Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

100 font az sok ezert a cuccert?!
DannyL
ÁÁÁÁ! Ez rengeteg pénz érte. Ilyen cuccokat INNEN vagy INNEN kell behozni.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DummyBoy
Boldog Karácsonyt Mindekinek! <#law> <#integet2>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Részben igaz. Bizonyos tárak bizonyos puskákkal kombinálva lötyöghetnek, vagy nem akadnak be. Mondjuk tesóm volt Marui AK-jánál alapból lötyögött a tár, de ez nemvolt gond.
Olyanról hogy egy idõ után lötyögni kezd,vagy kiesik,de azelõtt tökéletesen passzolt még nem hallottam.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

sgmbulldog
Az enyém 3 éve van gyilkolva, de ilyet nem tapasztaltam.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Az igaz, hogy az AK47-esekben egy idõ után lötyög a tár és néha kiesik belõlük?
DummyBoy
Ok, köszi, várjuk a rivjút xD

DannyL
Igen belefér, azt adnak hozzá gyárilag is.

DummyBoy
DannyL ... megvan már a P90-es? Ha meglesz akkor dobsz rólla egy rivjút?

Elõre is kösz!

szerk: jéé, megy a szofter ... jééé ott van a válasz a kérdésemre xD

Akkor mást kérdeznék: Mekkora az akkunak a hely benne? 9,6V-os Minitype akku belefér?

Elõre is kösz!

DannyL

Sziasztok én csak most szeretném elkezdeni! Tudtok mondani valami honlapot vagy boltot ahonnan olcsón belehet szerezni?
DummyBoy
UKARA tagnak asszem ... ahhoz pedig az kell hogy valamelyik UK Airsoft site regisztrált tagja legyél és legyen pár játék a hátad mögött (Nem 100%, de írországban élõ haverom valami ilyesmit mondott anno ... De az 1 éve volt, lehet azóta változott ...)

Egyesületi tagnak kell lenni ahhoz hogy normális puskája legyen az embernek. Vagy valami hasonló.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
délelõtt még jó volt, úgy tûnik mindig hétvégén van geb@sz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hali.

Másnál sem mûködik a softair.hu ? Miért nem lehet normálisan megcsinálni ?
amennyire én tudom, az egyesült királyságban valami engedélyhez kötött az AS fegyver vásárlása, csak az ocsmány zöld meg rózsaszín fegyverek vehetõk szabadon.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
távol keletrõl az EU területére érkezve van, míg egyéni távol keleti rendelések vagy - vagy alapon átcsúszhatnak a vámon.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

UK EU tagállam, mint mi is...... vám alapban nincs ugye....... khmmm.....
Punkerwork
nem, mert vám + áfa tuti van rajta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ismer vki az uk ban vmi jo boltot ahonnan erdemes rendelni ,mert olcso?!
Punkerwork
a bal szárnyon kerülve kisebb volt az ellenállás 😄

sgmbulldog
Tavasszal majd rutinosan a rajparancsnok háta mögött maradsz <#gun>

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Punkerwork
én hülye ott elsõk között értem ki a csövekért, jutalomból cipelhettük õket 😄

sgmbulldog
Nem a második nap végére céloztam, hanem mikor elsõ nap elfoglaltuk a mezõn át az aknavetõket 😊

Hitman76
Egyszer olvastam valahol, hogy a jó szakasz pk. azt próbálja elhitetni az embereivel, hogy õk "halhatatlanok", az ellenség béna, és a kiképzésük is sokkal alacsonyabb szintû mint az övék ezért nem érheti baj õket.
Nos ezt Mac nagyon jól prezentálta tavaly az egyik Dawe féle játékon. Egy szál pisztollyal üvöltve küldött minket rohamra, és egyáltalán nem érdekelte a mellette fütyülõ BB-k zápora. És láss csodát õt nem is találták el egyszer sem, míg mi hullottunk mint a legyek. Végül felõröltük az ellent, és azóta is jókat röhögünk ha szóba kerül az ominózus jelenet.<#nevetes1><#nevetes1>

Punker
a végén melletted voltam...ott már mindenki ordított mindent 😄

sgmbulldog
Látod én rutinosabban a horvát, és a szlovén rajoknak azt üvöltöttem hogy "CHAAAAAARGE". Bár ott is a seggberugdosás, meg a lökdösés segítette a legtöbbet, rájöttek ha én tudok "apró" célpontként sétálni közöttük, akkor nekik sem létfontosságú feküdniük 😄

panther112
Sry, keresés akart lenni, csak kicsit késõ van.

panther112
TM M14

Punker
viszont szlovéniában az utolsó nemzetközi káosz roham mekkora volt már<#vigyor2> nincsenek rajok nincsenek szakaszok se kontingensek, csak a 40 ember üvöltve mint az állat megy elõre, én csak a hullákat rángattam a medic-eknek ott, de még így is hatalmas élmény volt! a végére tuti megtanulták a külföldiek is mit jelent mikor Tomekk ordít hogy ROHAMMMM!!! <#nyes>

sgmbulldog
A lerohanásban a gumikésekkel, és világító kardokkal végrehajtott arab rohan sem volt rossz Rétságon 😄 Hõsiesen elhullottunk

Action gyártmányú pisztoly tokom volt. Teljesen meg voltam vele elégedve. Jó darab.

ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT

Az ehobbyasia-n lévõ ACTION gyártóról tud valaki mondani pár szót? milyen minõségû, mennyire megbízató, etc.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
nincs pass egy nem mûködõ FTP-hez, hetek óta nem megy senkinek...

DannyL
Valaki írja már meg nekem a softair ftp password-jét, mert az általam ismert változat már nem jó. Köszi!

Punker
Shati tudom hogy hiányozni fogok.....

Punker ne szégyeld, hogy szeretsz fiúkkal foglalkozni... Sokszor egy egész percig 😛

Punker
én most az uccsó pár hónapban megzakkantam és a medic-elést csinálom legszívesebben 😄

DannyL
Mi nem ebben a stílusban érezzük jól magunkat, de természetesen ettõl mûködhet.

DannyL
FTP viszont nem mûködik. Azzal mi van?

DannyL
Az konkrétan én voltam. 😊 Többet nem fordult elõ a játék alatt ilyen. Gyorsan tanultunk és második felszólítás után ledurrantottunk mindenkit a vérbe. <#eplus2>

Punker
szerintem vannak helyzetek mikor minden mindegy alapon, bejöhet az ilyen öngyilkos roham, persze nem mindig.

Hitman76
Tegnap kétszer is leállt, egyszer késõ délután egyszer pedig este.

Justice RAT
Párszor mi is megtörtünk ilyen támadást, de inkább csak véletlennek éreztem.
De a lerohanáshoz is érteni kell, mert olyan is volt hogy 6 ember lelõtt vagy 15-20 lerohanót. /Azt hitték, hogy 1 sniper van csak./ Mire kilõtték a rajunkat, és kijöttünk a bozótból, megdöbbentünk, mennyi ellen van a réten.
Jó helyzetfelismerés, és terepismeret mindenképp elõny.

Az a fajta játékmodor amirõl említést tettél, nélkülözi a játék szót. Szerintem.

JUSTICE R.A.T. member

Punkerwork
visszavonulni és széthúzni õket, szlovéniában láttam 1-2 ilyet, szerintem csak így lehet megúszni. külföldi csapatok nem szaroznak, egy raj lerohan 2-õt gondolkodás nélkül, nem állnak meg medic-elni stb, izomból neki mennek az ellennek (olyan hegyoldalon felfelé ahol mi 10+ perceket szaroztunk õk 2 perc alatt felrohantak) ha meghalnak meghalnak de ha marad 1-2 emberük akkor nyernek...és bizony sokszor bejött nekik!

Justice RAT
hát most úgy robbantottak, hogy feltette a kezét, és ha az egyiket ökölbe szorította, már robbantunk is. A markában, a kesztyû alatt volt a bomba elsütõszerkezete. Na ezt elõzd meg, ha tudod.<#wow3> Lehetetlen. Nem is tartott sokáig a szerepjátékos rész.
Mostani játékra tisztázódott, mikor lehet lelõni valakit.
A személyes fájdalmam az volt, hogy sniperként nem volt elég pötyögtetni, mert nem érezték, hogy eltaláltam õket. 8-10 lövést kellett leadni, szinte sorozatszerûen, hogy feltegye a kezét.
<#violent><#lama>
Nem tudom, hogy voltak a csapatok, de totális fejetlenség volt egy-egy támadás során.
Most azt gyakoroltuk, hogy hogy kell lerohanni egy pontot, úgy hogy nem számít a veszteség, csak a gyõzelem. Meglepõ, de eredményes volt. Talán Ace üvöltözött, hogy tartsuk az arcvonalat, és tartottuk, és letaroltuk õket. 10 perc múlva õk ugyanezt csinálták velünk.<#vigyor5>

Azon gondolkodom, hogy mi egy taktikus csapat vagyunk, és nem szoktunk lerohanást alkalmazni, de viszont néha minket lerohannak. Hogy lehetne védekezni, vagy milyen feltételekkel lehet védekezni sikeresen egy lerohanás ellen? Most ezen jár az agyam.<#falbav>

JUSTICE R.A.T. member

Punker
tegnap este szállt el, addig jó volt, most is megy.

Fura, de péntek-szombat és vasárnap is tökéletesen mûködött, napi 4-5 alkalommal próbálva.....
DummyBoy
Akartam menni, de a céges évadzáró foci pont akkor volt .. így jártam ...

Pedig megjött a fegyverem is ... A slusszpén, hogy orosz rucim lett volna erre mindenki az Afgán oldalra reggelt xD Szidtam is õket ...