Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Justice RAT
Nálunk a 8. ról az egész társaság végignézte, amint valaki tüzijátékolt a réten elõttünk. Hát kicsit hamarabb indult a tüzi: A fickó rá volt hajolva, fejbenyomta a raket, majd felrobbant a hasa alatt. A többi raket már nem találta el, mert eldõlt, és próbált kikúszni a hatósugárból. Mi rögtön nénóztunk neki az ablakból a gyerek mentõautójával.

Szóval 2 centin múlt a szeme, vagy több. Kicsit felnyílt a bõre, úgy 10 centin a homlokán.

Nem volt berugva, kinn volt a családja, feleség, gyerekek. /Ment is a virnyákolás/

JUSTICE R.A.T. member

HöfEE
Ha kihivnák esetleg a rendõröket akkor valóban lehetne ebbõl bonyodalom hiszen ahogy te is írtad, nem jogszerû a használat! Én ezt soha nem is tagadtam én csupán azt próbáltam elmagyarázni, hogy baleset ebbõl nem nagyon származhat. Visszatérve arra, hogy kihivják a rendõröket, van saját pályánk (hivatalos) és sport egyesületként mûködünk úgyhogy ebbõl a szempontból valamennyire védve vagyunk. Én sem sértésnek szántam amit írtam ha esetleg úgy jött le.

SG rock
Heló sziasztok!
Sry, hogy itt reklámozom a cuccaim.. de ezt nézzétek meg, ha valakinek kéne felszerelés.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Hitman76
O.K. Rendben! De ettõl még önamgában semmi sem változik.

Punker
rossz oldalról linkeled, a "vascsõ" a gyári vetõcsõ volt ami a készlet része abból kell kilõni a bombatelepet, és a manusz satu részeg volt szándékosan kukucskált bele, szal kb megérdemli kategória!

szal nagyon rossz példa 1 jogos felvetésre.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
Nos azt sem árt végiggondolni, hogy az AS eleve egy "szürke folt" a jogi megítéltés szempontjából, nem kell ezt még bonyolítani egy nyilvánvaló szabálysértéssel.
Amúgy nem vagyok rendõr, csak igyekszem tisztába lenni a dolgokkal. Azonban kiváncsi lennék, hogyan magyaráznád el a helyzetet, ha egy "jószándékú" állampolgár kihívja rátok a jardot? Az AS részét talán megoldod, de az erdõbe rakétázás több helyen is sérti a törvényt.
Félre ne érts, nem kötözködni akarok (mindenki úgy cseszik magával ahogy akar), csak megvilágítom a dolgot egy olyan szemszögbõl ami úgy látszik neked kimaradt.

Hitman76
Azt gondolom a lényegen ez mit sem változtat.<#awink>

HöfEE
Ha nem csak errõl az oldalról olvasnál híreket akkor tudnád, hogy ez a jóember azért halt meg, mert matta részegen , úgy próbálta begyújtani a rakétát, hogy gyakorlatilag ráhajolt a csõre. Most erre mit lehet mondani, ez kb olyan mint gyufával a kézben nézelõdni a benzintartályban. Azt meg még nem is említem, hogy több tízezer rakétát lõnek el szilveszterkor és , ehhez képest hány baleset történt! Pedig ilyenkor nem kevés részeg ember rakétázik összevissza. Airsoftozni pedig csak tiszta fejjel jár az ember.

Hitman76
Az okos a más kárából tanul! klikk

HöfEE
Látom nem bírsz reagálni arra amit írtam, továbbra is csak a jogszabályokról irogatsz mikor nem is errõl folyik a vita. Te tényleg vagy rendõr vagy, vagy jogász. De ha ettõl megkönnyebülsz írhatnám akár azt is, hogy általában játékok után leszakadt végtagokat szedegetünk az erdõben... Nevetséges. Punkernak van igaza az egyetlen valódi veszélyforrás az a tûz kialakulásának lehetõsége de azért igyekszünk erre is odafigyelni (pl. a pályán mindenhol vannak megfelelõ távolságra vizeshordók/palackok elszórva, pontosan erre a célra, de még nem kellett soha használni). Én továbbra is azt mondom, ha ésszel csinálja az ember amit csinál, akkor nem lehet baj. Egyébként sokkal több balesetet okozhat pl. maga a pálya ha nincs rendbetarva (árkok, aknák, elszórt drótkerítés, vasdarabok stb).

Punker
ez elsõsorban tûzveszélyes.

nekem egyszer szilveszterkor sikerült kissé ittasan (érzitek az iróniát a törvényben hogy akkor engedélyezi csak a pirotechnikai cuccokat mikor az ország nagyrésze tudatmódosító szereket használ???) ilyen rakétát úgy leszúrni a földbe hogy nem lõtte ki magát és a lábunknál robbant, ami télen nem gond de nyáron az erdõben ebbõl simán tûz lehet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
A videó alapján nekem az jött le, hogy valahonnan szereztetek náhány ránézésre II. pirotechnikai osztályba sorolható (megvásárolható december 28-31 között) eszközt és azt nem rendeltetés szerûen használtátok! klikk
A balesetveszályre fittyet hányva, egy kiszuperált vetõcsõbe dugtátok, amit a "kezelõ" a vállára emelt. Mi van ha egy gyárihibás rakéta kiviszi valakinek a szemét, vagy egy életre elcsúfítja az arcát?
A jogi háttérrõl nem is beszélve!
klikk
Ráadásul ugye mindezt videóra vettétek, és felraktátok a TeCsõre!!!
Ugye nem csak számomra világos, hogy szó szerint a tûzzel játszotok!

2 meterrol? Az sok! En talalkoztam olyan okostojassal, aki 10 centirol ! sorozott meg! Persze mindezt azutan, hogy raszoltam, hogy megvagy, merthogy nem akartam megloni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

HöfEE
Rendõr e vagy? Való igaz nem rendeltetésszerû használat, de szerinted használnánk e már lassan több mint fél éve, hogyha bárkinek bármi baja esett volna ebbõl? És a meghivásos játékainkon a többi csapatnak sem volt soha kifogásolnivalója ezzel kapcsolatban, sõt ha olyan pályán játszottunk ahol esetleg tudtunk használni "tankot" vagy egyéb jármûvet kifejezetten kérték. Mégegyszer elmondom ha ésszel használod akkor nem lehet baj. Nem is adjuk minden jött ment kezébe oda, megvan erre a "személyzet". Ez is hasonló eset mint a dobatás, csak nincs leírva. Akinek az iq-hányadosa minimum 3 jegyû az felfogja ,hogy 2 méterrõl nem húzok rá az ellenfélre egy sorozatot.

Hitman76
A felelõtlenség ott kezdõdik amikor egy pirotechnikai eszközt nem rendeltetés szerûen használsz, és ott folytatódik amikor az ezen eszközökkel való visszaélést megvalósítod. Végül mindezt még videóra is veszed!

ja, nem is mondtam, volt a héten nálam a CYMA új fullfém MP5-je, meglepõen nagyon jó konstrukció, masszív, nincs rajta öntési hiba; ráadásul egészen új a fegyvertest, 2 csap kihúzásával szét lehet szedni, és nem kell atomjaira bontani!

Viszont a szokásos kínai hibák: rossz hézagolás, gyárilag 410 fps...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

HöfEE
Az rpg kizárólag jármû kiiktatására szolgál. Valóságban sem emberi célpontokra találták ki.
A felelõtlenség ott kezdõdik ha valaki olyan hülye, hogy ezt nem fogja fel, hála az égnek ilyennel még nem találkoztam.

Hitman76
A felelõtlenség netovábbja!

mondjuk ha engem egy ilyen eltalálna, megtanulna a T. rakétázó sporttárs fog nélkül mosolyogni...

Jóóóóóóóó

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

HöfEE
Hát ez elég gagyi 😄

Mi így rpg-zünk (az elsõ próbálkozások láthatóak a videón <#vigyor> ): BASErpg

DannyL
Én még középiskolában HÉV mérgezést kaptam, azóta prüszkölök a BKV-tól. Egyetemi idõkben már inkább MÁV-al jártam be Gödöllõrõl akkora sokkot kaptam. <#vigyor3> Most meg autózom, mert a munkám szerves része.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Justice RAT
Mi meg a feleségemmel járunk be néha a városba, de kiszámoljuk, és szinte mindig olcsóbb kocsival. Ha a busszal olcsóbb, azzal megyünk.
Ha már van autó, mert kell, akkor már nem számít a biztosítás. Nekem kell az autó, mert kertész vagyok, és szerszámokat vinni kell.
És irigylem azokat, akik bringával vagy bkv -val járnak<#heureka><#eljen>

JUSTICE R.A.T. member

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
3550.
Nekem meg amióta kivették a mandulám,csak zúzódással voltam orvosnál,azt se bkv-n szereztem.
Biztositas havi 2400 ft, dizel 5000 ft.
Jo, nem fele, de meg mindig olcsobb. 😊
Arrol nem beszelve, hogy mig BKVztam az osszes epp aktualis jarvanyt elkaptam. Amiota autozom nem voltam beteg.

Havi 4500 Ft az össz költséged, benzin, biztosítás, stb-vel..... nem rossz 😊

Aze nem kell bazdmegolni. Gazdag vagy. Kocsival fele annyibol jarok be, mintha bkvznek 😛

aki mondjuk Szigetszentmiklósról jár be, az megizélheti a BKV-t.

kérdés: Element csapágyakat használ itt valaki? a softair-en mintha azt olvastam volna, hogy kínai fegyverekbe az a legjobb, mert pl. a Guarder-tõl hajlamosak szorulni a kerekek.

bardocz
Hát bazdmeg,én meg minden nap BKV-vel járok.
Ja. Forgo-tolo rulez. Kidobalom az elektromos szarokat. 😊

Punker
kiárúsítasz?

Punkerwork
-9 volt reggel, kb 20 perc séta nem kell KV-t inni hogy felébredjek 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Feneajodolgodat! 😊Akko faggya meg! 😊

Punkerwork
én gyalog járok szal szerinted hol érint? 😄

Akkor hogy unnad, ha csak paratlan/paros autokkal lehetne menni.
BKVzzen a f@xom. 😊

Punkerwork
kezdem unni a hideget 😞

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Pistike 007
Nem lényeg, biztos benne van akkor x)
Kezdek ráérezni, már csak fölé visz😄

Punker
softair spring topic, nekem ez már kínai hogy miért nincs benne a gumi.

Pistike 007
Kiszedtem a csövet meg a tolózáras szerkezetet a markolatból meg tusból.
Így lehet elérni a hopup csavart. A csõbe van fúrva egy menetes lyuk. Abba van belerakva egy imbuszos csavar. Azt lehet ki meg be tekergetni.
Aztán hogy annak a vége gumiból van-e, azt nem tudom, de a csõbe belenézve csak a csavar végét lehet látni.

Punker
hogyhogy nincs hopup gumi?

Pistike 007
Nem gumi, egy kis fém csavar.
Iszom egy kávét és nekimegyek még1x.
😊

Punker
szélmentes helyen türelmesen tekergesd amíg nem lesz egyenes, ha sehogy se sikerül akkor a gyári hopup gumi kuka.

Pistike 007
Sziasztok!
Mauser SR Pro Tactical.
Hop up kivan csavarva, vagyis nincsen olyan része ami belelóg a csõbe.
Most teljesen jobbra-fel hord.
Azt vágom hogy bele kéne lógnia a csõbe, de mennyire? És ez fogja befolyásolni a golyó jobbra-balra húzását is?
Szórakoztam vele sokat de nem állok a helyzet magaslatán😄
Köszi!

Punker
számolj rá 40-50$ szállítást kb, aztán VÁM+ÁFA 23% (a postaköltségre is ráverik) várhatsz rá 4-6 hetet min, én megvenném helyben ha van.

ZTM
De az ára😄
A postaköltség meg fogadjunk dupla annyi.

Punker
ez még mindig ugyanaz a csúzli 😄

Punker
kidobja.

ZTM
Ehez mit szóltok?