29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#20301 30 méterről a 15-20 cm-es szórás elfogadható ? Bár van egy-egy BB ami jobban eltéved de ezt a friss hopup guminak tulajdonítom, úgy hallottam annak is be kell kopni .
Illetve a Guarder lenyomó elég fura, nullára kell állítanom mert hajlamos az égbe tekerni a BB-t, van ugyan egy pár H-lenyomóm is itthon, de lusta voltam még kicserélni .... -
ToMy_ #20300 Nah, ronda-nemronda, ma többszörösen behozta az árát, kb. 200k HUF-ot spórolt meg, amit a fogásznál költhettem volna el ~400 fps-el kaptam az arcomba kb. 6 bogyót.
-
harvypoker #20299 sajnos a cactushobbies-en levo maszkokrol eddig csak rossz reviewokat lattam mindenhol hiaba irjak oda mindhez hogy 500 meg 650 fpst bir, otthoni teszt alapjan 6 lovesbol at lehet loni 320al... -
#20298 Nos legyártottam az új alkatrészt, jó lett, emelgeti rendesen amit kell kivéve a ledet tartalmazó egységet ! Az valamiért alig mozdul fel-le.
Nem jövök rá mitől látszólag minden jó. Valószínüleg ez egy ilyen elcseszett megoldás ( szemre übergagyi ...), aki teheti jó messzire kerülje el az Unicorn holosightokat !!! -
#20297 #20282
amúgy köd van ilyet még áprilisban itthon nem láttam. -
#20296 Fegyverszíjhoz segítség itt is van:
http://portya.ecohost.hu/node/60 -
#20295 oksa -
praksi #20294 ja, lehet hogy az egyik MKSZV-s rajtársam még hozzánk csapódik :-) -
praksi #20293 jaja; én legalábbis, de szerintem a többiek is abban lesznek -
#20292 ITT! -
#20291 Lefárasztott ez a 3 pontos szíj ! :))))
Vagy gyárilag rosszul van összefűzve , vagy nem tudom de elég gányolva sikerül csak a fegyverre raknom, a vészleoldó csat az sehogy nem akar értelmes helyre kerülni ...
Holnap megyek be megint a boltba majd megkérem őket mutassák már meg, mert bedilizek tőle. -
#20290 WL-ben lesztek? -
MuldR #20289 Ilyet hol lehet kapni? -
#20288 Nos, rájöttem mitől nem lehet vertikálisan állítani a holosight-omat:
a képen látható alkatrész megolvadt majd félbehajlott !? Ez tartja egyébként a nyáklapot amin az egész cucc van .
Sok reményt nem fűzök hozzá, hogy találok cserealkatrészt , nem lesz húsz perc mire faragok egy újat :))))
-
#20287 De a softair-re nem és mostanra onnan is eltünt. De csak az az egy amit ide is beszúrtam, a többi még mindig látható.
"cserébe belerohadsz :D"
Nos szerintem, ha egy éjszakai játékon eléugranék az ellenfélnek egy ilyennel a fejemen, lőnöm sem kellene! Beugrana a gatyájába egy komplett kisrutin (vér, széklet, vizelet)! -
#20286 cserébe belerohadsz :D -
#20285 Ja ezek brutálisak. Meg kb. fegyver áron vannak. -
#20284 tiltva van onnan a linkelés ide. -
#20283 Nem értem mi a difi a képpel, eddig simán tudtam linkelni.
Talán így:
-
#20282 .
Sajnos halott a két link ! :( -
#20281 katt -
#20280 még lehet lesz fuvarom, ha nem akkor már van az állomásról. -
praksi #20279 vasárnap jössz? csörögj rám, és kiugrunk érted az állomásra ;-) -
#20278 Oh. Az szííívás. nem tudom hogy kell varázsolni.:/ -
#20277 Vettem egy 3 pontos szíjat, tudnátok segíteni hogya fenébe kell ezt a fegyverre varázsolni ? ( HK 416 crane...) .
És vettem egy méreg drága szemüveget is, de a nagy sietségben fel sem próbáltam, otthon jöttem csak rá, hogy ez kicsi az én nagy orromra :))))
Se blokk se számla , remélem becserélik valamire holnap ( Keleti ...) ... -
#20276 az CA nem JG -
#20275 36K? -
#20274 44es bazis, keletifront, nowar. itt nezz korul.
szallitas+vam+afa, kiszamolhatod hogy hol eri meg jobban. itthon keletiben 31-36,5-ert megy. -
#20273 oké köszönöm!
A választ még nem kaptam meg hogy a szállítás mennyi lenne...
Esetleg mennyiért tudnátok g36k-t? -
#20272 epp erre probalnak ravezetni... -
#20271 elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy rendeljek-e, vagy sem... -
#20270 szállítást, vámot ÁFÁt is rászámoltad? ilyen árfolyamok mellett nem biztos az hogy megéri alap dolgot behozatni. -
#20269 olcsóbb...
(g36k) -
#20268 Milyen fegyver amit csak ott lehet megkapni? -
#20267 Sziasztok!
Ismeritek ezt az oldat crw-airsoft.com? Innen szeretnék rendelni egy fegyót, csak szeretném tudni, hogy megbízható-e?
Előre is köszi -
#20266 A 2 békára gondolsz? -
#20265 Azért az elkészítése igényesnek mondható, és még mindig a legjobb kinézetű.
Persze ez jobban tetszik :
Csak ne lenne ilyen rohadt drága! -
#20264 lehet vonatozni fogok :D -
#20263 Az összes ilyen rács randa, a Kakukk féle is. :) -
ToMy_ #20262 Pont leszarom. Kicsit kompenzálja a földöntúli szépségemet. Amúgy meg nem szépségversenyre készült...