Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Teljesítménytúrázni jó ...

Munkatársaim hívtak Gerecse 50-re ... Kérdeztem, hogy az 50 az méter? Nem, km ... Akkor oké, kocsival megyek ...

Viccet félretéve, nekem a kis sétálunk-fotózunk-szalonnátsütünk és nem gyalogoljukletökigalábunkat túrák jobban bejönnek. Minden tiszteletem azoké akik lenyomják a Gerecse-Kinizsi túrákat, de nekem azok már túúúl hosszúak!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

"10. Korhatár: a minimum életkorhatár tizenhat év, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek csak egy nagykorú játékos felügyelete mellett, írásos szülõi engedéllyel (lásd Melléklet) vehetnek részt a játékokon."

nekem fél perc volt megtalálni 😛

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

milk41
lenne egy kérdésem,Magyarországon ahoz hogy MASZ-os játékoknál nem min. 16évesnek kell lennem?mert valahol azt olvastam,hogy 16-18és között kell szülõi engedély,de most csak azt találom hogy csak 18év alatt kell

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

múlt heti pestszentimrei játékon 3 l víz nyomtalanul eltûnt bennem is 😊

nálunk ma éjszakai játék van; remélem nem lesz túl hideg :S

Punker
hát az tuti, 1,5 liter víz, fél liter energia lötyi 2 kifli 2 csoki, és 2 kilóval jöttem könnyebben haza mint elindultam 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tudod: Norbi bekaphatja 😄D

Punker
most mondjam azt hogy kb 12 éve voltam utoljára én is 😄

de most ledöglök mert tényleg végem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

grat 😄
unokatesóm nagy teljesítmény-túrás, mindig el akar rángatni valahova, de valahogy sose érek rá :S

Punker
az utolsó kb 5 km-en úgy voltam levágom a saját lábam...
túl vékony zoknit vettem fel, és elõjött a bakancs tágulós jelenség amit MuldR mondott, a sziklákon lefelé csúszkált a talpam most kb 5 forintos nagyságú hólyag növekszik a rajta.

1x kicsit eltévedtünk olyan 10-15 percre, de így is tartottuk a kitûzött 5 és fél órát (7 óra volt a meghirdetett szintidõ) kaptunk hegyigyopár sapka plecsni felvarrót úgyhogy mától hivatalosan is hordhatom! 😄

jó volt az Eger túra? 😄D

Punker
5 és fél óra 25 km 1100 méter szintkülönbség, végem van, kérem kapcsolja ki.

DannyL
A Military változat drágább mint a G36.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mike at home
én ugyan nem akarom eladni, a JG AUG meg egy árban van a G36-cal itthon
már ha lehetne kapni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DannyL
Ja hogy a Military. Az valóban még Gunner-rõl is 35e Ft vámmal.

Nowarban 38 500, 44-esben 42 ezer volt, de tudtommal már egyikben sem kapni. Nota bene, ez nem a "civil" változat - olyat kapsz olyan 30-34ért.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DannyL
Melyik bolygóra gondolsz AUG ügyben 40e -ért? 😊

Tod az valszeg azért volt mert a G36C ára újonnan, drágább boltban sem több mint 34 000... ehhez képest te akarod egy ezressel többért adni, használtan. Mégis ki lesz olyan hülye..?

AUG meg újonnan olyan 40 ezer körül alakulna, már ha lehetne itthon kapni..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Mike at home
bakker 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
maradj már, infarktust kapott

Mike at home
öcsit airsoftozni stikába, mi? 😊

ööö... mindegy... õt biztos más lõtte le 😄 vagy infarktust kapott 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
na de a becsapódásokat mutatták 😄

Jó hátt afgán-német-francia film... 😄

Különbenis nem hallottál a hangtompítóról? 😄😄😄😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
hehe az egyik statiszta hamarabb esett össze mint hogy a sorozat jött volna, alacsony költségvetés 😄

Punker
DunaTv szokott ilyen ritkaságokat adni.

Egy afganisztános film megy. Minden ruszkinál 45ös tár van. Asszem beszerzek egy nagy méret tárat az AK-khoz 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

degenerator
a többi rémhírterjesztõ alatt nem csak baloldali újságokra gondoltam.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
Hát azért nem,de egy kisgyereket simán elviszek,csak ne kapálózzon😄
Mike at home
te is beleférsz? 😊

Mike at home
"ebbõl is látszik, mennyire kell komolyan venni a népszavát" ennyit kellett vlna irni
a többi része már politizálás

bardocz
Na,megvan a hegyivadász táska,ebben szerintem még a fegyverem is el fog férni a többi mellett😊 nagyon jó,hatalmas :-)
degenerator
tömegpszichózis, és pletyka...

leközölnek egy ilyen hírt, eljut a célközönséghez (esetünkben rettegésben élõ baloldali emberkékhez) õ ezt elhiszi, még jobban fél, és terjeszti. a cáfolatot, mivel a saját újságja nem fogja lehozni, valószínûleg nem fogja elolvasni, vagy ha el is olvassa, fenntartásokal fogja kezelni, hogy dehát az mno/dunatv/a világ értelmes része hazudik.

hasonlóképpen terjednek az urban legendek is.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DummyBoy
Ezzel csak az a baj, hogy míg egy ilyen hírt az átlagos Homo Sapiens fenntartásokkal kezel, a többség tényként kezeli ...

Olyan ez mint a munkahelyeken a dohányzó ... Ha valami infó kell, vagy jó pletyka akkor goto dohányzó ... A dohányzó a munkahelyek guglija ... dob az mindent, hírt is meg baromságot is ...

Mi teszteltük anno a mienket ... elkezdtünk kicsit hangosabban beszélgetni arról, hogy az egyik soron majdnem kigyulladt egy gép ... 4 órával késõbb mérgesen szidták a biztonsági õrséget, akik nem engedték be a mentõsöket, mikor valaki megégett az egyik gépnél <#idiota>

De a top az az volt hogy elkezdtek építeni egy új gyártócsarnokot, az egész média a fejlesztésekrõl meg az új munkahelyekrõl beszélt, erre valaki kitalálta hogy bezár a gyár ... majd a fél világ új munkát keresett ...

degenerator
ebbõl is látszik, mennyire kell komolyan venni a népszavát, meg a többi rémhírterjesztõt.

DummyBoy
Na peeee ... hogy utánna benne legyek a Zújságba hogy neodzsíjájdzsóista harci taktikákat elemzek ... miiii????<#idiota>

GI Joe gyûjteményt beszámítasz? <#idiota>

DummyBoy
Na ja ... fõleg ha a kék csapat tagjaként elõkapom a fehér kendõmet, hogy elszoríjjam vele az artériás vérzéseket ... "Kék karszalag - piros karszalag ... még csalsz is te szemééééét???" <#idiota>

Kitépett gigával még magyarázkodni se lesz idõm ...

Alig használt AKS-74 + GP-30 duómat autósbarbira és kenre cserélném <#idiota>

Mike at home
a hirado.hu-n kivül a google szerint nem foglalkozik a témával senki

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
na tessék, pl. a mazsihisz.hu közölte a korrekciót is

http://www.mazsihisz.org/neonaci-kikepzes-helyett-artatlan-sport-folyik-budakeszinel--129.html

magyar nemzet cikkére hivatkozva

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

degenerator
átélés nélkül nincs öröm😊

gondolj bele, kitépik a gigád meg levágják a karod; és még le is csesznek mert nem használsz fehér kendõt <#idiota>

Mike at home
pedig már hogy beleélted magad

degenerator
igaz, elnéztem😊 azt hittem, igazá harcra gondolsz.

degenerator
én szovjet doktrínákban, és partizánharcban gondolkozom, mivel magyarország soha nem lesz erõs, hogy felvegye a versenyt másokkal reguláris hadseregek szintjén. ott meg elõfordul az ilyesmi.

egyébként ha messzirõl lelõsz valakit, akkor is látod, hogy szétnyílik a koponyája, vagy esetleg a bõr tartja össze a fejét, ilyesmi. és ez olyan meghatározó élmény lehet egy újonc számára, hogy kissé fura dolgokat is mûvelhet késõbb. a másik véglet a japánok, náluk a társadalomban ez az egész szerves részét képezi. (lásd nankingi mészárlás.)

Mike at home
meg enm unreal, van éppen elég katonai kiképzõprogram US Army, pl. messzirõl lelõni vkit más mint kitépni a gigáját

Mike at home
fps és airsoft

DummyBoy
Bakker ... hozzátok én tuti nem megyek érszoftozni ha ez van a "MEGVOLT" helyett ... <#idiota>

degenerator
az unrealban szétlõni valaki fejét, és a valóságban kitépni az ellenséges katona gigáját, érezni az édeskés szagot, a nyálkás testrészt, letörölgetni az alvadó vért....nem egy kategória.....

Punker
azt max 15-ért.....

Mike at home
AUG