Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én azt hittem, szarvatok nõ karácsonyra és ti húzzátok télapó szánját és a piros foltok csak szarvkezdemények...
Egy full alap nbb pisztollyal játszottam, nyári gázzal. Semmi más (komolyabb) nem volt nálam......
.... pedig tûnõdtem, h beleteszem a g-spec alap csövét, hisz csereszabatos. Az az egy tart vissza, h a pisztoly csõtorkolatát fel kellene fúrni 8 millisre, h át tudjam tömködni a hosszabb belsõ csövet. A hangtompító frankón fedné, cca. 5-6 centi hatékony része is maradna
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
És kösz az új címet 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Most egy ismerõsöm akar hasonlót és neki akartam megmutatni 😞
De nem megy az a khaki ... (A vadkanplész pl. elég régóta nem megy ...)
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Könyvtárlistázás tiltva
Ez a virtuális könyvtár nem engedélyezi a tartalom listázását.
Kit találja ki vajh melyik lehet az?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
2. Nem azért vagyunk, hogy ha valaki gondol 1-et, és kiváncsi, mi rögtön mindenre válaszolunk, és megmondjuk mi az élet értelme. /bár azt is meg tudjuk/.<#worship>#worship>
3. Igen, vannak itt akik rendszeresen, és csapatok tagjaiként játszanak.
Ha egy 90 m-re lövõ puskával 2-3 méterrõl meglõssz valakit, valószínû, hogy kiveri a fogaidat.
Az airsoft játékfegyverek használatának megvannak a szabályai, utána lehet nézni. Aki ezeket nem tartja be, attól elhatárolódunk.
Mi nem azért játszunk, mert nagy vagányság, hanem a társaság, és sport miatt.
JUSTICE R.A.T. member
"hejes iras"
"erccsegi stb"
"nem e"
"satgannal."

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
90 meterre 2 puskat lattam eddig elloni, egy springes Sun Project M40XB-t (250 000 + ft) es egy suritett levegos Asahi M60ast (400 000+ ft)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
2.) Az AS fegyverek többsége nem visz el 90 méterre, legfeljebb 40-50 méterre (tisztelet a ritka kivételnek).
3.) Az airsoft egy közösségen alapuló játék. Már ne is haragudj, de ezzel a pökhendi és lekezelõ stílussal nehezen fogsz bárhova is beilleszkedni.
4.) A helyesírás pedig egy elvárható minimum; fõleg ha már egyes böngészõkben alapból van helyesírás-ellenõrzés.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A másik jó technika a futás közbeni lövés, ugyanis a te sebességed hozzá adódik a lövedék kezdõsebességéhez.
ui.: 90 méter távolból maximum csúnyán tudsz nézni ránk 😄
Na te eddig 3-ból 2 teszten sikeresen bizonyítottad, hogy tényleg ez a jó kategória.
szerk: 5 bõl 4 ...
airsoft!! arrol leccives..
es mia fasz az a springes ?azon kivul h rugos..meg a cookingolosos fegyverek hogy mukodnek? van egy kurbli ?amit tekerni kell? vagy mazanyam?felhuzod m16 ost mint kar98 at vagy mi?!
koszi..
amejik erre beszol meg kioktat az meg egyertelmu h az annyat dugja.. kerdesre valaszolj leccives,de nem fontos ha nem akarsz,de akkor meg kuss,egyebkent meg minden kedves eszrevetelt,tapasztalat megosztasat elfogadnam szivesen.. airsoftal kapcsban..kosz..
Nagy szavak egy nagy embertõl.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
mellesleg lehet h nem tom leirni hejesen h "bazd sziven a budos kurva anyadat"... de lehet h lelolek 90 meterrol cserebe.. azer ez a lenyeg nem..azthittem h ez a topik errol szol,h meg lehet beszelni airsoftos dolgokat... nem pedig a hejes iras szamit amit max 18 eves korodik fontos hasznalnod,erccsegi stb.. ja bocs..neked csak 8 altalanos van..neharagyudj..majd keress ra guglen mi az az eretsegi..
szal evisz 90 metert e vagy nem e? meg nemazer de latam videokat ahol hatba lonek embereket..ees akkor honnan tudja biztosan h el van talalva ha nem is erzi?!egyloves vot satgannal...hangja van,de ha else talaltak akkor mivan?!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
kosz a tippeket
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu