Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
BB-t mibe érdemes magammal vinnem? Van egy kicsi meg egy nagy töltõm, de elvileg van még egy szabad nagy tároló zseb a mellényen azt extra bb-nek meg két szendvicsnek szánom ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Jah,,, azt hittem van valami új okosságotok, régóta nem olvasgattam semmit ...

Punker
pisztolytár zseb, de kényelmesen belefér a 2 gyorstöltõ.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Jah... figyu már mi az a gyorstárazó zseb? Valami spéci dolog, vagy egyszerûen abban tartod a gyortöltõidet?

DannyL
Ne haragudj csak valahogy meg kellett osztanom abbéli örömöm, mi koron LARP-os hsz-edet olvasva vinnyogva röhögtem a földön. <#zavart1>

A bizonyos spanyol viaszt nem te...? <#idiota>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

lac coo
Támogatja a ló... 😊

Annyi hülyeséget írogasson mindenki mint amennyit én ! 😉

Punker
a legtöbb ember belefáradt a hülyeségeiteket olvasgatni , de azt ne várd hogy szó nélkül hagyjuk hogy a lázálmait ilyen szinten terjessze!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
De ugye a játékszabályok szerint az nyeri a díjat aki folytatja ! 😊

A flémelést meg én találtam ki elsõnek a világon, stipistopi ! 😄DD
<#banplz>

de most tényleg ez nem flém, hanem írd le honnan a túróból veszed amiket írsz, te találtad ki a LARPOT? az hogy neked jutott eszedbe egy téma az mért nagy szám?

És kérlek alapozd meg mire véled hogy most senki nem tud stalker nélkül lenni?
Azt meg , hogy elõttem nem volt ilyen...viccelsz olvas vissza 10-20-50 oldalt...pont te meg lacco haverotok nyomatta itt a fõ mûsort.. az hogy mások rajtatok ércelõdnek szerintem még nem is furcsa...de mind1
Punker
a flémet ismételten te kezdted a valótlan rágalmazásaiddal...

RoyalPredator
Most te is jössz flémelni, pedig Nighthawk és/per NoobStalker elõtt nem volt ilyen.

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

DannyL
Hülyét csinálsz te magadból nélkülem is. Tényleg nem. <#alien>

RoyalPredator
Hehehe. Nemis <#integet2>

DannyL
Nem kellek én ide... <#taps>

harmatgyenge.. pont te akinek ez szól...
RoyalPredator
Nesze. Megkapod. Megérdemled. Legyél vele boldog. <#taps><#kocsog>

lac coo
3-as szint! Nyertél ! 😄

csak azt mond meg honnan szedi hogy a Sztalker a legnépszerûbb LARP?, de tényleg , megírta a Blikk?
nem vagyok álreges, Royálom meg csak szórakozni lehet mert aranyosan produkálja magát.
lac coo
😊))
A két álreges srác nagyon kíváncsi a felsõbb szintekre, úgy látom, Royal annyira nem ... 😊

lac coo
Jah, értem.. Nem tudom mit hogy csinálnak, elvileg ma mentem volna oda nyitójátékra, de nem volt kedvem...

ja nem, õ szarta a spanyol viaszt ezt nem lehet elvitatni tõle, másnak sose semmi bezzeg neki, ezért is szeretik õt nagyon... sose csinált semmi csak a pofája nagy azért mert beöltözik hasonló ruhába mint egy "stalker" ááá de neked minek is mondom...tudod...
Punker
olvasd el 😄

mit is?
Punker

ejj ennek a Royal gyereknek tök igaza van.. én a milsimet találtam ki és azóta az lett a legfelkapottabb, pedig a STALKER sokkal jobb sõt én csak STALKERT játszom amit õ talált ki...annyira jó volt a tavalyi gém annyira stalkeres volt hogy a nép beivott és másnap ilyen félhulla emberek kódorgóak szerte szét a pályán akik meg kijöttek merthát hívták õket , ugyanis alig voltak, evvel találkoztak a nagy játékkal...de tényleg szerintem ez a HummerRoyalDante az császársrác...
Punker
az a környék nem a közbiztonságáról híres 😞
a pályát szétlopják / rombolják, a játékok alatt a parkolót õrizni kell majd és nem 1 embernek.

lac coo
😊))

ezt most cinikusan mondtad, vagy csak képzelõdöm ? 😊

Punker
sok sikert nekik.

lac coo

lac coo
Hát OD-val jobban jársz az tuti, mindenhez mindenhová jó .

Punker
ja megvettem Red OD-ját (ugyanaz az alap)

lac coo
Hogy hogy eladó a mellényed, színt váltasz?

RoyalPredator
6mm.hu -n nem tudok belépni, visszadob a bejelentkezõ oldalra -.-'

RoyalPredator
Jóember, kultúráltan.

Amit behoztam, az a STALKER LARP, sok játékelemmel, részlettel.
Jópár játékot segítettem már szervezni, és jelenleg is.
Minimum 40 fõ volt kicsi CQB pályán, meg 120 egy nagyon.
Csak nem mackógatyóba rohangáltak, hanem mindenféle felszerelésükben.

Egyébként megsúgom, h az én felszerelésem úgy 150k, és erre jön még a fegyver, ami kb 120k.
Tehát nagyon nem vagyok az a mackógatyás típus, akármennyire is azt hiszed.
Sõt, minden apró hülyeséget magammal viszek, van vagy 10 kiló a hátamon.

Játékon sem találkoztál velem gondolom, úgy nagyon becsületes minõsítgetni és bírálni engem, minket.
Egyébként ezúttal köszönhetné az a jópár Neves szervezõ, akiket ezzel a kommentel ócsároltál, pedig szerveztek már nemzetközi játékot is, nagy sikerrel...

Punker
hagyjad már, nem kell reagálni rá és akkor nyugi van.

lac coo
<#dumcsi>

Mi hoztál te be? Azt a nagyképû szentségit a fejednek! Egy értelmes szervezéshez sem volt eddig közöd! Max ilyen "20-an kodorgunk a pályán, mackógatyába" történetekben vettél eddig részt. Nincs olyan értelmes szervezõ az országban, aki beenged téged a játekára, nem hogy közösen szervezne veled!
Ja,nem csodálom téged az összes normális fórumról kivágtak már.
lac coo
airsoft= kinek a f@sza@ nagyobb .... 😊

Nem hiába nem járok semmilyen as fórumra.....<#shakehead>

RoyalPredator
Vicces, hogy behoztam a STALKER LARP-ot az országba, le lettem baszva hogy mekkora idiótaság, lófütyit nem fog érdekelni, ez itt nem a dedó kisfiam...

Aztán most a legkedveltebb larpos játék lett. Ha-ha-ha...

RoyalPredator
ButtRig?

lac coo
<#taps><#eljen>

tû+cérna+anyag = lázadó arabnak/stalkernak jó lesz ez a mellény

lac coo
Jah, ezt kérdésnek szántam 😊

RoyalPredator
Jó tudni. Nekem csak a fólia eresztett el, de rábandázsoltam egy fehér szigszalagot h védje a karcolástól és nedvességtõl. Páramentesítést és fix tartást már biztosítottam régebben a tokfedélre feltolt önragadó szivacscsíkkal.

lac coo
Lipo akksinál természetes, hogy egy idõ elteltével kicsit felpúposodik , 😊
ez már a második ilyen aksim, nem nagyon, de kicsit púpos, mindkettõ márkás, Dualsky, sérülésmentes, zárlatot nem kapott jó töltõvel töltve ...

lac coo
normális, olcsó, terepmintás esõvédõ ponchót hol lehet kapni ?

lac coo
Diszont a használt nagyon jó állapotú német cuccokat cukorkáért adják 😊
De ronda és tényleg sehová nem jó .

Woodland jobb kezdésnek. Olcsón beszerezhetõ és mindig van olyan oldal ahova dresscode szerint passzol. A lencsemintára ez nem mindig igaz.