Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Kicsit hibádzik a dolog, mert a réndzsör meg a szpecnaz azért nem egy kategória ... És semmi közük a filben lévõ katonákhoz sincs ...

Most itt ugyebár egységsugarú katonákról volt szó + egy stáb filmesrõl, nem pedig a Deltakommandó + Csaknorisz-Sztivinszigall duóról ...

Ráadásul asszem (Nem biztos !!!) a Ranger-ek orosz megfelelõje a VDV ...

Ráadásul orosz szemmel nézve is, itt nem a VDV-rõl vagy ilyenekrõl, hanem a Raboche-Krest'yanskaya Krasnaya Armiya-ról van szó ... Ami azért messze nem egy SPECNAZ kategória ...

Nekem tetszik a rosszkemp ... Nem arról szól, hogy mindenki milyen fasza gyerek, senkisefél, mindenki juniverzálszoldzsör ...

Emberekrõl szól a háborúban ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

degenerator
kinek mi. végülis az amerikai doktrínáknak megfelel, annak keretein belül nagyon eredményes.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike at home
igen
engem spec érdekelt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A Rangert valasztom. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

degenerator
itt nem a varrás a lényeg, hanem hogy ne ájuljon el attól, hogy mindezt saját magán kell csinálnia, ráadásul szokja a fájdalmat.

ez nem keménység kérdése, hisz a rangerek is belevaló katonák, csak más doktrína szerint képzik õket. pl náluk a kiképzésen, ha kimegy a bokád, ellát a felcser, folytatod, ha tudod.

szpecnazéknál rendberakod magad, és folytatod.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

En mondjuk ugyanezt egy egeszsegugyi probababan gyakorloltatnam.
Utoljara "depesmodosoktol" lattam ilyet, hogy felvagom az alkarom, majd osszevarrom.
Biztos ok is kemeny katonak. 😊

degenerator
inkább igazi katonának mondanám...fel vannak készülve mindenre...

SG rock
jézusom, teljesen hülyék<#wow1>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

degenerator
mindent azér nem...😊

de rengeteg mindent....nézd csak meg a specnazokat...felvágják a lábukat 15 cm hosszan, aztán saját maguknak összevarják...gyakorlásképpen...

A "szomszed" szakasz ormestere (mindenki csak Pitbull ormesternek hivta) is folyton ezt mondta.
Az ember van mindenek felett, az ember mindent kibir.
😊

degenerator
csak utalni akartam rá, hogy az emberi test csodákra képes némi akaraterõvel.

Biztos, hogy el akartad ezt nekunk mondani? 😊

DummyBoy
lol ...

degenerator
egy balfasz vergõdik a második vonalban, hogy de veszélyes...

degenerator
én, kérlek, -10 -15 fokba feküdtem a hóba egy szál boxerben anno 12 éves koromban vagy negyed órát, mígnem egy kutyasétáltató fickó csodálkozó bámulása közben összeszedelõzködtem, és hazamentem .

a cél ezzel valami betegség összeszedése volt, de sajnos egy náthát se sikerült.

húslevessel? 😄

SG Rock: "doksi sorikat" nem nézek; ellenben dokumentumfilm-sorozatokat már igen :-P

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Meg mellé a kávét is mint a viccben? 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bardocz
<#nevetes1>

Hogy ne ismerném bazz,nagyanyámék régen mindig abban hozták el a fagyit a bótbúl 😄
SG rock
ismeritek a Discovery-n a Ross Kemp Afganisztánban-t? nagyon jó kis "doksi" filmsorozat.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
az termesz bazze 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Az nem valami bogár?
Mike at home
azmiaz? 😮

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
hm termosz fogalma ismeretlen?

Mike at home
jaja, legalább olyan jó 😄DDD

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Jól átmosni,és desztillált vizet bele!sose fagy meg,vagyis csak akkor,amikor a szádba ér😄
SG rock
egy kis só is megteszi<#buck>

Mike at home
fagyállót is tegyetek a vízbe, nehogy megfagyjon 😄

sgmbulldog
A jó öreg PRO2009 diszkréten meghúzódik az ingem alatt, de ha kell akkor "véletlenül" kilibbenhet, vagy érzékelhetõvé válik a körvonala 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Áhh... marad a termosz, legalább 3 kilóval könnyebb lesz a mellényem 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sokaig nem hittem a muanyag kulacsra irt "do not fill canteen"-nak. 1x benne maradt az energiaital 1 honapig. Nagy darabban potyogtak ki a muanyag lapocskak. Ilyen gumi szeru allagban.
Na szoval ilyen szarokba tenyleg csak vizet!

Ilyen termettel meg SIG-el csoda, hogy az X5-oset nem adta a monitorod melle a tulaj 😊

sgmbulldog
Camelbackbe csak sima vizet !

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

bardocz
Akkor nézz utána a tea savasságának valahol,és hátha belerakhatod,ha nem az 😄
Akármilyen fura én nem szeretem a citromos teát 😊 Ergo csak simán tea lenne. De akkor marad a termosz

Egyébként sztem is faszás hóban elhasalni, eddig alig volt olyan játék télem amin fáztam volna ( 2 réteg ruha minimum ). Persze lehet csak a telek voltak enyhék 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bardocz
Jah olyanon még nem,de hóba tök jó feküdni😄
Punker
nem voltál még igazán hidegben köves talajon, mikor kb 10 sec után azon agyalsz inkább megadod magad csak nyugodtan elmehess pisálni 😄

bardocz
Dehogyis.Két nadrágot kell felvenni.Legjobb,ahogy játék végén észreveszed,hogy az alsógatyád is vizes,majd ezt a vonat ülése be is szívja.
Punker
télen elhasalsz rögtön lefagynak a goylszik.....

bardocz
Citromlé savassága lehet nem tesz jót neki,meg neked sem,ha megiszod,és 6 óra alatt azért már csak ki tud fejteni valamit a mûanyagra.De a termosz az jó ötlet😉

Amúgy milyen kesztyût ajánlotok?Olyan kéne,amin az ujjaim vége kilóg ha akarom,így lehet vele rendesen lõni,és nem ázik át rögtön,ha esetleg hóba megy a játék.Valamiért hóban jobb feküdni,mint szárazon a növényzetbe😄
Punker
én ezer pénzért vettem 1 fém termoszt ami a zsákban kényelmesen elvan.....

1 kérdés...Most hogy itt a hideg eszembe jutott hogy a hideg víz camelbak-ben nem éppen lesz jó már 😊
Szóval mennyire szabad ezekbe meleg folyadékot tölteni? Konkrétan most teára gondolok... Tudom hogy sima vizen kivül elvileg sokmindent nem lehet belerakni, de érdekelnének tapasztalatok.
Vagy maradjon inkább a kulacsos tea verzió?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bardocz
Nekem meg a rossz kormányomra azt mondták,hogy teljesen jó...
sgmbulldog
Az Aqua a garancia után egy hónappal még garanciába cserélte a monitoromat. Ez nem rossz 😊

Mike at home
nem a legótvarabb és legolcsóbb számtech boltba kell vásárolni, hanem ami picit drgább. amióta ezt veszem figyelembe, és nem az árat, semmi bajom nem volt hardvercucokkal

Punker
azt hittem érdekes dolgokról van ennyi hozzászólás, de látom csak Mike okítja az újregeket a helyi dialektusról 😄

degenerator
jó, épp olyan helyen vagyok, ahol nincs lehetésõgéem figyelni erre. (beszélnek a háttérben)

DannyL
A negatív panasz az dicséret? 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

degenerator
az iponról, magáról a boltról olvastam véleményeket, a garanciális ügyintézésrõl is, egy negataíyv panasz volt, hogy pár anapott késett a szállítás.

DummyBoy
Én anno amit lehetett a ph!-ról szereztem be ... ott is a nagyobb és elismert "dílerektõl" ... Ráadásul inkább fizetek picit többet mint a gari nélküli vásárlás ...

Számtech boltokról elég szar véleménnyel vagyok, de garival még nem volt gondom ... a legdurvább az volt mikor eladtam egy VGA karit és pár napra rá beszart az új tulajnál ... o.O ... Közben a bolt meg bezárt vagy fél éve ... de a bolt régi tulaja elintézte a garis cserét ... igaz, qrva lassan, de elintézte!