Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Ahol tuti van: Gunneren, RSOV-n, Ebaybanneden, Ehobbyasia-n, WGCShop-on, Uncompany-n, Redwolf-on , ésmégsokanmások ...

Én megkérezném itthon a nowart, keleti frontot, 44-es bázist, ésatöbbi ... feldobnám a softair.hu-ra keres topikba ...

Esetleg ebay ... De ha biztosra akarsz menni akkor :

http://tantal.kalashnikov.guns.ru/

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

degenerator
leesett az elsõ hó, végre.

bardi, mike, vagy akárki, akinek van kedve játszani. dec 13 körül nem értek rá?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

chilios
Senki nem használ AK hoz red dot,scope -ot?Nem igaz hogy sehol nem lehet kapni szereléksín-t <#falbav>
www.bkse.hu
www.extrememilitary.hu

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

sziasztok nem tudtuk egy olyan linket adni vagy valamien pályát ahol kis haveri társaságal ell lehet menni de adnak fegyvert meg golyot meg stb. elöre is köszi

Punkerwork
vagy volt, esetleg BorgWarrior

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Pendrának asszem van MP7-ese, nem ?

Punkerwork
keress olyan embert akinek van MP7-ese és cserélt már benne hopup-ot.

Urak!
Vásároltam másodlagosnak egy duplaelefántos mp7-et.
Tuuuuuuuuuuudooooooooooom ne is mondjátok...!!!
Egy játékon már (le)szerepelt. A lényeg, hogy a gyári 200-260 helyett 120-at tol. Szagértõ emberek szerinte hopupnál fújhat ki, ami tényleg hatástalan. Magyarán ha megpöckölöm a tárcsát, forog körbe-körbe. Tudtok-e valakit tanácsolni, aki esetleg megjavítaná. Én egy 250-nel már kibékülnék. Ja, nowar és keletifront már elzavart, tehát õk nem játszanak.
Amúgy a cucc alapból nem is olyan gagyi, több mint a fele fém, a gb-t is beleértve. Csak válámi hijányzik bélõlé! <#nevetes1>
A segítségért elõre is köszi.
chilios
ak74 hez hol tudnék venni szerelék sin-t?vagy ha valakinek van reddot+szereléksin érdekelne!
Punker
Viper erõs közepes, moduláris cuccaikból használtam párat elég jól bírták.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SgtChris
Üdv Urak! Valaki találkozott már az alábbi cégek termékeivel? Minõsége? Tartóssága? Szóval Viper, illetve M.F.H. Military. Ahogy látom fõként kópiákat gyártanak, de ugye a másolat is lehet jó...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

panther112
Ha már a reklámnál tartunk, van olcsón egy eladó terepnadrágom. (Rocho gyártmány, woodland, közepesen fakult, amúgy hibátlan, S/L méret, az érdeklõdõket privátban várom, Bp-en vehetõ át) Ha tudtok olyan netes portált, ahol magánszemélyek tudnak katonai ruhákkal, felszerelésekkel.. kereskedni, azt is szívesen várom.

Ghillie ruhák készitése OLCSÓN!!!!!Igényesen készitett [email protected]
köszi.

Punkerwork
softair meggyógyulhatna már 😞

bardocz
Ne vedd eg azokat,vásári kacatok,amik 5 méterre,ha ellõnek,és oda is fél méteres szórással.Grat a pisztolyhoz!
igen?
akkor nem veszek inkább

Punker
a 2 puska együtt nem fog annyit tudni mint a pisztoly

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

chilios
grt <#wink>
Megvan életem elsõ airsoft fegyvere 😊
44-es bázisban lett véve.
TM Smith Wesson.

tapasztalataim:
-viszonylag erõs fegyver.
-könnyü felhúzni.
-jól nézki,habár elsõ látásra nem volt olyan szép de aztán megszerettem 😊
-nekem tökéletesen megfelel hobbi célra,csak lövöldözni dobozokat meg ilyesmit.

holnap veszek egy olcsó kategóriás AK 47-t (rúgós 4 ezer FT xD) vagy egy M4-est (rúgós 5 ezer FT xD )

DannyL
Telefonálj oda elõbb a 44-esbe, mert szerintem egyik sincs nekik készleten.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

köszi a válaszokat mindenkinek!
akkor maradok a TM Coltnál

Akkor vedd azt, ez ilyen egyszerü 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
TM-et vegyél ne átcsomagolt kínait!!! szerintem jobban járnál ha kézbe fognád mindkettõt és amelyik kényelmesebb szimpatikusabb azt vedd meg.

még egy fegyver?

bardocz
Én a tm coltot enném,mert jobban néz ki😊
vagy esetleg ez ?
csak azért kérdezem mert holnap lesz ismerõsöm pesten és jót szeretnék venni.

akkor nincsenek nagy különbségek a két fegyver közt

a colt nekem jobban tetszik kinézetre 😊

Amelyik jobban tetszik.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

melyiket válasszam?
mind a kettõ 7400 FT.
és mindkettõ TM 😊
GLOCK Spring
Colt Spring

ja azok is bejönnek nekem.

DannyL
Nekem volt TM Glock 17-esem, igaz a rövidebb verzió. Nem bánod meg, nagyon egyben van. Most egy TM Colt-om van, az is tökéletes.

ja,majd megnézem itt Miskolcon a plázába mert sztem itt is van.

ZTM
Nem küldönek neked fegyót ki,de pl.:a GLS csomagküldõ szolgálatot ha megbízod hogy ott az a csomag el kéne hozni akkor kiviszik de ez bonyodalmasabb,jobban jársz ha felmész érte személyesen.

A fegyver, gázspray szállításáról minden esetben a vevõnek kell gondoskodnia az általa megbízott személlyel, vagy szállító szolgálattal!
A törvény nem ad lehetõséget ezen termékek postai szállítására.

akkor ez pontosan mit is jelent?

köszi a választ akkor ez a glock amit belinkeltem ami TM-es azt megvehetem nyugodtan?

DannyL
Mint azt már oly sokszor elmondtuk, nem az erõ a legfontosabb faktor a lõtávolságban. Egy 0,8J-os szutyok hop-up-os gagyi springes sosem fog olyan messzire lõni mint a TM a 0,4J-al, mert a TM hop-up-ja mérföldekkel jobb. Nem minden az erõ!

már igen 😄

azért feltûnik, hogy pár tized joule-ról van szó ?

Hitman76
Ha már olcsó Glock, akkor a Cyma AEP 10000 körül, használtan jó választás lehet!

Punker
derítsd ki az igazi gyártóját és kiderül 😄

köszi a választ.
akkor ez #18651 meg a colt között mennyi különbség van az erejük között?

Punker
a fegyver valós adatai és a cibergány honlap kiírásai teljesen mások, a TM springek pontosságban megesznek jópár kínai AEG-et..... és erõ is van bennük elhiheted!

de nekem az erõsség is számit.
Ez TM de ez csak 0.41 joule-os

ez amúgy müanyag szerintem mivel csak fél kilós de jól néz ki és olcsó is 😊
ráadásul 0,9 joule-os

Punker
ennyiért kapsz TM springeset is, és tuti 100% qrvajó!!!

Vélemény errõl ?
valaki találkozott már ilyennel?