Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
megint el vagy tévedve, 2006-os csobánkai játékon bent voltam a bepirotechnikázott lövészárok rendszerben, van ismerõs aki komolyan csinálja (millió forintos felszerelés) de érdekes módon õk nem dobnak olyan hozzászólásokat mint amiket a fórumon ezek az ámokfutók, pl ma is elkövetnek, lásd a tórás beszólása a fõf@sznak.

itt senki nem azt mondta hogy minden játékos aki kint van jekler játékain az vérnáci lenne, de van 1-2 agyilag sérült.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fingod nincs a témáról nekem meg nincs kedvem elmagyarázni - onnantól kezdve hogy leszarod az egész elkövetési magatartást (terjeszt, nagy nyilvánosság elõtt használ, közszemlére tesz) amivel a bcs. megvalósulna, majd kedved szerint elkezdesz szemezgetni a második bekezdésbõl "akkor nézzük"...Sajnos/szerencsére a Te jogértelmezésed lepkefingnyi súllyal sem bír ebben az országban. Bármennyire is sajnálják ezt egyesek, az "elvitetlek" idõk lejártak, max. egy kiadós polgári pert lehet a szomszéd nácizásával szerezni magadnak.

Olyan emberek pofáznak itt az egész hagyományõrzõkõl meg a hagyományõrzésrõl, hogy ezek mit csinálnak, mibe öltöznek akik valószínûleg életükben nem találkoztak még személyesen egyikkel se. Akárhányszor kérdezem a Jekleres játékokkal való személyes tapasztalataikról mindig szemérmes hallgatás a válasz.. aztán folytatódik ugyanaz a hányingerkeltõ lenácizása a másiknak.

Öntelt, önjelölt kis nácivadászok. Mindez kezd kurvára unalmas lenni. Ha ennyire zavar menj el, tessék feljelenteni õket szépen - aztán majd pislogni hogy mi történik.

Faszom ki van ezzel az egész szeméttel, hogyha valaki beöltözik 101-es airborne-nak az jó fej, ha beöltözik 3-ik ukrán frontnak vagy afganisztáni orosz kiskatonának akkor megint jó fej, ha beöltözik Delta Force-nak akkor meg egyenesen dress code a US sivatagi cucc, bezzeg ha beöltözik Feldgrau-ba akkor rögtön itt terem sok habzó szájú retardált nyomorék és elkezdi forgatni a nagy képmutató szemeit Úristen a végén még elõmászik a Führer a BB-s kulacsból ha ezt engedjük...

#17039 le van írva a normális hozzáállás, én azzal értek egyet.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Azzal a császári játékkal nem is volt gond. Semmi hatalmas horogkeresztes zászló, és a többi is felettéb kis mennyiségben, és diszkréten volt jelen. Ez belefért nekem a társadalmi kompromisszumba. Sokkal kultúráltabb, normálisabb volt, mint a képek, amiket a nevezett úr játékairól láttam.
Mondjuk én nem láttam horogkeresztet náluk, SS felirat volt a max. Továbbá nem modern ruha volt rajtuk. No mind1. Lehet nem mindenki volt ott közülük.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

"(2) Nem büntethetõ az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztõ, oktatási, tudományos, mûvészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeirõl szóló tájékoztatás céljából követi el."

Akkor nézzük.
Egy AS játék nem terjeszt ismeretet, hacsak nem harcászatiakat, de az meg nem ide tartozik.
Egy AS játék nem oktat történelmet -különösen, ha figyelembe vesszük az alternatív befejezési lehetõséget is-, nem tudományos, és végképp nem mûvészi.
Tehát egy AS játék nem húzható rá egyik kivételre sem, mint pl. a hagyományõrzõk bemutatói a különbözõ rendezvényeken, vagy a különbözõ csaták újrajátszása, ahol forgatókönyv szerint azok nyernek, akik valaha. Ráadásul, ha már történelmet akarna oktatni, akkor az lenne a minimum, hogy az egész német oldal autentikus ruházatban jelenne meg, nem mai német pontterepben horogkeresztekkel, SS jelvényekkel. Amíg a ezeken a játékokon ez a standard, addig semmiféle "élõ törióráról" nem beszélhetünk. Innentõl meg ugye törvénysértõ a zászló, és a felvarrók, meg a többi frincfranc.
És akkor, hogy konkretizáljunk, én nem fogom engedni, hogy publikra más szabályok legyenek.
Hmmm. Egy kivált rész biztos nem fog más szabályokat alkotni PUBLIK játékokra 😉
A II. VH-s témához...

Császáron volt nyáron egy II.VH-s játék a Jaguar szervezésében. Szerepeltek ott az imént nácinak tartott emberek is, persze még a 101esek meg WD-ék. Semmi gond nemvolt senkivel se. Sõt mondhatni nagyon feldobták a játékot.
Szerintem egy AS játékban ahol az adott korszak tipikus ruháiba öltözött emberkék szerepelnek semmi kivetnivaló nincs egy SS ruhában.
Ilyen alapon felháborító hogy amerikai ruhában játszik valaki egy arabok elleni játékban. Hisz ott az amerikaiak a megszállók... Ugyanez elmondható egy vietnamos játékról
De nem háborodik fel senki.Ha nekem arab öltözékhez van kedvem mert van rá lehetõségem meg olyan a játékkiirás akkor had vegyek fel egy arab ruhát anélkül hogy terroristának tartanának. Ha orosz ruhát hordok akkor se leszek kommunista...

Ez egy játék, ahol mindenki lényegében szerepet játszik. Persze van aki tényleg meggyõzõdésbõl vesz fel ilyen ruhákat. De én az említett emberekkel végig játszottam az egész napot, azonkívül hogy volt jópár német szöveg ami például az amerikai foglyok kivégzését fejezte ki poén szinten nem tüntek vérfasisztáknak. Nekem szerepjátszásnak tünt.A német szövegek meg hozzátartoztak a szerephez. Ez azonban csak az én meglátásom, 1 játék tényleg kevés ahhoz hogy valakirõl az ilyen kiderüljön.

Egyébként az ilyen üzleti alapú airsoft dolgok nekem se szimpatikusak. Max olyan szinten fogadom el hogy csapatépítõ tréning cégeknek, esetleg érdeklõdõ emberkék játszatása. Viszont nem fer az airsoftosok társadalmáról pénzt lehúzni. Az hülyeség hogy egy ingyenes játék nem lehet szinvonalas. Császáron szinte csakis ingyenes játékokat játszottunk, egytõl egyig élvezetes volt. És egy viszonylag drága játék is lehet rossz.
Megesett hogy volt egy nagyon profi kiirás egy magát nagyon profinak tartó csapattól (hozzáteszem sok tekintetben azok is). Nos ugye nekik kellett volna irányítani a játék cselekményeit, de vhogy nem tudtunk velük kommunikálni, gondoltuk a terep adottságai... Csapattárs kimegy a parkolóba fegyverhiba miatt, az egész házigazda csapat ott üldögélt kint... mondván elfáradtak, nincs kedvük. Ergo cseszünk rátok, a pénzt már bezsebeltük...

Egyébként én attól tartok hogy eléggé szétszakad a magyar airsoft társadalom, és nem lesznek egységesek a szabályok. Ahogy látom megmarad a tradicionális vonal is persze (MASZ) , de mellette lesz még kb 2 másik is. Nem adok pár hónapot és a softairrõl kiváltak megalkotnak egy alternatívát a MASZ mellett. Az pedig nembiztos hogy jót fog tenni, sõt...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bardocz
És így lehet hogy a cimboráit járatja le,bár nem ismerem õket.
ez a hülyegyerek hány éves? ilyen arrogancia mellett még csodálkozik, hogy nem kedvelik se õt, se a cimboráit?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
Nekem sem volt sok részem benne,Bényén nem szoktak lenni terminátorok,érden volt,amikor panaszkodtak,meg hallottam olyanról,akin kopog a bbzápor,és mellette ment el a golyó...
DummyBoy
Az Airsoft nem sport ... inkább, hobbi, idõtöltés, játék vagy életforma ...

Nem akarom hogy sport legyen, én nem akarok sportolni, mikor kicsi voltam azzal a hülyeséggel etettek hogy sportolni egészséges ...

Sajnos az idõ engem igazol 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
hát látod nem tom, mivel minden héten nem tudunk utazni nekünk kimaradnak a pesti tömegrendezvények, így legtöbbször a meghívásos játékokon vagyunk ott és ilyenben nincs részünk, vagy csak minimálisan mondjuk 5% ami azért hiba határon belül van bõven.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
De errõl is.De ez mind megvalósulhat,ha nem becsületesen játszik valaki,akkor már dõl az egész.
Punker
nem csak a becsületrõl van szó, ez a taktikáról stratégiáról szólna hogy 40-50 vagy akár 100 ember hogy tud összedolgozzni a másik 100 ellen, mit versenyeztetsz itt?

sgmbulldog
A paintball eleve versenysport kint is. Szponzorokkal, beruházókkal. Felkértek pár paintball scenárióra parancsnoknak "piacvezetõ cégek/szervezõk" de a nagy fejlett paintballosok még egymásra sem tudtak figyelni, mert nem egy speed pályán voltak összesen kb 4en. Ezt nem tartom követendõ példának 😊

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

bardocz
Becsületre épülõ játékot nem is lehet nagyon sportként játszani.
Punker
a verseny megöli az AS-ot ez nem verseny sport, + szerintem én több nagyobb költségvetésû játékon voltam mint te.

bardocz
Nah,van fásli,van ilyen fájdalomcsillapító,és van borsó is😄 Szombatra remélem elmúlik.
Punker
semmit, a srác félórát nem bírt ki zsidózás nélkül tényleg menthetetlen......

SG rock
az a nem az nekem akar lenni

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
persze tudom nem azon röhögtem, nem csuklómban az izület szaródott el 1x meg a térdemben.

hanem elképzeltem ahogy ezt elõadod 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike at home
mit beszéljek vele
máig fenntartom, hogy nagy és bonyolult játékok a játék szervezõjének bizony nem kevés pénzébe kerül, és jelenleg Mo-n az AS-re nem szán senki
(és most nem a rendezõ profittermelésérõl beszélek) de ezt te úgysem érted meg, mert leragadtatok a házibarkács megoldásoknál. Ami szép és jó a kezdetekben. Így kezdték a paintballosok is, csak azóta ott már versenyek is vannak

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
majd mikor neked száll el valami izületed nem fogsz röhögni, sajnos tapasztalatból tudom, az aprószemû fagyasztott cucc körbeveszi térdet bokát stb, míg 1 sima jégakku csak kis részen érintkezik vele.

SG rock
hát ez nagyon LOL <#buck><#nevetes1>, mint vmi fõzõs mûsorban
"ha nincs fagyasztott mirelit, akkor tejes zacskó is jó, bár a legjobb a borsó." LooooL<#taps><#banplz>még a könnyem is kicsordult

Mike at home
jah télleg

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
ne próbálgasd hanem pihentesd mielõtt tovább dagad, ha nincs fagyasztott mirelit, akkor tejes zacskó is jó, bár a legjobb a borsó.

bardocz
Na ez is olyan dolog,hogy csak az látja bele,aki beleakarja😊
bardocz
Tök jó,anyámnak is nemrég kellett kivennie fagyasztóból a szarokat,amiket rápakolhatnék,és lehûtené -10 fokosra.Kipróbálom majd a bakancsot,hogy abban milyen,aztán ha úgy megy a járás akkor megyek szombaton,amúgy így esélytelen,fél lábon nem tudok állni,nemhogymég gugoljak,ugráljak.
Punker
jegeld.

Punker
hát a heSSler gyerekkel

SG rock
de van XD

SG rock
sztem borogasd be és polcold fel ! meg kend be vmi izületi krémmel

Mike at home
1/1 oldal van, ahol nincs is szegecs

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Na fasza,egyre rosszabb a bokám,akkor még tudtam futni is,most meg már járni alig bírok<#falbav>
Mike at home
és mirõl?

John Cena
én is úgy tudom:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

SG rock
gondolom szegeccsel 😄

Mike at home
melyikkel?

Punker

bardocz
:-)
Mike at home
én igen, de ahogy rámutattál jobban tolerálom a komcsikat mint te 😊

Mike at home
nem letagadjuk, hanem elkenjük és felmentjük

bardocz
Talán bakancs majd tartja annyira,hogy tudjak lépni,különben marad a parasztsznájperkedés😄
Punker
isten hozott a sánták klubjában 😄

bardocz
Ezért nem vettem meg egy cipõt😄 De találtam jobbat<#schmoll2>

Amúgy a lehetõ legjobbkor sérül le a lábam,elsõ tesióra...Bokámat sikerült szétrúgni,jó sport a foci,se ész nem kell hozzá,és gondolkodni sem kell közben...Bivaly rúgásba beletettem a lábam,aztán szépen visszahajlott a lábfejem,remélem szombat reggelre elmúlik.
Punker
pedig szép jelvényük volt:

degenerator
annyira nem mélyültem el a témában, de gondolom olyan is van.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
mindkettõ helyen voltam, és ami elsõre feltûnt, hogy mennyire manipulálja az érzelmeket. nem sok konkrétumot mutatnak be, viszont túlzásból és propagandából rengeteg van.

fõleg auschwitz volt csalódás, ott kezdtem el gyanakodni az egész sztori hitelességét érintõen.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
ezt majd akkor lehet mondani ha valaki a Hunyadis egységet próbálja hagyományõrzés céljából bemutatni.