Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval 2 centin múlt a szeme, vagy több. Kicsit felnyílt a bõre, úgy 10 centin a homlokán.
Nem volt berugva, kinn volt a családja, feleség, gyerekek. /Ment is a virnyákolás/
JUSTICE R.A.T. member
Sry, hogy itt reklámozom a cuccaim.. de ezt nézzétek meg, ha valakinek kéne felszerelés.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
szal nagyon rossz példa 1 jogos felvetésre.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy nem vagyok rendõr, csak igyekszem tisztába lenni a dolgokkal. Azonban kiváncsi lennék, hogyan magyaráznád el a helyzetet, ha egy "jószándékú" állampolgár kihívja rátok a jardot? Az AS részét talán megoldod, de az erdõbe rakétázás több helyen is sérti a törvényt.
Félre ne érts, nem kötözködni akarok (mindenki úgy cseszik magával ahogy akar), csak megvilágítom a dolgot egy olyan szemszögbõl ami úgy látszik neked kimaradt.
nekem egyszer szilveszterkor sikerült kissé ittasan (érzitek az iróniát a törvényben hogy akkor engedélyezi csak a pirotechnikai cuccokat mikor az ország nagyrésze tudatmódosító szereket használ???) ilyen rakétát úgy leszúrni a földbe hogy nem lõtte ki magát és a lábunknál robbant, ami télen nem gond de nyáron az erdõben ebbõl simán tûz lehet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A balesetveszályre fittyet hányva, egy kiszuperált vetõcsõbe dugtátok, amit a "kezelõ" a vállára emelt. Mi van ha egy gyárihibás rakéta kiviszi valakinek a szemét, vagy egy életre elcsúfítja az arcát?
A jogi háttérrõl nem is beszélve!
klikk
Ráadásul ugye mindezt videóra vettétek, és felraktátok a TeCsõre!!!
Ugye nem csak számomra világos, hogy szó szerint a tûzzel játszotok!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Viszont a szokásos kínai hibák: rossz hézagolás, gyárilag 410 fps...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A felelõtlenség ott kezdõdik ha valaki olyan hülye, hogy ezt nem fogja fel, hála az égnek ilyennel még nem találkoztam.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Mi így rpg-zünk (az elsõ próbálkozások láthatóak a videón <#vigyor>#vigyor> ): BASErpg
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ha már van autó, mert kell, akkor már nem számít a biztosítás. Nekem kell az autó, mert kertész vagyok, és szerszámokat vinni kell.
És irigylem azokat, akik bringával vagy bkv -val járnak<#heureka>#heureka><#eljen>#eljen>
JUSTICE R.A.T. member
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Nekem meg amióta kivették a mandulám,csak zúzódással voltam orvosnál,azt se bkv-n szereztem.
Jo, nem fele, de meg mindig olcsobb. 😊
Arrol nem beszelve, hogy mig BKVztam az osszes epp aktualis jarvanyt elkaptam. Amiota autozom nem voltam beteg.
kérdés: Element csapágyakat használ itt valaki? a softair-en mintha azt olvastam volna, hogy kínai fegyverekbe az a legjobb, mert pl. a Guarder-tõl hajlamosak szorulni a kerekek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
BKVzzen a f@xom. 😊
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Így lehet elérni a hopup csavart. A csõbe van fúrva egy menetes lyuk. Abba van belerakva egy imbuszos csavar. Azt lehet ki meg be tekergetni.
Aztán hogy annak a vége gumiból van-e, azt nem tudom, de a csõbe belenézve csak a csavar végét lehet látni.
Mauser SR Pro Tactical.
Hop up kivan csavarva, vagyis nincsen olyan része ami belelóg a csõbe.
Most teljesen jobbra-fel hord.
Azt vágom hogy bele kéne lógnia a csõbe, de mennyire? És ez fogja befolyásolni a golyó jobbra-balra húzását is?
Szórakoztam vele sokat de nem állok a helyzet magaslatán😄
Köszi!