29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#21063 De ha egyszer marhaságokat beszélsz!!!! -
#21062 Nemértek a fizikához, de van eszem, határtalan fantáziám és kitűnő logikám. Ott leírtam, saját tapasztalat. Kész. Ennyi. Ne kössél már bele ^^ -
#21061 Ehh, beszarok... Az előbb még pont te linkelgettél pesti boltokat, zamek! Meg fogsz lepődni: ott meg lehet tapizni a fegyvereket!
Keleti Front, 44-es bázis, NoWar, meg a nagyobb kínai piacok ilyenek... -
#21060 Javaslom rágd át magad kicsit jobban a témán, mert össze-vissza beszélsz mindenféle butaságot! -
#21059 Ha már bolt: Tudtok ajánlani valami jó kis boltot Budapest-en? Esetleg ahol van lehetőség erre a "fogdosás"-ra is, meg korrektek az eladók. -
#21058 Hát amit itt leírtál sniperekkel kapcsolatban, szvsz nem igaz. Az én M14em messzebre lő, mint egy MP5, 15-20méterrel.
Most nem akarom ragozni a dolgokat, de pl. azt, hogy érted, hogy : "vagy ugrálni fog a csőben" ??? erre kíváncsi vagyok.
-
praksi #21057 bocs, lassan frissít az oldal :-S -
#21056 Látom elolvastad mind az én postom, mind az AS oldalak FAQját:) -
#21055 jaja az lesz úgyis hnap megyünk ki mecsre kipróbálom majd haverék Mp5jét és akját :)) rem Mp5 fog jobban tetszeni de majd boltba is benézek -
praksi #21054 azt tudom javasolni, hogy látogass meg egy boltot vagy menj ki egy játékra, nézegesd-fogdosd meg a fegyvereket (ha intelligensen megkéred a fegyver tulaját, biztos meg fogja engedni), mert úgyis az alapján fogsz dönteni, hogy melyik tetszik-kényelmes-kézreáll-stb ! -
#21053 Nemhiszem hogy .20as bbvel, vagy akár .25el messzebbra hordana, mint egy sima AEG. Mármint az AS Sniper. Ha 500-600 FPSeset vesz, akkor talán.
A golyó mérete, alakja és súja miatt nemigazán mehet gyorsabban 800fps-nél, hisz a pályája kiszámíthatatlan lesz, és nemtudom mennyi joulnál erősebben se lehet kilőni, mert egyből károsodik vagy ugrálni fog a csőben. Szóval az AS fegyvereknek van egy limitje, amit mindkét féle fegyverrel (AEG & Spring Sniper) elérhetünk, és emiatt nincs nagy külömbség.
Eddig egyetlen snipert fogtam a kezembe AS játék során, és ott nemhordott messzebbre az MP5nél, csak a pálya volt egyenesebb.
A Fegyver nevét nemtudom,
De ez az én tapasztalatom és véleményem.
Keleti Front oldalán se valami jó a fegyvernézegetés, én azt ajánlom, hogy érdeklődj, mi az ami jó lehet, és a boltban személyesen nézzed meg. Fontos dolog, szerintem AS fegyvert enélkül hülyeség neten rendelni.
Én legközelebbi játékon megkérek valakit hogy az AKját próbára tehessem, mert szerintem tökösebben néz ki mint a jelenlegi M16A4 RIS.
K A T T I N T S I D E J Ó B A R Á T ! -
praksi #21052 1.) miután van egy qrva nagy banner eme topic elején, amire elég csak kattintani; mit gondolsz, mit linkeljek?
2.) nem szoktam egy kezdőt se lehülyézni, de könyörgöm, ha már érdekel minket a téma, legalább vegyük annyira a fáradtságot, hogy utánaolvasunk; mert ilyen (már bocsánat) semmitmondó kérdésekre nem tudunk mit felelni. -
#21051 amúgy konkrétan egy M16-os ra vagy hasonlóra gondoltam elektromosban szted az jó? -
#21050 Köszi szépen -
#21049 azt csinálom épp most is -
#21048 Hitman mondja jól:) nem azért mondtam, hogy el lehet felejteni, mert szar a weblapjuk. Átbaszás az egész airsoftgány.hu -
#21047 Vak vezet világtalant!
Nem adtál megfelelő linkeket, mert sikeresen elvezetted ahhoz a bolthoz, ahol megveheti a kínai fegyvereket, átcsomagolva drágábban mint bárhol máshol! Inkább maradtál volna csendben!
Amúgy mi az a mini ismétlő(sic)?
Az első reakció pedig azért volt kicsit sarkos, mert kb. 2 perc alatt megtalálhatta volna azt amit keres, ha nem lusta!
Klikk! -
#21046 Hmm... tényleg tré az oldal, hogy nem lehet tőlük linkelni.
Amúgy meg nem tudom észre vetted e hogy feltett egy kérdést és az első reakció a "hülye gyerek olvassá utána" volt. Ennyi erővel be lehetett volna szúrni egy linket hogy hol olvasson róla. Én megtettem és nem szakadtam bele.
dronkZero: Nem tanácsot adtam, hanem linkeket ahol utána tud nézni hogy egyáltalán mi a választék. Tanácsot majd a veteránok adnak.
-
#21045 Másrészt meg tökfölösleges onnan fegyvereket linkelgetni, az összes link ugyanoda vezet, \catalog\i.php, nagyon nem derül ki, mit is akart mutatni... -
#21044 Mi lenne, ha inkább olyanok adnák a tanácsokat, akik értenek is hozzá...? -
#21043 airsoftgun.hu-t sürgősen el lehet felejteni -
#21042 Én is új vagyok a témában, de azért nem ártana tisztázni hogy milyen fegyvert szeretnél? Pisztolyt, Gépkarabélyt, Mesterlövészt, Mini ismétlőt...stb.
Itt van leírás is AEG fegyverek vásárlásához.
Ugyanott egy stukker, ami nekem tetszik.
M16-os
M4A1. Ilyet már próbáltam és baromi jó.
Mini uzi. Gáz meghajtással
Forgótáras pityu
Szánhátrasiklásos pityu
De ha szétnézel a boltban akkor biztosan találsz ízlésedhez méltót. Arra érdemes odafigyelni hogy fém legyen a fegyver fő alkotórésze. A többi lehet műnyanya, bár ez megint ízlés kérdése. -
praksi #21041 ha nem értesz hozzá, miért nem olvasol utána ? -
#21040 Szevasztok
tudnátok ajánlani vmi jó kis fegyvert ??
úgy 60k ig... nem igazán értek hozzá -
#21039 ne zavard össze őket, kezdett volna mókássá válni az eszmecsere :D -
#21038 Milyen az a side arm pisztoly (sic)?
Azt hogy érted, hogy egy mesterlövész fegyver nem hord messzebre mint egy AEG? -
#21037 Az az igazság, h a sniper nem hord messzebre, szóval ha magát az 1 lövéses feelinget nem sajnálod, egy AEG-vel sokkal jobban jársz. Ha menni kell, még jól is tudod magad védeni, amúgy meg kéne legalább egy side arm pisztoly. -
harvypoker #21036 kertbe biztos jo hulyeskedni, ha mar sniperkedes akkor VSR ala nemadnam -
#21035 szemétre való -
#21034 Erről mi a véleményetek?
Swiss Arms Black Eagle M6 Short -
#21033 Kúszni 5 kilós M14-el jó, hosszúval ! :) -
harvypoker #21032 hehe en pont augot vettem barmeg nem teszteltem kuszas kozben
azert az mp5k nel biztosan nehezebb vele :) -
#21031 megtámadták a házunkat!
megint valami 56os filmet forgatnak itten -
#21030 Ha nekem ekkora lehetne...
ÚÚúúúúúúgyértem az M16!!!!!444
-
#21029 most kb annyian voltunk, mint akik jelentkeztek, mert szar volt az idő és esett az eső !
de amúgy általában jelentkeznek kb. 20an és szerintem egy min.60-as létszám szokott lenni. -
#21028 Az első mondatom végére képzeljétek oda ezt: -
#21027 Nem tettem magamévá, csak elolvastam. Amúgy pontosan mire célzol? Mert végig nyálaztam és én ezt szűrtem le belőle.
Akárhogyis: GBB-s, Full Metal, Pisztolyt fogok venni, már csak az a kérdés hogy milyet. Aztán ha bejön a dolog, később jöhet egy P90 villanyos -
toza #21026 -
#21025 ergonómiáról beszélünk, az AK majd 2x akkora tára sokkal jobban bezavar, akárcsak fekvő lövésnél, kúszás dettó... -
shatanka #21024 az m16 nincs elől a súlypontja még mindig. M16 is lehet kúszni csak jobban odakell figyelni. AK-47 vs M16 vita meg fölösleges, mert kinek mi jön be...