Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Ez sulyos! orvoshoz kene fordulnia surgosen....

öregharcsa
gratulálok nekik..olyan újságíró aki csak a feltünés miatt írogat..fingja nincs az egészrõl, de rögtön a "neonácik" készülõdnek..ezt az idiótát...

ha már tud a mûanyag lövedékekrõl a faszér nem veszi a fáradságot és nézne utána hogy ki és mi használhatja ezeket..

komolyan mondom hogy ez már fáj akkora hülye...

http://pspfilez.extra.hu/

Mersant
komoly...ezek milyen hulyek. a katonai szakerto meg mekkroa looser lehet: "gumiabroncsokba fúródott golyókat " hat erre kivancsi lennek 😛

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Van a csapatban 4db. Mindenki meg van elégedve vele. 0.25-ös BB-vel mûxik legszebben. Fix hop-up-ja van. Az elsütõ szerkezet mûanyag, de nagyon strapabírónak tûnik. Szerintem fogja sokáig bírni. Ennyi pénzért ha 1 évig kihúzza már megérte. De szerintem tovább is fogja.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DummyBoy
Jobb reggelt Mindenkinek!

Van valakinek valami tapasztalata a Double Eagle M56-os shotikról? Keresem a rivjókat a neten, de eddig max franciát találtam ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
Na,lehet még péntek elõtt elmegyek megvenni a táskát,kíváncsi vagyok rá,milyen lehet élõben😊 Csak tudnám,hogy a hegyivadász táska miért 7900,az új meg 4500...
Vazze par napig nem nezek ide, 300 uj uzenet, es mar itt is megy az anyazas. 😞

Hihetetlen.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SG rock
wow! az azért kicsit durvább, ,mintha AS-el lõtték volna meg

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

jaja, az épületeknél voltak; és egy PB golyó találta arcon

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
gondolom paintball, ha középen volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
azt nem szûrtem le az egészbõl, hogy most akkor õt paintballal vagy airsoftal lõtték meg?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

szerencsére nem, de állítólag centiken múlott...

bardocz
Legalább a szemén találta el? :\
SG rock
azis fincsi<#szomoru1>

az semmi; mi pestszentimrén voltunk az épületeknél (ahol a Falludzsa szokott lenni); olyan dél körül át kellett adnunk a terepet valami német paintball bagázsnak, és átmentünk az erõd részre.
Olyan délután fél kettõ - kettõ magasságában megjelent egy rohammentõ a pályán; az egyik kiscsaj kitalálta hogy megunta a játékot, és a pálya közepén levette a maszkot...

öregharcsa
Cu Chi, Vietnam, 1966..egy kis idõutazáson voltam...(nehogyelhidd vazze <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>) fake

Punker
te merre jártál?

öregharcsa
én leruccantam Vietkong barátainkhoz egy kis pörgésre...íme a bizonyíték(nem kell komolyan venni <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>)

jó kis game volt...<#hehe><#hehe><#hehe>

SG rock
hát nem, de akkor mi meg feljelentjük a qrvasok parlagfû miatt<#gonosz1>

Punker
és a föld tulaja még nem jelentett fel rongálásért? 😄

SG rock
nem-nem, rendesben csak ahogy rálépett lecsúszott az álláról a bakancs és "letépte" az álláról a bõrt egy darabon<#szomoru1> durva volt

SG rock
a gödöllõi pálya 1része most be lett ültetve kukoricával.
a szervezõk aztmondták, hogy lehetõleg ne taposd le a kukoricát, (kb. 10centinként van oda ültetve)<#hehe>

namost az a kukoricás egy kész kivégzõkamra.
bent minimum 40fok van, a kukorica közt 3m es gaz nõ amibe belegabalyodik a lábad, emellett meg mindenfelõl azt mondják, hogy dobd el a fegyvert és közben senkit nem látsz.

egy kész élmény oda bemenni meg onnan kijönni

Punker
és szögesbakancsban rohangáltok vagy mi?

SG rock
katlanharc, gödöllõ

Punker
ez melyik game volt?

SG rock
vár* (vér)

SG rock
eseménydús volt ez a vasárnapi játék
2sérült is volt :S

1ik gyerek kapott egy homloklövést úgy, h9ogy fel is szakadt a bõr
aztán volt 1 aki berohant a bombához, elesett és a mögötte lévõ rálépett az arcára<#pardon1> aztán a sok vár láttán már szinte igazi háborúban éreztem magam<#bohoc>

alien-t nem kérdezted?

vagy ha nincs más; rendelj egy darabot, ha meg nem jó, eladod 😊

nem 😞

Punker
Praksi tárat sikerült kipróbálni?

SgtChris
Mondjuk én is táska miatt nézegetem a netet, mert az említett Vaterás cuccal alaposan be**optam. 2 hónap alatt szétment a zippzár, eltörtek a mûanyag csatok, a cordura vagy mifene anyag belsõ gumis oldala szép darabokban pereg lefele, és ennek hiányában az anyag szövése is feslik fel. És akkor a MOLLE rendszer tûzõ pántjairól ne is beszéljek. Pedig hétköznapi használatban volt. Otthonról munkahely, munkahelyrõl haza. Nem volt telitömködve, max. ásványvíz. Szóval ez felejtõs utángyártott sz*r volt, 10k-ért... :-( Na ilyen volt:

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

öregharcsa
"Van valami szocreál áruház a Kálvin téren is, a templom mögött, annak az emeletén is van egy military bolt, ott még nem vettem semmit, de van kínálat, a tulaj pedig nagyon korrekt."

az a Cameleon military bolt...lehet árakat is csökkenteni ha okosan beszélsz vele.. <#vigyor1>

honlap

bardocz
Nekem fekete szemüveg kilõve,mert szemüveges vagyok,és szép víztiszta munkavédelmim van:-) Viszont motoros bukóban utaztam már villamoson😄 És hát érdekesen néztek az emberek.
buszon, héven, villamoson; mindegyiken mentem már felcuccolva, fekete szemüvegen keresztül vicces nézni az emberek ábrázatát 😄

bardocz
Amíg nem volt rohasztó meleg addig én is úgy jártam😄 Mindenki csak néz,fõleg,hogy hullazsákban viszem a fegyvert😄 Hazafele menet meg inkább nem is vagyok kíváncsi a szagomra,örülök neki,hogy nem érzem<#nyes> De sajnos ez nem elég az ülõhely szerzéshez...Persze fáradtan rögtön lecsapok az ülõhelyre<#eplus2>
áá, a legnagyobb fun; felöltözve menni játszani. ma rajtam röhögött a fél Boráros tér - másik meg rettegett 😄D

bardocz
Jól hangzik.Én nekem a táskába elfér 2*1.5l víz,kaja,zubbony,póló,töltény,és kb ennyi,több nem nagyon.Elsõ zsebbe apróságok.
gyakorlatilag egy nagy zsák, két oldalzsebbel; a belsõ részben van egy kis zseb kialakítva, ahova pl. polifoam-ot tudsz berakni. az anyaga jó vastag, az alján még mûbõr (vagy mi) van, hogy ha leteszed, ne ázzon be.

kb. 30 liter, ha jól emlékszem; nálam abban megy a kaja, térd+könyökvédõ, 2*1.5 liter víz, arcmaszk, sisak, pisztoly, zöld álcaháló (sálnak használom), láthatósági mellény, sebtapasz meg egy csavarhúzó szett 😊

az oldalzsebben elfér a gáz, kullancsriasztó, egy 3000-es Blaster palack meg szilikonspré

persze kell tudni pakolni 😉

bardocz
Jah és 3 liter víz alap😄
bardocz
És milyen nagy életben?Mert nem akarok hatalmas túratáskát,de kicsit sem,mostani táska már nem elég AS-re,nem fér el benne minden.Sõt,az is nagyon jó lenne,ha beleférne egy cipõ a többi mellé,és akkor nem kell hazafele bakancsba mennem.
légiósban is van - mi több, nekem is BW hegyivadász van :-P

bardocz
Obsitba fogok majd venni hegyivadász táskát,vagy valamelyik bundeswehrt.Azt a boltot legalább könnyû megtalálni.
SgtChris
Köszi a gyûjteményt! Párat ismertem, de fõként a külföldieket köszönöm, mert lehet, hogy inkább náluk érdemesebb próbálkozni...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

ha tudsz utazni, akkor a Reintex-et javaslom, mi hárman elmentünk hét közben; kb 2-3 óráig bóklásztunk meg nézelõdtünk, hatalmas az a bolt (2 szintes !). amúgy õk is postáznak, ha nem tudsz elmenni.

A Légióst én is ajánlom; ott vettem egyenruhát, kesztyût, takmellényt, taklámpát, hátizsákot, stb.; korrekt áraik vannak, és az eladók is normálisan állnak hozzád.

Van még a József körúton az Obsit, ott voltam párszor; lehet hogy rossz idõben voltam, de akkor valahogy mindig lesz.rták, hogy én vevõ volnék...

A 22-es meg tényleg érdekes egy hely, csak az új cuccokon van árcímke; minden mást annyiért adnak, amennyit akarnak.

A 22-es csapdáját én nem ajánlom, mert elég átbaszoda áraik vannak. Rádnéz megmondja mennyi... nekem a 3x os ár volt.. nem korrekt, egyszer voltam érdeklõdni, többet nem megyek. Amúgy sok cucc van, csak egy rakás szemétdomb egy pincében és onnan kell guberálni..

Inkább ajánlanám a Jászai Mari téri nemtudom milyen boltot, a Jászai Mari tér és a Szeráj török étterem között félúton a nagykörúton. A kapuban gázálarcos bábu áll, meg fogod ismerni. Sok brit, német, magyar, svájci ruha, használt bakancsok, hátizsákok. Van tropentarn is. Jó kis bolt, korrekt eladó.

Ajánlható még a 44-es bázis (Mester u 44), sokféle eredeti egyenruha van, bakancs témában a Lónyai utcai (49..?) munkavédelmi bolt (príma német bakancsok 12ezerért, most vettem 1et, elképesztõen jó).

A légiós is egész jó, ott takmellények vannak jó áron, meg ilyen szekunder apróságok.

Van valami szocreál áruház a Kálvin téren is, a templom mögött, annak az emeletén is van egy military bolt, ott még nem vettem semmit, de van kínálat, a tulaj pedig nagyon korrekt.

Utángyártott szarokat, vaterát meg felejsd el..

Itt van még egy jó kis linkgyûjtemény...

....és még egy nagyon szimpi bolt (salgótarján de postáznak(

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

SgtChris
Remélem nem off a dolog, de tudnátok adni pár linket, ahol jó minõségû, military-airsoft ruházat, kiegészítõ, hátizsák kapható? Találtam pár oldalt, magyart külföldit vegyesen, de mivel nem mozgok otthonosan ebben a körben, gondolom nektek vannak speckó lelõhelyeitek. A hangsúly az ár mellett a minõségen van, mert a Vaterán már belefutottam egy silány minõségû cuccba...(hátizsák) Köszi elõre is...

Mike at home
nem csak rád vonatkozott

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Barátokközt lálálá