Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Nem jelentõs a dolog, csak kicsit megszédültem tõle. Asszem az agyam is hátrébb rendezõdött akkor. 😊 Egyébként csak a lövés szöge volt szerencsétlen. Nem pattant le, hanem megállt a fejemen. Fél perc faltámasztás rendbe hozta az egyensúlyom. 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
CQB-nál tud az is csípni rendesen, régen mi is csináltunk ilyeneket 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sztem vakargasd meg a tarkódat, mielõtt nyilatkozol 😄
Csak Dannyboyt sajnálom mert az övé csunyább.
Nembaj jönmég kutyára úthenger.<#gun><#crazya><#crazya><#worship>
Pereljetek be 😛

Én azt hittem, szarvatok nõ karácsonyra és ti húzzátok télapó szánját és a piros foltok csak szarvkezdemények...

Egy full alap nbb pisztollyal játszottam, nyári gázzal. Semmi más (komolyabb) nem volt nálam......
.... pedig tûnõdtem, h beleteszem a g-spec alap csövét, hisz csereszabatos. Az az egy tart vissza, h a pisztoly csõtorkolatát fel kellene fúrni 8 millisre, h át tudjam tömködni a hosszabb belsõ csövet. A hangtompító frankón fedné, cca. 5-6 centi hatékony része is maradna
DannyL
3 puklim van. Egyik nyitott. 😊

Sajnos õ is énis bekaptunk párat Kvityátol
Punker
nem sisakban játszottatok? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hogy van a fejed??
DannyL
Köszi Kemotox! 😄

Dannyboy már beszéltem az illetékessel.
DannyL
Feléleszthetné már valaki a szoftert.

Keresek Ver.3 piston-t, +jó ha van hozzá head is. Gyári JG, CYMA, TM, CA érdekelne. Nem baj ha használt, csak kevés lövés legyen benne. Aki tud segítsen! Köszönöm!

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

DummyBoy
Én tudom ... csak nem hiszik el nekem 😊 Ezért akarom az eredeti tesztet is megmutatni 😊

És kösz az új címet 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
el vannak régen költözve a Vadkanok

a ceruza aksik nem adnak le megfelelõ teljesítményt....

DummyBoy
Én mondjuk napi szinten nézam a softair-t, de most kellett volna, mert emléxem, egyik srác anno csinált sima bolti ceruza-akkukból akupakkot AEG-be és tesztelte ... Emlékeim szerint nem jött be neki ...

Most egy ismerõsöm akar hasonlót és neki akartam megmutatni 😞

De nem megy az a khaki ... (A vadkanplész pl. elég régóta nem megy ...)

Hát sajnos igen. A tulajtól megvan a nagyeskû, h új vasat tesznek alá illetve ami fontosabb: teljesen új fórummotor lészen. Viszont ez idõ és költség, bár most fõként az idõtényezõ jelent problémát a rendszergazdájuknak.
Softair.hu. Most akartam meghirdetni a rádióm, meglepõdtem.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

DannyL
Hácsak nem a szoftér? Biztos megint feltörték. 😞

Az alábbi idézet egy airsoft közösségi oldalról származik:

Könyvtárlistázás tiltva
Ez a virtuális könyvtár nem engedélyezi a tartalom listázását.

Kit találja ki vajh melyik lehet az?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Justice RAT
1. hülye kérdésre hüje válasz<#alien>
2. Nem azért vagyunk, hogy ha valaki gondol 1-et, és kiváncsi, mi rögtön mindenre válaszolunk, és megmondjuk mi az élet értelme. /bár azt is meg tudjuk/.<#worship>
3. Igen, vannak itt akik rendszeresen, és csapatok tagjaiként játszanak.

Ha egy 90 m-re lövõ puskával 2-3 méterrõl meglõssz valakit, valószínû, hogy kiveri a fogaidat.

Az airsoft játékfegyverek használatának megvannak a szabályai, utána lehet nézni. Aki ezeket nem tartja be, attól elhatárolódunk.
Mi nem azért játszunk, mert nagy vagányság, hanem a társaság, és sport miatt.

JUSTICE R.A.T. member

DummyBoy
lol ...

Obama for prezident <#idiota>

degenerator
"hejesen"
"hejes iras"
"erccsegi stb"
"nem e"
"satgannal."

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DannyL
Na te is vasvillával eszed a spagettit...

Punker
téma lezárva a srác a banamákon majd átolvassa a segítségül linkelt oldalon az alap dolgokat.

Egy jo springes fegyver 200 000+ ft.
90 meterre 2 puskat lattam eddig elloni, egy springes Sun Project M40XB-t (250 000 + ft) es egy suritett levegos Asahi M60ast (400 000+ ft)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

1.) Hogy melyik fegyver hogyan mûködik, egy minimális keresgéléssel (Google) megtaláltad volna, de például a Magyar Airsoft Szabályzatban is szerepel egy szójegyzék.

2.) Az AS fegyverek többsége nem visz el 90 méterre, legfeljebb 40-50 méterre (tisztelet a ritka kivételnek).

3.) Az airsoft egy közösségen alapuló játék. Már ne is haragudj, de ezzel a pökhendi és lekezelõ stílussal nehezen fogsz bárhova is beilleszkedni.

4.) A helyesírás pedig egy elvárható minimum; fõleg ha már egyes böngészõkben alapból van helyesírás-ellenõrzés.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Venni kell egy nagy levegõt lövés elõtt. Amikor lõsz gyorsan fújsz egy nagyot. A levegõ hátulról erõt fejt ki a BBre. A BB ezáltal gyorsabban repül. A profik így csinálják. Sõt ha teleaggatod magad cuccal a mellkasodon akkor a tüdõdet nyomja. Kifújáskor sokkal gyorsabban áramlik ki a levegõ --> a BB gyorsabban szál.

A másik jó technika a futás közbeni lövés, ugyanis a te sebességed hozzá adódik a lövedék kezdõsebességéhez.

ui.: 90 méter távolból maximum csúnyán tudsz nézni ránk 😄

kosz..springes fegyverek? joval olcsobb..azert kerdem h megeri e esetleg azt venni inkabb...csak ha tokolos a felhuzas akkor meg hujeseg..habar sztem az is az h egy automata fegyverbol egy tarral 300 gojot tuggyal ki loni,legyencsak ojan mint valosagban tenyleg..ugy az igazibb..
DummyBoy
El ... 5 lövésbõl ... Mellesleg azért érdemes helysen írni hogy valaki esetleg válaszra méltasson, ne pedig deafultból skatulyázzon a 12évesgíkhülegyerek kategóriába ...

Na te eddig 3-ból 2 teszten sikeresen bizonyítottad, hogy tényleg ez a jó kategória.

szerk: 5 bõl 4 ...

te mar csak tudod topikot is nyitottal 😄

airsoft!! arrol leccives..
egyebkent itt jaccik ezekkel afegyverekkel valaki egyaltalan aki ide irogat,vagy csak ijen okos dolgokat lehet megbeszelni h ki hany eves?! mellesleg videok 80 % at 12 evesek csinaltak... egyebkent meg..

es mia fasz az a springes ?azon kivul h rugos..meg a cookingolosos fegyverek hogy mukodnek? van egy kurbli ?amit tekerni kell? vagy mazanyam?felhuzod m16 ost mint kar98 at vagy mi?!

koszi..

amejik erre beszol meg kioktat az meg egyertelmu h az annyat dugja.. kerdesre valaszolj leccives,de nem fontos ha nem akarsz,de akkor meg kuss,egyebkent meg minden kedves eszrevetelt,tapasztalat megosztasat elfogadnam szivesen.. airsoftal kapcsban..kosz..
"...majd keress ra guglen mi az az eretsegi..."

Nagy szavak egy nagy embertõl.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

de mindettol fuggetlenul elvisz 90 meterig nemde?!azt monta..
mellesleg lehet h nem tom leirni hejesen h "bazd sziven a budos kurva anyadat"... de lehet h lelolek 90 meterrol cserebe.. azer ez a lenyeg nem..azthittem h ez a topik errol szol,h meg lehet beszelni airsoftos dolgokat... nem pedig a hejes iras szamit amit max 18 eves korodik fontos hasznalnod,erccsegi stb.. ja bocs..neked csak 8 altalanos van..neharagyudj..majd keress ra guglen mi az az eretsegi..

szal evisz 90 metert e vagy nem e? meg nemazer de latam videokat ahol hatba lonek embereket..ees akkor honnan tudja biztosan h el van talalva ha nem is erzi?!egyloves vot satgannal...hangja van,de ha else talaltak akkor mivan?!
Scottt
Meg megtanulni írni.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Eloszor be kellene tolteni a 18.-at 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

az is durva h amerikaba ugye minden kicsit ocsobb..aszongya ugye h 100 dollar folott van ugye,szal akkor is csak 20 on parezer egy fulmetal meg fa fegyverer az majer.. vagy nemaz?! nem tom arakat... hol legolcsobb mo.n?
itten aszongya trihandrid fit.. az ma pedig.. 91 meter ...
akko most mivan?!
Punker
1 méterrõl elkapod a BB-t olyan gyengén lõ, max lõtáv olyan 15-20 méter lehet, bár egyszer 1 sorozattal csináltam 4 killt, 1 hónapig volt ilyenem 😄

ok elovastam.. akkor gyujtok meg pezt..kosz..
kosz,es egyebkent faj ha eltalalnak 2meterrol?(tom h 10 meterrol szabadna csak kb..) meg azt nem h a springes fegyverek altalaban mijen hatekonyak,nem a mesterlovesz vagy rifle cucokra hanem pl m16 os springesre gondolok.. lecci
Punker
alap kérdésekre itt találsz választ.

amúgy az ilyen mûanyag gear-es cuccokat felejtsd el.

jaa es valoban a nehezebb polirozottabb BB a jobb e?marmint ojan fegyver veszek pontosabb v csak messzebbre visz vagy csak vaganyabb vagy szepen porog vagy mit szamit ez e ?koszonom a valaszokat
jaa meg haa spring gunos mp5 ot veszek akkor aaban az esetben a felhuzas bonyolult hosszu e?meeg hatotav,rugo elttartam csokken e?! koszi.. olvasgattam mashol errol..vagyis h probaltam..de nem volt irva semmi azert kerdezem koszi..
uj vagyok ebben... .kulfoldrol rendelnak szar muanyagnak lacco mp5 meg m16 puszkakat,... kb 35 font.. ez kb 12 ezer hufnak felel kb meg..megeri e vagy inkabb inkabb 2 es felszer ennyi pezer vegyek majdnem fullmetal cuccokat inkabb e?trefalkozasra kellene inkabb nem verkomoj meccsekre... meg kerdeznem h faj e h kb 2 meterrol csupasz boron lonek ezzel acuccal..meeg h letezik e elektromosvaltozatban oan,ami fegyver hangot imitalos puska,es nem csak szuszok kattog e?!
kosz a tippeket
sgmbulldog
Hiába irjuk hogy az AEP-tõl mit lehet várni, mindig mindenki meglepõdik rajta 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

sgmbulldog
A keleti frontban mindig volt. Hol néztél szét hogy "sehol" nem találsz ? 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

bardocz
Nekem lenne kedvem,úgyis rég voltam már,és télen nem izzadunk😊
Nameg ilyenkor megmarad az erõben.Jó lenne,ha ráérnék akkor,demég nem tudom😊