Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2-3 óra után persze hogy ez mindenkit taccsra vág, ugyanis semmit nem tudsz csinálni, max halomra lövöd a sok hülye gyereket aki nem úgy játszik ahogy kéne de abból meg csak a sértõdés van utána.
szerencsére a végén a sötétben a RAT-Vadkan-exPortyázó harccsoportos akció mindenért kárpótolt 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mi voltunk. Éjszaka le is vontam a tanúlságot:
csapat megállít, egyesével elõrehívni az embereket, és így foglalkozni velük. Ja és csak 1 katona mennyen ellenõrizni az egy embert. Nem szabad ennyire megosztani a figyelmet, nem mehet be a tömegbe senki sem, mert elszakítják, lekéselik, felrobbantják.
JUSTICE R.A.T. member
Ugye titeket robbantottunk fel az egyik áteresztõ pontnál? 😊 Mentségetekre szól hogy a következõ áteresztõnél az egész raj körbe vett minket, ha lett volna még bombánk.... Szóval ti legalább odafigyeltetek.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a második zászlószerzés, ott ellõttem 3 rövid sorozatot, aztán futás a zászlóval az ellen bázisára. na azt is megnyertem a többieknek.
a 3. egy deathmatch, ott egy sorozatot lõttem el, a szokásos...összesen egy fél 100as midcapet, ha ellõttem.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Sok sok civilkedéssel kezdtünk. Öngyilkos merényletek is történtek 😄 Ennek hála egy jármü és egy fél áteresztõ pont került a másvilágra 😊 Igazoltatások is történek... közben részünkrõl az oroszok szidalmazása 😊 3an még a Szovjet HQ-ra is bepofátlankodtunk. Ott viszont kivégeztek minket ártatlanul, mint késõbb kiderült 6 medic szalagjukba került volna a szovjeteknek, de nem balhéztunk. Mire visszasétáltunk a falunkba már elég sok fegyvert átcsempésztek a testvéreink Pakisztánból igy fegyveresen folytattuk. Segédkeztünk további csempészésben.
Ezután egy masszív támadást intéztünk a vörösök HQ-ja ellen, sajnos csak fél sikerrel,de keményen küzdöttünk. Kaptak a ruszkik rendesen aknavetõ támadást 😊
Végül a szovjet elõre tolt bázist támadtuk meg, sajnos sokan elfáradtak és hazaindultak ezért nem voltunk elegen. Mi is fáradtak voltunk, de azért egy utolsó allah akbar kiáltással megrohamoztuk a bázist. A többségünk meghalt de páran bejutottak. Nemsokkal késõbb le lett fújva a játék.
Praksi nekünk is lesz még egy szilveszteri játék, de nagyjáték szinten már vége az évnek nálunk.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Általános kérés: ha valaki tud eladó woodland mintázatú horvát taktikai mellényt (nem túlságosan lestrapált állapotút), legyen szíves privátban jelezni nekem! Kösz elõre is.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Tudtok ajánlani Bp.-en a belvárosban vagy a Moszkva tér környékén katonai ruházati boltot?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
http://www.softair.hu/viewtopic.php?t=1793
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ha olyan belsõt akarsz ami nem megy szarrá az elején akkor komoly tuning cuccok kellenek, azoknak az áruk pedig darabonként 1 kínai fegyver ára ...
Gondold át azt a sznájperesdit szerintem ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
még ha kínait is veszel arra is rengeteget kell költeni (AEG-hez képest)
Kicsit húha😊
Jó vétel szvsz, mondjuk akkor nincsen még rajta távcsõ.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
tegnap voltam játékon és végig snipereztem, nagyon megtetszett a dolog és úgy döntöttem, hogy beruházok egyre.
20-30e Ft környékén milyet tudtok ajánlani nekem? érdekelne a véleményetek, köszi 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.