Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Az airsoft sosem volt versenysport. Amúgy Punker...

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

miért nem vesztek sima springes pisztolyokat vagy shotgun-t? olcsóbb, és kevésbé balesetveszélyes.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
felõlünk el is égethetitek a pénzeteket a kutyát nem érdekli.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jól van de értsétek már meg hogy rengeteg hobbim van....bmx,gép,kickbox meg tudja a faszom mi ez már alapból rengeteg pénz.Ezt csak azért akarom hogy a haverral lövöldözzük egymást nem akarok ebbõl versenyezni.
DannyL
Ezt inkább kínai dugós puskának nevezném...

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

A spring sniper akkor lesz hasznalhato, ha rakoltesz meg 200 000 ft-ot. Alapbol mindegyik 300-400 FPS kozotti erteket produkal. Kiveve a Tanaka gazosok, azok 550+ FPSt lonek, de az alapbol 150 000+ huf.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Az 1.75 J nem kevés egy sniperhez?Ja és távcsõ nélkül nem is lehet vele célozni?Vagy jár hozzá?
HöfEE
Bazze 😄 Ez elég ronda volt! Még nem láttam ilyet, csak olyat, hogy fülcimpába ragadt bele, az se vót szép <#vigyor>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Hányás, azonkívûl valszeg nem is tudod válhoz szorítani a nagy tár miatt.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

"Pendra írta:

Mi tényleg csak neked és a pénztárcádnak akarunk jót! Attól, hogy a puska hasonlít egy mesterlövészre még nem az. Mindegyik alap, nem hibás kínai fegyver nagyjából ugyanazt a pontosságot tudja. Legyen az CYMA AK47 vagy L96. 30 méterig megfelelõen pontos. 30m fölött pontosság már nagyban azon múlik mennyire szerencsés kezed van vásárlásnál.
Álljon itt az egyszeri mesterlövész életútja:
Megveszed az L96-ost, beülsz egy bokorba és vársz... vársz... vársz... A csapattársaid jönnek mennek, sorra lövik ki az ellenségeket te pedig csak vársz... vársz... vársz... Aztán vége a körnek és gyakorlatilag ellenséget sem láttál 100 méternél közelebbrõl.
Következõ körben ugyanez. Vársz... vársz... vársz... de ekkor megjelenik egy ellenség. Rálõsz, de nem találod el, mert a BB elcsavarodik jobbra. Õ erre fedezékbe vonul. Utána onnan lelövi még 2 csapattársadat amíg te reménytelenül próbálod eltalálni az ember 5x5 centis kilógó részét. Végül egy csapattársad kilocsolja. Vége a 2. körnek.
A 3. körben elhatározod, hogy csak biztos célra lõsz. Vársz... vársz... vársz... A csapattársaid vidáman rohangálnak ide-oda és szedik ki az ellenségeket míg te csak vársz... vársz... vársz...
Ebédszünet beszélgetés, mindenki mondja, hogy "hû mekkora kommandózás volt ez, meg mekkora volt már egyszerre 3 embert soroztam le" te pedig max annyit tudsz hozzátenni, hogy "Engem egyszer sem lõttek ki!"
A 4. körben a vársz... vársz... vársz... után meglátsz egy ellenséget a távolban. Rálõsz, a BB célon van, aztán mégsem áll ki. Lõsz mégegyszer, az is célon van, és még mindig nem áll ki. Aztán a következõ lövés közben kapsz egy sorozatot amibõl mindegyik BB eltalál. AElballagás közben látod, hogy ez az a srác, akin páran röhögtek ebédnél, hogy "A hülye 150-et költött a TM M14esére, az enyém bezzeg csak 40 volt és 400 FPS" Az már sosem fog kiderülni, hogy nem érezte a találatot (kevéssé valószínû) vagy a távcsõ volt megtévesztõ és a BB 10 méterrel elõtte esett le.
Az 5. körben ráunsz a sunnyogásra és elkezdesz kommandózni. Abban a körben 5x lõnek ki, míg te 1 embert találtál el. Ráadásul õ már egyébként is a visszaállóra ment.
A következõ hetekben minden fellelhetõ pénz és információ forrást felhasználsz, hogy pontosabb és erõsebb legyen a fegyvered.
A sok sok óra és nem kevés pénz után a legközelebbi játékon a puska szétesik. Te pedig egy kölcsön AEG-el tolod az ebédszünettõl kezdve.
Az ebéd utáni 2 körben lelõnek 8x de te is leszedsz vagy 6-8 embert és marha jól érzed magad az ad-hoc csapatban.
Következõ héten a fegyver az Eladó mesterlövész rovatba kerül, 1/3-ad áron...
Természetesen ez nem mindenkire igaz, csak mondjuk a kezdõk 98%-ára."

fujjjjj :-)

nézd meg a softair Kínál topicját, ott könnyebben találsz olcsó és használható fegyvereket; vagy ahogy Punker mondta, józsefvárosi piac/Sárkány Center

Punkerwork
ha olcsón akarsz fegyvert venni menj a kínai piacra, az ilyen hirdetéses szarokat felejtsd el.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punker
olvasgass sniper FAQ-ot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
2006 decemberi a csúzli 😄

Hogy érted hogy túl erõs?És ezért miért csalódnék?
Reaper
crw-airsoft.com-ról rendelt már vki? Vélemény?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

jó, monfjuk tied hány éves, 3 lesz lassan? 😊

túl erõs, és kezdõként csak csalódni fogsz.

Sziasztok!
Szeretnék venni egy airsoftot de csak a haverral ölni egymást sokat nem akarok költeni.Van egy sniper mi a véleménytek?
Jajaja, 50 k-ból kijön a kezdõcucc, én is annyiból kezdtem.

Kínai AEG 25-35 000 (nincs egyébként ezekkel semmi baj, a kínai teteje már nyaldossa a "márkás" Hong Kong-i cuccok alját, árban is..).
Gyakorló, satyek 7000
Védõszfelszerés kb. 5000
BB-k 3000 oszt csókolom.
Mehetsz játszani, beugró vagy nincs, vagy maximum 500-1000-2000.

Azóta szerintem ennek a duplájánál tartok, nagyrészt extra felszerelések, CA AUG-ra fegyverre lett lecserélve a JG AUG, beszereztem egy BW bakancsot, takmellényt és ivózsákot, és kaptam egy rádiót. De kb. ennyi, én egyenlõre megállok, és igyekszem ritkán megnézni az AUG HBAR konvertert illetve az Ares G36-ost. <#zavart1>

Nekem Dboys AN/PAQ2 doboz van a SIG-en, es az 1700-as nicd nunchaku belefer. Az mindenre eleg (max telen 2 kell belole) 😊

Dboys M4nel mindegy melyik. Ugyanaz van benne. Mondjuk a muanyag csuszocsapagyaktol keszvoltunk, de amugy egesz turheto minoseg. Annyit boven meger.

A RIS-es egy jó választás. Ajánlott hozzá egy fix tus, hogy a nagy akkut bele tudd tenni, mert különben a tusra tudod rábarkácsolni, mert ami a peq dobozba van az kicsi lesz.

ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT

Reaper
Milyen M4-est Dboys-ból?:-D Úgy néz ki rászánom magam és beruházok egy Dboys Full metal M4 RIS-re. Eddig M4 CQB-ben gondolkodtam, de az túl rövid és nem vagyok egy apró ember😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Kezdõnek a minimum 50.000.- Ft.
De aki belekezd normálisan az 1-2-300at még mellé el fog költeni idõvel.
A kínai puskák odavertek az áraknak, de már eléggé használhatóak.
Átnézés javítás párezer forint még rá és jó lesz.

Én mindig azt mondom ha kérdeznek, hogy:
- Végy egy jó aksit.
- Többit majd utána.

ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT

Punker
akkor én mit mondjak a kb 250-nel? 😄

Punker
egy hobbi nem feltétlenül pénzszórás, nekem ez szórakozás és pihenés egyben, régen ugyanezt a pénzt elkocsmáztam, vagy számítógépre költöttem, annak se volt sokkal több értelme 😄

Nem szabad osszeszamolni! En anno 1,7 millaig jutottam! Borzaszto! Igaz, kb 1 millanyit el is adtam, de meg mindig 10x annyi penz all benne mint kellene 😞
Pl most arulom a GP M4est 80-ert (115 00 itthon boltban) meg a full fem SIG 552-est 90ert(amire ossz 170 000 koltottem) es persze senkinek se kell, mert kinaiba ugyanez 30 000. Igaz, hogy muanyag, meg torik a haz, meg 1-2 ev alatt full belso csere, de kit erdekel. Szoval nem szabad ra sokat kolteni, erre rajottem.
Az egesz AS egy nagy penzszoras 😞
De persze most is Tanakat akarok, nem kinait 😊))

Ez igy van. Mikor haditornaztam alig birtam kiszoritani 30 000-et egy kardra es sokalltam, hogy uristen de draga. Osszeszamoltam akkor valami 250 000 kellett volna, hogy jo cuccom legyen (lancing, karvedok, sisak, fegyverkabat, labvert). Ma mar ez olcso hobbinak tunik. 😊

a srácok mondandójából lemaradt, hogy az esetek 99,9%-ában mindenki saját felszereléssel játszik, viszont egyes helyeken (pl. Keleti Front) lehet fegyvert bérelni

MuldR: én is elkezdtem összeszámolni, de mikor csak a G3 is 100 rugó fölött volt már; akkor inkább feladtam 😄

Punker
annó a makett boltban mondták mindig a makettezés drágább mint a pia+drog+szerencsejáték+nõk együtt, de mindez lóf@sz az AS-hoz 😄

Mondjuk ha most kezdenem valoszinu Dboys M4-est vennek.
Persze igy hogy van egy GP, most epp a Tanaka M40A1-el szemezgetek. A VISA-sok mar nagyon messzirol mosolyognak ram 😞((

Punker
hát kb 10k-t "buktam" az elsõ két fegyveren, 3 hónapig elvoltam vele 10+ helyi tinglitanglit lenyomtunk arra tökéletes volt, mikor összejött a lóvém akkor rögtön megvettem azt ami tetszett és jónak találtam (és a mai napig az is a fõ fegyverem) szal nem tekintem kidobott pénznek, ha mindig bérelt fegyver lett volna drágábbra jön ki.

Es nem sajnaltad azt a 36500-at, amit kidobtal hulyesegre?😊

Punker
de te nem kínaival kezdtél!
nekem:
augusztus cyma0,23 7500
szeptember well M4 29000 (aszem)
december CA G3 + aksi 110000

viszont a mostani kínaiak ha az elején rászánod azt a 3-5k hogy rendbe rakasd lebutítasd elég jól bírják.

Csak en voltam olyan szerencsetlen, hogy amikor kezdtem csak az M16+tolto volt 116 000 😞

En azert inkabb azt mondanam, 100k bol lehet elindulni.

HöfEE
Jó de ezeket nem kell mindjárt az elején mind megvenni 😄
50k szerintem is reális én is kb annyit költöttem rá amit elkezdtem.

Punker
én leírtam mi a minimum a kezdéshez, hogy hogyan tovább azt mindenki eldönti magának 😄

Mersant
ezen gondolatok tobbsege az en agyamon is atfutott, de visszafogtam magam, es csak akkor veszem meg ezeket ha lesz par milla folosleges penzem. (tehat valoszinuleg soha 😊 ) pedig marha jo lenne minden jatekra full autentikus cucc....

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Igy valoban. Es akkor nezzuk, hogy az elso ev vegere mennyi lesz ez az osszeg:
Alap kinai szarramegy. Javitas, downgrade, tuningcso, jobb hopup: 20 000 ft
Kell tartalektar, (midcap persze) + tolto: 11 000
ft
uj aksi, mert csajniz szarramegy+aksitolto: 15 000 ft
taktikai melleny, mert tarakat nem tudja hova tenni, es amugy is mindig elhagyja a gyakorlo zsebebeol: 10 000 ft
Jobb szemuveg, mert a gagyi mindig beparasodik: 10 000 ft
50 000+ 66 000 = 116 000 😊
Es akkor meg nincs benne hogy normalis gyakorlot vesz, mert az franko, +rohamsisak, mert 3x fejelte le az ajtofelfat+fejebe allt az ag. Backupnak kell egy GBB stukker, ahhoz ov+combtok, majd rajon, hogy a combtok szar, es vesz egy Bianchi ovtokot. Ekkor jon, hogy az eloszor valasztott AEG tul hosszu/rovid, meg egy snipa is kene, meg hat II VH-s jatekra is kell valami authentikus, mert az M4 hulyen nez ki, ja, es egy vietnamos gear is jo lenne.....
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Vagy nem mindenki csinalja hulye modon, csak mi?😊

Punker
ha csak alap fegyvert (kínai) + szemüveg + használt gyakorlót vesz az kijön 50-bõl. ez a minimum induló, ha nincs bakancsa akkor kb 70k 😄

Te lattal mar olyat, aki 50 bol jatszott?😊
Haver nemreg kezdte el, szoltunk neki, hogy vigyazzon, az elso 100 000 ugy tunik el, hogy nem veszi eszre. Kirohogott.
Most 170 000 nel jar, es meg hosszu a lista, hogy mit szeretne. 😊

Punker
felszerelés 50 k-tõl a csillagos égig mehet, a 2 játéknak köze nincs egymáshoz teljesen más a AS. a normál minõségû BB 1 HUF/db alatti áron van.

TOMSILENT
Hy!
Én azt szeretném kérdezni hogy:
- csak azt az L96-t lehet megvenni aminek fém a tárja mert olvastam egy másik fórumba hogy aminek nem fém a tárja meg 17-20 forint azok eltörnek meg ilyenek......<#szomoru1>
- csak ezt szerettem volna kérdezni addig is üdv.<#integet2>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Jaffa 2843
üdv mindenkinek!

én paintballozni szoktam járni, viszont ez az airsoft is érdekelne és lenne pár kérdésem
ez az airsoft gyengébb tüzerövel rendelkezik mint a paintball? (megengedett értékre feltöltött állapotban)
a védõfelszerelés gondolom ugyanolyan elemekböl áll, meg a játékok is hasonloak lehetnek gondolom.
ami érdekel az az ára egy ilyen mókának
paintballozni 2000 Ft (alapdíj)+löszer 10ft/db szoval nem olcso :S
airsoftnál hogy alakul az összeg?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Khmm... a kisfaludi esetrõl... Az emberke egyáltalán nemvolt részeg. Több helyen is hibázott...egyrészt hogy a 75mm-es bombát (eleve tiltott) nagyobb csõbõl lõtte ki. De a fõ hiba az volt hogy fölé hajolt mert azt hitte nem sikerült begyújtani,vagy elaludt a gyújtózsinór.
Roppant módon vigyázni kell az ilyenekkel. A baráti társaságban történt olyan 2 éve hogy a megvett bombáról vagy rakétáról (már nem emlékszem pontosan mi volt) kimaradt a késleltetõ rész,csak a szerencsén múlt hogy nem lett baj.

Egyébként az RPG-re a WD féle módszer teljesen jó. Igaz ahhoz is két ember kell, de biztonságos.Felesleges a tüzijáték.

E.Gy.B.E. Airsoft Team