29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#21223 Nemvágom miért szeretitek ennyire a tingli-tanglikat, mert azt haverokkal akármikor meglehet ejteni, de egy jó, normális Airsoft meccs ennél több és fontosabb. Csak fizetni kell a szervezésért, ami ált. marhanagy gondot és felháborodást kelt. De miért? :O -
#21222 No mindegy, más nem elsz elmegyek valami "normális" játékra, keresek valamit softair-en .A héten volt kiírva egy tingli-tangli de a kutya nem jelentkezett rá ! :))))
Csak gondolnám jobb volna valami hasonló laza játék, elmegyek egy ilyen komoly szervezésre azt nézek egész nap mint a vett malac .... :D -
#21221 Komolyan ott vannak mindenütt!
Félretéve a komolyságot, nagyrészt Pest környékiek ezek a gengszterek. De majd jön Danny, és megmondja jól. -
#21220 No de most komolyan ! :)))
Én Fóti vagyok, gyanítom hogy a közelemben (is) gyakorolhatnak (ha még szoktak ilyent ...) ez esetben nekik is írnék hátha mehetek valami gyakra céltáblának .... :D
Talán erre jár DannyL kolléga ...:) -
#21219 Ott vannak ők mindenütt, fene a pofájukat! -
#21218 A RAT Team pontosan hol is űzi az ipart ? Úgy általában ...Olvasgatom a forumukat is sofairt is de nem derül ki számomra ..:) -
#21217 Nehogy, ha jól emlékszem teis ijennel futkorásztál Barbarossán.
Most megnézem h online e vagy e . E -
#21216 Jajjmár... -
#21215 Degyönyörűűű.
Tiszta HALO.
Ha egy ijennel jössz, én direkt elédugrok esküszöm ^^ -
5m0k3sh0w #21214 -
#21213 Milyet ? :DDDD -
5m0k3sh0w #21212 ilyet akarok -
5m0k3sh0w #21211 az ilyet úgy megverném
" Nah már működik! Ezzel puskával nagyon meg vagyok elégedve. fel tettem rá hord szíjat, red-dot-t, a taktikai lámpát még nem ,mert 1el kevesebb elem volt a készletben, de szépen ki van húzva a puskatus jól néz ki full. 1-2 madarat \"likvidáltam\", de átvitte egyiket... :D Köszönöm airosftgunnak és bolti eladó (cymbergyereknek)!!! Tökéletes puska.De meg tdunátok mondni, hogy hol kapok hozzá shellt? mert egy 7db-t vennék hozzá még :D
" -
praksi #21210 olvasás -
5m0k3sh0w #21209 a hop up mit jelent? -
5m0k3sh0w #21208 és ez a márka jó rugósban is? -
#21207 Mivel mérföldekkel jobbak is ... TM= Tokyo Marui, egy japán márka. -
5m0k3sh0w #21206 ja azt hittem hogy ezek a 10k rugós pisztolyok jobbak mint a piaci játékfegyverek -
5m0k3sh0w #21205 tm mit jelent? -
shatanka #21204 TM pisztoly 7000 ft. És az nem fog 3 felhúzás után tönkremenni. -
#21203 vegyél 1500Ft-set a piacon, azt szarrálőheted, törheted, taposhatod, akármi. Tombolásnak nemutolsó és olcsó.
Amúgy Springes pisztolyal csak a kockák tudnak tombolni. ^^ -
5m0k3sh0w #21202 valami rugós pisztolyt tudtok ajánlani? csak ki szeretném tombolni magamat :) -
#21201 hehe..még beengedik?? -
#21200 Na majd szorgalmazok egy összrati ősratyi kocsmázást.
Csak Pepével egyeztetni kell előtte, hogy hova engedik még be Pesten. -
#21199 hétvéégn a LARP-ra ki jön? -
#21198 áááá Mr.Pozitív !
rég dumcsiztunk :)...nem is vagyok negatív...akkor nem ezt írtam volna...:D -
#21197 Olyan negatív vagy! -
#21196 kösz nem ... -
#21195 Hello mindenki
Ha valakit érdekel egy
ACM AGM M14 wood AIRSOFT sniper, kedvezményes áron persze,
akkor
klikk -
VikTTor #21194 Jah az ár meg lemaradt
Nah szóval 28.000FT-ot kérnék érte.
UI:Alku nagyon minimális. -
VikTTor #21193 Sürgősen eladó egy Kart M14(M66) AEG socom fa mintázatú airsoft puska.A fegyver az 4 hónapos.Egyetlen hibája van,hogy a tus végén felhajtható akármi,aminek az akksit takarja az letört,de szerintem vissza lehet valahogy rakni(én nem értek hozzá,meg nincs kedvem visszarakni)De más baja nincsen.Semmi karc,törés,repedés nincsen rajta.Lassacskán majd egy HOP-UP gumi csere esedékes lenne bele,de még bírja.
Amit adok hozzá:
-1500Mah 8.4 v akksi
-Töltő
-300BB-s tár(alap)
-400BB-s tár
-Használati utasítás
-Doboz(nagyon jó állapotú)
-Fém szerelésin
Jelentkezni a [email protected] e-mail és MSN címen lehet. -
#21192 Benéztem pár hete arra a hírhedt Palotai játékra...hát apám... !
Mikor oda értem már gyanús volt a sok kigyúrt, fekete maszkos ember akik épp azt tárgyalták, hogy a protektoros kesztyűvel mekkorát lehet ütni, illetve olyan ágyúk voltak( kb. mindenki ezzel henceget illetve ezt demonstrálta ..) ami a falat átvitte )))
Úgyhogy szégyenszemre haza is mentem ... -
praksi #21191 tingli-tanglinak nagyon jó a Bobek féle "Küzdelem a városért" sorozat. -
#21190 nem a kilövés a gond
hanem a 60 másodperc, gyakorlatilag halhatatlanok..... -
#21189 Hogy mik vannak ...
Nekem így első hallásra tetszik a fémlapos ötlet .Bár ezekkel a játék fegyverekkel elég lutri eltalálni 50 méterről, főleg ha van annyi esze a gépnek, hogy oldalt álljon ha bajban van :))))
Igazából egy sima tingli-tanglira mennék, de ahány helyre már írtam, és nulla válasz érkezett feladtam a dolgot ... -
#21188 kékacélon voltam, ez a fémlapos ötlet 1 qrvanagy faszság, az egész "szervezés" a lehúzásról szól..... -
praksi #21187 ahhoz meg elég egy ponyva is -
#21186 Miért , mi van ott ? :)
(Kiírás még nincs a játékhoz, szal igazából nem tudok semmit ...)
Jut eszembe van egy komplett BW sátorlapom ... -
#21185 pl ha kapsz 1 qrvanagy esőt a cuccod ne ázzon szarrá.... -
#21184 verpelét? na arra ne menjél......