Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már tud a mûanyag lövedékekrõl a faszér nem veszi a fáradságot és nézne utána hogy ki és mi használhatja ezeket..
komolyan mondom hogy ez már fáj akkora hülye...
http://pspfilez.extra.hu/
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Van valakinek valami tapasztalata a Double Eagle M56-os shotikról? Keresem a rivjókat a neten, de eddig max franciát találtam ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Hihetetlen.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Olyan délután fél kettõ - kettõ magasságában megjelent egy rohammentõ a pályán; az egyik kiscsaj kitalálta hogy megunta a játékot, és a pálya közepén levette a maszkot...
jó kis game volt...<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
a szervezõk aztmondták, hogy lehetõleg ne taposd le a kukoricát, (kb. 10centinként van oda ültetve)<#hehe>#hehe>
namost az a kukoricás egy kész kivégzõkamra.
bent minimum 40fok van, a kukorica közt 3m es gaz nõ amibe belegabalyodik a lábad, emellett meg mindenfelõl azt mondják, hogy dobd el a fegyvert és közben senkit nem látsz.
egy kész élmény oda bemenni meg onnan kijönni
2sérült is volt :S
1ik gyerek kapott egy homloklövést úgy, h9ogy fel is szakadt a bõr
aztán volt 1 aki berohant a bombához, elesett és a mögötte lévõ rálépett az arcára<#pardon1>#pardon1> aztán a sok vár láttán már szinte igazi háborúban éreztem magam<#bohoc>#bohoc>
vagy ha nincs más; rendelj egy darabot, ha meg nem jó, eladod 😊

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
az a Cameleon military bolt...lehet árakat is csökkenteni ha okosan beszélsz vele.. <#vigyor1>#vigyor1>
honlap
kb. 30 liter, ha jól emlékszem; nálam abban megy a kaja, térd+könyökvédõ, 2*1.5 liter víz, arcmaszk, sisak, pisztoly, zöld álcaháló (sálnak használom), láthatósági mellény, sebtapasz meg egy csavarhúzó szett 😊
az oldalzsebben elfér a gáz, kullancsriasztó, egy 3000-es Blaster palack meg szilikonspré
persze kell tudni pakolni 😉
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
A Légióst én is ajánlom; ott vettem egyenruhát, kesztyût, takmellényt, taklámpát, hátizsákot, stb.; korrekt áraik vannak, és az eladók is normálisan állnak hozzád.
Van még a József körúton az Obsit, ott voltam párszor; lehet hogy rossz idõben voltam, de akkor valahogy mindig lesz.rták, hogy én vevõ volnék...
A 22-es meg tényleg érdekes egy hely, csak az új cuccokon van árcímke; minden mást annyiért adnak, amennyit akarnak.
Inkább ajánlanám a Jászai Mari téri nemtudom milyen boltot, a Jászai Mari tér és a Szeráj török étterem között félúton a nagykörúton. A kapuban gázálarcos bábu áll, meg fogod ismerni. Sok brit, német, magyar, svájci ruha, használt bakancsok, hátizsákok. Van tropentarn is. Jó kis bolt, korrekt eladó.
Ajánlható még a 44-es bázis (Mester u 44), sokféle eredeti egyenruha van, bakancs témában a Lónyai utcai (49..?) munkavédelmi bolt (príma német bakancsok 12ezerért, most vettem 1et, elképesztõen jó).
A légiós is egész jó, ott takmellények vannak jó áron, meg ilyen szekunder apróságok.
Van valami szocreál áruház a Kálvin téren is, a templom mögött, annak az emeletén is van egy military bolt, ott még nem vettem semmit, de van kínálat, a tulaj pedig nagyon korrekt.
Utángyártott szarokat, vaterát meg felejsd el..
Itt van még egy jó kis linkgyûjtemény...
....és még egy nagyon szimpi bolt (salgótarján de postáznak(
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
itt meg minden van, olcsón. (nagyrészt eredeti katonai felszerelések, honvédek is szoktak itt vásárolni)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]