29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• ZTM
    Szerintetek távcsövet lehet rá vhogy szerelni?
  • Hitman76
    Az enyém is az, de hallottam olyanról, hogy két akksit is tönkrevágott a cucc mire kiderült: a töltő volt hibás. És ez nem egyedi eset.
  • praksi
    illetve mégse, az a torony megkavart :S
  • praksi
    basszus, ide dobott le minket Balukov a 3 napos játékon :-D
  • shatanka
    Ha célbalövés + légpuska akkor Field target :) És ha már légpuska akkor Walther LG 300

Egy a baj vele, hogy ha legálisan akarod tartani akkor 7,5 J alá kell vinni... De ha nem akkor megmaradhat a 21 J :)
  • Punker
    webshop-okban nézelődj.
  • ZTM
    Hát nem játszani szeretnék,de van légpuskám azzal is csak célba lövök,viszont ebbe olcsóbb a lövedék és még élvezet is ahogy a töltényhüvelyeket kiveti:D
    De amit nem találtam sehol hogy hol lehet újabb töltényhüvelyeket beszerezni külön,bár nem most fogom megvenni de ez foglalkoztat.
  • Punker
    dísznek rendes fa jobb, játszani elég lehet a műanyag, de ezzel nem fogsz tudni játszani.
  • ZTM
    Helósztok!

Lehet hogy beleférne ez, az a kérdésem hogy megérné-e minőségben megvenni(árban biztos) mert ugye a fontos része az fémből van,de már műanyag fa mintájú ágyazás.
    Mégis elég soknak tartom hogy fa ágyazás miatt legyen több mint 10e Ft ial drágább a másik:S Vmi ravaszság nincs ebben?
  • mstummer
    Itt nem kevés játék szokott zajlani :) Hétvégén is volt ott játék, és most vasárnap is lesz.
  • DannyL
    Szar lehet, az enyém hibátlan. :)
  • Hitman76
    Nekem is ilyen töltőm van, de vigyázni kell vele mert sok közöttük a gyári hibás.
  • Mersant
    persze, ha viszel van :)
  • SG rock
    ebben a bunkerben kurva jó lehet játszani, de bent vmi maszek világítás ? nem minden kurva sötét?
  • Mersant
    itt szoktak jatekokat rendezni...
  • 59th LeFty
    Üdv!

Sokan szoktak új helyeket keresni, most valaki megtette helyettük :)

http://www.honvedelem.hu/cikk/0/13895/szovjet_katonai_bunker_obarok_csutortok.html
  • Kurfürst
    jajaja ez jó cucc, nekem is ilyen van, automatán lekapcsol, kisüt, sőt még kocsiról is megy - kell ennél több?
  • DannyL
    Vegyél egy ILYET és nem kell ilyeneken gondolkoznod. :)
  • SG rock
    ohh, köszi szépen !
  • DannyL
    Arnie's battery Calculator 600 percet, azaz 10 órát dobott ki ezekre az adatokra.
  • degenerator
    megszorzod 1,5 órával
  • SG rock
    Most lehet, hogy én vagyok hülye de nem értem hogy, mi x1,5
  • Punker
    x 1,5
  • SG rock
    heló
    pls írja már le vki, hogy hogyan is kell kiszámolni az akksi töltési idejét? elfelejtettem és új töltőm van :S (400mAh<--töltőm,4000mAh<--akksim)
    köszi
  • Nyifi
    köszönöm szépen a segítséget!!!
  • Punker
    most próbáld, elméletileg mennie kell.
  • Nyifi
    a felhasználónév: Bexter
    előre is köszönöm
    üdv
  • Punker
    nem kaptad meg a visszaigazoló mail-t így nem lett aktív az új regisztrációd, add meg a neved és megoldjuk.
  • Nyifi
    Üdv! az lenne a problémám hogy nem tudok bejlentkezni softaire.Van régi felhasználom is de azzal se enged be, most csináltam egy újjat de azzal se. azt írja ki hogy inaktív a profilom. ha meg esetleg lekérném a jelszavanamt az e-mail címemre akkor is azt írja hogy inaktív vagy és lépjek kapcsolatba az adminisztrátorral, de hogy lépjek kapcsolatba ha be se tudok jelentkezni **********************************.
    mi lehet a probléma. előre is köszönöm.
    üdv
  • Punker
    + utána terepen keresgetni a hüvelyeket.
  • ZTM
    Hát igen, nemtudom te mit tartasz hátránynak de én azt hogy van mikor nem úgy adja be a hüvelyt és beragad,ill 5 lövés után hosszadalmas az újratöltés.
  • Punker
    szép a Kar csak a hüvelyes rendszer játékra alkalmatlan.
  • degenerator
    milyen minőségű?
  • DummyBoy
    Kaja hadművelet CSászár ....
  • ZTM
    Kár hogy már részemről tárgytalan!!
  • Kurfürst
    + a sapi, és különösen sisak is súlyosbító tényező!
  • MuldR
    A szajvedelemtol is fugg a parasodas. Pl neoprene arcvedotol a sima szemuvegem is beparasodik, nemhogy a vedoszemuveg.
  • kvitya
    ESS land ops:

Miért rugóztok ezen? Az egyik ember párásodik, a másik nem... én tudom, h soha nem párásodtam, s mióta Trashinak adtam, azóta ő sem. S mi több, át sem lehet lőni, miként az Oakley-t..........
  • Punker
    melyik játék vol tez?
  • mstummer
    Nem volt ám olyan nagyon hideg. +1 melegítő a nadrág alá, meg 2 pulóver a zubbony és mellény alá és teljesen elviselhető volt.
    Sose sétáltam még ennyit :) Node a szervezés ezzel jár :)