Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Anwar leírta softair-en lámpás topic-ba tomeKK-nek, aztán közösen rendeltük párat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
Review-t a lámpáról!!! <#nyes>

Ha oda jutok csinálok pár képet róla! Mármint a PDW-rõl.

Punker
képet 😄

nekem megjött a lámpám:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
ti sem tudtok privit küldeni softair-en???
én már 3.napja nem :S

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Hitman76
Az enyém is majdnem kész. Most hoztam el WD-tõl, átnézte, cserélt benne egy hopgumit, lekronózta 280 Fps-re! 😊
Már felszereltem rá egy alacsony mountot, kapott egy red-dotot, a célgömbházat levágtam róla, szépen szintbe csiszoltam és lefestettem. Nagyon dögös így! 😊 Még szerelek rá egy taktikai lámpát, kap 2db 100-as mid-capet összeklipszelve és kész is a CQB szörnyeteg.<#eplus2>
Vettem hozzá új akksit azzal is szépen ketyeg, de tervezek bele a speed-up fogaskerékszettet,csak hogy meglegyen a szobapucolós ROF. 😊
Ha ez meg van, utána jön a shotgun project! <#wow3>

bardocz
Gondolom darál ezerrel😄
Mike
az annyira kezdetleges, barkács módszer

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
tegnap 320 FPS-re cronózták a Galaxy tücskömet, most kap egy CA alap rugót remélhetõleg ezzel 300 alá megy stabilan, 280-nak örülnék 😄

SG rock
akkor mondom, hogy fasz volt a gyerek ... és minden kis rugót is beleraktunk.....

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
Visszapörgésgátló egy egész fogaskerék,azt nem hagyhattad ki belõle,max valami kis rugót.
Punker
ezért kell a sötétben villantani a lámpával.....

SG rock
hali

voltam nowarban, aztán mondtak mindenféle hülyeséget. pl: hogy nincs benne a gearboxban a visszapörgésgátló vagy mi a f*sz, pedig minden bent van jó helyen :S.

meghogy értelmetlen ráraknom a boyi fém testet, mert a levegõt nem jól vezeti és, hogy a 110rugóm teljesítménye vissza fog esni 90 re.... meghogy a JG mûanyag alapból strapabíróbb

én nagyon nemértettem azt a csávót

Mike
nem pesten, hanem a nyirkos, hideg pincében, egymás leheletét is lttuk
a nagyobbik baj, hogy szerintem ott kurvagyorsan párásodnak amajd a szemüvegek, no meg mivel nincs torkolattûz (itt ugye volt) lövésed nem lesz ki lõtt le, és honnan 😊

degenerator
pesten mindenki megfázik?:p

2 hét múlva hétvégére tervezel valamit?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike
zombati pince is jó volt, jól meg is fáztam

Punker
f@sza volt a mai Edelény nagyon 😄

fain hideg volt ma. az akksim lemerült, a gázos pisztoly meg átment springesbe 😄

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
spammer <#nyes>

Mike
szép, 1200 új üzenet

Mike at home
mondtam én ezzel mást? csak jobban lefedné a topikot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mersant
nem valoszinu. nezd meg mi van rairva mint kimeneti feszultseg. ha 8,4 akkor nem.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

HöfEE
Hali! Lenne 1 szerintem elég amatõr kérdésem: 9,6 voltos akksit, tudok olyan töltõvel feltölteni amit 8,4 voltos akksihoz adtak?

Hitman76
Jó hogy a Shaolin szóba került! Ezeknek a bemutatóknak, a saját maguk összevarrásának, pont annyi köze van a valós kiképzéshez és a valós tudásához egy katonának, mint a Shaolin bemutatón repkedõ narancsruhás kung-fus srácoknak egy szerzeteshez! :wink:

A legjobb dokumentum film amit láttam eddig, az a BBC-s S.A.S. sorozat, a kopaszodó zömök hapsival és a harcsbajuszú demo expert-tel.

Punker
na most nem azért de alap értelmes dolgokat már sima túra csoportnál is elmondanak 😄

DummyBoy
Nnnna komoly, Punker családja akkor mér félig Specnaz különítmény 😊

Mellesleg ilyen kiképzõdolgok sok helyen vannak, nemcsak a Specnaznál ... légióban sem kispályáznak, valamint valamelyik "doksicsatin" <#idiota> láttam pár filmet pl: Zölsapkásokról, ésatöbbi ... az is elég durva ... Izraeli kül. erõk sem kispályások, szóval lehet válogatni ...

Én anno olyan Specnaz-os bemutatót láttam mint a Shaolin bemutatók ... mindenkin szétvertek mindent, mindenkin átmentek mindennel és elég jól tûrték a fiúk ... A brutalitásról nem is beszélve ...

De ezek a dolgok mind megtanulhatóak (Errõl is láttam dokumentumfilmet... 😊 )

Csak nem mindegy milyen módszerrel oktatják ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
a bõrragasztók csak felületi sebekre jók, tudtommal.

degenerator
ettem egy almát.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

az airsoft még mindig a közösségen alapszik, ebbe meg sokminden belefér (ki mit reggelizett, ki mikor mibõl vizsgázik, etc. <#eplus2> )

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike at home
javaslom átirni a topikcímet, airsoftosokra
aalcim lehetne, airsoftosok kötetlen csevelye

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

degenerator
földi pál mesekönyveket ír.

pl amit a szpecnazról írt, az egyszerûen közröhej.

Hitman76
Õ olyan mint Földi Pál?

Az amcsi hadsereg régebben kísérletezett egy QuikClot nevû cuccal, amit csak bele kell szórni a sebbe oszt' jónapot. 😊

QuikClot

Fogjal vissza!
Eliras direkt. En is olvastam konyveit, jonak tartom, de azert ne boruljunk mar le ele, mert o is tevedhet es neha ir fassagokat.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

degenerator
tudtommal a csecsenföldi/afganisztáni harcoknál a katonák valami hártyaképzõ ragasztós egyveleget kentek a sebbe.

az amerikaiaknál meg kitaláltak valami hasonlót, azt is csak rá kell kenni a vérzõ sebre, és kész.

Punker
nos akkor nézzük nõvérem esetét (mert ugye neki van a frissebb rendszer)
6 év egyetem (ebbõl 2 év medicus) 2 év rezidens képzés aztán volt eredetileg 2 év szakvizsga de mivel az ortopédiát és a traumatológiát egybe vonták ezért most 4 év képzés egyben, ez bizony így 12 év egyben, mondjuk tesóm 16 évesen volt bent elõször lõtt sebes mûtéten mert beszökött nézõnek.
azt hogy fater még mit tanult külön a seregben nem tudom, aszem valami + lõtt sebes dolog lehetett (õ már végzett baleseti sebészként vonult be úgyhogy aszem hadnagyként kezdte)

ettõl függetlenül taníthatják a spec egységeknek a könnyebb sebek összefércelését.

degenerator
elõször próbálkozz helyesen leírni a nevét.

aztán meg a jó kurva anyád😊

degenerator
így is fel lehet fogni.

degenerator
akkor olvasd el mégegyszer. azt írtam, nem egy kategória.

a swatot se hasonlítgatom a honvédséghez, a páncélos fegyvernem képviselõit se a pilótákhoz.

Hitman76
Én csak azt nem értem minek kell ahhoz a saját lábamat vagdalni, hogy jó katona legyek? Ez kb. olyan propaganda szagú valami, mint amikor a kínai vagy a koreai katonák a bemutató videón tüzes karikán ugrándoznak keresztül, vagy lángoló térgákat fejelnek szét. Látványos de semmi más.
Ha valaki mag akar tanulni sebeket ellátni, akkor van jobb módja is mint hogy a saját lábát darabolja. Ráadásul kiképzés közben ha jól belevág a lábába a katona, napokig nem hadrafogható, specnyaz ide vagy oda. A szepszis mindenkinél keményebb!
Arról nem is beszélve, hogy a seb varrás megtanulásához édes kevés az, hogy egyszer összeférceled magad! Punker családjában van orvos, majd õ megmondja a frankót, de szerintem nem kel hozzá semmi más csak ép ész.
Végül az sem elhanyagolható, hogy nem mindíg jó az ha egy különleges feladatokra kiképzett katona bármikor jól beazonosítható! Hiszen gondoljunk csak bele!
- Specnyazos vagy öreg? - szól a vallató
-Nem!
- Na mutasd csak a lábad! Ejnye hazudsz? Igor, hozzad a nátrium-pentotált és a bikacsököt!!!

Abba is érdemes belegondolni, hogy ha már mindenképp szt akarjuk elérni, hogy a katona el tudja látni magát, akkor lehet a lõtt sebekkel kellen megismertetni, hiszen azt van a legtöbb esélye beszedni. De azért nem lövessük lábon szerencsétlent. 😊

AZt gondolom, jó kis megfélemlítõ propaganda része az egész, megmutatják Ivánék, hogy náluk mindenki kiborg, és összevarrja magát ha kell több jól elkülöníthetõ darabból is! <#nevetes1>

Ki kene jonni Ziherman seggebol 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

sgmbulldog
Az hogy te úgy ítéled meg hogy a talpvarrástól igazi katonák az a te dolgod, de az ha ítélkezel hogy a rangerek nem annyira jók az megint más 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

degenerator
ezt most végképp nem értem.

te írtad, hogy ne ítéljek semmit könyvek alapján. szerintem sehol nem ítélkeztem, csak leírtam, mit csinált egy szpecnaz oktató. erre te mondod, hogy az ítélkezés, és a megítélés nem ugyanaz.....

tudom, az én anyámat, hülye vagyok.

sgmbulldog
Az ítélkezés, és a megítélés nem ugyanaz.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

degenerator
ki ítélkezik?

sgmbulldog
Könyvek, és filmek alapján ítélni semmit sem szabad.

degenerator
igen, értem mire céloztál. ranger, és szepcnaz nem egy kategória

hitman, asszem, ebben van

de nem biztos, fáradt vagyok most végignézni

DummyBoy
De érted mire írtam nem 😉 (Énnemértek a réndzsörösdihez ... az a lényeg hogy nem egységsugarú baka, hanem gyorsreagálású jobbbaka ... nem? ) <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

degenerator
ranger, vdv nem egykutya azért, mert az elõbbi légi szállítású....bár persze, legtöbbször a földön vannak:p

degenerator
specnaz oktató film?

SG rock
na nálam van a fém test 😊 és nem volt vám rajta, ójee

Hitman76
Már meg ne haragudj de ezt a honnan szedted?