29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
ToMy_ #19659 Eszedbe ne jusson közterületen akár csak elővenni is.
Hopup guminak tökéletes egy Guarder 75-ös szilikonos gumi, ~750Ft, akármelyik airsoft-os boltban megkapod.
Beszerelni sem egy ördöngösség, lényegesen egyszerűbb, mint besetupolni egy Abarth-ot...
Viszont elsőre nemgyenge fegyvert választottál, netes források szerint out-of-box lövi a ~420 fps-t... -
#19658 Nekem is van kertem ,csak nem akarom, hoygy a fiam lássa ezt a fegyvert, van neki egy kínai aep-je ( bár most éppen behalt ...) azzal szokott célba lőni szigorú felügyelet mellett, de ez már nem neki való, még ha figyelek rá akkor sem .Ezért kéne valahol másutt elintézni a dolgot .
De ahogy néztem hopup tényleg gagyi benne szinte semmit nem változik akárhogy állítom, mindig hamar leesik a bb, valszeg túl kemény a gumi, addig meg sok értelme nincs lövögetni míg ki nem cseréltetem . -
shatanka #19657 Veszélyeztethetsz vele másokat.
Nincs valamelyik ismerősödnek hétvégi telke? Ott nyugodtan belőheted. -
#19656 Mási kfórumon már kérdeztem, de nem jött válasz ....
Ha kimegyek valami félreeső helyre a határba belőni a fegyverem abból nem lehet "baj" ? Valszeg a kutya se jár épp arra, de sose lehet tudni... Hülyegyerek géppisztollyal lődöz, még rám hívják a zsarukat :))))
Kártya, gravír van . -
#19655 Ja, közben rájöttem, hogy hülye vagyok ...:)))))
De én úgy tudom az a látómező szélessége 100 méteren ... -
#19654 látom törölted :D:D -
#19653 az a zárólencse átmérője! nem nagyít:) -
#19652 Én 4500pénzért vettem TASCO 1x40es 11fokozatú Red Dot-ot. Zárt, fém házas. Nekem tökéletesen bevállt. -
#19651 Az olcsóbb reddot-ok mennyire működnek úgy mint az "igaziak" ? "Mozog" rendesen a pont benne ahogy azt valóban tennie kell?
Egy olcsó , kb . 10 000 Ft-os cuccra gondoltam ( valszeg ezek is kínaiak ...), mivel AEG nem épp pontlövő nem látom értelmét a komoly cuccoknak. Nem baj ha műanyag, meg esetleg szellemképes bizonyos fényviszonyoknál, csak jól lehessen célzásra használni .Nyílt reflex sight a nyerő nálam ...
Esetleg valaki használ ilyent, tapasztalat...? -
#19650 Ha 1-2 év múlva szeretnél játszani,akkor ne most vedd meg,addig ezek olcsóbbak lesznek,és kijönnek újabb modellek. -
#19649 jólvan köszi a válaszokat.
megfogadom a tancsáaid. -
#19648 a 0,28-as cyma-nál gagyibbat ne vegyél
amúgy hány éves is vagy? -
#19647 AK-t ajánlanál ?
pl. egy ilyet vagy ilyet?
-
#19646 játékra nem túl jó. -
#19645 valami jó gép fegyvert tudnátok ajánlani ?
lehet hogy azt is vennék ha kifutja rá.
30 ezerig.
33 ezer ez
nem tudom mennyire jó márka de szerintem nagyon jól néz ki.
airsoftozni 1-2 év mulva szeretnék .
ez milyen szerintetek ?
-
#19644 köszi. -
#19643 armysports -
#19642 Miskolcon ismertek valami jó airsoft boltot ?
plázába elég drágák a cuccok -
szvdzs #19641 Hali.Keresek MICH 2000 sisak replikát olcsón.SÜRGŐS LENNE!!! -
Rohamkacsa #19640 SZiasztok!
Kell valamelyikőtöknek Nike fiocchi elektromos Füstjelző?:D
Valamint egy olyan kérdés ,hogy Biohazardos felvarrót tud valaki szerezni?
előre is köszi a válaszokat. -
#19639 Azaz ! :)))
Én sem számítottam ilyen rossz élményre ! :)))Senkinek nem kívánom , főleg nem egy játékon ahová szórakozni jár az ember ! .) -
praksi #19638 nem hülyeség, egyik-másik tuningőrültet én is meglövetnék a saját fegyverével, hadd lássa mit művel az ágyúja... -
shatanka #19637 ici pici dzsunkába találni rugót, azt beletenni... nem menni bele... csavarhuzoval belemenni... és itt van most neked és lenni nagy boldogság.
Rugócsere vissza 350-360 környékére és tökéletes lesz. Meg úgy is érdemes átnézetni. -
#19636 Valami nyílt red do-ot szeretnék még venni hozzá, valami jó olcsót, tekintve, hogy ezek nem pontlövészetre valók , gondolom nem kell belőle a 100 000 Ft-os ....Amiket látni 6-10 000 -ért azok mennyire használhatók ? -
#19635 mikor megvettem a motoros tárat nekem is megpergették vele a hátam csak hogy tudjam milyen. :D -
#19634 Mindenképpen kisebbre vetetem.Nagy hülyeség tudom, de próbából hátba lövettem magam , poló + vastag pulcsi ellenére rohadt nagyot ütött !Gyönyörű véraláfutás lett belőle ! :)))
Nem mondom, jó érzés rombolni vele, de nekem alapvetően az Airsoft mint játék tetszett meg, nem a fegyverek, és ez a fegyver már nagyon nem fér be nálam a játék fogalma alá ! -
#19633 oké köszi -
#19632 Ha a soti shotgun nálad akkor nézzél fel a keleti front szaküzlet honlapjára,van 10K-ért rendes(erősség stb.???) -
#19631 vagy sotit érdemes venni a pisztoly helyett ?
az mennyibe kerül ami normálisabb?
az erősség a lényeg :D -
harvypoker #19630 hat igen ahogy latom tobb helyen is 420-450 FPS-t irnak hozza szoval azzal mar nemis lohetsz 10 meterrol (mondjuk en szivemszerint maradnek a minden 350 vagy alatta + sniperek 500-600 nal) -
#19629 nézesd át és rakass bele kisebb rugót!!!
1 valószínűleg sokkal több mint 400 FPS
2 szinte tuti gear törés pár ezer BB után. -
#19628 Megvettem életem első "komolyabb" AEG-jét, egy AGM HK416-ot.....
Hát... Én ezzel senkire nem lőnék rá 10 méterről olyan baszott erős. Mérve nem volt, de megnéztük mit művel 3-as üveggel, 4-es farostlemezzel, befőttes üveggel.Brutál.Vékonyabb ruhában én ezt már erősnek tartom, ember bőre bereped ... -
#19627 jólvan akkor ezt megveszem. :D
amúgy van 1 airsoft pisztolyom rúgósba .
Smith Wesson Toky Marui-ba.
az van olyan erős mint a Cyma Glock ? -
#19626 az összes AEP 200-220 FPS körül van. -
#19625 akkor ilyen ár körül ez a legerősebb elektromos ?
-
#19624 jó a glock
de nem visz át se kartont, se dobozt, se üveget. -
#19623 Cyma Glock akkor az jó ?
majd később akarok airsoftozni most csak szétlőni dobozokat meg üvegeket :D
és ez a fegyver az egyik oldalát átviszi pl. egy Cola-s doboznak ? -
#19622 10-12-őt megér :D -
#19621 vagy inkább ez ? link -
#19620 Beretta 92 Elite IA AEP
* Típus: Beretta 92 Elite IA AEP
* Működési elv: AEP (automata elektromos pisztoly)
SEMI / FULL auto
* Lövedék kezdősebessége:
297 fps (0.12 g-os lőszerrel mért adat)
* Max. lőtáv: 35 m
* Tárkapacitás: 27 db 6 mm BB golyó
* Anyaga: Fém belső és szán, ABS borítás
* Gearbox: Fém
* Kaliber: 6 mm BB golyó
* Ajánlott lövedéktipus: 0.20 g
* Hop-Up: igen, állítható
* Blow-back: nem
* Méretarány: 1:1
* Tömege: 860 g
Tartozékok:
* Hangtompító
* Akku (500mAh/Ni-Mh/7.2v)
* Töltő
* Gyorstárazó
* Tisztító pálca
* Kb. 100db BB
16 ezer FT.
ez milyen szerintetek ?
Elektromos pisztolyt szeretnék venni ,lehetőleg olcsót ,erőset és megbizhatót :D
15 ezret szánok rá kb.