Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sgmbulldog
A seregben azért vált be mert jól mutat a fotókon ! Ha a gyári alsó gumiszalag nem tartja meg, akkor a madzaggal max a vérkeringést lehet elszorítani annál jobban 😄

98-ban rendszeresítették az elsõ combtokokat (még Eagle-ket kaptunk akkor, tehát nem gatyikat), mi is mint a koronaékszer úgy kezeltük õket, de mikor az ember már inkább a funkcionalitást részesíti elõnyben (pl ne akadjon bele a váltó, ne kelljen igazgatni folyton, nem érdekel hogy jobban mutat fotón, rendesen tudok használni mégegy zsebet, ha pihenek egyszerûen lejön a külsõ övvel, és gyorsabban felkapható, stb.) valahogy hamar inkább visszatértünk normál szolgálatban a csípõtokra. Ha extra meló volt akkor jött a combtok, de csak a mellény miatt.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

DummyBoy
Köszi Mindenkinek!

A Praksi által linkelt cuccnak utánnanéztem és eddig Õ a befutõ ... használhatócomtokként, de leszedhetõek a combrögzítõ cuccok rólla és övre is felszerelhetõ ... ráadásul univerzális, állítható és egy átlag pisztoly taklámpával is belefér ...

Néha hiába olvas utánna az ember a dolgoknak, jobb ha elõtte még egyszer rákérdez ... hátha 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
madzag, a seregben bevált.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

sgmbulldog
Ha rohanni is szoktál, és hajlandó vagy néha kúszni-mászni, akkor mindenképpen csípõtok. Ha hosszabb a játék akkor méginkább. Ha pedig a pisztolyod elhagyási esélyét le akarod csökkenteni kb 5%ra akkor szintén csípõtok.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

degenerator
tudod mindig ezt az érvet hallom a 170 cmes csontvázalkatoktól, de még egy sem mutatta be, hogy õ hogy képzelné el.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DummyBoy
Köszi, jó pihit!

az elõzõ tapasztalataiból azt mondom inkább a Tornado-t vedd meg

(na, húztam szunyálni, holnap labor :S )

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DummyBoy
Ne csináld, ez volt a másik, amit kinéztem 😊 lol ...

ilyen van nekem is, csak feketében. a csatok hajlamosak törni (nekem 2 is eltört, minden átmenet nélkül...); másrészt a pisztolyom folyton kiesett belõle (bár az lehet hogy az én balfékségem miatt volt <#whatever> ), illetve ami szerintem hátránya, hogy csak 1 szíj szorítja a combhoz, és hajlamos csúszkálni.

illetve amire még nem jöttem rá, hogy a jobboldali "zseb" micsoda, vagy mire való; merthogy az nem zseb 😄

én egy ilyenre fogom cserélni.

DummyBoy
Köszi!

Sima Chestrigem van ...

Ezzel szemezek most:

Ehobby modular combtok ...

"ha nem moduláris mellényed van" + ha nincs eleve pisztolytok a mellényen, akkor jobb mint a sima övtok :-)

nekem az a bajom a mostanival, hogy ha rajta van a taklámpa, akkor nem tudom betenni a tokba. (bár ajánlották a tépõzáras TORNADO tokot, az elvileg méretre állítható).

ha nem moduláris mellényed van, akkor sztem jobb mint az övtok.

DummyBoy
Hopp ... teknikai kérdés:

Tokot tervezek venni a leendõ pisztolyomnak ... és egy combtokkal szimpatizálok ... DE ... rémlik nekem, hogy valahol nagyon szidták a combtokokat ...

Mit gondoltok errõl? Jól emlékszem? Valakinek van ezzel tapasztalata? Vagy nem rémlik? (közben keresgetek ...)

sgmbulldog
Amíg a drága asszonypajtás (aki kemény 54 kiló 😄 ) úgy ébred, hogy "olyan jó hogy nem érlek át" addig nincs gond

300.-ra csak osszejon 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hitman76
Valamit elrontottam szóval:

göthös

göthös 2

Hitman76
Mielött még valaki magára veszi jelzem a "göthös nyamvadék" alatt ezeket értettem:

bardocz
Jaaa😄 Hát aki nagyon magabiztos.Amúgy ez edzõ meccs volt...😄
Punker
én arra az arányra gondolok hogy hány 80 kilós megy neki a 130-asnak 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Amit én írtam megtörtént eset,és ezek voltak az arányok 😊
Punker
alap igazság hogy nagy ember nagyot esik, csak az arányok azért mások 😄

bardocz
Aztán milyen gáz már,amikor a 170 magas 80 kilós fickó úgy veri fülön a 2m+os 130 kilós csávót,hogy két percig fekszik a földön elájulva<#rolleyes> Na akkor súly kérdése,hogy ki az ember?
DummyBoy
Ehhh ... gyógyreggelt!

Nos, hogy én is on legyek, én a "göthös kis nyamvadék" tábor fényét emelem szerény személyemmel ... Barátaim, akik az ellentábor tagjai, mindig azt mnondják: Ember meg medve nincs 100 kiló alatt ...

Nos, nézõpont kérdése, ez jó vagy rosz, ugyanis az ember meg a medve az hozza le a 4-ikrõl a betonnal kiöntött mosógépet, én meg szürcsölgetem a kocsinál a sörömet és vigyázok a cuccokra 😊

Viszont ettõl függetlenül, én vagyok a tápláléklánc csúcsa, csak olyan dolgokat eszem aminek minimum 2 max 4 lába van/volt ... Mellé néha valami kis táplálékkiegészítõt (kenyér, savanyúság, nasi ...)

Párom hála istennek szeret és tud is fõzni, szóval ezzel nincs gondom, kis üröm az örömben, hogy a céges kajálda viszont mindig tud meglepetésekkel szolgálni ... De meg lehet szokni ezt is ...

Pocak van ... kell is ... azt mondta párom, hogy meg kell hogy maradjon, szóval nem harcolok ellene jelenleg, bár a sörkúrákat azért ellenérzéssel fogadja mindig, de ha azt akarja hogy szép pocakom legyen akkor azzal bizony foglalkozni kell xD

SG rock
ajjjajjjajajajaj<#wow3>, mindegy majd meglátjuk.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
hát az nem jó, mert nekem eddig nem küldtek értesítõt csak ha ráb@szták a sarcot 😞

SG rock
persze, hogy küldtek 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
küldtek értesítõt? ha nem akkor ne kapkodj 😄

SG rock
értem, holnap bemegyek érte. addíg meg csak reménykedem.

sgmbulldog
Az hogy a vámon ül, még nem jelenti azt hogy vámot is szabnak ki rá, de ha igen akkor lásd MuldR

ar+posta *0.28

SG rock
na rekord idõ alatt megjött gunner-rõl a fém test, csak 13nap volt 😊
de bent van vámon 😞. nemtudja valaki, hogy kb. 1kilós 40dolcsis csomagra mennyi vámot szabhatnak ki?

degenerator
bocsánaat, ezer bocsánat, de ezt le kell írnom:

"a reformok most már nem akadályozzák a fejlõdést" (kormányszóvivõ)

Punker
én meg 2, innen mentem softair-re 😊

Jaa, az semmit nem jelent. Nekem is 2001-es a regem (sot mar superwarezes idokben is jartam ide😊), de ezt a topikot kb 1 eve olvasom.

Punker
ezért jobb elõre készülni, de ne menjünk ebbe bele mert a politika az egyetlen tiltott dolog itt!

Felesegem dietetikus. Ha valakinek szuksege van szemelyi fogyasztora kedvezo oradijert megadom a szamat.

Amugy jovore nem lesz ilyen gondotok. Jon a Gyurcsany Update 😊

degenerator
nem vagyok tisztában a családod összetételével.😊

nos, nekem a barátnõm apja erdész/vadász felétek (nagyjából), és amikor eljön hozzánk a frissen lõtt sutával, és a vadas mártás illata bekopogtat az ajtón, elpárolog mindenféle akaraterõ. (tudod, csak egy picit eszek, na még egyet az íze kedvéért...najó, végülis egy tányér nem ártat meg....a franc bele, majd holnap folytatom az egészet, ma eszünk)

Punker
ja és ismeritek az alap mondást?
"ha soványnak akarsz látszani barátkozz kövérekkel 😄"

Punker
a softair-es adminok, pl kvitya.

Punker
figy a családom tisztességes része (magyarul én vagyok csak elcseszett fekete bárány) orvos, szerinted nem vagyok tisztába az alap dolgokkal? .D

De kik itt az adminok?

degenerator
persze, hogy tartalékol, de nem akarok részletekbe menõ vitákat kezdeni ilyesmirõl az airsoftos topikban.

lényeg a lényeg, ha nem eszel annyit, összemegy a gyomrod, lebontja magát valamilyen szinten. ha ezt a pár napot kibírod, az állandó vágyat a hûtõ irányába, akkor valamilyen szinten már nyert ügyed van. onnét akaraterõ kérdése.

Punker
persze hogy tudom, ezért nem eszek mellé 😄

amúgy meg az a heti 1-2 pohárka belefér.

Punker
kis kondi kell, alapvetõen többet futok meg megyek hegynek fel hegynek le tömött hátizsákkal, kell az állóképesség amúgy is a keményebb játékokhoz, amúgy ha elkezd szûkülni a gyomrod akkor már nincs gáz.

degenerator
remélem tudod, hogy a pálinka kb olyan, mintha folyékony szénhidrátot innál.

a sok ul, hogy fogyaszt a sör, meg a bor, csak hülyeség.

Punker
hát én egyszerûbben fogom fel, kevesebb zabálás sokkal több mozgás, ledobtam több mint 10 kilót.

amúgy meg a zsírkészletes dolog nem egészen így mûködik, mert a szervezet mindig tartalékol.

Mike at home
jah, így van, simán hozzászoksz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hitman76
Én is karcolom a 100-at de inkább ez mint hogy göthös kis nyamvadék legyek! 😄 Úgy a 80-85 lenne az ideális, de nincs nagyon idegem a kondizáshoz, a fogyókura pedig ki van csukva! Nem bírok éhezni, agresszív leszek tõle!

degenerator
bizony mondom néked, nem kevés. ha a cukrod rendben van, akkor onnét csak a gyomorsavadat kell kezelni. egy ideig rakoncátlankodik a gyomrod, de ha nem csak azért szoktál enni, mert megszoktad, hogy este nyolckor 3 melegszendvicset elfogyasztasz, akkor könnyen hozzá lehet szokni, hogy semmit nem eszel.

másfél-két nap alatt a szervezet rááll arra, hogy a saját zsírkészletét bontja le. persze ilyenkor bedurvulnak a dolgok, szóval cukor/rost utánpótlás kell, de szénhidrát semmi. na meg sok folyadék.