Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
és ezt pont te mondod a 3 napos homályos látomásos ámokfutásod után? ugye csak viccelsz? <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
XTC a másik oldalt képviseli tehát nincs kizárva, softair-rõl sincs kizárva csak az aki nem fogadja el a szabályokat amik megalkotásánál a fõ szempont mind a MASZ mind a játék kiírás szempontjából a biztonság volt, és amely szabályok létrehozásában XTC is részt vett!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman, én nem akarok magamra venni semmit, csak most valaki idejön messzirõl és olvas és nem érti. Így már érthetõbb a történet.
Azért én kíváncsi lennék a másik oldal véleményére is.. mert ez így nagyon szépen fehér/fekete csak épp nem túl életszerû.

Tényszerûen annyit tudok megállapítani hogy egyes embereket kizárnak a softair.hu-ról, köztük olyanokat is akik igenis jó játékokat szerveznek. Aztán ezek megcsinálják a saját forumukat, közösségi oldalukat, erre itt megy rájuk a epehányás azoktól, akik ugye kizárták õket. Hmm..

A két oldal motívumait inkább nem kommentálnám, mert ezt az egyik oldal fekete/fehér elõadásából aggályos megállapítani. Vannak kétségeim hogy ez egy ennyire pofon egyszerû történet lenne. Mert ugye üzleti érdekeltsége van ebben a dologban még pár embernek..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Hitman76
Én nem fogalmaztam ködösen, csak nem írtam le a neveket akikre gondoltam. Azért ez két különbözõ dolog. Többek között azért tettem így mert nem festjük az ördögöt és a horogkeresztet a falra! Mindkettõ baljós és csúnya dolog! 😊 😊
Amúgy pedig ha a neveket nélkülözõ hsz-emet olvassa valaki és úgy érzi nem rá illik az amit megfogalmaztam, akkor ne vegye magára! Ilyen egyszerû! :wink:

Semmi mást nem ígért nekem, minthogy belefektet pénzt egy olyan közösségi oldalba, ahol tényleg mindenki független. Eddig tartotta a szavát, egy szavam sem lehet.
Punker
a fõ csótány Cyrus, aki kezdte azzal hogy így-úgy mekkora sz@r a MASZ és csak f@szság, aztán eljátszotta a jófiút teszi a jópofát stb, majd kapunk 1 telefont az új tulajtól hogy most volt nála Cyrus és azt mondta rúgjanak ki mindenkit majd õ újra szervezi az egész hazai As életet, én nem tudom mivel gyõzte meg Lelkit nem is érdekel az õ 2-õjük dolga meg a cyrus féle szervezõi oldal is, de jó lenne ha itt nem menne az a bomlasztás ami ott meg a softair-en meg még kitudja hol.

úgyhogy részemrõl az egész téma lezárva nem szeretnék még1x ezzel foglalkozni.

ja még annyit hogy a nagy Jekler mikor kapott 1 teljesen szabályos figyelmeztetést hogy a játék kiírási szabályok rá is vonatkoznak elöször elkezdett fenyegetõzni majd a tulajoknál hátul pénzben egyezkedni, majd miután jogosan ki lett vágva, most 1 ismerõsével íratja ki a játékait.....

ezeket most csak azért írtam le mert volt már pár kérdés miért áll a bál a softair-en, mi az az új szervezõi oldal stb.

Mersant
hm.....jekler ilyen kellemes kis emberke lenne?! azt eddig is lattam hogy szepen szedi a lovet, de hogy ekkora <#kocsog>lenne azt nem gondoltam volna...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Jó, szóval akkor nem azokra gondoltatok, akiket leírtam, ezek szerint. Köszönöm szépen, nekem már ennyi bõven elég. Azért ha esetleg mégis konkrétan leírnátok, kivel van bajotok, az sem lenne baj.
Punker
ja és nem kell elfelejteni Jekler-t sem aki az ingyenes érdi pálya betiltatásával fenyegetõzött mert az olcsó (hopp pont a te gyakjátékod volt) szerintük sz@r játékok rontják az õ drága játékainak a megítélését.

Punker
azért majd ne lepõdj meg ha a hátad mögött Cyrus barátod újra elkezd ténykedni, ahogy kb minden hónapban teszi.....

Miért, nem szabad a véleménnyílvánítás? Itt legalább mindenféle moderálási trükkök nélkül lehet beszélgetni. Tehát, akkor segítek.
Nem rólam van szó, nem is WD-rõl, nem is Braun-ról, nem Ogré-ról,
nem Cyrus-ról, nem Bizo-ról, nem Nightmaster-rõl, nem Jov-ról, nem Leowrc-rõl, és nem Dermedve-rõl, ugye? Írjátok le léci konkrétan, kire és mire gondoltatok.
Punker
te folyamatosan, és jó lenne ha nem fertõznéd meg az üldözési mániáddal ezt a fórumot is...

Hmmm. Akkor most ki is beszél ködösen?
Punker
nem festjük a falra az ördögöt, nem érdemlik meg.....

Bátyám, azért írjunk már végre konkrét neveket, csak a kedvemért léci.
Mert ez így nagyon pusztába kiáltott szó.
Hitman76
Azzal nincs semmi baj, hogy ha valaki úgy határoz a hobbijából szeretne megélni. Vannak pozitív példák is erre! A gond ott kezdõdik amikor másokon keresztül taposva, pofátlanul nyerészkedve, embereket zsarolva, fenyegetve próbál elöbbre jutni. Adott esetben attól sem riad vissza, hogy megpróbál lefizetni embereket és ha kell könyörög, átkozódik, áskálódik azért, hogy valami elõnyösebb poziciót harcoljon ki magának, amit egyáltalán nem érdemel meg. Végül amikor valaki a fenteiekkel szembe állítja, letagadja az egészet. Késöbb persze elismeri de eztán is megpróbál a hazai AS közösségért áldozatosan dolgozó szerepben tetszelegni, és attól sem riad vissza, hogy megpróbál visszastivárogni oda, ahonnan páros lábbal rúgták ki az "érdemei" elismerése képpen.

Aki viszont kultúráltan próbálja intézni a dolgait, az akár tényleg megélhet az AS-ból.

öregharcsa
teljesen igazad van..ezért csinál XTC gyakorló játékokat a kezdõknek...csak sajnos ez is szúrja valakik szemét!

már ez sem jó..akkor mit csináljon??

érdekes dolgok ezek...

egyébként minél nagyobb tömegeket mozgat meg ez a sport, annál több lesz a nyerészkedõ ember, aki ebben nagy lehetõséget lát.
ezt kb 1 éve írtam a mi fórumunkra és eddig sajna úgy néz ki hogy igazam lesz..(bár ne lenne, nem szeretném)

http://pspfilez.extra.hu/

bardocz
Jaja,akkor tudom hol van.Ott van sok jó rajz a betonon.Régebben nézegettük õket.
az irínyi meg a budafoki sarka, 3-as busz meg a 4-es villamos áll meg ott

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
Az ugye ott van a 3-as busz megállója mellett?
bardocz
Nem fontos:-) Biztos odatalálok,majd átrakom a képet telefonra,aztán arról nézem.Amikor mentem nowarba,és eltévedtem nem kicsit,akkor telóról néztem térképet,hogy hol is vagyok tulajdonképpen😄
azt nem tudom, hogy mikor lesznek ott leghamarabb; a hazaiak 7.30-kor indulnak kecskemétrõl, autópályán az olyan 1 óra körüli idõ

jó kérdés; engem elvileg visznek, de ha gondolod, szolidaritásból megyek veled BKV-val :-)
(amúgy is a Schönherzben lakom)

bardocz
Kb mennyi idõ lehet móriczról kijutni a pályára?És már korábban is lesznek ott emberek?Csak ha hamarabb odaérek tudjam mi van,esetleg körbesétálni a pályarészen.

Punker
a biztonságos játékhoz rutin kell, ha mindenki 2-3 ezer pénzes játékokat csinál eltûnnek az ingyenes pályák azzal mindenki csak veszíteni fog.

Mike at home
most már kezdem érteni az ellenérzéseidet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Én majd meglátom milyen,igazából én ilyen téren mindenevõ vagyok.
SG rock
ott arra a paintball pályára mentek nem? nekem az annyira nem jön be

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
pestszentimre
SG rock
szombaton hova mentek játszani?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
Nah,mehetek,már csak tanulmányoznom kell a kijutást.
SG rock
héééj! õt én akarom elhívni vasárnap!<#bohoc><#gonosz1>

okés, gyere nyugodtan

Májk et hóm, neked nincs kedved jönni?

bardocz
Hátõõ😄 Még nem tudom,de remélem igen.Talán holnapra eldöntöm😄
Mike at home
igen látom, csak elõbb irtam, minthogy láttam volna amit válaszolsz, egyébként nem irtam volna, nem kell semmit túlragozni szal

ok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
jelenleg úgy gondolom a közösség a hazai AS életnek a legnagyobb szüksége a lehetõ legtöbb legolcsóbb gyakorló játék kell, hogy a friss játékosok is lehetõségeket kapjanak, sajnos egyre több helyen ennek az ellenkezõje kezd elõjönni az aránytalan beugrókkal pénzhajhász szervezõkkel 😞

lásd a mi esetünk volt 1 ingyenes pályánk (mindig minden hatósággal egyeztetve) most meg fizessünk érte 50k-t mert 2 emberke akinek köze nincs az AS-hoz lenyúlta és nyomatni akarja a bérjátszatást, még azzal se lenne baj ha minõség lenne mögötte de nincs, olyan alap dolgokat nem tartanak be a "fõszervezõk" hogy CQB alatt nem megyünk be épületbe szemüveg nélkül.....

na, kedves Dávid, akkor jöszöl-é szombaton? 😄

Punker

Punker
nem tudsz kimenni hiszen komplett rajokat várnak a komoly játékokra, mivel összetett többé kevésbé irányított feladatok vannak csak zárt rajok lehetnek és tudnak hatékonyan mûködni, a magányos farkasok összeverbuválódott milíciák a többiek játék élményét rontják el, ezért csinálunk mi csak meghívásos játékot, mert így tudjuk azt hogy kitõl mit várhatunk és kire mit bízhatunk, és biztos nincs az hogy 50 ember szív mert 5 nem hajlandó/képes elvégezni az adott feladatot, bármirõl is van szó.

bardocz
Max ha minden nagyjátékra kimegyek,egyedül rambozva irtom a rajokat,max akkor<#nevetes1> De akkor sem,mert nem fogják látni ki volt az😄
Mike at home
mikor panaszkodtam? legalább ezt ne mondd
elmondtam amit gondolok max
hol mondjam el?
már itt sem lehet, bántja a füledet?
kurvára örülnék ha nem basztatnál folyton, a negativ kisugárzásodról nem beszélve, tipikus, sosem azt nézzük, hogyan lehetne, hanem hogy miért ne
úgyhogy nem érdekel hogy mit gondolsz, nem te vagy a magyar airsoft atyja, mindeki azt csinál amit akar, nincs beleszólásod
éppen ezért nem is érdekel, elmondtad a véleményed, jól van, ennyi
nem akarok én neked megfelelni

Punker
rendben.

Mike at home
te szokás szerint nem érted mirõl beszélek, nem is akrod, és sosem fogod
semmi kedvem veled veszõdni, az az igazság, tehát hagyjuk az egészet

Punker
ha egyszer azt látnám hogy nem panaszkodsz hogy meleg/növényzet/szúnyog/távolság/erdõ van ja és hogy még lõnek is, már akkor csodálkoznék <#banplz>

Punker
komoly dolgokat egyedül nem tudsz csinálni, leginkább be se jutsz komoly játékra 😄

Mike at home
majd egyszer meglátod

bakker, tényleg. hmm... akkor csinálok egy rakás Dámmi feliratú szalagot, és azokat adom kölcsönbe <#eplus2>

DummyBoy
Lol ... 13+1 ember szaladgálna "Praksi" feliratos karszalagban ... Te meg a fórumról tudnád meg hogy mekkora rambó voltál mindkét csapatban, miközben otthon ültél éppen ... Ráadásul "Praksi" kilõtte "Praksit", aki nem állt ki és ezt "Praksiék" 4-en látták is ... <#zavart2>

Szeretnék 3 madár lenni ... mert akkor legalább láthatnám magamat hátulról, miközben magam mögött repülök <#idiota> <#banplz>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"