Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Nem kerülnek kétszer annyiba.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Reaper
Valakinek van elképzelése, hogy miért kerülnek dupla annyiba a JG full metal cuccai, mint a Dboys/Boyi?:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Nem akadály egy bunker építése sem. A woodland operation alkalmával szállítóval kicsempéztük a polgármesteri hivatalt és még kandallót is építettünk 😄

bardocz
Marha ronda,de ez kurvajó.Kell.Csak tudjak járni játékra.
Nagyon sziporkazunk ma. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
ásni kell lövészárkot 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Es hany AS palyan van bunker, es ott effektive hany percet jatszunk?😊

Punker
láttam a Boyi springes hüvelyes mókát, bunkert védeni jó, ott nem veszik el a cucc 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amibol csak 1 fajta hasznalhato wargamen (Tanaka) 😊

Punker
Kar98 van pár féle 😄

HöfEE
Nekem van egy mp40-esem de csak dísznek ül a sarokban mivel a kis tárkapacitás miatt nem nagyon tudnám használni játékon :S
Márciusban lesz egy bizonyos Tázlári 2.VH , Normandiai partraszállást szimuláló játék, talán már hallottatok róla. Szóval ha addig kidobnának a piacra egy ilyen mp44-et lehet beruháznék rá! Elég illúzióromboló német oldalon AK-val rohangálni <#hehe>

Punker
sorozat gyártásig biztos finomítanak még rajta.

Mersant
bazz, a kedvenc fegyverem, bar ez tenyleg marha ronda...eleg sufnituningnak tunik...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
ez most minek kell? jó mártírkodni?

Hitman76
Én nem is értem, hogy-hogy nem láttak eddig bizniszt a AS fegyvergyártók a II. VH-s fegyverekben? Pedig bizonyosan büdös nagyot kaszálna az a cég, amelyik kihozna néhány ebbõl az idõbõl származó, megbízható, olcsó fegyvert (PPS, SVT-40, M3, MP44, FG-42, M1 Garand, Sten stb.)

DummyBoy
Én az M60-ast várom xD

De ha ez megjelenik akkor vicces lesz 2-ik vh-s játékot rendezni ... 48613249321874593214529 német vs. 3 amcsi xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hitman76
Szerintem mindenki jobban jár, ha erre nem válaszolok.<#awink>

Mike at home
azért remélem Hitman, minden hónapban egyszer megünnepled, hogy kitúrtál innen?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hitman76
Hi be csúf! Remélem ez valami félkész 0 szériás darab!

degenerator
na ne viccelj....

(a megtakarított pénzem elkezdett remegni a sarokban.)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

uuuuuu. vegre valami ami nem m4 vagy ak 😊
csajniz MG42 rol nincsenek hirek?😊

Punker

Punkerwork
kösz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Scottt
HBD Punkesz

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DummyBoy
BéeSZeN Punker! <#integet2>

@Jacek: Ehh ... nem vagyok nagy híve az olcsó töltõknek, még a NiXX akkuimhoz is minõségi töltõm van (Drágább is volt mint az akkuk, de jó xD)

Nem biztos hogy a LiPo-kat rá merném bízni egy ismeretlen olcsó töltõre ... fõleg hogy az igen kényes a töltésre ... (Elváltbarbi effekt ugye ...)

SgtChris
Üdv Urak! Érdeklõdnék, hogy az alábbi két kesztyûrõl van-e tapasztalatotok, véleményetek? Vacillálok, hogy melyiket szerezzem be, fõként téli, hideg idõben használnám, de fonost, hogy fegyvert is jól lehessen benne kezelni.
Damascus MX-30 Interceptor
vagy
Ironclad Enforcer

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

DannyL
HBD Púnki! 😊

Punker
thx

heppi börszdéj, Punker <#wave>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Jacek
szanmodel vagy pakomodel 4990 forint balanceres mini LiPo akksi tolto tobb mint egy eve hasznalunk 2 darabot... tapegyseget is adnak hozza

DummyBoy
BUÉK mindenkinek! <#integet2>

SG rock
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!<#wave><#pias>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Ezt asszem konkretan irta is kozuluk valaki a forumon. Inkabb az ovek mint mase.

Punker
nem érdekli õket, azért vették meg hogy ne másé legyen (persze lehet tévedek)

Egyszerûen nem értem hogy egy ilyen aránylag nagy látogatottságú fórumnak az üzemeltetõi hogy nem képesek normálisan megcsinállni egy fórumot ?
Punker
most megjavult

nektek se jó a softair.hu ?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DummyBoy
Egy (Minõségi, megbízható offkorz ...) Pc-s táp 12V-os ága jó egy LiPo töltõnek mint tápfeszültség ...

Ennyi az egész ...

HöfEE
Tisztában vagyok a lipo akksik mûködésével, és tulajdonságaival, én kifejezetten errõl a "PC-s" töltõrõl szerettem volna megtudni valamit.

Hali.
Ha a csapatban ahol játszol már több embernek van ilyen aksija akkor miért nem õket kérdezted meg a töltésrõl és egyebekrõl ?
HöfEE
Értem köszi a választ! Nekem elsõsorban azért lenne jó mert bármikor tölthetem (memóriaeffektus kilõve) és mert kicsi, 9.6-os akksi már nem fér el a tusomban, oldalára szigszalagozva meg hülyén néz ki. A nagyobb tûzgyorsaság is jó dolog , de inkább az elõbbiek miatt váltanék. A csapatomban egyre többen váltanak lipora és még senki nem panaszkodott.

DummyBoy
Én most akarok váltani, mert azért vannak elõnyei ... De az nem az ára xD

És tény hogy picit oda kell rá figyelni ... xD Különben olyan lesz mint az elvált Barbi ... Viszi a házat, a bútorokat,stb xD

Mersant
csupa elony 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
LiPo akksináé nem szabad spórolni a töltõvel ... mondjuk sima akkuknál sem érdemes, de LiPo-nál kell egy normális Balanceres töltõ ...

De szerintem Te valamit félrehallottál ... Ugyanis ezeknek a balanceres töltõknek nagy részük 12V-os tápot kíván, és erre jó megoldás a PC táp ...

Szóval a PC táp a töltõnek kell ...

De ha szétnézel az itthoni modellboltokban kapsz ... Viszont a LiPonak nem árt ám utánnanézni, ugyanis van pár dolog amire oda kell figyelned ... pl: a cellákat 3V alá nem illdomos meríteni mert megdöglik az akku végleg! Valamint mechanikai sérülésekre és az akkucellák közötti eltérésre fokozottan érzékeny ... (Ezért kell a balanceres töltõ...)

Extrém esetben meg jobban ég mint a karácsonyfa ...

Szerk: Ha fontos az ár akkor ne vegyél Lipo-t xD Olcsóbban megúszod a hagyományosakkal ...

sgmbulldog
Ha fontos az ár miért nem ni-mh aksit veszel ?

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

HöfEE
Akkuváltás elõtt állok , és li-po akksit szeretnék használni, viszont nem tudom milyen töltõt lenne érdemes hozzá használni ( leginkább csak túl drága ilyen eszközöket találtam, sajnos nincs rá pénzem). A legutóbbi játék alkalmával mesélte egy srác, hogy õ számítógéprõl (az egyik tápkábelrõl) tölti valamilyen átalakító vagy nemtom mi segítségével az akksiját. Ha errõl hallott már valaki vagy használ ilyet akkor elmondaná hogy mûködik és honnan lehet beszerezni?

thx
DannyL
Árban az ebaybanned a legjobb, kb. 1%-al lövik be az áraikat a gunneres alá. Postával együtt persze. A gond az, hogy kicsi a választék. Szóval ami nincs ebaybanned-en, azt valóban gunner-rõl kell hozni.

Angliából ne rendelj, drága. Hong Kongból kell (gunnerairsoft, WGC Shop stb.), illetve van egy lengyel site is vhol, kicsit drágább de hamarabb bejön, és nincs tökölés a vámon.

Árban ált. a gunner a legjobb.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Punker
sok