29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
noname023 #20382 xD nagyonjó duplázás van még -
praksi #20381 hehe, nekem most pénteken ZH + féléves laboratóriumi beszámolót leadni + a többi jegyzőkönyvet is le kéne adni. és hol van még a vizsgaidőszak -
#20380 nekem 19-én írásbeli, 21-én gyakorlat (ez állítólag 7 órás de hogy mire bazze???) 26-án szóbeli, szal qrvára nem jó az időpont, de ha nem jutok ki játékra bezakkanok. -
praksi #20379 elég cinkes ez a 17 órás kezdés, de igyekszem.
a vicc az, hogy vasárnap is lenne egy hatvani játék :-) -
#20378 Praksi 1 napos milsim hatvanban NATO?
lehet bevállalom az írásbeli előtt :D -
#20377 Nemtudtok számomra ocó Oliv BDU-t?Mostanában sehol nincs és nagy szükségem lenne rá.
Kösziiii. -
#20376 Gyönyörű mutatvány ! :P
Ha jól láttam ,egyik még a kezét sem tudta letenni, ahogy kell pofával csattant ! :D
Bár előfordul ez bárkivel, igaz ilyen szinkron-esést nem mindenki tud ! :D -
Petyus2 #20375 Ez csak nekem új? :
klikk -
#20374 Hová tűnt a HSZ-em ? :) -
zolikazer #20373 Nem pesti vagyok de én úgy gondoltam h a nowar-ba veszem meg és szereltetem is bele. -
#20372 Nekem elküldhetnéd PM-ben, hátha még szükség lesz rá .... ! -
#20371 -
MuldR #20370 En meg egy pszichomokust tudok ajanlani skizofreniara :) :D -
#20369 Mármint ha te vagy pesti vagy a környéki na. -
#20368 Erre a kérdésre nehéz válaszolni, mert teljesen egyedi és fegyver függő. Számít a szerelés minősége is. Ha pesti vagyok akkor tudok neked ajánlani egy jó szakit. -
#20367 Eged ismét kipipálva, mai össz gyaloglás 15 km (a vicces benne hogy a "csúcsra" az ösvény csak kb 1,5 km de azon 250 métert emelkedik)
úgyhogy most elmegyek koncertre zülleni -
zolikazer #20365 Hát az a baj hogy fegyverre max 40-42 ezret tudnék fordítni, de elég lenne ez a 2 dolog mert csak az zavar az airsoftban h eléggé elhord a lövedék és ez az a 2 dolog amit úgy kilehetne cserélni hogy nem csökkenti a fegyver élettartamát és sokat dob a pontossághoz. Amúgy kb mondjuk 35m-en hány cm-t javíthat ennek a 2-nek a kicserélése? -
#20364 CA Sportline-t meg nehogy vegyél :) -
#20363 Egyébként mire mindent kicserélsz benne amit akarsz, kb. 45-50e Ft-nál fogsz tartani. 50e körül már lehet kapni használtan CA M4/M16-ot is, sokszor már tuningolt állapotban.
Nem kell félni a használt cuccoktól sem.
Én inkább ott nézelődnék a helyedben.
KATT! -
zolikazer #20362 Meg CA Hop-up kamrát is láttam 3500 körül. -
zolikazer #20361 Köszi a válaszokat akkor mégse kérdeztem hülyeséget :) Hát pont egy M4-est akarok venni, pontosabban JG M4 CQB-t. Akkor asszem ki fogom majd cseréltetni jobbra ha meglesz a fegyverem mert elég olcsó 1000 ft ért és ha még javít is a pontosságon nem is pénz érte. Nem tudjátok mennyibe lenne kb. ha mondjuk a nowar-ba kicseréltetném? -
mstummer #20360 Nemcsak a hopup gumi számít. Hanem az egész hopup rendszer. Pl az M4/16 szériáé a legpocsékabb...abból nehéz igazán pontos fegyvert csinálni. A legjobb meg az M14 szériáké,abból is a TM M14-é.
Ergo ha veszel egy fegyvert az már valamilyen szinten behatárolja a pontosságot. Ezt lehet némileg javítani persze a hopup gumival,és jobbfajta hopup kamrákkal is. -
#20359 Jól gondolod, a jó minőségű hop-up gumi talán a legfontosabb tényező, legalábbis ami a pontosságot illeti.
Ha meg beleteszel egy precíziós csövet is, akkor meg aztán netovább.
De a gumi a legfontosabb, és a használt lövedék minősége.
-
zolikazer #20358 Hello. Olvasgattam airsoftról 1-2 dolgot és ugye a fegyver pontossága nagyban függ a hop-up tól. Na és az lenne a kérdésem hogy ha vennék egy 35 000 ft-os JG fegyvert és mondjuk abba kicseréltetném a hop-up gumit egy jobb minőségűre kb menyivel érhetnék el pontosabb lövést? Vagy tök hülyeséget kérdeztem és elmehetek a rákba? :D -
#20357 cinosz -
#20356 kb így néz ki: -
MuldR #20355 I vant disz! Kutyat halalra remitenem vele :) -
praksi #20354 bazz -
mstummer #20353 Coyote Brown ruha:
-
#20352 Képet! :) -
kvitya #20351 Nah, királyság :) -
#20350 muhahaha, megvan életem első Ghillie ruhája :D -
#20349 mivel lusta vagy gúglizni vagy visszaolvasni megtettem helyetted: #17494
-
#20348 3 lámpát akarsz egyszerre venni? :D -
shatanka #20347 punker neked milyen taklámpád is van pontosan? Mert beszeretnék újítani egyet viszont az anyagi kerestek behatároltak 12-16 ezer rossz magyar forint.... -
#20346 Hali !
Visszatértem és még élek!
Csak szar volt a gépem és ma sikerült megszervizelni keminy 500Ft-ért :)
-
#20345 Lassan mi sem ússzuk meg a szép neon színű csővéget ! :)))) -
#20344 "airsoft típusú patronos"
CO-os? abból van 4,5 lég is szal..... -
#20343 juhuu -
#20342 majd télen :D