Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nem az üvöltözõkkel volt a baj, hanem az elméletileg "barátságos/semleges" játékosokkal, aki ordibál arra fegyvert fogsz lelövöd és kész, de mikor a barátságos játékosok is csak baszogatnak pl mikor a kórház építés volt 40-50 perc alatt sikerült önkéntest találni (aki persze amint bent volt a HQ-n megkéselte a tábornokot)

2-3 óra után persze hogy ez mindenkit taccsra vág, ugyanis semmit nem tudsz csinálni, max halomra lövöd a sok hülye gyereket aki nem úgy játszik ahogy kéne de abból meg csak a sértõdés van utána.

szerencsére a végén a sötétben a RAT-Vadkan-exPortyázó harccsoportos akció mindenért kárpótolt 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
Mi pontosan így gondolkoztunk, amikor Rétságon afgánként nyomtuk az ipart. Igyekeztünk nagy tömegben megindulni az amik felé, és próbáltunk leválasztani róluk egy-egy embert, akit a többiek fedezetében gyorsan meg is késeltünk. A másik trükk a lelki megtörés volt. Üvöltve, átkozódva, agresszív fellépéssel elbizonytalanítani az ellenséget, folyamatosan nyomás alatt tartani, és egyvégtében hirtelen mozdulatokkal ingerelni õket. Látni kellet volna némelyik amcsit! Õszinte rémület ült ki az acukra, azt sem tudták hol vannak! <#awink><#nevetes1>

Justice RAT
igen<#szomoru1>
mi voltunk. Éjszaka le is vontam a tanúlságot:
csapat megállít, egyesével elõrehívni az embereket, és így foglalkozni velük. Ja és csak 1 katona mennyen ellenõrizni az egy embert. Nem szabad ennyire megosztani a figyelmet, nem mehet be a tömegbe senki sem, mert elszakítják, lekéselik, felrobbantják.

JUSTICE R.A.T. member

Ja volt idén jobb is,de akkoris tetszett.
Ugye titeket robbantottunk fel az egyik áteresztõ pontnál? 😊 Mentségetekre szól hogy a következõ áteresztõnél az egész raj körbe vett minket, ha lett volna még bombánk.... Szóval ti legalább odafigyeltetek.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
a változatosság kedvéért megint besz@rt a softair.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Vótt má jobb is...

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Justice RAT
Kemény voltak a látványefektek. Meg az afgánok is. <#vigyor1>

JUSTICE R.A.T. member

degenerator
én ma söptén voltam játékon. kb 4szer húztam meg a ravaszt. az elsõ egy "áttörõs" játék volt, ott egyszer se lõttem, viszont elsõnek érkeztem a célpontba (sunnyogni tudni kell)

a második zászlószerzés, ott ellõttem 3 rövid sorozatot, aztán futás a zászlóval az ellen bázisára. na azt is megnyertem a többieknek.

a 3. egy deathmatch, ott egy sorozatot lõttem el, a szokásos...összesen egy fél 100as midcapet, ha ellõttem.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Afgán-Szovjet konfliktus volt. A mi csapatunk Afgán oldalon vett részt a Durani törzsben.
Sok sok civilkedéssel kezdtünk. Öngyilkos merényletek is történtek 😄 Ennek hála egy jármü és egy fél áteresztõ pont került a másvilágra 😊 Igazoltatások is történek... közben részünkrõl az oroszok szidalmazása 😊 3an még a Szovjet HQ-ra is bepofátlankodtunk. Ott viszont kivégeztek minket ártatlanul, mint késõbb kiderült 6 medic szalagjukba került volna a szovjeteknek, de nem balhéztunk. Mire visszasétáltunk a falunkba már elég sok fegyvert átcsempésztek a testvéreink Pakisztánból igy fegyveresen folytattuk. Segédkeztünk további csempészésben.
Ezután egy masszív támadást intéztünk a vörösök HQ-ja ellen, sajnos csak fél sikerrel,de keményen küzdöttünk. Kaptak a ruszkik rendesen aknavetõ támadást 😊
Végül a szovjet elõre tolt bázist támadtuk meg, sajnos sokan elfáradtak és hazaindultak ezért nem voltunk elegen. Mi is fáradtak voltunk, de azért egy utolsó allah akbar kiáltással megrohamoztuk a bázist. A többségünk meghalt de páran bejutottak. Nemsokkal késõbb le lett fújva a játék.

Praksi nekünk is lesz még egy szilveszteri játék, de nagyjáték szinten már vége az évnek nálunk.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

már befejeztétek az évet? mi még szilveszter elõtt játszunk egyet :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
na mesélj.

Óriási játék volt ma Császáron 😊 Méltó befejezése az idei évnek.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SG rock
azért szeretném különben leszedni, mert meglazult és terhelés alatt csak a tengely forog. apámnak biztos van ilyen szerszáma

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

ha hernyócsavaros, akkor imbuszkulccsal; ha préselt, akkor kell hozzá venni kúpkerék lehúzó szerszámot.

SG rock
Srácok, a motor tetejérõl a Pinion Gear-t, hogy tudom lemûteni?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Köszi a választ.

Általános kérés: ha valaki tud eladó woodland mintázatú horvát taktikai mellényt (nem túlságosan lestrapált állapotút), legyen szíves privátban jelezni nekem! Kösz elõre is.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Punker
privátban, nem reklámozunk!

SG rock
jó tudni, miket ? akkor már felsorolhatod 😄

Erzsébet krt. Obsit. Oktogonon is van egy, de annak most nem ugrik be a neve. Mit szeretnél venni? Mert én is árulok éppen néhány dolgot.
Sziasztok!

Tudtok ajánlani Bp.-en a belvárosban vagy a Moszkva tér környékén katonai ruházati boltot?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

sgmbulldog
Sniper álmokat kergetõknek

http://www.softair.hu/viewtopic.php?t=1793

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

DannyL
Javaslom mélyedj el a témában.
ITT megteheted.
Sok sikert!

DummyBoy
Ja ... az AS-ben a sznájperkedéshez nagyfokú rutin, tapasztalat és egy jó adag hitelkártya kell ...

Ha olyan belsõt akarsz ami nem megy szarrá az elején akkor komoly tuning cuccok kellenek, azoknak az áruk pedig darabonként 1 kínai fegyver ára ...

Gondold át azt a sznájperesdit szerintem ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
elsõ körben kérj kölcsön 1-et valakitõl és próbáld ki milyen is!
még ha kínait is veszel arra is rengeteget kell költeni (AEG-hez képest)

megjegyzem ez a téma 92657e43-szor ki van vesézve a softair.hu -n

bardocz
Mindent.Test az marad eredeti,minden másból új kell bele.
SG rock
100rugót +ban ? mit kell bele venni 100rugóból?

DannyL
Olcsó DMR alternatíva lehet a Cyma M14-es, de az ugye AEG. Viszont meg lehet vele közelíteni az érzést, úgy 500 FPS környékén. Persze itt is a TM az igazi a hop-up-ja miatt. Ezen a szinten minden a jó hop-up szerkezetrõl szól, semmi másról.

DannyL
Hosszú távon? Úgy, hogy 1 év múlva is úgy érezd nem fogtál mellé? Gyûjtsél egy alap TM VSR 10-re még 20 ropit. Vedd meg, majd utána költ rá még min. 100 rugót. Nagyjából onnan van értelme annak a kasztnak amirõl beszélsz.

SG rock
vagy esetleg a JG BAR 10?

SG rock
és ez ?

Logitech optikai egér :-P

Pistike 007
Én 45 kilóért vettem Mauser SR Pro-t.
Kicsit húha😊
Jó vétel szvsz, mondjuk akkor nincsen még rajta távcsõ.

degenerator
napi ötszöri lélegzõgyakorlat, menj el fúvóshangszeren játszani, aztán 2 hónap múlva vegyél egy fúvócsövet.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

milk41
Warrior L96-ot ajánlom,35ezer környékén van ha jól tudom.(Kicsit nehéznek tûnik az elején de meglehet szokni.)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

SG rock
Bardoczon kívül?😄

bardocz
Semilyet😄
SG rock
heló

tegnap voltam játékon és végig snipereztem, nagyon megtetszett a dolog és úgy döntöttem, hogy beruházok egyre.

20-30e Ft környékén milyet tudtok ajánlani nekem? érdekelne a véleményetek, köszi 😊

Ok.
Mersant
haverom USAbol rendelt fegyvert, nem volt semmi gond. 2 het alatt megkapta, de a langrejto narancssarga 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
M14 alapra?

WD mostanság épített két Garandot a 101-eknek...... bár pontosságra nem tudnék mit mondani, egyikkel sem lõttem, de a beszélgetések alapján elég jók. Mondjuk az egyedi építés ill az élesrõl átmodolt alkatrészekkel kicsit szívott 😊
Punker
hát ha visszaolvasol pár oldalt, MuldR tud nyilatkozni róla.

Viszont ha ez ennyire olajozottan meg Ázsiából😊 akkor lehet, hogy nagyon jó választás lenne egy WGC custom puska. Csak jót hallottam a G&P-rõl, viszont nem igazán értem mitõl ilyen olcsó mondjuk az M16A1-esük (ráadásul álomszép is).
Punker
ja hát USA-ból csak ruhát 😄

Rossz tapasztalat. Hetekig, egyszer közel másfél hónapig állt csomagom különféle határokon. Sima vietnámi háborús kulacstokok, tártartók voltak benne a már említett ismerõsömtõl. Az elemlámpát csak úgy tudta postázni, hogy elküldte Kanadába egy ott élõ távoli ismerõsnek, aki tovább postázta ide. M9-es bajonettet pedig sehogy nem tud küldeni, pedig van enki egy csomó. Mondjuk ezek USA rendelések voltak, de nem akartam elhinni, hogy mennyire bürokratikusok (elmebetegek) lettek szeptember 11. óta, ha bármilyen szinten is katonai felszerelésrõl van szó. Ezek alapján gondoltam, hogy nagy cirkusz lehet az egyéni aeg rendelésekbõl, ha nem, akkor ez persze nagyon jó hír, mert lehet, hogy olcsóbb is, a választékról nem is beszélve.
Punker
mi bajod a postával? a felszerelésem fele hongkong-ból van.

Köszi, azt hiszem más vietnámi háborús US AEG-t már nem is lehet kapni😊, postát pedig kerülni akarom.
Punker
az M16/4-es család 2-es gear-je és hopup-ja egyenlõ a 0-val az M14-es 7-es gear és hopup rendszeréhez képest. AEG-ek közül alapon a TM M14 és Type89 a legpontosabb!

Rendben😊 Amúgy a CA vietnámi M16A1-ese milyen (úgy önmagában, és a TM M14-hez viszonyítva is)? Túl azon, hogy fotók alapján úgy tûnik az eleje fekete festést kapott (csõ, elülsõ célzó), a test pedig szürkéset.