Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Bár hozzáteszem, most jött ki egy új Kart EBR, Light Weight Version néven. Ez elvileg 1,5kg-al könnyebb mint az elsõ széria. Ez már csak 6kg.
Light weight EBR

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
Az kemény😄
DannyL
Volt mindkettõ a kezemben és az EBR nehezebb.

bardocz
Az hittem az nehezebb.Mindenki szerint kurva nehéz volt.De fílinges,csak semmi haszna.
DannyL
Az is olyan 6kg körül van, de sokkal jobb a súlyelosztása. EBR baromi orrnehéz, azért kell hozzá izom.

bardocz
A&K m249 milyen nehéz?Gunneren dobozzal ír 8 kilót.Azzal alig bírtam célozni😄 Szabolcs meg fél kézzel fogta markolatnál😄
😊 jaja, de van akinek alapból megvan a testalkata hozzá és pont a nagy fegyver áll kézre neki.
DannyL
7 kilós csöppség. Nem árt ha gyúr az ember. 😄

ja és full fém! 😊
Üdv!

Eladó egy KART M14 EBR long barel, azaz a hosszabik csövû változat!

360 FPS-re chronóztam, 1x volt hazsnálva kb 1 órát, szinte vadonat új.

Ár: 38.000 ft minden tartozékával, dobozában.

érdeklõdj msn-en: [email protected]

SG rock
<#puszis><#puszis><#puszis>ha nemszólsz meg se néztem vna 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
most megy

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
kössz, erre magamtól is rájöttem<#felkialtas>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
sz@r 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
nemtudja vki, hogy ilyenkor mivan softairrel?

sgmbulldog
A Star tárak a Kalash cuccokhoz is jók. A legjobban használható gyártmányok akár "márkás" fegyverekhez is. Az áruk is tökéletes, nekem eddig csak egy db ment tönkre másfél év alatt, ott is a rugó adta fel.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Punker
jaja a Star-t sokan dícsérték a galaxy-hoz.

kb két hete voltam bent a nowaréknál, azt mondták elfogyott, és kb egy-másfél hónap múlva várható.

ha olcsóbban akarod megúszni, vegyél egy 10-es pakk STAR midcap-et, a felesleget meg add el :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
majd rákérdezek.

elõször én is olyanokat akartam venni, de elkapkodták mint a pinty. ugyanígy a boyi 68-as M4 tárakat is

Punker
hm, mondjuk most szívás a $ árfolyam, én nowar-ból 50-es cyma-kal toltam kint (kölcsön kaptam) az frankón adagol nem lötyögött a galaxy-ban. bezzeg a fém 100-as GP amit 4000-ért vettem még tavaly néha érdekes dolgokat mûvel 😞

95 BB, mûanyag, ötös csomagban; szállítással együtt 6500 Ft. (mondjuk ekkor 180 ft körül volt egy dezsõ)
kipróbálni még nem tudtam, mert a cuccot a lakhelyemre postázták, én meg még a koliban vagyok

Punker
mennyi volt? mekkora? nekem is kéne mp5 tár

bardocz
Na mondjátok mi a harmadik oldal-.- Valószínû az érdekes módon mûködik.
bardocz
softair nem mûködik,érszoftjátékokponthu,meg még szarabb,bejelentkezek,kiírja,hogy oké,hurrá,de nem lehet ám megnézni semmit,mert már el is felejti,hogy be vagyok jelentkezve -.-
KA MP5 midcap

Font is felment, ugyanúgy mint a többi.
8 nap alatt 32 ft-ot. USD csak 27et.

ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT

DummyBoy
Ehobbyt én is szeretem ...

Bár múltkor hiányzott egy térdvédõ a csomagból, rákérdeztem, azonnal jött a válasz, utánnanéztek, minden, erre pár napra rá találtam egy cetlit a dobozban hogy a csomagom sérülten érkezett a postára, stb ... szóval valszeg a hiány sem az õ hibájuk volt, ellenben a support nem küldött el a picsába hanem úgy tûnt foglalkoznak a problémával szóval fõleg én is onnan rendelek ...

Bár most át kell állni RSOV-re, mert az fontban számláz xD (Asszem ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punkerwork
milyen tárak, kb így jöttek meg nekem is a G3-as tárak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

SG rock
azigen... én mikor rendeltem gunnersrõl feladták másnap és 13nap alatt meg is jött. szvsz a gunner is jó.

Mersant
ehobby nagyon jo, mindig onnan rendelunk...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

az airsfotsupplier -t meg lassan elküldöm a fenébe, október 4-én rendeltem onnan, és azóta még csak nem is postáztak...

SG rock
az gyooorsan megjött akkor

eHobbyAsia kap nálam egy piros pontot; múlt csütörtök este rendeltem meg a táraim, pénteken el is küldték; apám meg ma hívott, hogy megjött a csomagom 😊

SG rock
remélem gyorsan megcsinálják, mert írtam egy topikba és kurvagyorsan kéne válasz<#szomoru1>

Mersant
nem

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
nektek sem megy a softair?

Punkerwork
# A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mersant
HaziGazda

Mi az a HG?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

degenerator
fölösleges a fickóval foglalkozni, inkább szánni kéne, hogy ilyen kitelik tõle.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Hát a csótányirtó nem én vagyok, hanem szerintem Rumcájsz!
Neki ennyire szar a helyesírása! Pl: helyesen = lesz egy sz-el!
Na mindegy, ha eddig nem ment ezután sem fog!
bardocz
Jó lenne.Valaki,aki mindig tutira elolvassa a topikot.
Nem szeretnétek egy HG-t a topiknak?

REAL MADRID

bardocz
[nekem van egy tippem,hogy a csótányírtó magát írtja(õ nevezi magát úgy),de szerintem fölösleges itt faszkodni,flamelni,vagy arról flémeljünk,hogy jó-e nekem a mustáros hús rizzsel<#idiota>]
Superkoser fixáltam.
Igen punker rugj ki.És meg lessz rá a válaszom.
Dummyboy merek fogadni hogy teis cyrus slepjébe tartozol.
DummyBoy
Rugd ki ... kispályás flémkeltõ nick tegnap regelve, agy nélkül ... nem oszt nem szoroz ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
kértem valamit srácok.

na mostmár kiváncsi vagyok ki vagy és melyik csapatban bohockodsz??
ill izé lövitek egymást.
SG rock
szerintem haggyuk...