Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
fém+ fa cyma Ak-ról nem is hallottam <#vigyor5>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
Nowarban is annyi.
ZTM
airsoftbase.eu itt nézegettem

típus szám?az mi? csak ennyi volt a termék adatainál.

SG rock
fém+fa cyma ak? 30ezer pénz???<#wow1>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
típus számot írj, 0,28 vagy 0,35 vagy mi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ZTM
Cyma AK47 (FM)(RW)

Torkolati sebesség: 380 Fps
Tárkapacitás: 400 BB
Anyaga: Fém + Fa
Gearbox: Fém
Hop-Up: Van
Hossz: 0 cm
Tömeg: 3,3 kg
Tartozékok: akku, töltõ, tár

Ár: 30250 HUF

sztetek ez megéri az árát?
amúgy hány éves kortól lehet a pályára lépni?
sztem eladom a régi gépet lesz 50000Ft sztem és majd szép lassan összeszedegetem a védõcuccokat 1edül a ruha okoz majd gondodt me a szemcsit/maszkot
megrendelem de a ruhaé próbálni kellXDXDXD
amúgy ezek elektromosak?akkor már ezzel lehet sorozatba tüzelni nem?

köszi

Ruhanak tudom javasolni a SIK-SIK uzletet a blaha es az astoria kozott. 5ik emeleten van jo sok hasznalt terepruha. Szombaton kell menni, akkor a legolcsobb. Valami 1700 ft/kg

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hali,

Fegyver. A Nowarnak most viszonylag jó árai vannak, olcsó áron jó minõséget kapsz a CYMA, JG, AGM, BOYI gyártányoktól. Egy új nagyon olcsó magyar oldal az airsoftbase.eu. Nézd ki a neked tetszõ fegyvert, és utána járj utána személyesen a fõbb magyar airsoft boltokban (44-es bázis, Keleti/Déli Front, + nézz körül itt) az árnak. Külföldrõl is rendelhetsz, kicsit tovább tart amíg bejön a cucc (kb. 1 hónap), de sok ezret sprólohatsz. Pisztoly elsõre még teljesen felesleges, majd 2.ik, 3ik körben ha úgy érzed jól jönne néha. Póttárak, elsõ körben szintén nem létszükséglet, a fegyverekhez van egy high capacity tár, átlagban olyan 300 BB-t fogad be, ami sokáig elég, visszáálláskor pedig rátölthetsz, vagy viszel magaddal egy tárnyi BB-t egy zacsiban, és harc közben megejted. Magyarországon a póttár amúgy is elég drága, célszerû máshol szétnézni (ebay, és külföldi netes AS boltok). A mûanyag testû fegyver nem gáz, elég erõsek, inkább csak esztétikai, "feeling" élmény fokozó a fém/fatestû fegyvert fogdosni "harc" közben. Ha spórolni akarsz, szétnézhetsz a használtak között is, jó áron ki lehet fogni jó vagy akár újszerû állapotú fegyvereket, de kezdõként egy tapasztalt AS játékost célszerû magaddal vinni az átvételkor, nehogy átb*sszanak (ami egyébként nem jellemzõ, de kezdõnek kevésbé feltünõ, plusz költséget jelentõ hibák attól még lehetnek).

Ruha: Ez egyszerû, nézz körül military boltokban, 44-es bázisban használt terepruháért, próbáld fel, vedd meg. Pár ezer Ft (kb. 5000 összesen a nadrág + zubbony). Katonai bakancsot, használtan 5-12 000 Ft között vehetsz military vagy munkavédelmi (pl. Lónyai utca) boltokban. Jól jöhet ha védeni akarod a bokád, de elsõ körben ezen lehet még spróloni, és késõbb beruházni rá.

Arc/Szemvédelem. Szerintem egyszerû szemüveggel érdemes kezdeni, a Perspecta FL 250 fillérekért van munkavédelmi boltokban, tökéletes, nagyon erõs, nem torzít. Airsoft boltokban is kapható kicsit drágábban. Késõbb ha akarsz vehetsz drágább szemüveget, de én. pl. most sem érzem szükségét. Arcvédelemben - amire ha elfogadod a tánácsom, mindenképpen beruházol - a következõ lehetõségeid vannak szerintem.

1. Veszel 4000 körül egy keskeny sensei maszkot, és azt használod vagy szemüveg helyett is (nem annyira ajánlott a rács miatt ami zavaró és az apróbb BB darabok azért átjuthatnak rajta, kivéve persze ha szemüveges vagy)
2a, Csináltatsz magadnak egy maszkot fémrácsból (pl. softair.hu-n Kakukk foglalkozik ilyesmivel), ez azért jó mert kapsz benne rendesen levegõt illetve nem párásodik a szemüveged.
2b, Nézegetsz rácsos fémmaszkról képeket, veszel hozzá rácsot és megcsinálod magad az egészet a saját arcodhoz, igényeidhez igazítva ezer Ft-ból (én ezt választottam).
3, Veszel valami shemagot vagy kendõt a nyakba és azt tekered a szád elé. Ezt még nem próbáltam de látok némi problémát vele, melegedés nyáron, nem igazán nyújt 100%-os védelmet közelrõl stb.
4, Nem veszel semmit mert kényelmetlen és elõbb-utóbb kilövik valamelyik fogadat. <#fogmosas>

A szabályok nem különösebben szigorúak, egyetlen célt szolgálnak csak, a sérülésmentes játékot. Ha ésszel és emberségesen állsz a dologhoz, akkor semmi problémád nem lesz, néhány alapszabályt be kell tartani, pl. épületben nincs sorozat, közvetlen közelrõl nem lõsz rá a másikra, lehetõleg ne a fejét lõdd, erõsen tuningolt mesterlövész/támogató fegyverrel bizonyos távolságból lõhetsz csak rá. Ezeket a józanul gondolkodó ember magától is alkalmazza. Annyiban érdemes elolvasni ezen felül hogy tisztában legyél az alapfogalmakkal (medikelés, visszaállás, épületharc szabályok, dobatás) hogy ebbõl ne legyen félreértés a pályán).

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

SG rock
nincsmit<#vigyor4>

Mersant
30 korul JG-t, Cymat erdemes venni, hasznalat elott at kell nezetni valami hozzaerto emberkevel. az utodeseket birjak, de rajuk esni nem ajanlatos. pisztolyt nem muszaj venni, a fegyver erosseget kell ugy beallitani hogy epuletben is hasznalhasd. lasd MASZ
maszkbol olyat erdemes venni ami koveti az arcod formajat, mert kulonben nem tudsz rahajolni a fegyverre, es nem tudsz rendesen celozni. a szabalyok pedig azert vannak hogy elkeruljuk a baleseteket, tehat be kell tartani.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ZTM
kösz

SG rock

SG rock
a hopup rendszer a golyó csavarodásáért felel, ha jól van beállítva akkor a golyót úgy csavarja meg egy gumi, hogy egyenesen szálljon.

ZTM
cs all.
még 1-2 kérdés (sajna még nem értek olyan jól ezekhez szakszó és mûködés szempontjából(a biztonságos használatot má fújom):S
TM Colt M16 A1 hop up kinéztem 1 ijet az airsoft.hu-n és 1. dolog:
Mi az a hop up 2.a fegyver mellé manual van írva ez mit takar?:ezt is birizgálni kell mint a pisztolyt(felhúzni)vagy csak a ravaszt kell "huzogatni"és tölt magától? kb ennyi most köszi

trogerzsiger
Hali!

Lassan benne leszek a játékhoz szükséges korban és el szeretném kezdeni. Elkezdek spórolni rá hogy jövõ nyáron már játszhassak, egy komplett jó felszereléssel. Namármost nézegettem a nowar.hu-t 30-ért vennék én fegyvert. Azt írták olcsó belépõszintû mûanyag fegyverek. Namármost ezek mennyire bírják az ütõdéseket? el tudom képzelni hogy a játék hevében odacsapom vminek 😄 továbbá mit érdemes venni egy pisztolyt vagy gearbox, vagy micsodát, hogy azért épületben vagy lyesmi helyeken ne löjjük szét egymást azt erõsebb fegyverekkel.. Továbbá olvasgtattam a szabályokat elég komolyak, de betarthatók szerintem. Tapasztalatból(az élet más területeirõl) kérdem hogy ezek a szabályok például a fegyverkezelésrõl mennyire kell komolyan venni? Például a csipõböl tüzelés, a távolságtartás, tüzelés módja stb. Mert ezek picit elretentenek, mert félek hogy megfeledkezek ezekrõl, és akkor bizony baj van. Utolsónak a védõruhákról kérdeznék. Én mindenkéépen szeretnék egy teljes arcomat eltakaró maszkot, namármost ez mennyibe kerül? És gondolom illene a játékhoz illõ ruházatot ölteni. :-) Szóval bakancs katonai nadrágok, felsõk.. Ja meg a fegyverekhez a kiegészítõk. Én elsõsorban plusz tárakra gondoltam, bár úgytudom egy tárba több száz bb golyó fér. Tehát mennyire kell figyelni a szabályokra, tehát tudjátok sok helyen vannak elég szigorú szabályok amik túl erõsek, és csak a kezdõk, vagy a törvények miatt ilyenek, és hogy mennyibe fog nekem kerülni egy teljes menetkész felszerelés.
Remélem nem rettent el ez a hosszu szöveg 😄

Softair.hu kínál rovatban vannak NAGYON olcsón használt AEG-ek. Inkább arra ruházz be szerintem, nem lehet olyan nagy a különbség - és egy használt AEGgel jobban is tudsz játszani, eladni is jobban lehet ha késõbb váltasz..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

ZTM
köszönöm.

Punker
normál használattól nem törik el az ABS

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ZTM
sziasztok.

Engem érdekelnek ezek a cuccok fõleg a rugósak(csak arra van zsé XDXDXD) és majd jövõre betervezek 1 ilyen vételét voltak(van)hasonlók de mivel mûanyagok nem sokáig bírták és most segítséget kérek:nemtom milyen anyag az az ABS lehet hülye kérdés de komolyan nemtom:Sszal azt szerteném kérni hogy vki megmondja köszi.

SG rock
11bõl 12 !😄 megy ez srácok

Mike at home
nem tudom melyikünké nagyobb

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DummyBoy
Na igen ... full 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mersant
hm, feelinges lehetett....😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker

Belenéztem a nemrég említett filmbe. Szerintem annyira szar hogy már jó 😄 Igaz csak 5 percig nézhettem mert a csajszi akivel belekezdtünk nembírta idegekkel 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tudom, csak unalmas.....minden héten, minden nap betûmatek...
degenerator
õk profi fórumozók, nem gyûlöletbõl szapulják egymást, hanem csak úgy.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DummyBoy
<#hehe>

bardocz
Dehát a sárgány az naty! :o
bardocz
Hátöö,16 éves része igaz..<#nevetes1><#idiota>
Punker
sárkányra vadászni uncsi, szükségünk van egymás vérének szívására 😄

Lazuljatok kicsit, szép az idõ, jó a levegõ, mindenkit vár az erdõ-mezõ, lézerakármi a pince mélyén.....

Baromságon vitáztok... kit érdekel, h xy meg tud-e különböztetni egy vígjátékot egy háborús filmtõl? Ha igen, jó, ha nem, nos akkor sincs semmi, simán magánügye.
Úgyanígy, egy vígjátékban miért ne lehetne Vietnamban SCAR akár? Hatszázad rangú kérdés, vígjátékot nem a történelmi hûségért nézel...

Szóval, ideje elszívnotok a békepipát és utánna közösen sárkányokra vadászni........ <#wow1>
Punker
nem most fogtam fel hogy 10 lehetõségbõl te 11-et kihasználsz hogy beszólhass, aszem ez is az üldözési mániád része <#mf1>

Mike at home
Ha ebbõl csak ennyit sikerült felfognod...

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem vagyok önmagam ellensége, úgyhogy nem szólok be

nem vagyok már 16 éves, fenenagy igazságérzettel

SG rock
pl abbban a jelenetben, mikor nézték ben stillert, hogy épp kínozzák

SG rock
nem a fegyveren van, hanem az ausztrál azzal távcsövezett, a nyakában lógott

Punker
most megnéztem a hivatalos oldalon kb 30 képet, egyiken sincs ACOG, szerintem csak oda képzelted 😄

DummyBoy
Sajnos még nem jelent meg DC-n és kazettán, utánna kiderítem ezt a rejtélyt 😊

Viszont van akinél ez szempont, Mint nállag is, Tiszteletben tartom a dolgot ... Engem az ilyenek pl: nem zavarnak ... még mosolygok is az ilyen bakikon ... mint az Egri csillagokban a cimkés kenyér meg a Tiszacipõ 😊

Egy kis off az offba ... ez olyan mint anno a Star-Trek Voyager ... mikor elkezdtem melózni a cégnél, forrasztótréningen vettünk részt, ahol ezer éves, kiszuperált mikroszkópok alatt forrasztgattunk ...

Hazamegyek, bekapcsolom a tv-t, Voyager, király ... elkezdjük haverral nézni, sörözgetünk, erre megjelenik kedvenc orvosi segédhologrammunk, majd behúz a szerencsétlen sérült fölé egy szuper csodaröntgenmûszert ...

Azt a szkópot amit egész nap lestünk ... Majd beszartunk a röhögéstõl 😊

SG rock
na akkor rosszul fejeztem ki magam, most így visszaolvasva ...

SG rock
...<#banplz> azért ennyire nem nézz hülyének pls

SG rock
(hozzáteszem ez csak saját vélemény) ízlések és pofonok

SG rock
nekem nemcsak azért nem tetszett, mert m4volt benne meg acog.. ha még az alap jó lett volna akkor leszartam volna

DummyBoy
OFF:
Mellesleg szólva az eddigi (ÉsnemcsakSG-s ...) tapasztalatok alapján a modik 90%-a tárgyaló- és kompromisszumképes, csak normálisan kell hozzáálni ...

Punkert ebbõl a szempontból mondjuk nem ismertem ...

Természetesen az online játékszerverek csicska kölökadminjai ez alól kivételek ... <#hehe>

bardocz
Ha valaki mod,akkor már nem is szólsz be neki,ha úgy gondolod neked van igazad?Ne viccelj már...
Punker
M733 is volt, de amúgy lényegtelen, a srác nem tudott megkülönböztetni 1 vígjátékot 1 háborús filmtõl (kb az elsõ 2-3 percben le kéne hogy essen), és ezért Mike úgy gondolt beszól gyorsan csak úgy megszokásból...

DummyBoy
Kicsit elkezdte Baxni a csõrömet a dolog, és elkezdtem nyomozgatni ...

Most úgyis amcsifegyvertkénetalálni korszak van ... Szal az az M4A1 nem lehet hogy csak egy szimplán elqúrt CAR-15? <#vigyor3>

sgmbulldog
Mikor szerveztem én játékot ? 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Punker
ha szereted a beteg mocskos vígjátékokat hajrá, a hangsúly a VÍG szón van ennek köze nincs a vietnámi háborúhoz, bármit is állított az ifiú padawan.

Punker
én is sokszor mondtam már hogy f@sz vagy szal nincs ezzel semmi gond ha neked így jó, és másnak is megmondtam eddig is ezután is <#banplz>