29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#20862 9-be, a Mester u-ban. -
#20861 a 44 -esről azt írták költözik a 6. kerbe (nem tom most melyikben volt) -
#20860 Én a helyedben inkább egy CA-t vagy TM-et vennék használtan mint egy kínait. De én sznob vagyok. :) -
#20859 Vagy ez! Szintén baráti áron, kiegészítőkkel, akksival. -
#20858 EZ például brutál nevetséges ár ezért a fegyverért. Az ember megbízható. -
#20857 MP5-ből JG vagy Cyma. Egyedül a Cyma 0.27 Mp5-öst kerüld, mert az nagyon régi konstrukció.
De 40-45e körül kifoghatsz már használt TM-et vagy CA-t is. Azok azért messze komolyabbak. ITT csekkolhatod, hátha van az is. -
#20856 egy konkrét darabot tud valaki linkelni mert elégéé elvagyok tévedve :/ -
#20855 Én annyira nem értek hozzá, de ahogy olvasgatom ott a fórumon az újabb szériás cymák igen jó vételnek számítanak.
De majd jönnek a nagyfiúk és megmondják ! -
#20854 itt elég bő a választék azért :D
lc coo köszi meglesem :)
ha ez a cyma aránylag jónak számít, az mp5-jüket is vehtem? -
#20853 Bakker , figyelni kell mit vesz az ember, mindenki átcsomagol mindent, a kínaiak meg a másolat kínait is másolják (lásd piaci kamu Cyma...) ! :)))) -
praksi #20852 "Mindenekelőtt tisztáznunk kell a KWA / KWC / KSC fegyverek közötti kapcsolatot, mivel sokszor nehezen megkülönböztethető melyik fegyverrel is van dolgunk. Legjobb tudomásom szerint a KWA, KWC és a KSC fegyvereit egy közös gyár állítja elő Taiwanon. Ami megkülönbözteti őket az az, hogy a KSC fegyvereket eltérő dobozba csomagolják és Japánba viszik így Japánon keresztül kerülnek értékesítésre. Ez azt vonja maga után, hogy drágábbak mint a KWA, és KWC-k, mivel ráteszik a Japán adókat és kiviteli vámot is. A fegyverek kis százalékát (kb.10%) nem szállítják japánba, ezeket gyakran csak a dobozon feltüntetett "Made in Taiwan" illetve a "Taiwan Version KSC" felirat különbözteti meg."
katt -
praksi #20851 Hallottam ma egy olyan hírt, hogy a 44-est meg a Cybergun-t bezáratták, állítólag azért, mert MKH kártyák nélkül árulták a fegyvereket; ez igaz ? -
#20850 Köszi !
De már megint nem tudom hol vagyok ... a KSC ugyanaz mint a KWA ?. -
#20849 KSC -
#20848 GBB pisztolyoknál melyik gyártók a készítik a legmegbízhatóbb-tartósabb fegyvereket. TM-re nincs pénzem , szal az kilőve :DDD
THX ! -
#20847 Cyma AK . Pl... -
#20846 -
#20845 Katt! -
#20844 hali, nem írtam még ide de tudnátok valami kezdő fegyvert ajánlani?
olyan kellene ami nem túl drága, de ne essen szét a kezemben és ne legyen az hogy összevissza lő :) -
shatanka #20843 A fontos dolgokat laptopról intézem. ( Átutalások, felvételi stb. )
A nagy pcn meg kb. minden van. ( mondjuk benne is... kiporszívóztam tegnap .... találtam benne egy öklömnyi porcicát és 2 döglött legyet )
Amióta netezek csak 1 jelszavamat került lenyúlásra - nem tudom ki és, hogy hogyan - akkor is a teveklubbon szalonnát sütögető tevém tűnt el.
-
#20842 Én nemrég felraktam nod32-t,kb tizenhatodszorra sikerült úgy beindítani a gépet,hogy működjön,és le tudjam törölni.Régen leszedtem valamit,ami másoknál jó volt,szimplán feltelepítettem,ahogy kell,és a gépet kurva nagy szenvedés árán tudtam csak bekapcsolni,és nem lehetett letörölni azt a szart,úgyhogy windows újrarakás lett belőle. -
#20841 Amíg nincs a gépeden olyan anyag amit féltesz, vagy nem csatlakozol olyan helyekre (bank, ftp...) amikre titkos a belépésed, addig valóban felesleges ha ésszel netezel.
De ha bármelyik a fentiek közül érvényes rád, akkor érdemes feltenni valamit, mielőtt meglepetés ér. :) -
#20840 gépvásárláskor telepítek oprendszert, az meg hogy te nem látod mik ténykednek a gépeden nem jelenti azt hogy nincsenek ott, majd megtanulod ha nem csak "játszogatsz" vele..... -
shatanka #20839 évenként újrakell tennem 1x az xpt :P -
praksi #20838 kalandos életed lehet :-D -
#20837 gratulálok...... -
shatanka #20836 Ezért nincsen se tűzfalam, se vírusirtóm :D én minden oldalt megtudok nyitni -
kvitya #20835 Nem mind, csak amire jelszólopó progit akarsz telepíteni -
#20834 minden fórum lehal? :(
-
#20833 mondjuk vannak árak :(
K-98 Rifle $570
M1903A1 Springfield $500
M1903A3 Springfield $500
M1903A4 Springfield Sniper $475
Lee-Enfield No.4 MKI Rifle $450 -
#20832 Hello RoyalPredator a maszkokkal annyi hogy most egy kicsit szünetel a legyártás, mert én 18.-19.-én vizsgázom.
De 3d-s képeket felrakok a maszk arcra méretezéséről, felrögzítéséről.
-
#20831 Ez már használhatóbbnak tűnik mint az eddigiek. -
#20830 Safit és Tibit keresd már meg azzal amit tőlem kérdeztél. De azt inkább a mi fórumunkon, mert softair behót. -
#20829 új Spring Kar 98 airsoft-news-on! -
#20828 igen valahogy erre gondoltam én is, köszi -
praksi #20827 nem, mert a szilikon nem "kenés", az csak egy vékony filmréteg, ami azonnal le fog kopni a kerekekről. -
#20826 nem -
#20825 gearbox kerekeket lehet e szilikonnal kenni ? -
kvitya #20824 500 és 600 fps között nincsen érdemi hatékony lőtáv különbség, ha egyébként a fegyver ugyanazon elemekből áll. Az egyetlen, ami különbség lesz, az a BB (lövedék) repülési ideje. Mivel ebben a kategóriában és a hozzá illő játékstílusban (gyk: sniper) igen ritkán kell gyorsan kapás-lőni felbukkanó célokra, így ez nem igazán lesz szempont. -
#20823 Ezért kell jó erős fegyver jó nehéz BB-vel :)
[Csak viccől...]