  • Bobek az igazi
    Ha csúnya a nő akkor elég egy papír zacskó , miért kell tönkretenni egy maszkot ? :)
  • praksi
    szexhez miért is kell maszk?
  • shatanka
    Nekem már Attis 2x csinált olyan maszkot Punker. Az egyiket összetörtük sex lözben a barátnőmmel, a másikra pedig asszem ráléptem :D
  • Punkerwork
    műanyag maszkot, 1x raktam be képet.
  • harvypoker
    Most mondhatnam hogy a pénz nemszámit de az nagykepu lenne :)
    Mindenesetre kell egy ilyen fegyver a $ pedig ugyis csak szarabb lesz.
    Inkabb az erdekelne hogy mukodik a vámmal a dolog, fel kell mennem érte pestre? Vagy esetleg foglalkozik valaki rendelessel és akkor hozzacsapodnek egy alkalom erejeig.
  • HöfEE
    ÉS milyen arcvédelmet használsz mellé? Az is számít.