Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Én évek óta gyûjtök minden olyan katonai cikket, amit nem tiltanak a törvények, és megfizethetõ, ill. tetszik😊 ez utóbbi azért fontos, mert különben nem lehetne beférni a lakásba. Sajnos nagyon sok a csaló, fõleg, ha vietnámi háborús USA felszerelésrõl van szó. Szerencsére összebarátkozott a testvérem egy amerikai fegyverboltossal, akinek a boltjában az apja (vietnámi háborús veterán) fenntart egy kis vietnámi felszerelés részleget is. Mindent tõle vettem, korrekt áron ad garantáltan eredeti felszerelést, ráadásul jó sok infoval is szolgál. NOS darabokat pl. mástól nem is mernék venni, mert az szinte mind hamisítvány.
A másik tanulság pedig, hogy a lepukkant, csõd szélén álló military boltokban szabad csak vásárolni, a nagy felkapott helyeken mind utángyártott felszerelés van milliókért. Pl. Belgiumban is belefutottam egy ilyen kis üzletbe, nem volt nagyobb 4-5m2-nél a bolt, fásult eladóval, 0 forgalom, bûz, gyorsan be is mentem😊 1000ft-ot fizettem egy Vietnámot látott picit szakad ERDL lime marines zubbonyért, neten 50$ körül van. Már bánom, hogy nem vettem meg minden eredeti cuccát, volt saccra 80-as évek beli woodland nadrágja, volt egy sima ERDL zubbonya, meg egy II. VH-s német zubbonya, na mondjuk azt tényleg nem tudom mi tartotta egyben, valószínûleg a kosz, és rettentûen el is volt színezõdve. Volt egy szintén világháborús, vagy koreai US kulacs tok is, azt elhoztam, a németet ott hagytam, az már cafatokban volt szinte.
Bocs, ha kicsit off voltam, de tényleg kár, hogy ennyi a csaló a neten (meg sok katonai boltos is hazudik). AEG-knél meg egyszerûen csak nem figyelnek bizonyos dolgokra, ezért ott sem árt utánanézni, ha valakinek vannak ilyen szempontjai is, mert lehet, hogy a puska dobozán ott díszeleg a Vietnam felirat, közben a gyártott puska soha az életben még csak a közelében sem volt. Mert tulajdonképpen egy prototípust gyártanak, vagy a polgári változatot, esetleg a légierõnek szállított verziót, legrosszabb esetben nem is létezõ fegyvert (ez kínaiakra jellemzõ, de láttam már ilyen átalakított HK416-ot is, ráadásul felárral a VFC alaphoz képest...).
JUSTICE R.A.T. member
Alulról a második az OD, az airsoft gyártók sokkal "szebb" színben kínálják (van ilyen mûanyagból készült nam-dated lámpám, nagy felületen undorítóan nézhet ki).
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A távolságpontosság meg 1 tipuson belül 2 teljesen azonos alkatrészekbõl álló fegyver esetén is lehet különbözõ ... És FPS-t könyebb mérni mint távot 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Airsoftgun rengeteg féle puskát árul, elég siralmas, hogy ilyen módszerekhez folyamodik, ajánlhatna mást is helyette. (Bár, ha tényleg annyira nem jó az a puska, akkor érthetõ, hogy fél, hogy rajta marad, de akkor is saját magát járatja le, ami nem biztos, hogy megéri hosszú távon. Na mindegy, az õ dolguk.)
Airsoftgun-nál azért zengtek ódákat a G&G-rõl, mert el akarják adni neked. Ennyi.
A TM M14-ese ugye nem minõsül sniper puskának? Ha nem tuningolom, stb; akkor ugye 130m/s alatt marad (G&G esetében kicsit tartottam ettõl egy-két youtube video alapján, és láttam egy TM video-t is, ahol fölé mentek)? Csak azért kérdezem, mert egy messzire is pontos, de mesterlövész fegyvernek nem minõsülõ aeg-t keresek. (nagy mázli lenne, ha a TM M14-ese ilyen lenne, mert az egyik kedvenc puskám😊 )
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
szerintetek melyik gyártó M14-esét érdemes választani CA "Match", TM, vagy G&G M14 Veteran (fa tus)? Mindegyikról hallottam jót-rosszat a különféle weblapokat, youtube video-kat átnézve, így képtelen vagyok dönteni. Aki ismeri õket személyesen is, és elfogultság nélkül tud róluk nyilatkozni😊 - ez a youtube-os videokon, boltok leírásaiban nem ment - kérem írjon.
Köszönöm.
Visszatértem 😊 sajnos egy idõre elfeledtem az AS topikot.. most hétvégén nem jön vki a pólus mögé játszani? Azthiszem valami laktanya féle van ott.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Ha oroszból lenne utángyártott akkor úgyis azt venném 😊 De mivel a 2 egy árban van, így inkább a jobbik 😊
Nincs azzal semmi baj, ha valaki eredetire pályázik, de magamnak sajna nem engedhetném meg ... nekem elég az utángyártott 😊
Ezért is lett elnapolva at orosz projektem 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Pl propper-t, egyenesen Hondurasból 😊) Bushrag ghilliet, Mexikóból 😊) Hozzá m4-et, Csehországból 😊) Belga lõszerrel....... 😊)
Nos, mit találtam (offkorz már elkelt ...) a rucitopikban ... Berezka Bekas M7 (Hozzáteszem, nemtom most bekas vagy M7 volt, mert mind a kettõ BDU, csak más a gyártó ... Bekast mindenhol lehet kapni M7-et nehéz, ráadásul majd egy éve keresek ...) ... A múltkori leállásnál egy Chicom-ot buktam így el ...
Ez az én szerencsém ... Ha meglenne az AK-m akkor most b@szna agyon az ideg ...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
SÖRT NE KÉRJ, MERT ÜDÍTÕT NEM TARTUNK !
(persze oroszul)
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Meg mikor fejbenyomtad Kaszást, mi ott tanácstalankodtunk, mégegyszer fejbennyomtál valakit, és utánna már senki nem akart menni, csak állt ott a tömeg hümmögve.
<#help>#help><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
JUSTICE R.A.T. member