29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#19497 Szerintetek távcsövet lehet rá vhogy szerelni?
-
#19496 Az enyém is az, de hallottam olyanról, hogy két akksit is tönkrevágott a cucc mire kiderült: a töltő volt hibás. És ez nem egyedi eset. -
praksi #19495 illetve mégse, az a torony megkavart :S -
praksi #19494 basszus, ide dobott le minket Balukov a 3 napos játékon :-D -
shatanka #19493 Ha célbalövés + légpuska akkor Field target :) És ha már légpuska akkor Walther LG 300
Egy a baj vele, hogy ha legálisan akarod tartani akkor 7,5 J alá kell vinni... De ha nem akkor megmaradhat a 21 J :) -
#19492 webshop-okban nézelődj. -
#19491 Hát nem játszani szeretnék,de van légpuskám azzal is csak célba lövök,viszont ebbe olcsóbb a lövedék és még élvezet is ahogy a töltényhüvelyeket kiveti:D
De amit nem találtam sehol hogy hol lehet újabb töltényhüvelyeket beszerezni külön,bár nem most fogom megvenni de ez foglalkoztat.
-
#19490 dísznek rendes fa jobb, játszani elég lehet a műanyag, de ezzel nem fogsz tudni játszani. -
#19489 Helósztok!
Lehet hogy beleférne ez, az a kérdésem hogy megérné-e minőségben megvenni(árban biztos) mert ugye a fontos része az fémből van,de már műanyag fa mintájú ágyazás.
Mégis elég soknak tartom hogy fa ágyazás miatt legyen több mint 10e Ft ial drágább a másik:S Vmi ravaszság nincs ebben? -
mstummer #19488 Itt nem kevés játék szokott zajlani :) Hétvégén is volt ott játék, és most vasárnap is lesz. -
#19487 Szar lehet, az enyém hibátlan. :) -
#19486 Nekem is ilyen töltőm van, de vigyázni kell vele mert sok közöttük a gyári hibás. -
#19485 persze, ha viszel van :) -
#19484 ebben a bunkerben kurva jó lehet játszani, de bent vmi maszek világítás ? nem minden kurva sötét? -
#19483 itt szoktak jatekokat rendezni... -
59th LeFty #19482 Üdv!
Sokan szoktak új helyeket keresni, most valaki megtette helyettük :)
http://www.honvedelem.hu/cikk/0/13895/szovjet_katonai_bunker_obarok_csutortok.html -
Kurfürst #19481 jajaja ez jó cucc, nekem is ilyen van, automatán lekapcsol, kisüt, sőt még kocsiról is megy - kell ennél több? -
#19480 Vegyél egy ILYET és nem kell ilyeneken gondolkoznod. :) -
#19479 ohh, köszi szépen ! -
#19478 Arnie's battery Calculator 600 percet, azaz 10 órát dobott ki ezekre az adatokra. -
#19477 megszorzod 1,5 órával
-
#19476 Most lehet, hogy én vagyok hülye de nem értem hogy, mi x1,5 -
#19475 x 1,5 -
#19474 heló
pls írja már le vki, hogy hogyan is kell kiszámolni az akksi töltési idejét? elfelejtettem és új töltőm van :S (400mAh<--töltőm,4000mAh<--akksim)
köszi -
Nyifi #19473 köszönöm szépen a segítséget!!! -
#19472 most próbáld, elméletileg mennie kell. -
Nyifi #19471 a felhasználónév: Bexter
előre is köszönöm
üdv -
#19470 nem kaptad meg a visszaigazoló mail-t így nem lett aktív az új regisztrációd, add meg a neved és megoldjuk. -
Nyifi #19469 Üdv! az lenne a problémám hogy nem tudok bejlentkezni softaire.Van régi felhasználom is de azzal se enged be, most csináltam egy újjat de azzal se. azt írja ki hogy inaktív a profilom. ha meg esetleg lekérném a jelszavanamt az e-mail címemre akkor is azt írja hogy inaktív vagy és lépjek kapcsolatba az adminisztrátorral, de hogy lépjek kapcsolatba ha be se tudok jelentkezni **********************************.
mi lehet a probléma. előre is köszönöm.
üdv -
#19468 + utána terepen keresgetni a hüvelyeket. -
#19467 Hát igen, nemtudom te mit tartasz hátránynak de én azt hogy van mikor nem úgy adja be a hüvelyt és beragad,ill 5 lövés után hosszadalmas az újratöltés. -
#19466 szép a Kar csak a hüvelyes rendszer játékra alkalmatlan. -
#19465 milyen minőségű? -
#19464 Kaja hadművelet CSászár .... -
#19463 Kár hogy már részemről tárgytalan!! -
Kurfürst #19462 + a sapi, és különösen sisak is súlyosbító tényező! -
MuldR #19461 A szajvedelemtol is fugg a parasodas. Pl neoprene arcvedotol a sima szemuvegem is beparasodik, nemhogy a vedoszemuveg. -
kvitya #19460 ESS land ops:
Miért rugóztok ezen? Az egyik ember párásodik, a másik nem... én tudom, h soha nem párásodtam, s mióta Trashinak adtam, azóta ő sem. S mi több, át sem lehet lőni, miként az Oakley-t.......... -
#19459 melyik játék vol tez? -
mstummer #19458 Nem volt ám olyan nagyon hideg. +1 melegítő a nadrág alá, meg 2 pulóver a zubbony és mellény alá és teljesen elviselhető volt.
Sose sétáltam még ennyit :) Node a szervezés ezzel jár :)