Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megkérezném itthon a nowart, keleti frontot, 44-es bázist, ésatöbbi ... feldobnám a softair.hu-ra keres topikba ...
Esetleg ebay ... De ha biztosra akarsz menni akkor :
http://tantal.kalashnikov.guns.ru/
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
bardi, mike, vagy akárki, akinek van kedve játszani. dec 13 körül nem értek rá?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
www.extrememilitary.hu
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Vásároltam másodlagosnak egy duplaelefántos mp7-et.
Tuuuuuuuuuuudooooooooooom ne is mondjátok...!!!
Egy játékon már (le)szerepelt. A lényeg, hogy a gyári 200-260 helyett 120-at tol. Szagértõ emberek szerinte hopupnál fújhat ki, ami tényleg hatástalan. Magyarán ha megpöckölöm a tárcsát, forog körbe-körbe. Tudtok-e valakit tanácsolni, aki esetleg megjavítaná. Én egy 250-nel már kibékülnék. Ja, nowar és keletifront már elzavart, tehát õk nem játszanak.
Amúgy a cucc alapból nem is olyan gagyi, több mint a fele fém, a gb-t is beleértve. Csak válámi hijányzik bélõlé! <#nevetes1>#nevetes1>
A segítségért elõre is köszi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
akkor nem veszek inkább
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
44-es bázisban lett véve.
TM Smith Wesson.
tapasztalataim:
-viszonylag erõs fegyver.
-könnyü felhúzni.
-jól nézki,habár elsõ látásra nem volt olyan szép de aztán megszerettem 😊
-nekem tökéletesen megfelel hobbi célra,csak lövöldözni dobozokat meg ilyesmit.
holnap veszek egy olcsó kategóriás AK 47-t (rúgós 4 ezer FT xD) vagy egy M4-est (rúgós 5 ezer FT xD )
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
akkor maradok a TM Coltnál
E.Gy.B.E. Airsoft Team
csak azért kérdezem mert holnap lesz ismerõsöm pesten és jót szeretnék venni.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A törvény nem ad lehetõséget ezen termékek postai szállítására.
akkor ez pontosan mit is jelent?
akkor ez #18651 meg a colt között mennyi különbség van az erejük között?
ráadásul 0,9 joule-os