Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
az UAG-ot vedd meg 25-ért

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
25-ért bármikor megveszem 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
de a veressj emailcíme látható volta vastagbõrön.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike at home
FPS játékokat mikor tiltják be nálunk
az összes náci gyakorolhatja vala az emberölést
sõt kiskorban kezdve, érzelemmentesen is ölhetsz már, isz ez csak játék

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hm... én is írtam, csak én a fõszerkesztõnek

Mike at home
a npeszava.hu-nak nincs impresszuma, nem tudni ki szerkeszti, ki a fõszerkesztõ

bardocz
Hát mert bótban annyi 😊 (asszem...<#miaz>)
Mike at home
jaj de jó

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem, neked csak szimplán furcsa elképzeléseid vannak a világról néha 😊 bardi a náci 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
amikor meg azt mondtam a JG G36-osom, 35k-ért eladható, leugattatok

DummyBoy
Ennek a hivatalos sorrendje a :

- sajátbõr
- elmondanak egy csomó dolgot
- taktika
- megismerkedés
- sörözés

<#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
azért javaslom hogy elõször menj ki simán gyakjátékra mert ott kitudod magad "kötetlenül" próbálni. milyen játék mód is tetszik neked, nem mindegy hogy rohamozós vagy sunnyogós taktika jön be neked inkább stb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Ebben a sorrendben nehéz lesz.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
hát látatlanban nem szokás se csapatot se csapattársat választani.

Szeretnék már úgy játékra menni, hogy elõtte megismerkedek egy jóvágású csapattal, ahol egy jó sörözés közben meg is beszéljük a taktikát meg elmondanak egy csomó dolgot amik egy részét jobb ha nem a saját bõrömön tapasztalok meg :-)

DummyBoy
Hála istennek ... csak most meg melóban nemtom megnézni 😞 Nem tudja valaki feldobni jutyubra? <#vigyor3>

Van egy eladó JG Steyr AUG Military-m ha kell valakinak. Gyakorlatilag új, májusi és azóta alig használtam.

Ilyesmi:

35e pénz.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

SG rock
na azért 😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

milk41
<#eljen>Ilyenkor jó a média.😄

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Duna TV már cáfolta !

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
jézusatyaúristen omfg <#wow1><#wow1><#banplz><#banplz><#banplz><#wilting><#wilting><#wilting>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

a baj az, hogy az ilyenek verik a nyálukat, hogy a "sajtószabadság" meg a "közösségnek tudnia kell errõl" dumákat. egy rakás kretén, akik kihasználják hogy a birka többség tudatlanságát és hiszékenységét; nem is érdekelve, hogy embereket tesznek tönkre.

és ami a legrosszabb, olyan elcseszett bíróság van itt Abszurdisztánban, hogy polgári perrel nem hogy kártérítést, még rendes helyreigazítást se tudsz kérni, mert évekig elhúzódik a per, amit persze rögtön meg is fellebeznek...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
azt nem lehet eladni nincs hírértéke!

bardocz
Tudom,nem is küldeném el a picsába,mert ha azzal kezdem,akkor el sem olvassa a levelet a parasztja.
DummyBoy
Jaja ... vagy nagyon intelligensen és polotikusan kellene elküldeni melegebb éghajlatra ... Vagy elhívni egy AS partira ...

Fõleg ha kap egy-két szaftos UAAÁ ritmusban írott levelet, és holnapra az lesz a Népszavában hogy a földalatti náciterrorista szervezetek életveszélyesen megfenyegették a "szegény oknyomozó újságírót" ...

Mondjuk egy rókavadászat mekkora király lenne 😊

Vagy egy Rambo emlékjáték ... Õ lenne Rambo ... <#hehe>

öregharcsa
de csak okosan!! ha elküldöd a picsába akkor még a végén mi leszünk a hülyék...ezt nem idegbõl kell kezelni..mert nem csak rólad-rólam szól..

http://pspfilez.extra.hu/

bardocz
hol írhatok ennek a vadparasztnak ímélt?
degenerator
nekik kell a félelem, hogy valamivel rábírják az olvasóikat, hogy maradjanak velük, és ne gondolkozzanak, szóval hamvába holt ötlet.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Siluro
Szerintem célravezetõbb lenne, ha a Népszava Online pár tagja meghívást kapna egy játékra. Így látja, hogy ártalmatlan és nem vagyunk nácik, fasiszták, kommunisták, meg mittudom én, hogy mit talált még ki...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

degenerator

mit tettem szegény unokaöcsémmel😊

Mersant
sracok, innen rendelt mar valaki? megbizhato? http://www.army-shop-magyarorszag.hu

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Nekem mostanában melóban szarakszik a softair (Ma pl.: nem is tudtam elérni ...) ... aszittem a szokásos servergond ... de akkor lehet más gubanc van ...

Mersant
softairen Hessler baratotok mar belinkelte a cikket a "sajat" forumaban...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Ha menne az a +!%&@&@# szoftérponthu már nyitottam volna egy Airsoft vs. Média topikot a földelésbe ...

Mehetett volna Jenõ bácsi cikke mellé a margóra a MiskolcTV-s riport pl ...

Húúú ... Hoppá ... most esik le ... akkor végülis hitlerjúgendet neveltek anno a Vadkanok a MiskolcTV egész stábjából? Mekkora összeesküvéselmélet van itt meglapulva ... hihetelen ...

Kiadok errõl asszem egy könyvet ... fekérem lektornak Jenõt, meg a nyugalmazott katonai szakértõt, és kész a besztszeller ...

Megyek, felmondok ... úgyis minden idõmet el fogja rabolni az "írás" ...

ON: A legszomorúbb az egészben hogy ezért fizetést is adnak ... Szégyen.

degenerator
hoppáhoppá. most esett le. hétvégén odaadtam a 3 éves unokaöcsémnek, hosszú környörgés után a glockomat, hogy üresen csattogtathassa. most a baloldal szemében én már levente oktató vagyok?😊

degenerator
írtam ennek a veress jenõnek. gondolom nem fog válaszolni.

degenerator
gondolom ugyanaz a szakértõ lehetett, aki pápát intett a bmp-knek.

Mersant
en dobtam nekik 1 mailt meg reggel hasonlo tartalommal mint a cikk, persze reakcio semmi...

Pfff... Na ennyit a magyar médiáról... De legalább nem kardoskodnak amellett, hogy tiltsuk be, de azonnal.
Punker

DummyBoy
A híradó, a blikk, a telesport és az mtv oldalán is kint van már ...

Punker
el kell nekik küldeni a Kiszel Tündés videót, az jó ellencsapás még a buta emberekre is 😄

Mersant
szerintem az lehet amit itt nehany napja/hete reklamoztak , de nem vagyok benne biztos...

DummyBoy
Sejtettem ... próbaképp rákerestem gugliban, mennyire is terjed a hír ...

Van már ellencikk is, nem AS tollakból, de mikor megláttam az MR1 honlapján, már vártam mikor lesz rádióhír belõlle ...

Aki nézi a szennycsatornákat a TV-ben az szólhatna majd, hogy mikor lesz benne a náci kiképzõtábor a zaktívfókuszstb-ben ...

Párom mamája állandóan veszi a blikket és a hasonlóan korrekt hírmagazinokat, majd beszkennelem a cikket ...

By the way, melyik pályára gondolnak, van valakinek róla infoja?
Ekkora marhaságot...
Mersant
mar a radioban is bemondtak a nagy hirt...hulyek ezek mind

Punker
menj el minél több gyakjátékra és ott ismerkedj, lehet válogatni ki a szimpatikus 😄

Sziasztok!

Nagyon szívesen hozzácsapódnék egy bp-i csapathoz. Rendes ember vagyok, szóval tökre jól járnátok velem :-) Ha valahol van tagfelvétel, tagkipróbálás lécci küldjetek nekem egy privát üzenetet. Elõre is köszi!

DummyBoy
OMFG ...

Asszem felkészülök rá, hogy bármelyik pillanatban rámtörhet az efbíjáj vagy a szíjájé, mert kommunista forradalomra készülök pár társammal egyetemben párhuzamosan a neonáci - neoakrámi - gárdista - partizán - vietkong - terrorristapalántagócokkal együtt az egész ország területén ... sõõõt a rendszeresen szervezett találkozókat is megfigyelik majd valszeg, ahol a taktikai elemeket együtt átbeszélve és gyakorolva tudjuk átvenni ... Készülünk a világuralomra ...

Sõõõt ... asszem szólok a szomszéd gyerekeknek is, hogy fejezzék be a gárdistaképzést valamint az utcai harcokra való felkészülést!!!

(Valószínõleg a "gumiabroncsokba fúródott golyók" a gumiprofilba beakadt BB-ket jelentheti, de ilyen apróságokon ne akadjunk már fent!)

Még megvárom azt, hogy a senki által nem használt festékkes BB-kre ráfogják, hogy a vér látványát szimulálják, és ez késõbb ne okozzon gondot ... na akkor asszem emigrálok.

Kiváncsi vagyok még az a katonai szakértõ mióta nyugalmazott ... és miért ... <#idiota>