Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fogorvos egy dolog (cca 80+ K HUF), de miért adnál esélyt arra, h a haverod, akivel játszol, megsérüljön? Az AEP miért nem volt elég szted a normál cqb távolságra, ami max 10 méter? Nem vallják be? Nem elég gizda? Nem okoz fájdalmat? A 30as tár nem elég? Miért jobb egy jelentõsen erõsebb (és potenciálisan sokkalta nagyobb sérülést okozó), bõven nagyobb és nehezebb fegyverrel lõni a pár méterre lévõ ellenfelekre?
15 meterrol lottek be a szamba 2 bb-t 450fps-el , eloszor gondolkoztam hogy a fogam barabjait morzsolgatom a szamban vagy a bb-t😊 a bb volt szerencsere😄 ami a vicces hogy fejre tekert alcahaloban jatszom persze pont melegem volt.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
az a szó hogy felelõsség mond neked valamit?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De nem értem,mások nem szólnak rá,hogy el lesz törve a keze,ha jóval több mint 400 fps-el lövöldöz épületben?Normál esetben így kéne mennie,nem pedig hagyni,hogy na jó,lõdd szét a pofámat.
Egy kölcsön MP5-el játszottam, ami 0.25-ös BB-vel 410FPS-t nyomott ki<#zavart2>#zavart2>. Alig mertem emberre fogni 😄
Ezt orvosolandó, jövõ héten a csapattársam kölcsönadja a Para-ját és azzal fogom végigtolni a napot. Az alapján már el tudom majd dönteni, hogy kell -e ez nekem.
190 cm magas 90-kgos emberke kell hozzá 😊
Meg ha a tárat beletettem volna, az is hátra adna + súlyt, akku benne van az elõmarkolatban.
Egy vekony lecre helyezve, h ne csússzon le se elõre sem hátra. Ha megnézed pont a test középpontján van a súlypont. Mondjuk ez függhet attól, h mennyire húzod ki a válltámaszt. 😄
Bocs a rossz minõségû képért, csak telefon van épp itthon.
Tényleg csak 5550g az EBR, míg az M249 5900g.
Gunneren az a 7,5kg baromság ezek szerint az EBR súlyáról. És ne mondják nekem hogy a doboz 2 kg.
Tényleg volt mindkettõ a kezemben, ráadásul egymás után. Az EBR az orrnehézsége miatt tûnhetett jóval nehezebbnek, mert ugye ez által a bal kezemre esõ súly nagyobb volt mint az M249-nél.
5 percet megért utána járni. Ennyit számít a súlyelosztás.
Ja hogy rontom a boltot... Bocsi! 😉
Light weight EBR"
Dobozzal írnak 6 kg-ot! 😊
Nekem itt az EBR a hosszabbik változat és távcsõvel, bipoddal, akkuval, full töltött tárral, szíjal 7.5 kg. Bipod, távcsõ nélkül 6...
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu