Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ja és az is érdekelne hogy pontosan mit tud?(ha van valakinek ilyen)
És szerintetek jár hozzá távcsõ?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Bar inkabb egy Fenneket szeretnek. Nemtom eladnak-e, de ha igen az 400 milla 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
De ami még lényeges ... a jó töltõ xD
Én kezdõ felszerelésen azt értettem amivel kényelmesen eljátszik az ember mondjuk havi 1 alkalommal ... (Ebben minimum a 2 tár és ilyenek ... mert a 200 bogyónként elõkapom a zsebembõl a zacsit és beleszórom a hicap-be az messze van a kényelmestõl ...)
Barátaim mikor elkezdték mind azt mondták, minek van nekem annyi hülyeségem mikor egy fegyver és kész ... Mondtam is nekik, na majd megtudjátok ... 1 srác abbahagyta, a többi meg folyamatosan vásárol xD
Meg nem szabad mindenbõl olcsót venni ... (taklámpa, rádió és ilyen dolgok ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én még a nyáron egyszer összeírtam, mit is vettem eddig és mennyit költöttem. Nos le is mentem majdnem hídba a végeredményen! És még hol van a vége. Ugyan is egy rakás dolgot szeretnék még, és valószínû soha sem érek majd a végére.
Amúgy a listámon nem a fegyverek tették ki a legnagyobb részt, többe került a sok kis tétel! Térdvédõ, könyökvédõ, camelback, kesztyû, taklámpa, kibizbasz, nagybizbasz! 😊
És én is ezt használom arcvédelemre ... Bár én kitoltam vele, nekem van bele szemüveges betét, az kicsit elnyomja és kevésbé nyomja ... de ha nomrálisan van fent a shemagh vagy alul shemagh, felül bonnie, akkor ugyanúgy párásodik a szellõzés hiánya miatt ...
Más: - Szóval 50k alatt teljes AS kezdõfelszerelés?
Nos, legyünk minimalisták ...
1 szemcsi + 1 fegyver + 1 akku + 1 póttár + 2k bb + zõdruha sapival (használt Flectarn vagy DPM) + (esetleg használt horvát mellény ...) ...
1k + 35k + 5k + 2,5k + 2k + 5k (+2k)
Még lehet levágni ha nem új fegyvert veszel hanem használtat ... és még nincs itt az átnézetés költsége de ha van hozzá affinitásod, megteheted magad is, de a hézagoló és a hopupgumi is költség ... (És ha nem volt mellé akkor egész nap cipeled a fegyvert, mert nincs még hozzá szíj ...)
Ebben nincsennek benne azok a dolgok amik igenis fontosak játék közben .. miért hagyja ki pl: mindenki a kulacsot? Viszem a zsebemben a féllityis flakont? Fõleg mivel 2-3 liter vizet simán benyelek ilyenkor ... nincs még tartalék akku, tartalék tár (mindegy hogy hi vagy midcap ...),öv (Ugye valamire rá kellene rakni a kulacsot ...),lámpa, térdvédõ, rádió, reddot ... kiskutyafüle ... és a luxusdolgok ... És ez nem brendnyú ...
De nézzük ... szóval a tökéletesen víztiszta és nem torzító védõszemüveg ... na ilyet nem láttam még, lehet hogy van, de az is lehet hogy mák, engem anno az Uvex Evo is zavart ... pedig az már nem a gagyi kategória volt (Nem is a top ... de jó ...) ESS Ice most qrvára bejön, de ha a shemagh az arcom elõtt van néha nagymelegben belehelem ... elõfordul ... Simán megérte a különbözetet ...
Fegyvertáska vs doboz ... mp5-nél oké ... M249-esnél? Nekem az AKS74-est is fényévekkel kényelmesebb volt fegyvertáskában hordani mint dobozban ... és ott a pont ... aki tömegközlekedik annak pár dologra gondolni kell ... (AUG téma ... nekem nagy kedvencem volt az AUG ... ma is az ... de a lényeg ... nem jó neki ha 248564875629857462-szer szétszeded ... és lényegesen eccerûbb belerakni a táskába játék után holtfáradtan mint szétszedni és belerakni ...)
Nekem a fegyvertáskámba belefért az AK + a 8 tárral megtömött chestrig + a térdvédõ és persze a fegyver ...)
Reddot ... igen, van 3k-s is ... meg van 400k-s is ... de egy sima AK-ra vagy mp5-re csak szerelékkel rakod fel, és volt idõ amikor 8k volt a legolcsóbb ebbõl ...
ÉS még sokan mások ...
De minden attól függ, ki mit ért a kezdõfelszerelésen ... Ugyanis anno poénból vettem a piacon 4k-ért egy Well P90-est ... abban volt szemüveg , töltõ, akku, fegyverszíj ... minden ami kell ...
Olcsón akarod megúszni a kezdést? El kell menni bérelni felszerelést és 1-2 alkalommal játszani ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
holnap verseny <#ravasz1>#ravasz1>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Korábban volt ilyen rácsos szarom, de azzal párásodtam ugyan úgy mint a Sensei csodával. Szóval én letettem a maszkokról.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Amúgy eddig nekem is az ICE vált be legjobban, de mint minden szemüveg, ez is párásodik. Mondjuk ez sok mindentõl függ
-milyen az idõ (nyáron alig, télen komolyabban párásodik)
-milyen a fejfedõ (a bozótsapkában jobban, a marine cap-ben kevésbé, egy shemag kendõben minimálisan párásodik)
A párátlanító folyadék + deostift (az arcra kenve) eddig úgy ahogy bevált, de tökéletes megoldást eddig nem találtam.
És "nagy terménytároló" barátunknak pl 2 cm-re minimum eláll a szemüvege a homlokától.
Hitmannek is már betévedt bb az ice mögé, amikor valamelyik csapattársa rálõtt hugyozás közben. <#hehe>#hehe>
JUSTICE R.A.T. member
amúgy a Land-ot te rendelted nekem ebay-rõl vazze 😄
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
eligazítás cigi szünet stb alatt rajtamis csak az uvex van, de játszani csak a stabil nagy szemüvegben, maszkkal se párásodok be, még a patakos iszonyat párás játékon is jó volt, szlovénia dettó.
amúgy én nem vagyok szemüveges, Shaty az.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
nekem is van ezer pénzes víztisztám meg 2 ezerért UVEX-iVO, de játszani csak az ESS-ben.
Akkor úgy gondolkodtam ha tetszik akkor teljesen jó továbbra is a felszerelés,ha nem akkor meg nem bukok nagyot.
Anyagilag biztosan jól jártam volna ha nem tetszik 😄
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nyuszifül ki irta, hogy az elsõ játékon tört el?
"Gondolkodtál volna idõben, én egybõl mindenbõl egyformát vettem, 9ezer volt az egész."
1500+1700 ft ot buktam rajta...
"Dobozában lehet szállítani 0 Ft (fegyver árában benne van)."
Csak tudod tömegközlekedésen és hasonló helyeken, jobb a fegyvertáska
Amúgy ez az összeg egy év alatt lett belefektetve. És az 1000 ft szemüvegben talán nem bízok, meg annyira ,mint az ESSben
Punki : Most nétem rommelék zsákját itt van nálam, lehet kombinálni eléggé jól. Kilehet belõle hozni laza 35 litereset is.
pl egy szemüveges ember nem fog tudni 1000 pénzes védõszemüveget használni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Red Dot, Keleti Frontban vettem 3000 körül német Norconiát, kis egyszerû mûanyagtestes zárt 25milis red/green dot, egyszerû de tette a dolgát, nem volt szellemkép stb.
AUG szétszedve (5 másodperces meló) befér egy kisebb sporttáskába. <#bee1>#bee1>
Azért meg lehet ezt olcsón úszni, nagyobb kompromisszumok nélkül.
mondjuk azt én se értem mi a halál faszára neked 80 literes zsák, kétlem hogy vagy 80 kiló élõsúlyban.
"Majd rájöttem, hogy nem jó ez a felemás ruha"
Gondolkodtál volna idõben, én egybõl mindenbõl egyformát vettem, 9ezer volt az egész.
"Közben a mûanyag testet sikerült eltörnöm a fegyveren"
Én is törtem már el (igaz csak tust), de ha az elsõ játékodon sikerült neked ez akkor jobban kéne figyelni.
"Meg a fegyvert is vigyük elõírás szerûen 2500 fegyvertáska"
Dobozában lehet szállítani 0 Ft (fegyver árában benne van).
"Meg milyen laza a red dot 12000 szereléksínel együtt."
Megint csak felesleges, annak aki most kezd el játszani.
A mid-capes dolgot sem muszáj erõltetni, nem mindenki játszik milsimet.
Na kkor vegyük fel a kapcsolatot az egriekkel. Megtaláltam rommelékat beszélgettünk. Rájöttem, hogy a szemvédelem fontos azon ne sporoljak. ESS LAND asmc.de 16 000. Kellene valami terepszinü ruha. Mind1 milyen csak occo legyen. Angol mintás gatya, német pöttyterep felsõ, woodland sapka. Meg akkor tak mellény is van eladó ( 1500 + 1700 + 2000 ). 2000 ft horvát oks jöhet. Többet nem költök ruhára, már csak fegyver kell. JG M16 átnézve kicserélve benne ami kell 35 000. plusz egy zacsko 3000 Blaszter. Elsõ játék kiderül, hogy az aksi kuka. Akkor vegyünk, de csak jót gp 8.4 3300 Mha jött is 12 ezerért. Ok na akkor nekem ennyi elég, de tényleg.
Majd rájöttem, hogy ne jó ez a felemás ruha, így egy woodland gyakorló 5000. Közben a mûanyag testet sikerült eltörnöm a fegyveren. Fémtest + hop up kamra 14 000.
De rossz, hogy szomjazok játék közben. Kulacs 2000. Meg a fegyvert is vigyük elõírás szerûen 2500 fegyvertáska. Jó az m16 csak erõs. Épületben mindek okozzak fájdalmat valakinek. Cyma glock jött is 9000 ftért.
Jó a milsim meg minden, de kellenek midcap tárak. 7500 3 db CA.
Meg milyen laza a red dot 12000 szereléksínel együtt.
Jó a viper mellény, bejön. Akkor 5000 ( jutányos áron ivózsákkal együtt )
Pisztolynak comtok. stb stb....
Remélem átjött, hogy egyszerûen nem lehet abbahagyn, mert mindig van mit fejleszteni venni.
Ui. Nemsokára rendelésre kerül egy full goratex ruházat és egy nagy 80 l táska is.