29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#19457 Land-ról beszélünk nem? millió + 1 ember használja és csak te panaszkodsz.
rajtam is ott a maszk ugyanúgy, tény hogy neked a sima szemüveg alatta sokat bezavarhat -
shatanka #19456 Punker ne légy egyszerű...
Amikor én egy vékony melegítőben és a bdu-ban voltam akkor volt kint -12 fok. Valószínüleg nagyon beöltöztem... Kisrommel az m65 kabát alatt mondta, hogy nincs meleg...
Azt pedig már megbeszéltük, hogy a kilók és az izzadás között nincsen lineális összefüggés.
Nem párásodik másnak? Se Szücsik, Se Rommel nem mondott soha hasonlókat...
A maszk tudom rásegít a párásodásra. Csak tudod Punker játék után én hazamegyek és a következő nap nagy valószínűséggel találkozok az éppen aktuális barátnőmmel, vagy a következő kiszemelt példánnyal. És egy arc találattal nem olyan mókás csajozni... -
#19455 Gratulálok, olvastam hogy qrva jó volt ... Grat a szervezéshez ...
Előző este felöltöztem "katonának" és úgy mentem ki kutyát sétáltatni, 10 perc után a szar is belémfagyott, hiába a több réteg ha átfújja a szél, ezért is hagytam ki sajna ...
Ráadásul ha így folytatódik akkor adhatom el MEGINT a cuccaimat, amíg rendbe nem jövök anyagilag ... Szóval most nagy dilemma előtt állok. (Főleg hogy végre kész a felszerelésem, és "játékkész" minden ...)
Szétbasz az ideg ... -
#19454 a létező legjobb felszerelés is csak annyit ér mint az aki hordja :D
Shati az egyetlen ember aki a Land-ra panaszkodik, pedig sacc 50 emberen láttam eddig..... -
mstummer #19453 Nagy bulit buktál a hétvégével. Nagy volt. Sose mentem még ennyit hóban :D Élmény volt de nagyon. Nomeg sok tanulsággal ami a szervezést illeti :) -
#19452 Na mivan,mégsem tökéletes az univerzum legjobb szemüvege? -
#19451 mint mikor rakás kezdő tuningos vérpistikével nyomod :D -
#19450 Hú, milyen lehet már a mátrixban airsoftozni :D -
#19449 Ja! Csatlakoznék a mátrixhoz. A valóság túlterhelt. -
#19448 :D:D.. DannyL csak tán nem törvényszegő?!:D -
MuldR #19447 Kerj az [email protected]. Vagy egyszerubb ha csak szimplan megirod nekik az osszes ismerosod :) -
#19446 Tudna adni valaki egy iwiw meghívót? Hálával gondolnék az illetőre. :))) -
#19445 énis szemüveges vagyok és vettem egy ilyet, először csodálkoztam is mikor felpróbáltam de aláfér a sima szemcsim és nem párásodik! -
#19444 hát rajta kívül még senkit nem hallottam rá panaszkodni, én a majd 100 kilómmal is izzadok rendesen de nincs gondom vele. -
#19443 Vagy lehet, hogy ez se jó megoldás mindenkinek. Bár ez elképzelhetetlen... :) -
#19442 f@sznak öltözöl be mintha a sarkvidékre mennél? vagy alatta a sima szemüveged zavar be..... -
shatanka #19441 Az az első játékon kikerült belőle... Most már az ESS MINDEN szivacstól meg lett fosztva és még így is párásodik néha. -
#19440 hasonló viccet nekem is elsütött az APEh -
MuldR #19439 Ismeros, nekem is ezert nem lett AK. Meg meg is volt ra a penz, de kellett hirtelen masra. Most meg az M1911 jott volna, de utolso pillanatban jott az APEHtol egy level, hogy 600 000 ft 15 napon belul.
Iden nem lesz uj puffka. :( -
MuldR #19438 ESS oldalarol le kell szedni a szivacsot es utana nem parasodik. -
#19437 vegye már meg valaki a bipodom + motoros táram :D -
#19436 én is terveztem egyet a dresscode-os játékokhoz jól jön címszóval, csak közbeszólt a válság :(
GPS lesz az első hülye voltam hogy nem vettem meg novemberben. -
praksi #19435 én meg lehet veszek egy AK-t -
shatanka #19434 Egyik barátom az igazi tuningmester. Sikeresen leamortizál ,mindent 0 fpsre. -
#19433 Klubbtagságra gyúrsz? xD
Sajna ha jövő hónapban is így beqúr a válság, én 0 FPS klub tag leszek ... A nagy örömre való tekintettel, hogy végre kész lett az M249-esem bele (Még egy RIS-es előagyat szerettem volna rá ... )
De a Dunának megyek ha úgy kell eladnom megint a cuccimat, hogy itthon babusgatom őket hónapokig, de egy játékra sem tudok kimenni velük ... (Bár a mostani hétvége az én hülyeségem miatt esett ki ...) -
#19432 gondolkozok lebutíttatom a G3-ast 349-re -
kvitya #19431 Persze, hóakadályok vannak a kábelben, nem tudnak hozzászólni az arcok...
-
#19430 nagyon kihalt a topik -
harvypoker #19429 hát azert gondolom csak olcsobb ez mint egy TM :) -
shatanka #19428 Ha a pénz nem számít akkor miért nem TM-et veszel? -
#19427 az igen:D -
shatanka #19426 Háááát az úgy volt, hogy hétvégén játék volt. A szobámba imádok rendet tartani, tehát nagyából csak minden be van dobálva. Reggel kerestem egy füzetet az asztalomon, de rajta volt a maszk,na azzal az ívben repült rá az ágyra, hogy dobjam valamerre. Utána fogtam a füzetet beledobtam a táskámba és irány suli. Délután jöttünk a nőmmel. Ugrás ágyba... viszont az egyik takaró alatt volt a maszk. És hát sikeresen pont sikerült ráfeküdnünk :D -
#19425 Na végre, már jó a fegyverem.
Ma ki is próbáltam, hogy a BB-t kilövi-e, aztán 30m-ről még egész szép nyomot hagy
-
#19424 tehetséges gyerek vagy te Shaty :D -
Bobek az igazi #19423 Ha csúnya a nő akkor elég egy papír zacskó , miért kell tönkretenni egy maszkot ? :) -
praksi #19422 szexhez miért is kell maszk? -
shatanka #19421 Nekem már Attis 2x csinált olyan maszkot Punker. Az egyiket összetörtük sex lözben a barátnőmmel, a másikra pedig asszem ráléptem :D -
#19420 műanyag maszkot, 1x raktam be képet. -
harvypoker #19419 Most mondhatnam hogy a pénz nemszámit de az nagykepu lenne :)
Mindenesetre kell egy ilyen fegyver a $ pedig ugyis csak szarabb lesz.
Inkabb az erdekelne hogy mukodik a vámmal a dolog, fel kell mennem érte pestre? Vagy esetleg foglalkozik valaki rendelessel és akkor hozzacsapodnek egy alkalom erejeig. -
#19418 ÉS milyen arcvédelmet használsz mellé? Az is számít.