Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, h Te nem haltál bele. De ismered az embereket....... leveszi a maszkot, mert iszik, párásodik, orrot fúj, telefonál, akármi... nem egy idiótát láttam, aki a szemüvegét akarta levenni cqb alatt.

A fogorvos egy dolog (cca 80+ K HUF), de miért adnál esélyt arra, h a haverod, akivel játszol, megsérüljön? Az AEP miért nem volt elég szted a normál cqb távolságra, ami max 10 méter? Nem vallják be? Nem elég gizda? Nem okoz fájdalmat? A 30as tár nem elég? Miért jobb egy jelentõsen erõsebb (és potenciálisan sokkalta nagyobb sérülést okozó), bõven nagyobb és nehezebb fegyverrel lõni a pár méterre lévõ ellenfelekre?
Jacek
Nem tamogatom en sem az 1234fps-t cqb-n mert ugye tok felesleges, de egy kicsit tulmisztifikaltnak erzem ezt nagy fps miziriat....
15 meterrol lottek be a szamba 2 bb-t 450fps-el , eloszor gondolkoztam hogy a fogam barabjait morzsolgatom a szamban vagy a bb-t😊 a bb volt szerencsere😄 ami a vicces hogy fejre tekert alcahaloban jatszom persze pont melegem volt.

SG rock
sztem simán betartottam igen, igazán sok embert le se lõttem 😛.ja volt egy aep glock. játszottak ilyennel ellenem , nem haltam bele.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

DannyL
458 FPS. MP5-nél valóban elég beteg. Lehet, hogy gyári JG. <#csodalk>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
az nem jelent semmit, mi van ha pl orrot fúj vagy akármi? azért mert mindenki f@sz neked nem kell annak lenni! ezt azért gondold végig, és õszintén minden egyes alkalommal betartottad a 20 méteres rálövést? másodfegyvered volt? szeretnéd ha valaki ilyennel lövöldözne rád?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

már nem azért hogy beleszóljak, de egy CQB játékon mekkora max távolságok lehetnek, 10-15 méterek? ahhoz feltétlen kell 400 fps...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
mindenkin volt arcvédõ

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
és ha mégis pofán versz vele valakit 1 bokorban akkor zsebbõl fizeted neki a fogorvost???
az a szó hogy felelõsség mond neked valamit?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
hát néztem egy nagyot, de játszottam vele, mert nem volt más. meg nem kerültünk olyan közel egymáshoz szóval nem volt semmi gond sem.

Punker
és te erre mit léptél?

bardocz
Nem ott,hanem airsoftjatekokon.

De nem értem,mások nem szólnak rá,hogy el lesz törve a keze,ha jóval több mint 400 fps-el lövöldöz épületben?Normál esetben így kéne mennie,nem pedig hagyni,hogy na jó,lõdd szét a pofámat.
Punker
hol? lehet belsõ csapat topic moderátor.

SG rock
ja mer modi softairen? azt am nemtudtam

bardocz
Nem hagynám,hogy egy ilyen ember játssza az álszentet moderátorként.
SG rock
ja és õ CQB-n is szokta tolni vele<#idiota>

SG rock
vmi maczkó-ricsi , SZIElite Team tag.

ki az a beteg, aki egy MP5-öt 400 fölé tuningol?

SG rock
jaja

Punker
0,25-tel 410? ember az bõven sniper kategória!!!

SG rock
Voltam Gödöllõn játszani. Most alig voltunk meg 25en, de így kicsit családiasabb volt a hangulat 😄.
Egy kölcsön MP5-el játszottam, ami 0.25-ös BB-vel 410FPS-t nyomott ki<#zavart2>. Alig mertem emberre fogni 😄

Engem is a hátfájós érzés aggaszt és én csak 172cm 70kg vagyok 😊
DannyL
Ja hát az nem gond ha elfáraszt. A gond akkor kezdõdik ha a hátad elkezd fájni tõle játék közben. Ha az elmarad akkor enyém a buli.

bardocz
Ha az elején nem bírod egy idõ után úgyis meg fogod szokni,csak pár játék kérdése.
DannyL
Én is épp egy MK2-esben gondolkodom és hasonló a problémám. 180 cm vagyok és 80kg. Kicsit félek a súlyától.

Ezt orvosolandó, jövõ héten a csapattársam kölcsönadja a Para-ját és azzal fogom végigtolni a napot. Az alapján már el tudom majd dönteni, hogy kell -e ez nekem.

amikor parat fogtam nekem is könnyebnek tûnt mint az EBR, pedig a tár is tele volt, meg már nagy akkuval volt felszerelve. :S
Pedig azt terveztem h M249-et veszek helyette, de ezen adatok mellett elment a kedvem. 😞
Tényleg nem orrnehéz, de ez nem szépít azon, h baromi nehéz 😄 7.5 kg-al egy egész napos játékot kibírni.

190 cm magas 90-kgos emberke kell hozzá 😊
DannyL
5x12-es SG Atlantis részhez nincs valakinek felirata?

DannyL
Adatokat kérek, de mm-ben! 😄

DannyL
Na az a kizárt. 😊))

DannyL
Ha a csövet nem vesszük figyelembe, tényleg középen van.

nem, gyalogosan 😊

ja a doboz nincs 1 kg-sem de nehezebb mint egy CA fegyó doboza.
Meg ha a tárat beletettem volna, az is hátra adna + súlyt, akku benne van az elõmarkolatban.
Nem akarok megint kötekedni, de akár hogy fogdoztam nem éreztem, hogy orr nehéz lenne ezért megkerestem a súlypontját.

Egy vekony lecre helyezve, h ne csússzon le se elõre sem hátra. Ha megnézed pont a test középpontján van a súlypont. Mondjuk ez függhet attól, h mennyire húzod ki a válltámaszt. 😄

Bocs a rossz minõségû képért, csak telefon van épp itthon.

DannyL
Dehogy! 😄 Egyébként utána néztem és igazad van.
Tényleg csak 5550g az EBR, míg az M249 5900g.

Gunneren az a 7,5kg baromság ezek szerint az EBR súlyáról. És ne mondják nekem hogy a doboz 2 kg.

Tényleg volt mindkettõ a kezemben, ráadásul egymás után. Az EBR az orrnehézsége miatt tûnhetett jóval nehezebbnek, mert ugye ez által a bal kezemre esõ súly nagyobb volt mint az M249-nél.

5 percet megért utána járni. Ennyit számít a súlyelosztás.

am. semmi harag ám vagy ilyesmi 😉
DannyL
Hát ha a 406-ost láttál, akkor az biztos nem én voltam, mert garázsba el van téve télire kb. 2 hete, azóta nem volt kint. 😊

DannyL
Ne haragudj, legközelebb integrálok neked egyet. 😄

Nem rontod a boltot, és az is tény, h az EBR egy nehéz fegyver az as társai között, egyedül az zavart, h netes infók alapján írsz dolgokat, nem saját tapasztalatod alapján. Az, h fogtad és nehéz volt, ez nyilvánvaló, de matematikai adatokat is írtál amik nem helyesek. 😊
akkor nem te jöttél velem szembe :-)

Hitman76
A GP tárak nekem több mint két éve hibátlanul mûködnek. Igaz én kb. 4-5 havonta szétkapom õket, és szépen kipucolom és finoman átszilikonozom mindet. Meg is hálálják a törõdést!

DannyL
X. kerületben jártam csak tegnap délután. XVI-ban nem voltam tegnap. Miért, mit láttál?

Dani, véletlenül nem jártál tegnap kora délután az Irínyi út felé?

DannyL
Örülök neki, hogy magabiztosnak találsz. Valóban az vagyok. Csak azt nem értem, hogy jön ez ide!? 😄

Ja hogy rontom a boltot... Bocsi! 😉

"Bár hozzáteszem, most jött ki egy új Kart EBR, Light Weight Version néven. Ez elvileg 1,5kg-al könnyebb mint az elsõ széria. Ez már csak 6kg.
Light weight EBR"

Dobozzal írnak 6 kg-ot! 😊
asztali mérleggel mért adat..
DannyL túl magabiztos vagy....

Nekem itt az EBR a hosszabbik változat és távcsõvel, bipoddal, akkuval, full töltött tárral, szíjal 7.5 kg. Bipod, távcsõ nélkül 6...
DannyL
Melyik típus (MK2, Para, Minimi) és hol tört el?

sgmbulldog
Fél kézzel nem jó fogni az M249-t, mert törik a mûanyag 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

solo
Ez tetszik 😊
De sajna erre most nincs pénzem 😞
Amúgy szép kis cúmó.
(alkat megvan hozzá: D)

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE