29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #21183 nyáron? sátor? minek az? :D -
#21182 És ezt hogy tudjátok meg előre ? Alapból visztek sátrat stb ...?
Lesz a Terminatoros játék, az tetszik elmennék rá ,de egyrészt ott nem aludnék, másrészt se sátram se ilyesmi (legalább is normális nincs ...) -
praksi #21181 játéktól függ; voltam olyan többnaposon, ami inkább egy piknikezéshez hasonlított; meg olyanon is, ahol éjszaka -15 fokban még meneteltünk a vak sötét erdőben :-) -
#21180 -
#21179 is-is warpig-en kb 1,5 órát "aludtam" a pajero-ban ülve kezemben a G3-mal :D -
#21178 Buta kérdés :
két napos játékon mit csinálnak az emberek ? Sátorozás vagy két nap alvás nélkül ? :))) -
#21177 Köszi ! -
#21176 Hangelnyelő szivacsként keress rá!
Szivacs -
#21175 A -többek között- fegyvertáskákban látható kúpszivacsot hol lehetne beszerezni ?
THX ! -
#21174 Azért kellett egy kis idő hogy kitaláld ezt a kis "beszólást" ASD.
-
#21173 Igazad van, hozod a szintet! -
#21172 "Zsbenáci" vagyok, mit vársz tőlem ASD//
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#21171 fogalmaztam* -
#21170 rosszul fogalmazta, bocs :) -
#21169 AS-ban nincsenek meccsek. -
#21168 szerintem maradok ennél, van egy ismerősöm ő elég régóta használja ezt a fegyvert idáig nem volt vele baja.
bár csak minden 3. meccsre viszi mert van egy 90 ezer ft-os airsoftja is .
köszi a választ!
-
#21167 Ami gáz a JG G36-tal kapcsolatban:
-egyedi a nozi mérete, ha törik nehezen fogsz találni hozzávalót
- a hop-up kamra bajonettzáras megoldása gyengére sikeredett (nem tudták normálisan lemásolni a Maruit) ha törik (márpedig ha egy rossz szériát fogsz ki akkor törni fog) akkor nehezen javítható.
Nem mondom hogy lehetetlen megcsinálni, de el lehet vele szórakozni.
Én is gondolkodtam rajta anno, de ezek a hibák kicsit visszarettentettek! Inkább keress Maruit, néha használtan lehet találni jó árban! -
#21166 No..megint összejöttek az ovisok !? -
#21165 Marhaságokat beszélsz! Ennyi! -
#21164 //ASD Nem válaszolok mert csak belekötsz, Bosszúból, mert "ott szopatlak meg aholcsak tudlak", ahogy mondtad. ^^ Jóétpuszi azért röpül neked! :X
(szánalmas #21163) -
#21163 A USMC-ben? És melyik fps játékban láttad?
"Azért nevezem így mert van akinek rifle/smg helyett pisztolya van, mert azzal szeret menni."
Jah, a kántersztrájkban maximum!
Halakat akarsz úszni tanítani! -
#21162 MASZ-ból másodlagos nem tökéletes AS játékra? mert ez ugye játék és nem USMC....... -
#21161 csak ne töltsd túl! -
#21160 oldalfegyverpisztolysztájl -
mstummer #21159 Oldalfegyver? ( angolból lefordítva sidearm=oldalfegyver ) -
#21158 de egy rendes játékra fel lehet tölteni a gyári töltővel is egyszer nem ? -
#21157 oké ,akkor veszek hozzá egy olyat.
-
#21156 már 3-4 ezerért vannak normális töltők.
pl OMNI töltőkből van sok féle. -
#21155 Hali.
Ezt ajánlotta egyik airsoftos ismerősöm ,hogy ilyen árban ez lenne a legjobb választás,csak a töltője elég szar.
Töltőre nem szeretnék sok pénzt költeni ,melyiket ajánljátok ?
-
#21154 Erről van valakinek személyes tapasztalata? Úgy olvastam róla, hogy elég jó cucc. Augusztus elején szeretnék egy GBB pisztolyt beújítani:) -
#21153 az nem elég style -
#21152 ... másodfegyver ... -
#21151 BELL S&W M10 Revolver
játszani ezzel se lehet de legalább olcsó, style-olni jó -
kvitya #21150 wgcshop.com
még kérdés? -
#21149 Ebben semmi nevetnivaló nincs. USMC-ben is így nevezik.
Azért nevezem így mert van akinek rifle/smg helyett pisztolya van, mert azzal szeret menni.
Ebbe nemköthetsz bele. ;) Pussz. -
#21148 Ez olyan mint a "CD lemez" vagy a "ledegradálni". -
#21147 te figy ez a sidearm-ozás mokás.....csak tudod nem veled hanem rajtad nevetünk, szal inkább ne erőltesd! -
#21146 Mostanság azon gondolkozom, hogy sidearm pisztoly helyett inkább egy revolvert kéne venni, mert az style. Viszont nemigen találtam linket ahol több airsoft revolver van. HELP. -
praksi #21145 katt -
#21144 CO2 pisztolynál mit jelent a Double Action ?
( Akit érdekel : ma vettem a Polucenterben lévő fegyverboltban, kb 3000-el drágább volt mint másutt , viszont blokk ellenében 1 év teljes körű garanciát vállaltak rá !!! Máshol ugye gázos pisztolyoknál kapásból kijelentik, hogy nincs ....)