29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• lac coo
    Igaz, sorry ! :P
  • DannyL
    Használd egészséggel! Ki beszélt HK-ról?
  • lac coo
    Nekem AGM HK-m van, eddig csak hopup gumi lett cserélve benne, se hézagolva se semmi, és kb 6000 bb után abszolut tökéletes, erős pontos, soha nem akadt el, kicsit kevés a ROF, de egy kisebb rugóval és/vagy nagyobb aksival ez is jó lehet-gondolom.
    Szóval igazán nem értem mi baja van mindenkinek az újabb AGM-ekkel ? :D

Kínaiaknál soha nem lehet tudni mikor döntenek úgy, hogy emelnek a minsőgén, percig ne higgye senki, hogy nincsenek szakembereik, technologiájuk hogy világminőséget gyártsanak, egyszerűen csak eddig a gagyi érte meg nekik jobban ....Csak ugye azt már elég nehéz eladni ....
  • DannyL
    Az AGM-nél mérföldekkel jobb. ;)
  • SG rock
    Aha, hát akkor én most maradok a Cyma-nál. Azt megis tudom fizetni és mindenhonnan pozitívumokat hallok róla!
  • DannyL
    Nekem volt már mindegyik. AGM-et nem ajánlom. Bár lehet belőle jó fegyvert építeni, de vannak kompatibilitási gondok. A Cyma már hasonlít a TM-re, kompatibilis vele, de csak messziről integet az is neki. A legjobbat ebből meg le tudod szűrni. Mivel a TM-nél nincs jobb megálltam annál. :)
  • SG rock
    huu, ott az a lábas meg karos ragtapaszos ismerős nekem is!
  • praksi
    a MASZ-ban van egy szómagyarázat (igen, előbb azt kéne elolvasni...)
  • lac coo
    A múltkori FPS témához kapcsolódva illetve a 14 évesek figyelmébe ... ! :)))

• Punker
    tessék 2 teszt:

nem glock de az elv és a gyártó ugyanaz

AEP glock
  • moho
    ugy értem, hogy nem vacak műanyag játékpisztoly súlya van ugye? :)
  • moho
    tehát ha jól értem akkor a spring-hez csak töltényt kell venni és használható.
  • bardocz
    Egy pisztoly mindenképpen könnyű:)
  • moho
    most nézem, hogy az elektromo mégcsak hátra sem ugrik
    ez szerintetek jó?
    TM Glock17, hop up
    mi az a hop up?
    ennek sulya nagyon kicsi? vagy azért érezhető?
  • Punker
    az AEP elektromos, automata, sacc 10-től 40 ezer pénzig ez a leggyengébb és legpontatlanabb.

a spring (rugós) kézzel húzod fel minden lövés előtt sacc 5-től 15 ezerig sokkal pontosabb mint egy AEP és erősebb is valamivel.

gázos pisztolyok sacc 25 ezertől kezdődnek, gázzal működnek ezek a legerősebbek de ahogy csökken a nyomás (minden lövés után) változik az erő, pontosságuk. mondhatjuk hogy a pisztolyok közül a gázos a legjobb de ezt is a legdrágább fenntartani.

ha otthon akarsz dobozra lövöldözni akkor egy TM rugóst vegyél, ha játékra kell olcsó akkor AEP.
  • moho
    Sziasztok!

uj vagyok és gondolkozom egy airsoft Glock 17-esen de nem értek hozzá
    Mit jelent az aep és mit jelent spring? vagyis azt tudom, hogy az aep automata pisztoly és a spring rugos de ez mit takar? Minrdkettő gázüzemű tehát gázzal kell feltölteni? bocs, hogy ilyen lamer kérdéseket teszek fel de tényleg nem értek hozzá. :) meg valahol olavstam, hogy van elektromos változat, ez mit tud? Mit ajánlotok ha az ember nem akar után a pénzeket rákölteni?
  • SG rock
    Hát TM-re nincs pénzem... Akkor marad a Cyma, újan tudok szerezni 27ezerért :)
  • Kurfürst
    A Cyma M-14 állítólag a legjobb, nekem nincs vele tapasztalatom, de WD a softair-en agyba főbe dícsérte. AGM-et használtam, nem rossz, pontos, de én ha már M-14, akkor inkább Cyma és faágyazásost.. a műanyag egy kicsit illúzióromboló ahogy ropog (legalábbis az AGM-n).
  • Punkerwork
    sz@r.....
  • MuldR
    TM!
  • SG rock
    Az AGM M14ekről van valami tapasztalat? Mert azon gondolkozom, hogy akkor most Cyma vagy AGM :)?
  • DannyL
    Alternatívaként ott a könnyebb M14 Socom is. A TM M14-nél pontosabb AEG-et még nem láttam. Saját tapasztalat. :)
  • Sith
    Tényleg kényelmes (és szerintem van egy hangulata) ép csak nehéz és irtó hosszú az M14. A hossza miatt épületen belül felejtős, a súlyát pedig szokni kell ha ép célra kell tartanod pár percig akkor kellemetlen lehet.. arról nem is beszélve hogy egész nap cipeled.
    Plusz még egy hátrányát tudom felhozni a legtöbb takmellénybe csak nehezen mennek bele az M14 tárak (kicsit szoros) legalábbis amikkel én találkoztam azokkal így jártam.
    Én személy szerint lebeszélnélek róla.. igaz hogy nekem is itt figyel de sokkal szívesebben használom a CA SCAR t
    Az M14 megmarad ünnep és vásárnapi puskának :)
  • sgmbulldog
    A Guardereket mi az ebayről, az eHobby store-ból rendeltük.
  • praksi
    nekem spec. pont kényelmetlen, mert nem pisztolymarkolata van :)
  • S4jT
    * hallgatok
  • S4jT
    aha értem. akkor elkéne mennem kipróbálni egyet, bár én azért gondoltam hogy nem lehet a fogásával gond ,mert látszólag nagyon jó, kényelmes formájuk van. de rendben ha te azt mondod , hogy elöbb ki kéne mindenféle képpen próbálni , akkor inkább halgatok a tapasztaltabbakra...
    Kössz!
  • praksi
    ebay-en, vagy a softaire-n a Használt cuccok között érdemes nézelődni.

S4jt: a "mindenféleképpen" kicsit erős. előbb fogd a kezedbe, érezd hogy milyen súlya van (sokan elfelejtik, hogy a rohadt puskát cipelni is kell ;-) ), hogy tudsz vele mozogni (mert ez egy bazi hosszú fegyver), és egyáltalán kényelmes-e a fogása.
    max 30-ig meg max használtat kapsz.
  • SgtChris
    Üdv Urak!Sürgősen szükségem lenne egy jó minőségő szemüvegre, kinéztem magamnak a Guarder G-C4-est (a felszereltsége és a formája az ami a számomra fontos, de sehol nem találom, hogy honnét tudnám beszerezni M.o.-on. Nowar-ban és a Keletifront.hu-n nincs készleten megjelölés van csak. Esetleg tipp? Vagy más hasonló árú (max. 10k) és felszereltségű típusra?
  • S4jT
    Oh kösz!
    amugy 18 éves vagyok.... sry siettem ...
  • lac coo
    Beírom ide is , hátha...

Keresek Eotech 552-53 holosight replikát emberi áron .Használt ( de jó állapotú) illetve kínai (Unicorn...) gyártmány is megfelel nekem .
  • SG rock
    Hali srácok!

Eladtam a fegyverem, úgyhogy keresek eladó Cyma M14-et(0.32)!
    Ha valaki esetleg tudna, az írjon egy pü-t.

Köszi :)
  • Horda Menendez
    oh meg is van köszi :)
  • Horda Menendez
    jah igen ez lemaradt véletlenül. AEP. :)
  • Punker
    első körben talán ha megmondanád hogy milyen csúzli, AEP vagy gázos? AEP leírás aszem van a veszprémi oldalon.
  • Horda Menendez
    Sziasztok!

Látom itt zajlik az élet, ezért remélem, hogy tudtok segíteni. Van egy glock 18c-m viszont az a gond vele, hogy nem lehet egyes lövésre állítani csak sorozatot tud lőni. Van e valami tippetek, hogy mi lehet a gond, illetve tudtok e valami oldalt, amin ilyen szerelési,bütykölési útmutató van.

Előre is köszi
  • sgmbulldog
    Már ahol megengedik
  • Hitman76
    És ezek lehet, majd a hátad mögött állnak kint a pályán, a rommá tuningolt medveölőjükkel! Ez az igazán riasztó!
  • Punker
    engem meg a gondolat riaszt el hogy értelmesen fogalmazni nem tudó gyerekek fegyvert vegyenek a kezükbe :(
  • lac coo
    Ezzel a kérdéseddel mindig elriasztod szegényeket ...! :D